2017 EKİM Anne adayları

Yoğurdu kendin mi mayalıyorsun canım? Hazır yoğurtların hiçbir besleyiciliği yokmuş diye duydum. Ben kendim mayalıyorum. Ben de balık yemediğim günler yoğurt yemeye özen gösteriyorum.
Balik yiyemiyorsan canim semiz otu ve ceviz ye bunlarda da baliklarda olan seyler var bende yogurdumu kendim yaparim

Kızlar çok hoşuma gidiyor ama sanki gereksiz birşey zatn pusati olacak beşiği olacak kullanılır mı ki :)

Eklentiler

• Screenshot_20170404-110723.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 30
Ben de hiç balık yiyemezdim 19 yaşıma kadar. Hamsiyle başladım. Şimdi yiyebiliyorum artık. Yağlı şeylerden iğrenmiyorsan somon tavsiye ederim. Kılçığı yok bile. Löp et ve omega 3 bakımından en zengini. 300 gr yesen yeter. Lezzetli de. Ben çok severim. Salatayla beraber miden alır belki.

Somonu diğer grubta br arkadaş önerdi kokusuda azmis ama ondada civa varms buda zararliymis. En iyisi bn yinede hamsiyi fırına vereym kokusuda az olur :) ay neyse bence yemek konusmayalm heryer hamile :)

Balik yiyemiyorsan canim semiz otu ve ceviz ye bunlarda da baliklarda olan seyler var bende yogurdumu kendim yaparim
Yoo ben balık yerim. Hani balıkla yoğurt aynı gün yenmiyor ya ondan dedim. Ceviz de alacaktım. Kv dedi ki iç ceviz alma ilaçla böceklenmesini engelliyorlar. Kabuklu ceviz almam lazimmış. Onu da kırmaya üşeniyorum. Sürüncemede kaldım.

Kızlar yardım lazım bana. Burda alerji ile ilgili bir konuşma olmuştu. Çok özür dileyerek söylüyorum ki biri bana alerperil diye bir gıda takviyesinden bahsetmişti. Bu hamilelik çok unutkan yaptı beni ya kimdi vallahi hatırlayamıyorum kimse ses verebilir mi acep? Birşey rica edeceğim de

Hamarat kadın ya . :) Br kere bende denedmde çok eksidi annem sicakken mayalamissindir dedi olmadı yani tutturamadm. Ama kalıp gbiydi
Eksi ise maya eksi olabilir kuzu biz tatalansin diye seker atariz gayette guzel olur tas gibi :) bende market yogurtlarini yiyemiyorum farkli bi tat var hosuma gitmiyo

Göğsüme ve göbeğime sürüyorum canım. Doktor badem yağı sür dedi. Tatlı ya da acı demedi ben de tatlı aldım.
Doktorlarin umrunda mi tuylenmemiz valla ben duydum tuyleri besliyo kalinlastiriyo tatli agda gibi dusun onlarda tuyleri besliyo ben diyimde :)

Ben söylemiştim canım.

Bende kirik olani aldim bilmiyordum bitmk uzere bende kabuklu alayim bari

Hamarat kadın ya . :) Br kere bende denedmde çok eksidi annem sicakken mayalamissindir dedi olmadı yani tutturamadm. Ama kalıp gbiydi
Maya ekşiyse nasıl yaparsan yap ekşi olur. Ilık olması lazım. Ayarı var onun. Bir de 4 saatten fazla bekletirsen dışarda yine ekşi olur. Yakın olsak da versem sana. Övünmek gibi olmasın benimkini de herkes beğenir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…