- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.221
Hayirli olsun canim cinsiyet icin daha erken acele etme:)Kızlar selam :) O kadar evhamın kuruntunun üstüne çok şükür bizde bu ay ki kontrolumuzu tamamladık ve çok iyiyizHiç durmadı benim bebeğim maşallah çok hareketliydi pıt pıt atan bir kalp 10+3 olmuşuz 2 gün önde verdi . Resmibi yüklüyorum cinsiyet tahmini yaparmısınız doktor bşy diyemedi daha erken dedi çok şükür bin şükür hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza
progestani benim doktorum hic recete etmiyor ben aliyorum hep 16 lira filan kendin de alabolirsin istersen progestani birakmak ara vermek pek iyi olmuyor geneldeYok cnm progestn.. ya devlette dr um numarasi da yok bende.. brz sert br doktorum var..
Ay ben oyleyim canim bu gunlerde degil de bir kac gun once bitti kudurdum bas ageisindan yine oluyor ama ara ara giriyor kan basinci arttigi icinmis zaman zaman yoklayacak sanirim biziYaw bi de bende acayip bi baş ağrisi ve burun tikanikligi mevcut. Hadi tikanikligi gectim cunku alerjim var ama siddetli baş ağrısı olan var mi yahu? Çatlayacak yakinda kafam
Hayirli olsun canim cinsiyet icin daha erken acele etme:)
progestani benim doktorum hic recete etmiyor ben aliyorum hep 16 lira filan kendin de alabolirsin istersen progestani birakmak ara vermek pek iyi olmuyor genelde
Saol cnm tsk ederim cook
Cok tesekkur ederim, dilegim saglikli olması öncelikli ama kız gönlumden gecen aslinda. Rabbim hepimizin yavrularini saglikla kucagina almayi nasip etsin Amin.Kız gbi geldi bna nun paralel duruyo
Aslında br çok ultrason da nub net olmuyor ama içimden öyle geçiyor seninkide çok net değil ama popo kısmı sivri gbi olunca kız dedim umarm gönlüne gore olur. Bu ara hep erkek deniliyor ya kız br kişi duyabildk daha oda %70 demsCok tesekkur ederim, dilegim saglikli olması öncelikli ama kız gönlumden gecen aslinda. Rabbim hepimizin yavrularini saglikla kucagina almayi nasip etsin Amin.
Ne guzel heyecanlar icine dogmuşsa yanilmazsın bence, Allah gönlümüze göre versin.haftaya sali yine cagirdi test yapilcakmis, ben istemiyordum kan testini ama doktorum israr etti yani gidecegim. Ne olursa olsun benim bebegim o. Sanirim kucagima alana kadar kafayi yiyecegim.Aslında br çok ultrason da nub net olmuyor ama içimden öyle geçiyor seninkide çok net değil ama popo kısmı sivri gbi olunca kız dedim umarm gönlüne gore olur. Bu ara hep erkek deniliyor ya kız br kişi duyabildk daha oda %70 demshayırlısı bnm de gönlüm den erkek geçiyor doktor erkek yüksek ihtimalle dedi ama bu ay gittiğimde kesinlesecek
Belli oldumu senin kiBana da ikili testte (12.haftada) buyuk ihtimal kız dedi ama erkek hissediyorum. Ilk cocuk gerci ne olursa olsun saglikli olsun
Amin, kaderleri güzel olsun inşaAllah... Çok sevindim adınıza.İyi akşamlar kızlar..Benimde bugün dr. Kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükürBenim bulantım dışında tabi
Birde bugün bir kızım daha olacağını öğrendik çok şükür
Artık 3 kız annesiyim baya tecrübe yapmıştım kızlarıma bir kızkardeş verdi RabbimSağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim..Amin inşallah dünyalar tatlısı kızlarım var Rabbim.bize bağışlasın evlatlarımızı..Amin, kaderleri güzel olsun inşaAllah... Çok sevindim adınıza.
Korkma kalbini ferah tut benim olmuştu.Kahverengi akıntıdan korkmayın derler ama siz yinede devam ederse mutlaka doktora gidin.Iyi geceler hanımlar. Benim kahverengi akıntım geldi. Cok korkuyorum onceki gebeligimde yerleşemeyince boyle akinti gelmişti ilk bisey olurmu acaba. Lutfen cevapsız birakmayin
Teşekkür ederim. Minnacık kıpır kıpırdı 7 yıl aradan sonra değişik geldi.Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Amin, kaderleri güzel olsun inşaAllah... Çok sevindim adınıza.
Bazen yerleşme kanaması diyorlar inşallah öyledir korkma .Bu gece dinlen yarın güzel haberlerini alırız inşallah.Yarın ilk is doktora gitmek olacak cok korktum bisey olacak diye. İkinciye kaldıramam herhalde boyle birseyipazar günüde piknikte top oynandı. Eşimde kızdı oynadın diyemi oldu diyor. Ben ondan cok üzülüyorum zaten
Top oynamak hoplamak ziplamak dogru gelmiyor bana lütfen yapmayin bir daha.Yarın ilk is doktora gitmek olacak cok korktum bisey olacak diye. İkinciye kaldıramam herhalde boyle birseyipazar günüde piknikte top oynandı. Eşimde kızdı oynadın diyemi oldu diyor. Ben ondan cok üzülüyorum zaten
Sagolun inşallah hayırlı haberlere cok ihtiyacım var.Top oynamak hoplamak ziplamak dogru gelmiyor bana lütfen yapmayin bir daha.
Yarin mutlaka doktorla görüşün, bence sadece fazla harekettendir ama ihmal etmekte dogru olmaz. Hayirli haberler ile dönün inşaAllah Allah yardımcınız olsun.
Kalbini ferah tut nasip eden Allah,selamete cikarsin bebeginle seni. Bence hicbir sorun yok gör bak annesi :)Sagolun inşallah hayırlı haberlere cok ihtiyacım var.
Ayrıca bu gece stres yapıp vücudunu yorma .Onlar bizden daha güçlüler inan.Sana sıkıca sarılmıştır annesi korkma.Kalbini ferah tut nasip eden Allah,selamete cikarsin bebeginle seni. Bence hicbir sorun yok gör bak annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?