- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.241
Canim yanlis kisiyi alintilamışsın.Ayrıca bu gece stres yapıp vücudunu yorma .Onlar bizden daha güçlüler inan.Sana sıkıca sarılmıştır annesi korkma.
Hayr bn yaptrmadm. Doktorda çok dusmedi üzerine sordu istiyormusun diye çıkack şeylerin tedavisi varmı dedm yok dedi . Aldıracaksn yada öyle doguracan dedi baktm çok gerekli degl yaptrmadm. Tabi bu bnm düşüncem yaptiranda kendine Gore gerekçeleri vardr. Umarm guzl gelir sonuçlar. Aslında yaptırmak mesele değil korkum hani ihtimal veriyor yanılma payı çok ya hadi yanilirda bebeğimi uzersem boş yere diyorum yoksa hazırlıklı olmak en iyisi. Hayirlisi geçti artk bn 14.hafta içindeyimNe guzel heyecanlar icine dogmuşsa yanilmazsın bence, Allah gönlümüze göre versin.haftaya sali yine cagirdi test yapilcakmis, ben istemiyordum kan testini ama doktorum israr etti yani gidecegim. Ne olursa olsun benim bebegim o. Sanirim kucagima alana kadar kafayi yiyecegim.
Sen test yaptirdin mi?
Geçmiş olsun canm. İnslh br sorun yoktur eski br kanama da olabilir o bnce br doktora gitIyi geceler hanımlar. Benim kahverengi akıntım geldi. Cok korkuyorum onceki gebeligimde yerleşemeyince boyle akinti gelmişti ilk bisey olurmu acaba. Lutfen cevapsız birakmayin
Iyi geceler hanımlar. Benim kahverengi akıntım geldi. Cok korkuyorum onceki gebeligimde yerleşemeyince boyle akinti gelmişti ilk bisey olurmu acaba. Lutfen cevapsız birakmayin
Yarın ilk is doktora gitmek olacak cok korktum bisey olacak diye. İkinciye kaldıramam herhalde boyle birseyipazar günüde piknikte top oynandı. Eşimde kızdı oynadın diyemi oldu diyor. Ben ondan cok üzülüyorum zaten
Çok pardon..Canim yanlis kisiyi alintilamışsın.
Bu konuda bilgilisin anladim, sadece ultrasonda bakildimi peki, eger ultrason yeterli ise kani bende istemiyorum ama doktora niyeyse hayir diyemedim. Kafam cok karisik. İcim huzursuz oldu bu yuzden.Hayr bn yaptrmadm. Doktorda çok dusmedi üzerine sordu istiyormusun diye çıkack şeylerin tedavisi varmı dedm yok dedi . Aldıracaksn yada öyle doguracan dedi baktm çok gerekli degl yaptrmadm. Tabi bu bnm düşüncem yaptiranda kendine Gore gerekçeleri vardr. Umarm guzl gelir sonuçlar. Aslında yaptırmak mesele değil korkum hani ihtimal veriyor yanılma payı çok ya hadi yanilirda bebeğimi uzersem boş yere diyorum yoksa hazırlıklı olmak en iyisi. Hayirlisi geçti artk bn 14.hafta içindeyimiçimede kız doğuyor du ama gönlüm erkek istiyordu hayırlısı olsn
Bnm ölçümler normal çıktı ense ve burun işte tek kanı vermedim. Allahım pişman etmesin. Doktorun israrciymis bu konuda yapsn bakalm yoksa kafan kurcalanir hani yapalm yaplm falnder sürekli 3lü 4lü testlerde var ilerde bunu yaptrmasan onları ister.Bu konuda bilgilisin anladim, sadece ultrasonda bakildimi peki, eger ultrason yeterli ise kani bende istemiyorum ama doktora niyeyse hayir diyemedim. Kafam cok karisik. İcim huzursuz oldu bu yuzden.
Ufak bir ihtimal ciksa bile kahrolurum zehir ederim kendime, taniyorum kendimi. Doktorum dedi ki yaptir bir sorun olursa riski ben almis olmak istemiyorum dedi. Gerekirse israrci olup kan vermeyi red edicem. Kusura bakma çok soru sordum. Yardimin icin tesekkurler. Son soru sen 3 lu ve 4 luyu yaptiracakmisin peki?Bnm ölçümler normal çıktı ense ve burun işte tek kanı vermedim. Allahım pişman etmesin. Doktorun israrciymis bu konuda yapsn bakalm yoksa kafan kurcalanir hani yapalm yaplm falnder sürekli 3lü 4lü testlerde var ilerde bunu yaptrmasan onları ister.
Kardesim bende yaptirmak istemiyordum ama aynen doktor ısrar etti, mantıklı da geldi bana o an şahsen hemen kan verdim ama 1 hafta neler çektim nelerUfak bir ihtimal ciksa bile kahrolurum zehir ederim kendime, taniyorum kendimi. Doktorum dedi ki yaptir bir sorun olursa riski ben almis olmak istemiyorum dedi. Gerekirse israrci olup kan vermeyi red edicem. Kusura bakma çok soru sordum. Yardimin icin tesekkurler. Son soru sen 3 lu ve 4 luyu yaptiracakmisin peki?
Arastrmadm henüz onları arastiraym belki yaptirirm bnm ivn önemli olan cikack şeyin tedavisi olması eğer yoksa 20 hafta detaylı ultrason harici hic birşey dusunmuyorum. Snde bnm gbi düsünüyorsn bnce yaptrma her ihtimali düsn yazk etme sen mesele deglsin :) bebekler artk herşeyi hissediyor :)Ufak bir ihtimal ciksa bile kahrolurum zehir ederim kendime, taniyorum kendimi. Doktorum dedi ki yaptir bir sorun olursa riski ben almis olmak istemiyorum dedi. Gerekirse israrci olup kan vermeyi red edicem. Kusura bakma çok soru sordum. Yardimin icin tesekkurler. Son soru sen 3 lu ve 4 luyu yaptiracakmisin peki?
Canm şimdi baktım 3lüde aynı 4lüde sadece 4lüde daha detaylı br ultrason yapılıyor.. sn ne düsünrsün bilmem ama bn detaylı ultrason harici brsey yaotrmamaya karar verdm suan kesin olarakUfak bir ihtimal ciksa bile kahrolurum zehir ederim kendime, taniyorum kendimi. Doktorum dedi ki yaptir bir sorun olursa riski ben almis olmak istemiyorum dedi. Gerekirse israrci olup kan vermeyi red edicem. Kusura bakma çok soru sordum. Yardimin icin tesekkurler. Son soru sen 3 lu ve 4 luyu yaptiracakmisin peki?
Kardesim bende yaptirmak istemiyordum ama aynen doktor ısrar etti, mantıklı da geldi bana o an şahsen hemen kan verdim ama 1 hafta neler çektim nelerÇok şükür guzel cikti :) bu iyi cikarsa 3lu 4lu yaptirmiycam detayliya giricem demistim insallah oyle yapicam Misal bir arkadasim vermedi zamani da gecti oda yaptirsaydim diye çıldırıyor
Arastrmadm henüz onları arastiraym belki yaptirirm bnm ivn önemli olan cikack şeyin tedavisi olması eğer yoksa 20 hafta detaylı ultrason harici hic birşey dusunmuyorum. Snde bnm gbi düsünüyorsn bnce yaptrma her ihtimali düsn yazk etme sen mesele deglsin :) bebekler artk herşeyi hissediyor :)
Canm şimdi baktım 3lüde aynı 4lüde sadece 4lüde daha detaylı br ultrason yapılıyor.. sn ne düsünrsün bilmem ama bn detaylı ultrason harici brsey yaotrmamaya karar verdm suan kesin olarak
http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/12/ayrintili-detayli-ultrason.html?m=1
günaydın öncelikle kusura bakma işten sonra evde ev işleri vs akşam ben pert ve telefonu dahi elime alamıyorum oo üyzden cevap gecikti. ben decaviti kullanan duymuştum ama içeriğini bilemiycem bence druna telefonla danış. . elavitinde ilaç tabi zararı yoktur kullananlarda olmuş sadece ben içeriği nedeniyle kullanmak istemedim aldım bir paket kaldı öylece:) o yüzden drunda kullan demiş olabilirEvde bir vitaminim daha vardı Decavit 2 .ayımda grip oldum diye ilk bulduğum doktora gitmiştim o vermişti kontrole kadar onu içsemde kendi doktoruma danışsam olurmu acaba ? Çünkü elaviti de devletteki dr verdi özeldekide almışsın olur kullan dedi direk...
Gunaydin guzeller aranizda sohbete cok katilamiyorum cok vaktim olmuyor ara ara soru soruo kaciyor gibi oluyorumben buguun 12. Haftamin ilk gunundeyim bu peesembe 2li taramam var hayirlisiyla ins. Benim folik hapim 1 haftalik kaldi yani onu da atarsam 13. Haftada bitecek simdi 3 aya kadar kullaniliyor ya o bir haftayi kullanmali miyim dr.ma 2 hafta sonra gidecegim napsam ki
Günaydın canım. Ben sabah tartıldım 1 kilo almışım. Süt sadece bir bardak kahvaltıda içiyorum. Başka içmiyorum. Yoğurt da her gün 1 kase yiyorum ama ben de peynir yemiyorum haftaiçi. Kaşar peynir yiyorum sadece o da tostun içindeki kadar fazla değil.Kilo alisiniz nasil kizlar ben 1.5 kilo falan anca aldim ama bel cevrem arka tarafim yavastan belirginlesmeye basladi esim de dedi gorunurde bisey belli deil bacaklarinda falan ama yanlarin dolmaya baslamis diye bu aydannsonra kilo alimi hizlaniyor mu ya her zamanki yedigimi yiyorum aslinda bi de sunu n sorcam süt iciyor musunuz ben valla nasil desem kac haftadir icmedim ya yogurt peynir yiyorum ama
Yoğurdu kendin mi mayalıyorsun canım? Hazır yoğurtların hiçbir besleyiciliği yokmuş diye duydum. Ben kendim mayalıyorum. Ben de balık yemediğim günler yoğurt yemeye özen gösteriyorum.benim de peynir ve yogurt la sorunum yok ama sütü bende içemiyorum laktozsuz süt aldık oda bulantıyı arttırdı o yüzden içemiyorum onun yerine yoğurda yükleniyorum valla
İnslhhhh.. :) sohbet guzldi burda birbirimize yardımcı ve destek oluyoruz . Umarm sağ saglim alırız bebisleri kucağımiza gerisi boş :)Doktorlarin israri niye anlamiyorum,tercih meseledi bu sonucta. Senin adina cok sevindim, saglikla kucagimiza nasip etsin Rabbim Amin.
Çok mantikli diyorsun her ayrintiya katiliyorum. Bazen ticarete döktüklerini düşünüyorum neredeyse. Eşim istemedigini belirtti yinede illa gel dedi. 20 haftada ayrintili ultrason banada çok mantikli geldi. Onun dışında 3 lü 4 lü bende istemiyorum. Çok yardimci oldun çok tesekkur ederim canim. Dilerim hep guzel haberler paylaşırız buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?