- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.141
sağol canım. cümlemize nasip etsin inşallah.şimdiden isim düşünmeye başlasak mı acaba ne yapsak bilemedim :)))
Cnm bnce normal bnde10+6 gittim baş pop mesafesi 9.9 cm di. Yani çokta uzun bir çift değiliz :)Yok artık canım 10 mm de olamaz ama :) benim 12. haftada 6,5 cm çıktı ultrosan kağıdında 1 cm yazıyor :) ölçü geçmemiştir belki kağıda :) ama gerçekten 10 cmse maşşalllahhh basketbolvu olur senin yavru
maşallah canım çok güzel isim oldu. ayy valla ne güzel ismi hazırmış. ben çok zorlancak gibiyim.benim belli canım erkek için belliydi de kız için düşünüyordum ben kızlığımdan beri istediğim tek isim var erkek için EREN çok hoşuma gidiyor anlamı da güzel eşimde POYRAZ istiyor POYRAZ EREN olabilir
Yoğurt sütten daha çok kalsiyum içeriyormuş. 2bardak süt=1kase yoğurt diye okudum. Peyniri de kaşar tüketmeye çalış. Bir süre sonra bayıyor ama diğerlerine göre daha besleyiciymiş. Sabah 1kibrit kutusu kaşar peynir, öğlen bir bardak süt akşam da 1kase yoğurt şeklinde tüketiyorum ben
Cnm bnce normal bnde10+6 gittim baş pop mesafesi 9.9 cm di. Yani çokta uzun bir çift değiliz :)
maşallah canım çok güzel isim oldu. ayy valla ne güzel ismi hazırmış. ben çok zorlancak gibiyim.
bulalım canım valla çok ihtiyacım var çok sağol tatlımerkek için hazırdı da kız için hiç hazır değildi valla canım demekki buna işaretmiş eren ismini çok seviyorum ben ve kızlığımdan beri Allah nasip ederde erkek bebeğim olursa eren koycam derdim hep çok hoşuma gidiyor çünkü seninkine de elbirliği ile buluruz anam sen kafanı yorma bakarız netten fikir paylaşımı yaparız
bulalım canım valla çok ihtiyacım var çok sağol tatlım
Evet 3 mm e kadar iyi kabul ediliyor cok iyi cikmis senin de ben cok takildim sanki cok yuksek cikacakmis gibi geliyor aklim cikiyor nedenseIkiki test sonucum 0.8 mm cikti iyi bir deger bildigim kadariyla oylemmi
Tam 12+0 mis bugun..sen yaptirmadinmi..korkma hic bosuna olumsuz dusunuyoruz hepEvet 3 mm e kadar iyi kabul ediliyor cok iyi cikmis senin de ben cok takildim sanki cok yuksek cikacakmis gibi geliyor aklim cikiyor nedense
Anladim kuzu valla sana tavsiyem zihnini bulandiracak veya seni korkutacak seyleri okumaman nasilsin simdi? Gittin mi saglik ocagina?Yoo daha ancak 20 gün oldu :) sanırım burda bazı hikayelerden de etkileniyorum
elevit için domuz jelatini kullanılıyor diye dava açılmış haberi var. ve ilaç firmasına kullanmıyoruz gibi bi açıklama yapmamış sadece sağlık açısından bir zararı yok demiş o yüzden ben kullanmak istemiyorum. haber ne kadar doğru tabi bilemem ama bu ihtimali bile sevmedimGeçen hafta başında aft çıkmıştı bendede 1 tane... Kontrolde doktor demir damlası elevit ve bir başka hap verdi 2 günde geçti canım. normalde daha uzun sürerdi demekki ilaçlar fayda etti. Eleviti devletteki dr verdi özeldekine gösterdim kullan dedi. Domuz jelatini olduğu nerden çıktı araştırdın mıkullanmıyayım mı yani ??
Doktorum perinatolog a yonlendirdi onun icin iste kendi yapmadi olcumu. Caraamba gunu gidicem olcum yapmaya da. Kim burda biri soylemisti ya kendi doktorumuz yapmiyo perinatolog yapiyo diye. Bana da cok garip gelmisti bizim hastanede de oyleymis:)Tam 12+0 mis bugun..sen yaptirmadinmi..korkma hic bosuna olumsuz dusunuyoruz hep
Kilo alisiniz nasil kizlar ben 1.5 kilo falan anca aldim ama bel cevrem arka tarafim yavastan belirginlesmeye basladi esim de dedi gorunurde bisey belli deil bacaklarinda falan ama yanlarin dolmaya baslamis diye bu aydannsonra kilo alimi hizlaniyor mu ya her zamanki yedigimi yiyorum aslinda bi de sunu n sorcam süt iciyor musunuz ben valla nasil desem kac haftadir icmedim ya yogurt peynir yiyorum ama
Evet baska doktor yapiyor ayri bolume yonlendiriyolar cihazlar cok farkli daha buyukDoktorum perinatolog a yonlendirdi onun icin iste kendi yapmadi olcumu. Caraamba gunu gidicem olcum yapmaya da. Kim burda biri soylemisti ya kendi doktorumuz yapmiyo perinatolog yapiyo diye. Bana da cok garip gelmisti bizim hastanede de oyleymis:)
Bana 12. Haftada erkeğe benziyo demşti 16. Haftada kızım olacağnı söyledi sanırım ben istisnayım :))
Peki mesela renkli ultrason mh o canim buyuk dedigin cihaz heralde aynidir ya bu testi yapan yerlerde hep farkli spnuclar cikmaz sanirim ya ben suna tereddut ediyorum ozel hastaneler 350den baslio ee devlet hastaneleri de yapio bu isi demekki bi fark yok die dusunuyorum ben de tip merkezi varmis dr.um önerdi oraya randavu aldimEvet baska doktor yapiyor ayri bolume yonlendiriyolar cihazlar cok farkli daha buyuk
gerçekten mi canım o zaman ben doğru mu gördüm ki acababizde çok uzun değiliz ben 162 falanım eşimde 164 falan hatta eşim domdilik biraz göbekli olabilir mi o kadar boyu
ben ilk hamileliğimde abartısız 9 ay aynı durumdaydım. doktor bi ilaç vermişti adını hatırlamıyorum ama acayip pahalı bir ilaçtı birtek onunla geçiyordu bulantım. ara ara o hapı içip kendime gelebiliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?