- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.201
Anaaa br tene kız çıktı sonunda :) maşallah bnde hepimiz erkek diguravaz herlde demeye baslamistm :))))Mrb hamişler bugün dr kontrolümüz vardı açıkçası içimde çok korku vardı bişey olmuş mudur acaba diye ama çok şükür bebeğim sağlıklıydı yerinde durmuyodu bi türlü yüzünü de göstermedi güzel bir resim yakalayamadık ikili test için kanda verdim veee dr umuz %70 kız dedi
Bnde cuma günü elevite başladım canımbu arada kızlar benim ağzımda aftlar çıktı bianda heryerinde çikan varmı? sanırım demir ve çinko eksekliğindenmiş. dr bana geçen kontrolde folikasitin bitince elevite başla dedi ben başlamamıştım daha onda bu vitaminler mevcut. ama Elevitte domuz jelatini kullanılıyormuş o yüzden kullanmak istemedim. size ek vitamin verdimi dr. elevit kullanan varmı
Oyoyyy hepimiz hassasiz ve ilgi bekliyor ne kadrda belli amaKizlar beni pek merak eden yok ama ben yine de haber vereyim. Ikili test sonucum iyi cikmis :)
Bebisim:) gecmis olsun darisi basima hadi. Ya cok kalabaligiz takip zorlasiyor :) kendinizi duyurun iste:)Kizlar beni pek merak eden yok ama ben yine de haber vereyim. Ikili test sonucum iyi cikmis :)
Hamiş anneler.. hala akıntısı olan var mi ? Bende devam ediyor dadr a sordugumda sıkıntı yok demisti ama yine de emin olamadım size sorayim dedim
Afedersiniz ama ben sanki cisimi kaciriyormusum gibi hissediyorm.. cok yok ama illa ki hergun var sürekli camasir degisiorum tabiki.. progestan da kullaniyorm onn da etkisi var mdr bilemiorm ama.. kafamda deli sorular
Oy oy:) ben gene gerilecek birsey buldum :) ense kalinligina taktim ya buyuk cikarsa diye...3 lü ve 4 lü düşünmüyorum açikcasi. Direk sonuc veren bir kan testi var onu yaptircam sanirim. Valla ilgi bekliorum ben de ya. Kimsenin salladigi yok
Bugn burda hormonlar cosuk :)) iyi bakalm bn suanlik hc birini istemiyorum detaylı ultrason hariç oda 20.hafta sanırım bu kan testi ne oluyo?3 lü ve 4 lü düşünmüyorum açikcasi. Direk sonuc veren bir kan testi var onu yaptircam sanirim. Valla ilgi bekliorum ben de ya. Kimsenin salladigi yok
Amin canım hepimizinkini inşallah. Benimde bugün kontrolüm vardıay çıldırıcimmm bana neden bişi söylemiyorlar yaaaaa :) bu arada Allah bağışlasın canım
Evet bendede oluyor bugun hele o kadar cok oldu ki isyerinde isedim mi kanama mi oldu diye kac kere tuvalete girtim bilmiyorum
Cnm sende progestan kullaniomuydun? Valla akıntı cok sknti deil de snnde ddgn gbi sanki kanama oluormus gibi hissedip hbre bakiorm bende.. belkide cok pimpirikli davranıyorum ama n yapaymneyse en azndan tek olmamak da rahatlatti valla
Valla kızlar bisey diyim mi? Birden teli elime aldim ve rehberi actim. Sanki ikinizin de nosu var da bende ariicam:)))kirmizigitar bence artik vesvesenin son noktasisin :) 2 li testinden bisey cikmiicak kuzum. Hatta ben sana diim max. 1.2 falan cikacak. B Biravucmutluluk bahsettigim test sanirim micro array test diye biliniyor. Doktorla da konustum farkli bi adi da olabilir tam hatirlayamadim. Herkesin görüşü farkli tabi ki ama ben baştan ne var ne yok bilme taraftariyim.
Evet kullaniyorum progestan. Bazi gunler kupkuru oluyorum ona da takiyorum:) bazen de bi akinti oluyo kanama mi diye takiliyorum:) ben hep takilacak sey buluyorum yani:)
Bende bazen sizlerden birileri ortadan kaybolunca la su kizlarin numarasi neyim de yokki arayayim diye takiliyorum. whatsap geubu kurmak felan yasak olmasa ben neler yapicam da:)
Tabi canm her gorus farklı bn kaldiramam sn kaldırabilirsin herkesin yapı farkı yoksa kimse bebeğine kıymaz . Yani bn çok kurarm şöyle mi oldu böyle mi oldu bebeğimi de uzerm dha kötü olur kısmet bakalm.. o testi br arastraym merk ettmValla kızlar bisey diyim mi? Birden teli elime aldim ve rehberi actim. Sanki ikinizin de nosu var da bende ariicam:)))kirmizigitar bence artik vesvesenin son noktasisin :) 2 li testinden bisey cikmiicak kuzum. Hatta ben sana diim max. 1.2 falan cikacak. B Biravucmutluluk bahsettigim test sanirim micro array test diye biliniyor. Doktorla da konustum farkli bi adi da olabilir tam hatirlayamadim. Herkesin görüşü farkli tabi ki ama ben baştan ne var ne yok bilme taraftariyim.
Ne ilaci bu vitamin filan mi?vitamin gibi biseyde sorun olmaz muhtemelen ama doktoruna danissana bir.Hepimiz oyleyiz herlde ozlkle kayıp yaşayanlar daha fazla pimpirikleniyor sanırım.. rabbim minnaklarımıza sağlık sıhhat versin inşallah
Bir de bisey sorcam cuma gunu ilacım bitiyor kontrolum pzt.. acaba 2 gn kullanmasam olr mu.. dr bsey demedi bnde kararsz kaldm n yapsam die bilemedm..
Ne ilaci bu vitamin filan mi?vitamin gibi biseyde sorun olmaz muhtemelen ama doktoruna danissana bir.
Nub içinde çok erken canm daha 3 cm :) ama sanki boş ya bacak arası kız mı acaba gerçi daha erkekse bile gelişmemiştr ki pipi beklemek en iyisiKızlar selam :) O kadar evhamın kuruntunun üstüne çok şükür bizde bu ay ki kontrolumuzu tamamladık ve çok iyiyizHiç durmadı benim bebeğim maşallah çok hareketliydi pıt pıt atan bir kalp 10+3 olmuşuz 2 gün önde verdi . Resmibi yüklüyorum cinsiyet tahmini yaparmısınız doktor bşy diyemedi daha erken dedi çok şükür bin şükür hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?