- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.121
gözün aydın canım :) kız 10 cm ne kadar büyümüş :) ben 12 haftayı doldurduğum halde 54 mm çıktı. sarılık için bişey vermedi. haftaya sonuçlar çıkıcak bakalım. bizede erkek dedi ya hayırlısı bakalım kız hayallerimiz suya düştü :/
Ben de rüyada oğlum olduğunu gördüm benim de kızım mı olacak acaba :)aynen canım bizimde öyle rüyamda bile kız çıktıydı meğersem tersiymiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil vallavalla canım doctor demedi biz ultrason kağıdından gördük ama yanlışta görmüş olabilirim orda bir sürü ölçü vardı çünkü akşam bir daha bakıcam göbüş yapmıştı oğluşum
Git canm git rahatla bnde sana 15ine gidelm diyecektm sm bugn gidiyorsun sonra giderz artk beraberSağol canım biliyorum işte ama insanın elinde olmuyodoktorumu aradım. bi belirti olmaması normal dedi. bu haftalarda belirti bekleme dedi. ama çok istiyosan gel bakalım dedi hem cinsiyete de bakmış oluruz dedi :))) yarım saate gidiyorum dua edin kızlar. B Biravucmutluluk bana kızma ne olur. ama ayın 17 sinde bi daha gidecem
10+ ken nası cinsiyet tahmini yaptıııı
Ben de rüyada oğlum olduğunu gördüm benim de kızım mı olacak acaba :)
Ederim canım :) Hayırlısı ne ise o olsun zaten sağlıklı olmasından başka bir gayem yok.oyyyy anam valla benimki ters çıktı benim eşim erkek görmüştü onun rüyası çıktıhayırlısı sağlıklısı olsun canım inşallah eğer sanada tahmin yaparsalar haber et mutlaka
Ya o bebeğin hareketi tm olarak kendi değil ama ona bağlı bir hareket gazla alakası yok bendede çok oluyor tecrübeli annelere sordum o bebeğin hareketleri dediler damar atması gibi sanki çekiliyor bir damarın ordan sanki:)obsesif89 cnm hayırlı olsun bana bişey demedi dr. Cinsiyet daha belli olamaz dedi gerçi kendi dr. Gitmedim ama bakalım randevu bulursam bu hafta Gitmeyi planlıyorum. Bana denk gelen bütün dr. Gıcık olur ya
valla canım ultrason kağıdında 10 cm yazıyor ama acaba 10 mm mi yazıyor kız benide şüpheye düşürdün hee dur bakayım akşam iyice bir sürü ölçü yazıyor kağıtta çok ta bişey anlamadım belki yanlış görmüşümdür
kızlaarrr oğluşumm olcakmış bende gördüm pipiyii
Yoğurt sütten daha çok kalsiyum içeriyormuş. 2bardak süt=1kase yoğurt diye okudum. Peyniri de kaşar tüketmeye çalış. Bir süre sonra bayıyor ama diğerlerine göre daha besleyiciymiş. Sabah 1kibrit kutusu kaşar peynir, öğlen bir bardak süt akşam da 1kase yoğurt şeklinde tüketiyorum benKilo alisiniz nasil kizlar ben 1.5 kilo falan anca aldim ama bel cevrem arka tarafim yavastan belirginlesmeye basladi esim de dedi gorunurde bisey belli deil bacaklarinda falan ama yanlarin dolmaya baslamis diye bu aydannsonra kilo alimi hizlaniyor mu ya her zamanki yedigimi yiyorum aslinda bi de sunu n sorcam süt iciyor musunuz ben valla nasil desem kac haftadir icmedim ya yogurt peynir yiyorum ama
Yok artık canım 10 mm de olamaz ama :) benim 12. haftada 6,5 cm çıktı ultrosan kağıdında 1 cm yazıyor :) ölçü geçmemiştir belki kağıda :) ama gerçekten 10 cmse maşşalllahhh basketbolvu olur senin yavru
Kuzu resim atsana? Benim ultrason kagidinda 9.5 yaziyordu aaa ne kadar byumus dedim bi baktim ultrason cihazinin gosterdigi alanin olcusuymus:)valla canım ultrason kağıdında 10 cm yazıyor ama acaba 10 mm mi yazıyor kız benide şüpheye düşürdün hee dur bakayım akşam iyice bir sürü ölçü yazıyor kağıtta çok ta bişey anlamadım belki yanlış görmüşümdür
ben aslında yarım kilo falan aldım yada almadım çünkü hamilelik öncesi diyet yapmaya çalışıyordum bi inip bir çıkıyordumKilo alisiniz nasil kizlar ben 1.5 kilo falan anca aldim ama bel cevrem arka tarafim yavastan belirginlesmeye basladi esim de dedi gorunurde bisey belli deil bacaklarinda falan ama yanlarin dolmaya baslamis diye bu aydannsonra kilo alimi hizlaniyor mu ya her zamanki yedigimi yiyorum aslinda bi de sunu n sorcam süt iciyor musunuz ben valla nasil desem kac haftadir icmedim ya yogurt peynir yiyorum ama
Bu arada 170boyum 59 kilo ile gebeliğe başladım. 1kilo almışım. Doktor iyi dediKilo alisiniz nasil kizlar ben 1.5 kilo falan anca aldim ama bel cevrem arka tarafim yavastan belirginlesmeye basladi esim de dedi gorunurde bisey belli deil bacaklarinda falan ama yanlarin dolmaya baslamis diye bu aydannsonra kilo alimi hizlaniyor mu ya her zamanki yedigimi yiyorum aslinda bi de sunu n sorcam süt iciyor musunuz ben valla nasil desem kac haftadir icmedim ya yogurt peynir yiyorum ama
Kuzu resim atsana? Benim ultrason kagidinda 9.5 yaziyordu aaa ne kadar byumus dedim bi baktim ultrason cihazinin gosterdigi alanin olcusuymus:)
Bana regenesis max verdi. Sığır jelatini kullanılıyor. İçinde folic omega-3 çinko B vitaminleri Demir vs herşey varbu arada kızlar benim ağzımda aftlar çıktı bianda heryerinde çikan varmı? sanırım demir ve çinko eksekliğindenmiş. dr bana geçen kontrolde folikasitin bitince elevite başla dedi ben başlamamıştım daha onda bu vitaminler mevcut. ama Elevitte domuz jelatini kullanılıyormuş o yüzden kullanmak istemedim. size ek vitamin verdimi dr. elevit kullanan varmı
sağol canım. cümlemize nasip etsin inşallah.oyyy anam hayırlı olsun tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
bu arada kızlar benim ağzımda aftlar çıktı bianda heryerinde çikan varmı? sanırım demir ve çinko eksekliğindenmiş. dr bana geçen kontrolde folikasitin bitince elevite başla dedi ben başlamamıştım daha onda bu vitaminler mevcut. ama Elevitte domuz jelatini kullanılıyormuş o yüzden kullanmak istemedim. size ek vitamin verdimi dr. elevit kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?