- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.281
Baktın mı ultrason kağıdına kaç cm imiş bebek?bizimde son anda döndü kıçını bize ponçirik evladım rahatsız ettik diye kızdı ama doctor çoktan muayane etmişti
İyi bakalm inslh oda sorunsuz çıkar :)) maşallah esine yani :)) seni rahat ettirsin ama bu aralar :)valla canım benim ki pek bi keyiflidir. gündüzleri çay içerken manzaralı yer olsun ister. akşamları mum ışığında şiir eşliğinde çay içer. düşkündür yani3lü test sanırım ikiliye göre biraz daha ayrıntılıymış, kalp kapağına falan bakılıyormuş. ama net bilmiyorum. doktor ne derse onu yapıyorum canım.
Aklında kalacaksa yaptr canm tabi .bu arada yanlış söyledim canım kalp kapağı değilde nöral tüp defektine bakılıyomuş sanırım. aslında gerek yok yaptırmaya dediğin gibi ikiliyi yaptırdım zaten. genelde bir tanesi yeter diyorlar. hayırlısı bakalım. :))
amin canım inşallah hepimiz sıkıntısız sorunsuz hamilelik dönemi geçiririz. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. :))İyi bakalm inslh oda sorunsuz çıkar :)) maşallah esine yani :)) seni rahat ettirsin ama bu aralar :)
Bn süt normalde de çok sevmem . Balık haftada br diyorsun yaBalik ben de cok yiyemiyorum haftada 1 anca bu sabah da sut ictim ama midemi eksitti normalde severim suti niye boyle oldu anlamadim. Yavas yavas gecer heralde ya bazilari 3 ay cok onemli dio bazilari 3 ay depolardan yiyo cok kasmayin dio ayy napicamizi sasirdik ayolll :)
Amin canm. Hafta kaç çıktı senin biraz önden gdiyordun sankimamin canım inşallah hepimiz sıkıntısız sorunsuz hamilelik dönemi geçiririz. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. :))
Balik ben de cok yiyemiyorum haftada 1 anca bu sabah da sut ictim ama midemi eksitti normalde severim suti niye boyle oldu anlamadim. Yavas yavas gecer heralde ya bazilari 3 ay cok onemli dio bazilari 3 ay depolardan yiyo cok kasmayin dio ayy napicamizi sasirdik ayolll :)
Balik ben de cok yiyemiyorum haftada 1 anca bu sabah da sut ictim ama midemi eksitti normalde severim suti niye boyle oldu anlamadim. Yavas yavas gecer heralde ya bazilari 3 ay cok onemli dio bazilari 3 ay depolardan yiyo cok kasmayin dio ayy napicamizi sasirdik ayolll :)
Kız hissim tutmadı sende bak hele erkek çıktı senin bebis :)))canım benim doktorum cumartesi gittiğimde canın ne isterse onu ye kendini hiçbir şey için zorlama dedi şuan bulantılar olduğu için çok yiyemezsin herşeyi kendini sıkma dedi
Yok kızbiz acemi anneler tekrar bir bakıyım dedim baş popo 4 cm 10+6 da şuan ne kadar oldu bilmiyorum 11+6 dayım
İyi akşamlar kızlar..Benimde bugün dr. Kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükürBenim bulantım dışında tabi
Birde bugün bir kızım daha olacağını öğrendik çok şükür
Artık 3 kız annesiyim baya tecrübe yapmıştım kızlarıma bir kızkardeş verdi RabbimSağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
evet canım 6 gün önden gidiyodu şimdi 3 e inmiş. yavaş yavaş eşitleniyor :) 13+3 çıkmıştı dün.Amin canm. Hafta kaç çıktı senin biraz önden gdiyordun sankim
Hayr bn yaptrmadm. Doktorda çok dusmedi üzerine sordu istiyormusun diye çıkack şeylerin tedavisi varmı dedm yok dedi . Aldıracaksn yada öyle doguracan dedi baktm çok gerekli degl yaptrmadm. Tabi bu bnm düşüncem yaptiranda kendine Gore gerekçeleri vardr. Umarm guzl gelir sonuçlar. Aslında yaptırmak mesele değil korkum hani ihtimal veriyor yanılma payı çok ya hadi yanilirda bebeğimi uzersem boş yere diyorum yoksa hazırlıklı olmak en iyisi. Hayirlisi geçti artk bn 14.hafta içindeyimiçimede kız doğuyor du ama gönlüm erkek istiyordu hayırlısı olsn
Maşallah canm . Bu haftalarda gelism biraz yavaşlıyormus :) bnm ki 3 gün geride esitlebr diye bekliyorum ultrason a Gore bugn tam 13 haftalk:))evet canım 6 gün önden gidiyodu şimdi 3 e inmiş. yavaş yavaş eşitleniyor :) 13+3 çıkmıştı dün.
Bulantıdan dolayı mı yiyemiyorsun? Olsun farketmez sade veya mantıyla. Ben de sade sade yemiyorum zaten yemeğin yanında yiyorum. Balık yiyemiyorsan doktoruna sor omega-3 hapları var. Ondan iste. Ben şanslıyım o açıdan çünkü başından beri hiç bulantım olmadı. O yüzden yemem gereken herşeyi yiyebiliyorum. Ama bulantı varsa balık yemek mümkün değil, anlıyorum. Besleniyordur ama bebeğin merak etme. Senden alıyor. Sen kendini halsiz hissedersin o kadar.. Ne guzl anlatiyorsunuz ya bn ne balık ne yoğurt yiyemiyorum ne olacak bu halim çocuk güçsüz brsey olacak kalsiyum alamıyorum ayrn çok iciyorum bnde yoğurt migdemi eksitiyo bn doğal mayalanms alıyorum br marketten hazır yoğurt zatn yiyemem. Brde hani yoğurtlu mantı makarna faln yiyorum yoksa tek yoğurt yiyemiyorumbalık zaten sevmem ama yemem gerk biliyorim
Aynen canm Rabbim inslh sağlıklı evlatlar nasip eder yaptırmak mesele değil sonuç değişmez nasl olsa yine aldrmayz da hani yanlış sonuç çıkar sonra üzülürz ister istemez hayırlısı diyip gececm bn valla. 18 haftadan sonra br ayrıntili ultrason a giderim herseyine bakılır br sorun var ise ona gore tedavi de yapılıyor tedavi yoksa doğumda hazırlıklı oluyor doktorlar ne bilim bn böyle düşünüyorum esimde yaptr diyordu önce sonra dan baktı niyetm yok boşver dedi sn haklisn dedi :))aynı fikirdeyiz canım bende yaptırmadım yelnız değilsin eşimle ortak kararımız bizimde... küçük ihtimalde olsa etkilenirsin hamileleğini zehir etme kendine dedi ki o kadar rahat hamilelik yaşıyorum ki büyüdü artık bebek biraz hamile gibi davran diye kızıyor bile banaRbbim sağlıkla versin kucaklarımıza...
Aynen ilk 3 ay mı gerekli bu besinler yoksa 3. Aydan sonra mı? Kafamız karıştı.Balik ben de cok yiyemiyorum haftada 1 anca bu sabah da sut ictim ama midemi eksitti normalde severim suti niye boyle oldu anlamadim. Yavas yavas gecer heralde ya bazilari 3 ay cok onemli dio bazilari 3 ay depolardan yiyo cok kasmayin dio ayy napicamizi sasirdik ayolll :)
Bn balığı normalde yemem canm. Yoksa benmde bulantm yok öyle hafif şekilde atlattm 8 ve 12.hafta arasını ama başından beri aşırı koku hassasiyeti var öyle ki ekmek kokusuna bile ögürüyorm balık imkansız gbi geliyor :) ama yiyeceğim lafı gecnce canm istedi umarm daha beter tiksinmem kokudn dolayiBulantıdan dolayı mı yiyemiyorsun? Olsun farketmez sade veya mantıyla. Ben de sade sade yemiyorum zaten yemeğin yanında yiyorum. Balık yiyemiyorsan doktoruna sor omega-3 hapları var. Ondan iste. Ben şanslıyım o açıdan çünkü başından beri hiç bulantım olmadı. O yüzden yemem gereken herşeyi yiyebiliyorum. Ama bulantı varsa balık yemek mümkün değil, anlıyorum. Besleniyordur ama bebeğin merak etme. Senden alıyor. Sen kendini halsiz hissedersin o kadar.
Ben de haftada bir balık yiyebiliyorum. İçim almıyor vallahi. Oysa hamilelikten önce bayıla bayıla yerdim balığıAynen ilk 3 ay mı gerekli bu besinler yoksa 3. Aydan sonra mı? Kafamız karıştı.
Doktordan geldim arkadaşlar bebeğimi gördüm :) kıpır kıpır oynuyordu. Doktor hafif kanama var ama iyi görünüyor ddi ilaç verdi. 11 haftalık olduğunu söyledi. 2li teste gitmemi önerdi :)Korkma, ama ihmal de etme canim. Genelde onemsizdir ama bakmak gerekir yine de ... insallah guzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?