2017 EKİM Anne adayları

sağol canım. cümlemize nasip etsin inşallah. şimdiden isim düşünmeye başlasak mı acaba ne yapsak bilemedim :)))

benim belli canım erkek için belliydi de kız için düşünüyordum ben kızlığımdan beri istediğim tek isim var erkek için EREN çok hoşuma gidiyor anlamı da güzel eşimde POYRAZ istiyor POYRAZ EREN olabilir

Cnm bnce normal bnde10+6 gittim baş pop mesafesi 9.9 cm di. Yani çokta uzun bir çift değiliz :)

maşallah canım çok güzel isim oldu. ayy valla ne güzel ismi hazırmış. ben çok zorlancak gibiyim.

benim de peynir ve yogurt la sorunum yok ama sütü bende içemiyorum laktozsuz süt aldık oda bulantıyı arttırdı o yüzden içemiyorum onun yerine yoğurda yükleniyorum valla

maşallah canım çok güzel isim oldu. ayy valla ne güzel ismi hazırmış. ben çok zorlancak gibiyim.

erkek için hazırdı da kız için hiç hazır değildi valla canım demekki buna işaretmiş eren ismini çok seviyorum ben ve kızlığımdan beri Allah nasip ederde erkek bebeğim olursa eren koycam derdim hep çok hoşuma gidiyor çünkü seninkine de elbirliği ile buluruz anam sen kafanı yorma bakarız netten fikir paylaşımı yaparız

bulalım canım valla çok ihtiyacım var çok sağol tatlım

elevit için domuz jelatini kullanılıyor diye dava açılmış haberi var. ve ilaç firmasına kullanmıyoruz gibi bi açıklama yapmamış sadece sağlık açısından bir zararı yok demiş o yüzden ben kullanmak istemiyorum. haber ne kadar doğru tabi bilemem ama bu ihtimali bile sevmedim

Tam 12+0 mis bugun..sen yaptirmadinmi..korkma hic bosuna olumsuz dusunuyoruz hep
Doktorum perinatolog a yonlendirdi onun icin iste kendi yapmadi olcumu. Caraamba gunu gidicem olcum yapmaya da. Kim burda biri soylemisti ya kendi doktorumuz yapmiyo perinatolog yapiyo diye. Bana da cok garip gelmisti bizim hastanede de oyleymis:)

canım bende 2 ayda 1 kilo almıştım ama çıkartmaya başlayınca oda gitti şimdi 3 gündür çıkartmıyorum ve bugün çok şükür doğru dürüst yemek yedim valla acıktığımı bile hissetmiyordum bulantı yüzünden 4 aydan sonar çok hızlı kilo alınıyormuş öyled duydum ben benim görümcem de hamile 6. ayına girdi daha 3 kilo almış ama oda benim gibi çok çıkarmış ilk 3 ay ondan kilo biraz zor alınıyor sütü bende içemiyorum canım bulantı nedeniyle onun yerine yoğurda yükleniyorum peynir yiyorum birde

Doktorum perinatolog a yonlendirdi onun icin iste kendi yapmadi olcumu. Caraamba gunu gidicem olcum yapmaya da. Kim burda biri soylemisti ya kendi doktorumuz yapmiyo perinatolog yapiyo diye. Bana da cok garip gelmisti bizim hastanede de oyleymis:)
Evet baska doktor yapiyor ayri bolume yonlendiriyolar cihazlar cok farkli daha buyuk

Bana 12. Haftada erkeğe benziyo demşti 16. Haftada kızım olacağnı söyledi sanırım ben istisnayım :))

öyle olanlarda çok var canım kordonu pipi olarak görüyormuş doctor ama bizim kordonu ayrı gördü bakalım bir dahakine 19 unda gitcem ikili test sonucu çıkınca o zaman ne dicek

Canlar ben de oyle sut cok icemiyorum bi ictim kustum yogurt agirlikli besleniyorum meyve portakal yiyorum baya simdi tartilmadim 1.70 boya 55 kiloda basladim kacim simdi bilmiyorum benim dr hic bakmiyor kilo boy vs falan bi de bi tip merkezinde 2li test persembeye gun alfim ama peritonolog vs falan sormadim ya benim dr orasi da iyidir dedi heralde iyidir ya okuldan bazi arkadaslarim ultrasonu cektirmemis sadece tahlile baktirmislar dr yeterli gormus anlamadim da hic allaha emanet artik bebislerimiz

Evet baska doktor yapiyor ayri bolume yonlendiriyolar cihazlar cok farkli daha buyuk
Peki mesela renkli ultrason mh o canim buyuk dedigin cihaz heralde aynidir ya bu testi yapan yerlerde hep farkli spnuclar cikmaz sanirim ya ben suna tereddut ediyorum ozel hastaneler 350den baslio ee devlet hastaneleri de yapio bu isi demekki bi fark yok die dusunuyorum ben de tip merkezi varmis dr.um önerdi oraya randavu aldim

gerçekten mi canım o zaman ben doğru mu gördüm ki acaba bizde çok uzun değiliz ben 162 falanım eşimde 164 falan hatta eşim domdilik biraz göbekli olabilir mi o kadar boyu
Ay yok pardon bnde yanlış görmüşüm :)) baş popo mesafesi 4 cm miş o haftada cnm bizim boylarda aynı bn 160 eşim 165 :))

Zofran mıydı canım ilacın adı ?? banada doctor onu Verdi 50 tl 8 tane varmış içinde birde bulunmuyor kolay kolay zofer aldık oda 40 tl ama içinde 10 tane var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…