2017 EKİM Anne adayları

Hayirli olsun canim cinsiyet icin daha erken acele etme:)

Yok cnm progestn.. ya devlette dr um numarasi da yok bende.. brz sert br doktorum var..
progestani benim doktorum hic recete etmiyor ben aliyorum hep 16 lira filan kendin de alabolirsin istersen progestani birakmak ara vermek pek iyi olmuyor genelde

Yaw bi de bende acayip bi baş ağrisi ve burun tikanikligi mevcut. Hadi tikanikligi gectim cunku alerjim var ama siddetli baş ağrısı olan var mi yahu? Çatlayacak yakinda kafam
Ay ben oyleyim canim bu gunlerde degil de bir kac gun once bitti kudurdum bas ageisindan yine oluyor ama ara ara giriyor kan basinci arttigi icinmis zaman zaman yoklayacak sanirim bizi

Cok tesekkur ederim, dilegim saglikli olması öncelikli ama kız gönlumden gecen aslinda. Rabbim hepimizin yavrularini saglikla kucagina almayi nasip etsin Amin.
Aslında br çok ultrason da nub net olmuyor ama içimden öyle geçiyor seninkide çok net değil ama popo kısmı sivri gbi olunca kız dedim umarm gönlüne gore olur. Bu ara hep erkek deniliyor ya kız br kişi duyabildk daha oda %70 dems hayırlısı bnm de gönlüm den erkek geçiyor doktor erkek yüksek ihtimalle dedi ama bu ay gittiğimde kesinlesecek

Ne guzel heyecanlar icine dogmuşsa yanilmazsın bence, Allah gönlümüze göre versin.haftaya sali yine cagirdi test yapilcakmis, ben istemiyordum kan testini ama doktorum israr etti yani gidecegim. Ne olursa olsun benim bebegim o. Sanirim kucagima alana kadar kafayi yiyecegim.
Sen test yaptirdin mi?

İyi akşamlar kızlar..Benimde bugün dr. Kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür Benim bulantım dışında tabi
Birde bugün bir kızım daha olacağını öğrendik çok şükür
Artık 3 kız annesiyim baya tecrübe yapmıştım kızlarıma bir kızkardeş verdi RabbimSağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Amin, kaderleri güzel olsun inşaAllah... Çok sevindim adınıza.

Iyi geceler hanımlar. Benim kahverengi akıntım geldi. Cok korkuyorum onceki gebeligimde yerleşemeyince boyle akinti gelmişti ilk bisey olurmu acaba. Lutfen cevapsız birakmayin
Korkma kalbini ferah tut benim olmuştu.Kahverengi akıntıdan korkmayın derler ama siz yinede devam ederse mutlaka doktora gidin.

Yarın ilk is doktora gitmek olacak cok korktum bisey olacak diye. İkinciye kaldıramam herhalde boyle birseyi pazar günüde piknikte top oynandı. Eşimde kızdı oynadın diyemi oldu diyor. Ben ondan cok üzülüyorum zaten

Bazen yerleşme kanaması diyorlar inşallah öyledir korkma .Bu gece dinlen yarın güzel haberlerini alırız inşallah.

Top oynamak hoplamak ziplamak dogru gelmiyor bana lütfen yapmayin bir daha.
Yarin mutlaka doktorla görüşün, bence sadece fazla harekettendir ama ihmal etmekte dogru olmaz. Hayirli haberler ile dönün inşaAllah Allah yardımcınız olsun.

Sagolun inşallah hayırlı haberlere cok ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…