2017 EKİM Anne adayları

Hayr bn yaptrmadm. Doktorda çok dusmedi üzerine sordu istiyormusun diye çıkack şeylerin tedavisi varmı dedm yok dedi . Aldıracaksn yada öyle doguracan dedi baktm çok gerekli degl yaptrmadm. Tabi bu bnm düşüncem yaptiranda kendine Gore gerekçeleri vardr. Umarm guzl gelir sonuçlar. Aslında yaptırmak mesele değil korkum hani ihtimal veriyor yanılma payı çok ya hadi yanilirda bebeğimi uzersem boş yere diyorum yoksa hazırlıklı olmak en iyisi. Hayirlisi geçti artk bn 14.hafta içindeyim içimede kız doğuyor du ama gönlüm erkek istiyordu hayırlısı olsn

Iyi geceler hanımlar. Benim kahverengi akıntım geldi. Cok korkuyorum onceki gebeligimde yerleşemeyince boyle akinti gelmişti ilk bisey olurmu acaba. Lutfen cevapsız birakmayin
Geçmiş olsun canm. İnslh br sorun yoktur eski br kanama da olabilir o bnce br doktora git

Iyi geceler hanımlar. Benim kahverengi akıntım geldi. Cok korkuyorum onceki gebeligimde yerleşemeyince boyle akinti gelmişti ilk bisey olurmu acaba. Lutfen cevapsız birakmayin

Korkma, ama ihmal de etme canim. Genelde onemsizdir ama bakmak gerekir yine de ... insallah guzel haberlerini bekliyorum

Bu konuda bilgilisin anladim, sadece ultrasonda bakildimi peki, eger ultrason yeterli ise kani bende istemiyorum ama doktora niyeyse hayir diyemedim. Kafam cok karisik. İcim huzursuz oldu bu yuzden.

Bu konuda bilgilisin anladim, sadece ultrasonda bakildimi peki, eger ultrason yeterli ise kani bende istemiyorum ama doktora niyeyse hayir diyemedim. Kafam cok karisik. İcim huzursuz oldu bu yuzden.
Bnm ölçümler normal çıktı ense ve burun işte tek kanı vermedim. Allahım pişman etmesin. Doktorun israrciymis bu konuda yapsn bakalm yoksa kafan kurcalanir hani yapalm yaplm falnder sürekli 3lü 4lü testlerde var ilerde bunu yaptrmasan onları ister.

Ufak bir ihtimal ciksa bile kahrolurum zehir ederim kendime, taniyorum kendimi. Doktorum dedi ki yaptir bir sorun olursa riski ben almis olmak istemiyorum dedi. Gerekirse israrci olup kan vermeyi red edicem. Kusura bakma çok soru sordum. Yardimin icin tesekkurler. Son soru sen 3 lu ve 4 luyu yaptiracakmisin peki?

Kardesim bende yaptirmak istemiyordum ama aynen doktor ısrar etti, mantıklı da geldi bana o an şahsen hemen kan verdim ama 1 hafta neler çektim neler Çok şükür guzel cikti :) bu iyi cikarsa 3lu 4lu yaptirmiycam detayliya giricem demistim insallah oyle yapicam Misal bir arkadasim vermedi zamani da gecti oda yaptirsaydim diye çıldırıyor

Arastrmadm henüz onları arastiraym belki yaptirirm bnm ivn önemli olan cikack şeyin tedavisi olması eğer yoksa 20 hafta detaylı ultrason harici hic birşey dusunmuyorum. Snde bnm gbi düsünüyorsn bnce yaptrma her ihtimali düsn yazk etme sen mesele deglsin :) bebekler artk herşeyi hissediyor :)

Canm şimdi baktım 3lüde aynı 4lüde sadece 4lüde daha detaylı br ultrason yapılıyor.. sn ne düsünrsün bilmem ama bn detaylı ultrason harici brsey yaotrmamaya karar verdm suan kesin olarak

http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/12/ayrintili-detayli-ultrason.html?m=1

Doktorlarin israri niye anlamiyorum,tercih meseledi bu sonucta. Senin adina cok sevindim, saglikla kucagimiza nasip etsin Rabbim Amin.

Çok mantikli diyorsun her ayrintiya katiliyorum. Bazen ticarete döktüklerini düşünüyorum neredeyse. Eşim istemedigini belirtti yinede illa gel dedi. 20 haftada ayrintili ultrason banada çok mantikli geldi. Onun dışında 3 lü 4 lü bende istemiyorum. Çok yardimci oldun çok tesekkur ederim canim. Dilerim hep guzel haberler paylaşırız buradan.

günaydın öncelikle kusura bakma işten sonra evde ev işleri vs akşam ben pert ve telefonu dahi elime alamıyorum oo üyzden cevap gecikti. ben decaviti kullanan duymuştum ama içeriğini bilemiycem bence druna telefonla danış. . elavitinde ilaç tabi zararı yoktur kullananlarda olmuş sadece ben içeriği nedeniyle kullanmak istemedim aldım bir paket kaldı öylece:) o yüzden drunda kullan demiş olabilir

Gunaydin guzeller aranizda sohbete cok katilamiyorum cok vaktim olmuyor ara ara soru soruo kaciyor gibi oluyorum ben buguun 12. Haftamin ilk gunundeyim bu peesembe 2li taramam var hayirlisiyla ins. Benim folik hapim 1 haftalik kaldi yani onu da atarsam 13. Haftada bitecek simdi 3 aya kadar kullaniliyor ya o bir haftayi kullanmali miyim dr.ma 2 hafta sonra gidecegim napsam ki

kirmizigitar kuzum nasılsın
Giremiyorum bayadır hiç fırsatım olmuyor
Bi haftaya dönerim aranıza
Herşey yolundadır inşallah
Bende ikili testi yaptırdm normal çıktı çok şükür ama kan vermedim
Birazda önden gidiyor 13+2 deyiz
Sen neler yaptın

1 haftalık kaldıysa kullan bence canım, zarar vereceğini düşünmüyorum, endişe etme. Burda yazan arkadaşlar oldu çünkü 12 . haftadan sonra da folik asite devam et diyen doktorlar olmuş. Ama için rahat etmeyecekse kullanma sen bilirsin :)

Günaydın canım. Ben sabah tartıldım 1 kilo almışım. Süt sadece bir bardak kahvaltıda içiyorum. Başka içmiyorum. Yoğurt da her gün 1 kase yiyorum ama ben de peynir yemiyorum haftaiçi. Kaşar peynir yiyorum sadece o da tostun içindeki kadar fazla değil.

Günaydın herkese güzel günler dilerim bugün bulantım az ve rahatım sanırım

A Aysmll bence folik asitine devam etmende bi sakınca olmaz bende devam ediyorum ki hemde drların verdiği vitaminlerin içindede folikasit hala var mesela elevitte folikasit var. sadece 12den sonra multivitamin tarzına geçiliyor anladığım kadarıyla

benim de peynir ve yogurt la sorunum yok ama sütü bende içemiyorum laktozsuz süt aldık oda bulantıyı arttırdı o yüzden içemiyorum onun yerine yoğurda yükleniyorum valla
Yoğurdu kendin mi mayalıyorsun canım? Hazır yoğurtların hiçbir besleyiciliği yokmuş diye duydum. Ben kendim mayalıyorum. Ben de balık yemediğim günler yoğurt yemeye özen gösteriyorum.

İnslhhhh.. :) sohbet guzldi burda birbirimize yardımcı ve destek oluyoruz . Umarm sağ saglim alırız bebisleri kucağımiza gerisi boş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…