2017 EKİM Anne adayları

İyi bakalm inslh oda sorunsuz çıkar :)) maşallah esine yani :)) seni rahat ettirsin ama bu aralar :)

Aklında kalacaksa yaptr canm tabi .

Bn süt normalde de çok sevmem . Balık haftada br diyorsun ya bn daha hc yemedmm en son yazn çok az br hamsi yemistm :) bu yaşıma kadar yediğim balıkları sayarm yani tek yiyebildigim hamsi başkasını ağzıma gene alamam..

canım benim doktorum cumartesi gittiğimde canın ne isterse onu ye kendini hiçbir şey için zorlama dedi şuan bulantılar olduğu için çok yiyemezsin herşeyi kendini sıkma dedi

canım benim doktorum cumartesi gittiğimde canın ne isterse onu ye kendini hiçbir şey için zorlama dedi şuan bulantılar olduğu için çok yiyemezsin herşeyi kendini sıkma dedi

Kız hissim tutmadı sende bak hele erkek çıktı senin bebis :)))

oyyyy sağlıkla alın inşallah kucağızına ne güzel ne güzel hakkı ve diniyle 3 kız yetiştiren anne baba cennetlik derlerdi eskileri. Allah bağılasın evlatlarınızı.

benim ilk evladım olacak kız istiyorum ama hayırlısı diyorum sonra

aynı fikirdeyiz canım bende yaptırmadım yelnız değilsin eşimle ortak kararımız bizimde... küçük ihtimalde olsa etkilenirsin hamileleğini zehir etme kendine dedi ki o kadar rahat hamilelik yaşıyorum ki büyüdü artık bebek biraz hamile gibi davran diye kızıyor bile bana Rbbim sağlıkla versin kucaklarımıza...

evet canım 6 gün önden gidiyodu şimdi 3 e inmiş. yavaş yavaş eşitleniyor :) 13+3 çıkmıştı dün.
Maşallah canm . Bu haftalarda gelism biraz yavaşlıyormus :) bnm ki 3 gün geride esitlebr diye bekliyorum ultrason a Gore bugn tam 13 haftalk:))

Bulantıdan dolayı mı yiyemiyorsun? Olsun farketmez sade veya mantıyla. Ben de sade sade yemiyorum zaten yemeğin yanında yiyorum. Balık yiyemiyorsan doktoruna sor omega-3 hapları var. Ondan iste. Ben şanslıyım o açıdan çünkü başından beri hiç bulantım olmadı. O yüzden yemem gereken herşeyi yiyebiliyorum. Ama bulantı varsa balık yemek mümkün değil, anlıyorum. Besleniyordur ama bebeğin merak etme. Senden alıyor. Sen kendini halsiz hissedersin o kadar.

Aynen canm Rabbim inslh sağlıklı evlatlar nasip eder yaptırmak mesele değil sonuç değişmez nasl olsa yine aldrmayz da hani yanlış sonuç çıkar sonra üzülürz ister istemez hayırlısı diyip gececm bn valla. 18 haftadan sonra br ayrıntili ultrason a giderim herseyine bakılır br sorun var ise ona gore tedavi de yapılıyor tedavi yoksa doğumda hazırlıklı oluyor doktorlar ne bilim bn böyle düşünüyorum esimde yaptr diyordu önce sonra dan baktı niyetm yok boşver dedi sn haklisn dedi :))

Aynen ilk 3 ay mı gerekli bu besinler yoksa 3. Aydan sonra mı? Kafamız karıştı.

Bn balığı normalde yemem canm. Yoksa benmde bulantm yok öyle hafif şekilde atlattm 8 ve 12.hafta arasını ama başından beri aşırı koku hassasiyeti var öyle ki ekmek kokusuna bile ögürüyorm balık imkansız gbi geliyor :) ama yiyeceğim lafı gecnce canm istedi umarm daha beter tiksinmem kokudn dolayi

Korkma, ama ihmal de etme canim. Genelde onemsizdir ama bakmak gerekir yine de ... insallah guzel haberlerini bekliyorum
Doktordan geldim arkadaşlar bebeğimi gördüm :) kıpır kıpır oynuyordu. Doktor hafif kanama var ama iyi görünüyor ddi ilaç verdi. 11 haftalık olduğunu söyledi. 2li teste gitmemi önerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…