- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.181
Herkesindegil vazilarinin bulaniyo. Panikleme yok yere benim de bazen bulantilarim oluyodu bazi gunler hiiiiic olmuyodu
Mrb hamişler bugün dr kontrolümüz vardı açıkçası içimde çok korku vardı bişey olmuş mudur acaba diye ama çok şükür bebeğim sağlıklıydı yerinde durmuyodu bi türlü yüzünü de göstermedi güzel bir resim yakalayamadık ikili test için kanda verdim veee dr umuz %70 kız dedi
Grupta benim haricimde cinsiyeti ogrenmemis olanlari gormek rahatlatiyor....
Grupta benim haricimde cinsiyeti ogrenmemis olanlari gormek rahatlatiyor....
Eşim de bende çok kız istiyoduk dr kesin olarak 16. Haftada belli olur dedi sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değilbenim 3 ayda 3 kere anca bulandı oda geçen hafta panik yok bebeğimde sağlıklı bende bulanmasın boşver
oleeyeeyyy be sonunda bir kız diyen çıktıİnşallah benimde kız olur burada geçen hafta her gelen erkek dedi ekim hepimiz erkek doğurcaz sandım bir an
Evet Evet henüz öğrenemedim bende geç öğrenip kız olacak diye temenni ediyorum kendimi bende
Baştan popoya kadar ile baştan ayaga kadar ölçüm farklı. Seninki popoya kadar söylemiş. Benim de hep öyle söylüyor.gözün aydın canım :) kız 10 cm ne kadar büyümüş :) ben 12 haftayı doldurduğum halde 54 mm çıktı. sarılık için bişey vermedi. haftaya sonuçlar çıkıcak bakalım. bizede erkek dedi ya hayırlısı bakalım kız hayallerimiz suya düştü :/
Hay Allah iyiligini versin. El doppleri mi aldın :) Onlar 18. Haftadan sonra net duyulabiliyormus diye okumustum bir yerde.Kesinlikle bence de bebegin tekmesini felan hissetmiyorum ayri ama o karnimda birseyi dondugunu boyle kimildadigini fealn hissediyorum gaz gibi ama degil dedigin gibi icimde bazen balon patliyomus gibi gaz olsa baska taraflarda da olur gaz degil bu sadece bir bolumde oluyo...
Ben bir de el dopleri aldim, kalp atisini bulamiyorum ama onunla dinledigimde karnimda bebegimin durdugu yerde bebegimin hareketlerini duyuyorum sanki legene su doldurmussun da biri o suyla oynuyormus gibi sesler geliyor
Hamiş anneler.. hala akıntısı olan var mi ? Bende devam ediyor dadr a sordugumda sıkıntı yok demisti ama yine de emin olamadım size sorayim dedim
Benim var canim bazen cok yogun oluyo bazen hic olmuyo
Afedersiniz ama ben sanki cisimi kaciriyormusum gibi hissediyorm.. cok yok ama illa ki hergun var sürekli camasir degisiorum tabiki.. progestan da kullaniyorm onn da etkisi var mdr bilemiorm ama.. kafamda deli sorular
Progestanı vajinal yoldan mı kullanıyorsunuz acaba
Banada bugün verdi doktorum. Yan etkileri nasıl acaba? Gerçi kişiden kişiye değişebilir amaEvet vajinal yoldan alıyorum
Afedersiniz ama ben sanki cisimi kaciriyormusum gibi hissediyorm.. cok yok ama illa ki hergun var sürekli camasir degisiorum tabiki.. progestan da kullaniyorm onn da etkisi var mdr bilemiorm ama.. kafamda deli sorular
Banada bugün verdi doktorum. Yan etkileri nasıl acaba? Gerçi kişiden kişiye değişebilir ama
Kuzum baska nasil bir belirti bekliyorsun:) benim uzun zamansir oyle:) ne karnim agriyo ne midem bulaniyo bi de ara sira gogus acimasi da gidiyo heh hadi bakalim:)
Benim doktorum beni tartmiyo:) kendi kilo kontrolumu kendim yapiyorum:) kac kilo aldin dedi, 1,5 filan dedim cok guzel dedi.
Bu olcude bi hata var ama cok merak ettim:)
Canim benim doktorum neden bilmem folic e devam et baska biseye su an gerek yok dedi:) folic nabicak ki bu saatten sonra bana
Bende diyorum ki bunda bi gariplik var:)
Yok kızKız bizim çocuklar cüce olacak sizinkilerin yanında maşşalaahhh
Protestan kullandığım dönemde ben de de çok oluyordu ve günlük ped kullanmak zorunda kalıyordum. İlacı kullanma sürecin bitince akıntı da bitti. Sen ne kadar süre daha kullanacaksın ?
Banada bugün verdi doktorum. Yan etkileri nasıl acaba? Gerçi kişiden kişiye değişebilir ama
Kız gbi geldi bna nun paralel duruyoKizlar gunaydin, kontorole gittim sabah şükur iyiyiz. Tahmin etmeye calistim.ama beceremedim bir fikriniz varmi?[/url][/IMG]
Aldim ya bi de dandik bise pilli steteskop. Gelinim doguma girecegi hafta goturdum ona bebegin elini kolunu karnina bakip secebiliyosjn dusun biz kalp atisini duymak icin 40 dk aradik karninda:) dedim bu 50 cm 3,5 kilo bebegin kalbini bulamiyosam ben kocaaaaa karnimda benim 5 cm minnagi nasil duyayim:) kendi nabzimi yakalayip duruyorum zaten. Kontrolden once cok takiliyordum acaba atmiyo diye mi duymuyorum filan ama, kontrolde kalp atisini duyunca cihazdan olsugunu anladim simdi paniklemiyorumHay Allah iyiligini versin. El doppleri mi aldın :) Onlar 18. Haftadan sonra net duyulabiliyormus diye okumustum bir yerde.
Bn kusma bulantı olmamasına rağmen 1 buçuk kilo vermişim aslında bna almışım gibi geliyor ama şaşrdım verdiğime ben çok yoğurt yiyemiyorum ama süt içiyorum canım diş sağlığın ve bebeğin için sende iç benceKilo alisiniz nasil kizlar ben 1.5 kilo falan anca aldim ama bel cevrem arka tarafim yavastan belirginlesmeye basladi esim de dedi gorunurde bisey belli deil bacaklarinda falan ama yanlarin dolmaya baslamis diye bu aydannsonra kilo alimi hizlaniyor mu ya her zamanki yedigimi yiyorum aslinda bi de sunu n sorcam süt iciyor musunuz ben valla nasil desem kac haftadir icmedim ya yogurt peynir yiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?