2017 EKİM Anne adayları

Herkesindegil vazilarinin bulaniyo. Panikleme yok yere benim de bazen bulantilarim oluyodu bazi gunler hiiiiic olmuyodu

benim 3 ayda 3 kere anca bulandı oda geçen hafta panik yok bebeğimde sağlıklı bende bulanmasın boşver

oleeyeeyyy be sonunda bir kız diyen çıktı İnşallah benimde kız olur burada geçen hafta her gelen erkek dedi ekim hepimiz erkek doğurcaz sandım bir an

Grupta benim haricimde cinsiyeti ogrenmemis olanlari gormek rahatlatiyor....

Evet Evet henüz öğrenemedim bende geç öğrenip kız olacak diye temenni ediyorum kendimi bende

Eşim de bende çok kız istiyoduk dr kesin olarak 16. Haftada belli olur dedi sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil

Baştan popoya kadar ile baştan ayaga kadar ölçüm farklı. Seninki popoya kadar söylemiş. Benim de hep öyle söylüyor.

Hay Allah iyiligini versin. El doppleri mi aldın :) Onlar 18. Haftadan sonra net duyulabiliyormus diye okumustum bir yerde.

Benim var canim bazen cok yogun oluyo bazen hic olmuyo

Afedersiniz ama ben sanki cisimi kaciriyormusum gibi hissediyorm.. cok yok ama illa ki hergun var sürekli camasir degisiorum tabiki.. progestan da kullaniyorm onn da etkisi var mdr bilemiorm ama.. kafamda deli sorular

Afedersiniz ama ben sanki cisimi kaciriyormusum gibi hissediyorm.. cok yok ama illa ki hergun var sürekli camasir degisiorum tabiki.. progestan da kullaniyorm onn da etkisi var mdr bilemiorm ama.. kafamda deli sorular

Progestanı vajinal yoldan mı kullanıyorsunuz acaba

Protestan kullandığım dönemde ben de de çok oluyordu ve günlük ped kullanmak zorunda kalıyordum. İlacı kullanma sürecin bitince akıntı da bitti. Sen ne kadar süre daha kullanacaksın ?

Protestan kullandığım dönemde ben de de çok oluyordu ve günlük ped kullanmak zorunda kalıyordum. İlacı kullanma sürecin bitince akıntı da bitti. Sen ne kadar süre daha kullanacaksın ?

Ben 10 gune yakindir kullaniyorum..haftaya pzt kontrolm var o zamana kdr devam et dedi dr.. bnm.akntim cok az vardi ama smdi artti belki de ilactan.. bakalm belki birakrsam gecer.. dr kntrolune kdr idare etcez anlasilan..

Banada bugün verdi doktorum. Yan etkileri nasıl acaba? Gerçi kişiden kişiye değişebilir ama

Yan etkilerinde akıntıyı hatrlamiorm ama ddgn gbi ksiden kisiye de degisir bence..

Hay Allah iyiligini versin. El doppleri mi aldın :) Onlar 18. Haftadan sonra net duyulabiliyormus diye okumustum bir yerde.
Aldim ya bi de dandik bise pilli steteskop. Gelinim doguma girecegi hafta goturdum ona bebegin elini kolunu karnina bakip secebiliyosjn dusun biz kalp atisini duymak icin 40 dk aradik karninda:) dedim bu 50 cm 3,5 kilo bebegin kalbini bulamiyosam ben kocaaaaa karnimda benim 5 cm minnagi nasil duyayim:) kendi nabzimi yakalayip duruyorum zaten. Kontrolden once cok takiliyordum acaba atmiyo diye mi duymuyorum filan ama, kontrolde kalp atisini duyunca cihazdan olsugunu anladim simdi paniklemiyorum

Bn kusma bulantı olmamasına rağmen 1 buçuk kilo vermişim aslında bna almışım gibi geliyor ama şaşrdım verdiğime ben çok yoğurt yiyemiyorum ama süt içiyorum canım diş sağlığın ve bebeğin için sende iç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…