2017 EKİM Anne adayları

Kızlar çok hoşuma gidiyor ama sanki gereksiz birşey zatn pusati olacak beşiği olacak kullanılır mı ki :)
Canım bak şu modeller var kuzenim kullanıyor bunu çok memnun.
dik konuma getiriliyor alçaltılıyor yükseltiliyor. sallanıyor. mutfakta yemek yaparken gözünün önünde. yani çok amaçlı çok memnun

Eklentiler

• mBYP-MC3031_2.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 30
Yoksun piyasada bende bu kizce bizden sıkıldi gitti dedim:)

Cuma gunu 12+0 dik 3 gun felan onden gidiyor benimki takilmiyorum onune arkasina:) ikili test icin yarin perinatolog a gidicem kendi doktorum yapmadi yapsaydi iyiydi ama :) bakalim sonuclar guzel cikar insallah. Ama 12. Haftayi atlattim ya epey rahatladim simdi su ikili test te guzel ciksin insallah ta hepten rahatlicam...

Ozledik seni kacma bi daha bi yerlere:)

Benim doktorum ilave vitamin yazmadi folic e devam et dedi sadece ne alaka anlamadim

Somonu diğer grubta br arkadaş önerdi kokusuda azmis ama ondada civa varms buda zararliymis. En iyisi bn yinede hamsiyi fırına vereym kokusuda az olur :) ay neyse bence yemek konusmayalm heryer hamile :)
Somonda civa yokmuş. Gebelikte yenebilecekler arasında geçiyor. Baktım şimdi netten. Yüzey balıkları arasında geçiyor zaten. Dip balıklarinda var civa ve agır metaller.

Göğsüme ve göbeğime sürüyorum canım. Doktor badem yağı sür dedi. Tatlı ya da acı demedi ben de tatlı aldım.

Kuzu badem yaginin tuylenme yaptigini bende duydum zeytinyag ya da bebe yagi suru diyorlar sanirim zeytinyaginin kokusunu sevmem hic bebeyagi denicem simdi alamadim daha denk gelip bende bugunlerde size onu soracaktim benim karnim malum cikti ne zaman simdilerde de ufak ufak kasiniyo catlicsk mi nedir korktum

:) Ya yoğurtla ilk ve ikinci günü guzl oluyor sonra br hoş oluyor bn sevmiyorum :) aslında gerçektn ayarlayacaksn az az yapacaksın taze taze yiyeceksin. Bz iki kişiyiz br teyzeden alıyoruz marketi var kadının yoğurdu guzl ama 5 kilo btmek bilmiyor sanki :) keşke olsanda öğretsn. Hemde yesem yoğurdunu

Somonda civa yokmuş. Gebelikte yenebilecekler arasında geçiyor. Baktım şimdi netten. Yüzey balıkları arasında geçiyor zaten. Dip balıklarinda var civa ve agır metaller.
Bakmadm bile bn sağol bilgi için :) bakalm bulabilirsk ondanda aliriz hc bilmiyorum balık islerini

Hindistan cevizi yağı da mı tüylenme yapıyor acaba artk karnm çok berbat oldu anlatamam çok kalinlarti zaten normalde var bende kıl tüy off sinir oluyorm

Bn Hindistan cevizi yağı sürüyorumda bebe yagina gececegim carsiya br cikaym alaçam

Bu arada bebak in badem sutu var ya, onun da hamilelikte gobege cok iyi geldigini okudum. Ben zaten temizleme olarak bebak a donmeyi dusunuyorum buldugumda alicam simdi. Bimde felan var midir acaba:) evimin alt kati bim gidim alim hemen:)

Mayalar ken mi atiyorsunz ??
Kuzu tarif edeyim belki yaparsin simdi maya eksi ise icine 1 kasik toz seker atip karistir mayayi sut serce parmagin ile kontrol etmel icin karistirdiginda hafif yakar yakmaz olacak eger maya soguksa bi kac kasik sicak sutten ekle mayayi kat uzerini ort 3 4 saat sonra uzerini aciyosun biraz oyle durduktan sonra dolaba koyup ertesi gun yiyosun. En kotu ihtimal civik tuttu ise tum bunlara ragmen firini isit kapali firina at ozamanda tutuyor sut sogunca boyle yapiyorum insallah anlatabilmisimdir :)

Bebak badem sutu de iyi geliyomus canim

Şanslısın. Bugün boş günüm. Normalde okuldayken giremiyorum ve eski mesajları okumak da zor geliyor. Yok canim ben sadece grip oldugum hafta 3 gün kullandım.

Ya peki senden birşey rica etsem... Ben buralardaki eczanelerden bulamadım sanırım internetten almam gerekecek. Ama almadan doktorum içeriğine bir bakalım dedi. Prospektüsü varsa ya da içeriğinin yazdığı bir yer varsa foto atabilir misin bana?

Bende ovunmeyeyim ama sallayinca sallanmiyor yogurdum hic ovunmem ama

Canım bak şu modeller var kuzenim kullanıyor bunu çok memnun.
dik konuma getiriliyor alçaltılıyor yükseltiliyor. sallanıyor. mutfakta yemek yaparken gözünün önünde. yani çok amaçlı çok memnun
Bakacağız artk ilerleyen zamnda gözüme çarptıkça bakıyorum biraz ama erken diyorum net olarak bakmadm hc birşeye kıyafet haricini son aya kadr almam son ay aliriz gerisini beşik araba bez birberon ateş ölçer ne bilim aklıma gelmedi birçoğu ana kucağı brde bunlar son ay alırım öncesi sadece elbise ve banyo malzemesi faln alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…