2017 EKİM Anne adayları

Sonuc farkli cikmaz sanmiyorum bu konularda devlet hastanesine gitmek daha iyi sanki okdr para vermeye gerek yok gercekten

Zofran mıydı canım ilacın adı ?? banada doctor onu Verdi 50 tl 8 tane varmış içinde birde bulunmuyor kolay kolay zofer aldık oda 40 tl ama içinde 10 tane var.

z li bişeydi canım ama tam hatırlayamıyorum ben bi tek onunla gözümü açabiliyodum. içinde az vardı ve 60 tl gibi bişeydi sanırım. zofran diilsede onun müdaili bişeydi heralde her hafta 60 tl verioduk.

bende kağıda hiç bakmadım :) doktor söyledi. burda aşağıdada çıkınca mm diye düşündüm hep :) hatta karnım kocaman bende ne kadar minikmiş dedim kızımda 6-7 aylıkken bile karnım yoktu bunda sanki 7 aylık hamile gibiyim. vücudun tepkileride farklı. kadına söyleyince oda cinsiyet de farklı demekki diyip güldü bide kabartı gördüm dedi. eşim belli etmesede çok sevindi. ben de ne yalan söyliyim kız çok istiodum. evdeki popülasyonunu arttırcam diye seviniyo eşimde kızımın daha hiçbişeyden haberi yok yavrum boş boş bakıyo ama oda hep kız istiyo. daha hamile olduumu bile söylemedik. ne olur ne olmaz hayal kırıklığına uğramasın diye.

ay canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah valla benim bir hissim yok tu ama rüyamda kız görmüştüm babam bile kız görmüş rüyasında erkek çocukları anacı olur merak etme benim eşimde ben onu kendi tarafıma çeviririm diyor bende çok beklersin diyorum

valla doğru benim kızım acayip babacı :) ben sevineyim bu durumda :) sağlıcakla gelsin kuzucuklar inşallah :)

vay canına , ama bizimde şöyle oldu hiç göremedikki bebişi sürekli sırtını dönük uyuyordu tahmin bile yapamadı doktor yani

Kizlar gogus acimasindan baska hicbirrr belirtim yok benimm

Kuzum baska nasil bir belirti bekliyorsun:) benim uzun zamansir oyle:) ne karnim agriyo ne midem bulaniyo bi de ara sira gogus acimasi da gidiyo heh hadi bakalim:)

Benim doktorum beni tartmiyo:) kendi kilo kontrolumu kendim yapiyorum:) kac kilo aldin dedi, 1,5 filan dedim cok guzel dedi.

Bu olcude bi hata var ama cok merak ettim:)
Canim benim doktorum neden bilmem folic e devam et baska biseye su an gerek yok dedi:) folic nabicak ki bu saatten sonra bana
Cnm bnce normal bnde10+6 gittim baş pop mesafesi 9.9 cm di. Yani çokta uzun bir çift değiliz :)

Ay yok pardon bnde yanlış görmüşüm :)) baş popo mesafesi 4 cm miş o haftada cnm bizim boylarda aynı bn 160 eşim 165 :))

Bende diyorum ki bunda bi gariplik var:)

Ama insanlarin hala midesi bulaniyooo

Evde bir vitaminim daha vardı Decavit 2 .ayımda grip oldum diye ilk bulduğum doktora gitmiştim o vermişti kontrole kadar onu içsemde kendi doktoruma danışsam olurmu acaba ? Çünkü elaviti de devletteki dr verdi özeldekide almışsın olur kullan dedi direk...

Mrb hamişler bugün dr kontrolümüz vardı açıkçası içimde çok korku vardı bişey olmuş mudur acaba diye ama çok şükür bebeğim sağlıklıydı yerinde durmuyodu bi türlü yüzünü de göstermedi güzel bir resim yakalayamadık ikili test için kanda verdim veee dr umuz %70 kız dedi

3 ayda 1 kilo aldım ve 3 kere anca kustum çok şükür yavaş gidiyorum doktor çok iyi dedi. boyum 1.58 kalçam zaten var o yüzden çok kilo almasam çok sevineceğim almıyayım diyede yememezlik yapmıyorum tabiki iştahım gayet yerinde sadece hamur işine çok yüklenmiyorum onunda bebişe yararı yok zaten

Grupta benim haricimde cinsiyeti ogrenmemis olanlari gormek rahatlatiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…