2017 EKİM Anne adayları

Yoğurdu kendin mi mayalıyorsun canım? Hazır yoğurtların hiçbir besleyiciliği yokmuş diye duydum. Ben kendim mayalıyorum. Ben de balık yemediğim günler yoğurt yemeye özen gösteriyorum.
. Ne guzl anlatiyorsunuz ya bn ne balık ne yoğurt yiyemiyorum ne olacak bu halim çocuk güçsüz brsey olacak kalsiyum alamıyorum ayrn çok iciyorum bnde yoğurt migdemi eksitiyo bn doğal mayalanms alıyorum br marketten hazır yoğurt zatn yiyemem. Brde hani yoğurtlu mantı makarna faln yiyorum yoksa tek yoğurt yiyemiyorum balık zaten sevmem ama yemem gerk biliyorim

Günaydın kızlar. İki gündür çene bölgemde kurulukla birlikte kızarıklıklar oluştu. Neden olmuş olabilir? Cildiyeye mi gitsem acaba? Suratım da sivilceler çıkıyor hamilelikten beri şimdi bir de bu çıktı başıma

A Arya Stark canm nasıl geçti kontrol bahsetmedn. Yegenimizi de koymadn bu kez koyda bakalm yahu :)
canım cinsiyetine baktı bacak ve kol boylarını ölçtü. elini başına koymuş keyif yapıyor dedi. babası gibi keyfine düşkün olacak belli ki hepsinin resmini çekti ama evde kaldı. 2,5 hafta sonra gel dedi 3lü test için.

bende de sivilce doldu. ama ben yediğim kuruyemişlere yoruyorum canım.

sorma canım bende aynı şekildeyim. omega iç dedi doktorum onu da haftada bir ya da iki kere içebiliyorum. süt içemiyorum. şimdi az biraz yoğurt yemeye başladım akşamları ama güvendiğim bi yerden hazır yoğurt.

O ikiliden farklimi ki?? Beyefendi düskünmü keyfine :))

Omega alacm sanırm br daha gideym reçete ettireym daha uygun gelir :) bn suan hc vitamn kullanmıyorum zaten folik asiti de kesmişti doktor 11.hafta

Canim bebakin aci badem sutu var onu kullanıyorum ben hem parabern de yok bi de yumusacik yapiyo cildimi yatarken biraz fazla surebilirsin sabah kadar nemlenir bi kac gun iyi gelir

Yoğurdu kendin mi mayalıyorsun canım? Hazır yoğurtların hiçbir besleyiciliği yokmuş diye duydum. Ben kendim mayalıyorum. Ben de balık yemediğim günler yoğurt yemeye özen gösteriyorum.

yok canım yörsanın ev tipi yoğurdunu alıyorum diğerine gore daha iyi ben yiyemiyorum mayalama yoğurdu maalesef

valla canım benim ki pek bi keyiflidir. gündüzleri çay içerken manzaralı yer olsun ister. akşamları mum ışığında şiir eşliğinde çay içer. düşkündür yani 3lü test sanırım ikiliye göre biraz daha ayrıntılıymış, kalp kapağına falan bakılıyormuş. ama net bilmiyorum. doktor ne derse onu yapıyorum canım.

Omega alacm sanırm br daha gideym reçete ettireym daha uygun gelir :) bn suan hc vitamn kullanmıyorum zaten folik asiti de kesmişti doktor 11.hafta
ben de kestim de bana gyne ferro sanol vermişti kan hapı olarak. içinde folik asitte varmış ama ben mide bulantısı yaptığı için hergün düzenli içemiyorum. bazı geceler alıyorum bazı geceler içmiyorum.

Balik ben de cok yiyemiyorum haftada 1 anca bu sabah da sut ictim ama midemi eksitti normalde severim suti niye boyle oldu anlamadim. Yavas yavas gecer heralde ya bazilari 3 ay cok onemli dio bazilari 3 ay depolardan yiyo cok kasmayin dio ayy napicamizi sasirdik ayolll :)

Bana da dr um demir eksikligimden dokayi kan hapi verdi ama daha kullanma dedi diger kontrokunden sonra alirsin dedi simdi mideni bulandirabilir dedi gerci 2li testten sonra dr degistircem ben de

Canim bebakin aci badem sutu var onu kullanıyorum ben hem parabern de yok bi de yumusacik yapiyo cildimi yatarken biraz fazla surebilirsin sabah kadar nemlenir bi kac gun iyi gelir
Evde tatlı badem yağım var onu süreyim ben de madem canım sağol. Geçmezse cumartesi doktora giderim artık.

vay canına , ama bizimde şöyle oldu hiç göremedikki bebişi sürekli sırtını dönük uyuyordu tahmin bile yapamadı doktor yani

bizimde son anda döndü kıçını bize ponçirik evladım rahatsız ettik diye kızdı ama doctor çoktan muayane etmişti

bu arada yanlış söyledim canım kalp kapağı değilde nöral tüp defektine bakılıyomuş sanırım. aslında gerek yok yaptırmaya dediğin gibi ikiliyi yaptırdım zaten. genelde bir tanesi yeter diyorlar. hayırlısı bakalım. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…