2017 EKİM Anne adayları

aynen canım bizimde öyle rüyamda bile kız çıktıydı meğersem tersiymiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil valla valla canım doctor demedi biz ultrason kağıdından gördük ama yanlışta görmüş olabilirim orda bir sürü ölçü vardı çünkü akşam bir daha bakıcam göbüş yapmıştı oğluşum

Ben de rüyada oğlum olduğunu gördüm benim de kızım mı olacak acaba :)

Git canm git rahatla bnde sana 15ine gidelm diyecektm sm bugn gidiyorsun sonra giderz artk beraber

10+ ken nası cinsiyet tahmini yaptıııı

valla bilmiyorum bende beklemiyordum benim hesabıma gore cumartesi 11 haftaya girmiştik ultrasonda 10+5 çıktı pipisini gördü ondan öyle dedi nasıl tahmin yaptı bilemiyorum artık biraz bekleyelim ama büyük ihtimal erkek dedi erkek olunca çabuk belli oluyormuş bir tanıdığımda 11 haftalıkken öğrenmiş onada erkek demiş doctor ve 1 yaşında oğlu var

oyyyy anam valla benimki ters çıktı benim eşim erkek görmüştü onun rüyası çıktı hayırlısı sağlıklısı olsun canım inşallah eğer sanada tahmin yaparsalar haber et mutlaka
Ederim canım :) Hayırlısı ne ise o olsun zaten sağlıklı olmasından başka bir gayem yok.

canım valla bende ilk defa bu doktora gittim ama şeker bir doktordu tonton dedelere benziyordu ikili testte de çıkıyormuş cinsiyeti ordan da anlıyorlarmış öyle duydum bakalım haftaya ikili teste gidicem çarşamba günü doktorda kesin demedi ama büyük ihtimal erkek dedi pipisini falan gösterdi bize daha nokta gibiydi gerçi ama hiç utanması yok benim çocuğumun alenen gösterdi her yerini kıçını bile gördük yani

Yok artık canım 10 mm de olamaz ama :) benim 12. haftada 6,5 cm çıktı ultrosan kağıdında 1 cm yazıyor :) ölçü geçmemiştir belki kağıda :) ama gerçekten 10 cmse maşşalllahhh basketbolvu olur senin yavru

Yoğurt sütten daha çok kalsiyum içeriyormuş. 2bardak süt=1kase yoğurt diye okudum. Peyniri de kaşar tüketmeye çalış. Bir süre sonra bayıyor ama diğerlerine göre daha besleyiciymiş. Sabah 1kibrit kutusu kaşar peynir, öğlen bir bardak süt akşam da 1kase yoğurt şeklinde tüketiyorum ben

canım benim 7 haftalıkken 1 cm di bak ondan eminim doctor söylmişti çünkü dur akşam bakcam valla göbek falan yapmış yarın tekrar yazcam iyicene bakıyım resim yükleyemiyorum yükleyebilsem yükelyeyim siz bakın birde valla hiç anlamıyorum yaa

Kuzu resim atsana? Benim ultrason kagidinda 9.5 yaziyordu aaa ne kadar byumus dedim bi baktim ultrason cihazinin gosterdigi alanin olcusuymus:)

ben aslında yarım kilo falan aldım yada almadım çünkü hamilelik öncesi diyet yapmaya çalışıyordum bi inip bir çıkıyordum ama bendede göbek çıktı eski pantolonlarımı kapatamıyorum hamile pantalonuna geçeli oldu baya:) sütü bende içmiyorum gastritim olduğu için rahatsız ediyor ama peynir ve yoğurt mutlaka tüketiyorum dra sordum oda 5 aydan sonra kesin içmeni istiycez ama olmazsada portakal suyu yada yeşilliklerdede kalsiyum var zaten dedi.

Bu arada 170boyum 59 kilo ile gebeliğe başladım. 1kilo almışım. Doktor iyi dedi

Kuzu resim atsana? Benim ultrason kagidinda 9.5 yaziyordu aaa ne kadar byumus dedim bi baktim ultrason cihazinin gosterdigi alanin olcusuymus:)

hadi be acaba bende onu mu gördüm atamıyorum kuzu işyerindeyim ultrason kağıdı evde birde kablom telefonu bağlamak için yanımda akşam eve gideyim bütün ölçüleri yazcam size

bu arada kızlar benim ağzımda aftlar çıktı bianda heryerinde çikan varmı? sanırım demir ve çinko eksekliğindenmiş. dr bana geçen kontrolde folikasitin bitince elevite başla dedi ben başlamamıştım daha onda bu vitaminler mevcut. ama Elevitte domuz jelatini kullanılıyormuş o yüzden kullanmak istemedim. size ek vitamin verdimi dr. elevit kullanan varmı

Bana regenesis max verdi. Sığır jelatini kullanılıyor. İçinde folic omega-3 çinko B vitaminleri Demir vs herşey var

Geçen hafta başında aft çıkmıştı bendede 1 tane... Kontrolde doktor demir damlası elevit ve bir başka hap verdi 2 günde geçti canım. normalde daha uzun sürerdi demekki ilaçlar fayda etti. Eleviti devletteki dr verdi özeldekine gösterdim kullan dedi. Domuz jelatini olduğu nerden çıktı araştırdın mı kullanmıyayım mı yani ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…