- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.161
Sonuc farkli cikmaz sanmiyorum bu konularda devlet hastanesine gitmek daha iyi sanki okdr para vermeye gerek yok gercektenPeki mesela renkli ultrason mh o canim buyuk dedigin cihaz heralde aynidir ya bu testi yapan yerlerde hep farkli spnuclar cikmaz sanirim ya ben suna tereddut ediyorum ozel hastaneler 350den baslio ee devlet hastaneleri de yapio bu isi demekki bi fark yok die dusunuyorum ben de tip merkezi varmis dr.um önerdi oraya randavu aldim
Zofran mıydı canım ilacın adı ?? banada doctor onu Verdi 50 tl 8 tane varmış içinde birde bulunmuyor kolay kolay zofer aldık oda 40 tl ama içinde 10 tane var.
aynen canım bizimde öyle rüyamda bile kız çıktıydı meğersem tersiymiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil vallavalla canım doctor demedi biz ultrason kağıdından gördük ama yanlışta görmüş olabilirim orda bir sürü ölçü vardı çünkü akşam bir daha bakıcam göbüş yapmıştı oğluşum
bende kağıda hiç bakmadım :) doktor söyledi. burda aşağıdada çıkınca mm diye düşündüm hep :) hatta karnım kocaman bende ne kadar minikmiş dedimkızımda 6-7 aylıkken bile karnım yoktu bunda sanki 7 aylık hamile gibiyim. vücudun tepkileride farklı. kadına söyleyince oda cinsiyet de farklı demekki diyip güldü bide kabartı gördüm dedi. eşim belli etmesede çok sevindi. ben de ne yalan söyliyim kız çok istiodum. evdeki popülasyonunu arttırcam diye seviniyo eşimde kızımın daha hiçbişeyden haberi yok yavrum boş boş bakıyo ama oda hep kız istiyo. daha hamile olduumu bile söylemedik. ne olur ne olmaz hayal kırıklığına uğramasın diye.
ay canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahvalla benim bir hissim yok tu ama rüyamda kız görmüştüm babam bile kız görmüş rüyasında erkek çocukları anacı olur merak etme benim eşimde ben onu kendi tarafıma çeviririm diyor bende çok beklersin diyorum
valla doğru benim kızım acayip babacı :) ben sevineyim bu durumda :) sağlıcakla gelsin kuzucuklar inşallah :)
Vala bunu burda duymamis olsaydim acayip paniklerdim doktor bebegimde birsey mi gordu de beni ona yonlendirdi felan diye... insallah guzel sonuclar alirimEvet baska doktor yapiyor ayri bolume yonlendiriyolar cihazlar cok farkli daha buyuk
vay canına , ama bizimde şöyle oldu hiç göremedikki bebişi sürekli sırtını dönük uyuyordu tahmin bile yapamadı doktor yanivalla bilmiyorum bende beklemiyordum benim hesabıma gore cumartesi 11 haftaya girmiştik ultrasonda 10+5 çıktı pipisini gördü ondan öyle dedi nasıl tahmin yaptı bilemiyorum artık biraz bekleyelim ama büyük ihtimal erkek dedi erkek olunca çabuk belli oluyormuş bir tanıdığımda 11 haftalıkken öğrenmiş onada erkek demiş doctor ve 1 yaşında oğlu var
Kizlar gogus acimasindan baska hicbirrr belirtim yok benimm
Benim doktorum beni tartmiyo:) kendi kilo kontrolumu kendim yapiyorum:) kac kilo aldin dedi, 1,5 filan dedim cok guzel dedi.Kilo alisiniz nasil kizlar ben 1.5 kilo falan anca aldim ama bel cevrem arka tarafim yavastan belirginlesmeye basladi esim de dedi gorunurde bisey belli deil bacaklarinda falan ama yanlarin dolmaya baslamis diye bu aydannsonra kilo alimi hizlaniyor mu ya her zamanki yedigimi yiyorum aslinda bi de sunu n sorcam süt iciyor musunuz ben valla nasil desem kac haftadir icmedim ya yogurt peynir yiyorum ama
Bu olcude bi hata var ama cok merak ettim:)Yok artık canım 10 mm de olamaz ama :) benim 12. haftada 6,5 cm çıktı ultrosan kağıdında 1 cm yazıyor :) ölçü geçmemiştir belki kağıda :) ama gerçekten 10 cmse maşşalllahhh basketbolvu olur senin yavru
Canim benim doktorum neden bilmem folic e devam et baska biseye su an gerek yok dedi:) folic nabicak ki bu saatten sonra banabu arada kızlar benim ağzımda aftlar çıktı bianda heryerinde çikan varmı? sanırım demir ve çinko eksekliğindenmiş. dr bana geçen kontrolde folikasitin bitince elevite başla dedi ben başlamamıştım daha onda bu vitaminler mevcut. ama Elevitte domuz jelatini kullanılıyormuş o yüzden kullanmak istemedim. size ek vitamin verdimi dr. elevit kullanan varmı
Cnm bnce normal bnde10+6 gittim baş pop mesafesi 9.9 cm di. Yani çokta uzun bir çift değiliz :)
Ay yok pardon bnde yanlış görmüşüm :)) baş popo mesafesi 4 cm miş o haftada cnm bizim boylarda aynı bn 160 eşim 165 :))
Kuzum baska nasil bir belirti bekliyorsun:) benim uzun zamansir oyle:) ne karnim agriyo ne midem bulaniyo bi de ara sira gogus acimasi da gidiyo heh hadi bakalim:)
Benim doktorum beni tartmiyo:) kendi kilo kontrolumu kendim yapiyorum:) kac kilo aldin dedi, 1,5 filan dedim cok guzel dedi.
Bu olcude bi hata var ama cok merak ettim:)
Canim benim doktorum neden bilmem folic e devam et baska biseye su an gerek yok dedi:) folic nabicak ki bu saatten sonra bana
Bende diyorum ki bunda bi gariplik var:)
Gitmedim canm suanlik duruyorum bakalm ayın 15ini beklicem belki yarn br sağlık ocağına ugrarmNapcaksin kuzum gitcek misin doktora
İyiym çok şükür gidemedm ya evde değildim yarn giderm artk :) bencede okumicam artkAnladim kuzu valla sana tavsiyem zihnini bulandiracak veya seni korkutacak seyleri okumaman nasilsin simdi? Gittin mi saglik ocagina?
Cnm bnce normal bnde10+6 gittim baş pop mesafesi 9.9 cm di. Yani çokta uzun bir çift değiliz :)
elevit için domuz jelatini kullanılıyor diye dava açılmış haberi var. ve ilaç firmasına kullanmıyoruz gibi bi açıklama yapmamış sadece sağlık açısından bir zararı yok demiş o yüzden ben kullanmak istemiyorum. haber ne kadar doğru tabi bilemem ama bu ihtimali bile sevmedim
Herkesindegil vazilarinin bulaniyo. Panikleme yok yere benim de bazen bulantilarim oluyodu bazi gunler hiiiiic olmuyoduAma insanlarin hala midesi bulaniyooo
Kilo alisiniz nasil kizlar ben 1.5 kilo falan anca aldim ama bel cevrem arka tarafim yavastan belirginlesmeye basladi esim de dedi gorunurde bisey belli deil bacaklarinda falan ama yanlarin dolmaya baslamis diye bu aydannsonra kilo alimi hizlaniyor mu ya her zamanki yedigimi yiyorum aslinda bi de sunu n sorcam süt iciyor musunuz ben valla nasil desem kac haftadir icmedim ya yogurt peynir yiyorum ama
Ay yok pardon bnde yanlış görmüşüm :)) baş popo mesafesi 4 cm miş o haftada cnm bizim boylarda aynı bn 160 eşim 165 :))
Vala bunu burda duymamis olsaydim acayip paniklerdim doktor bebegimde birsey mi gordu de beni ona yonlendirdi felan diye... insallah guzel sonuclar alirim
Günaydın kızlar ;
geçen hafta 12. haftamızda hem devlete hem özele gittim her iki doktorda cinsiyet hakkında yorum yapamadı .
şimdi bakıyorum ihtimalde olsa öğrenenler hep erkek hiç kız diyene rastlamadım acaba benimki kızda ondan mı yorum yapamadı doktorlarBir sonrakı kontrol 3 hafta sonra nasıl bekleyeceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?