- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.321
Off ben açık alcam sanırım. Kabuklarını kırmaktan üşeniyorum çok. Bi defa kabuklu aldık. 2 sene sonra kırdım valla.Bende kirik olani aldim bilmiyordum bitmk uzere bende kabuklu alayim bari
Ben söylemiştim canım.
Canım bak şu modeller var kuzenim kullanıyor bunu çok memnun.Kızlar çok hoşuma gidiyor ama sanki gereksiz birşey zatn pusati olacak beşiği olacak kullanılır mı ki :)
Şanslısın. Bugün boş günüm. Normalde okuldayken giremiyorum ve eski mesajları okumak da zor geliyor. Yok canim ben sadece grip oldugum hafta 3 gün kullandım.Enemmmm buldum :))) Canım ya sen kullanmaya devam ediyor musun o ilacı?
Yoksun piyasada bende bu kizce bizden sıkıldi gitti dedim:)kirmizigitar kuzum nasılsın
Giremiyorum bayadır hiç fırsatım olmuyor
Bi haftaya dönerim aranıza
Herşey yolundadır inşallah
Bende ikili testi yaptırdm normal çıktı çok şükür ama kan vermedim
Birazda önden gidiyor 13+2 deyiz
Sen neler yaptın
Benim doktorum ilave vitamin yazmadi folic e devam et dedi sadece ne alaka anlamadimGünaydın herkese güzel günler dilerim bugün bulantım az ve rahatım sanırım
@Aysmll bence folik asitine devam etmende bi sakınca olmaz bende devam ediyorum ki hemde drların verdiği vitaminlerin içindede folikasit hala var mesela elevitte folikasit var. sadece 12den sonra multivitamin tarzına geçiliyor anladığım kadarıyla
Somonda civa yokmuş. Gebelikte yenebilecekler arasında geçiyor. Baktım şimdi netten. Yüzey balıkları arasında geçiyor zaten. Dip balıklarinda var civa ve agır metaller.Somonu diğer grubta br arkadaş önerdi kokusuda azmis ama ondada civa varms buda zararliymis. En iyisi bn yinede hamsiyi fırına vereym kokusuda az olur :) ay neyse bence yemek konusmayalm heryer hamile :)
Göğsüme ve göbeğime sürüyorum canım. Doktor badem yağı sür dedi. Tatlı ya da acı demedi ben de tatlı aldım.
:) Ya yoğurtla ilk ve ikinci günü guzl oluyor sonra br hoş oluyor bn sevmiyorum :) aslında gerçektn ayarlayacaksn az az yapacaksın taze taze yiyeceksin. Bz iki kişiyiz br teyzeden alıyoruz marketi var kadının yoğurdu guzl ama 5 kilo btmek bilmiyor sanki :) keşke olsanda öğretsn. Hemde yesem yoğurdunuMaya ekşiyse nasıl yaparsan yap ekşi olur. Ilık olması lazım. Ayarı var onun. Bir de 4 saatten fazla bekletirsen dışarda yine ekşi olur. Yakın olsak da versem sana. Övünmek gibi olmasın benimkini de herkes beğenir :)
Bakmadm bile bn sağol bilgi için :) bakalm bulabilirsk ondanda alirizSomonda civa yokmuş. Gebelikte yenebilecekler arasında geçiyor. Baktım şimdi netten. Yüzey balıkları arasında geçiyor zaten. Dip balıklarinda var civa ve agır metaller.
Hindistan cevizi yağı da mı tüylenme yapıyor acaba artk karnm çok berbat oldu anlatamam çok kalinlarti zaten normalde var bende kıl tüy off sinir oluyormKuzu badem yaginin tuylenme yaptigini bende duydum zeytinyag ya da bebe yagi suru diyorlar sanirim zeytinyaginin kokusunu sevmem hic bebeyagi denicem simdi alamadim daha denk gelip bende bugunlerde size onu soracaktim benim karnim malum cikti ne zaman simdilerde de ufak ufak kasiniyo catlicsk mi nedir korktum
Kuzu tarif edeyim belki yaparsin simdi maya eksi ise icine 1 kasik toz seker atip karistir mayayi sut serce parmagin ile kontrol etmel icin karistirdiginda hafif yakar yakmaz olacak eger maya soguksa bi kac kasik sicak sutten ekle mayayi kat uzerini ort 3 4 saat sonra uzerini aciyosun biraz oyle durduktan sonra dolaba koyup ertesi gun yiyosun. En kotu ihtimal civik tuttu ise tum bunlara ragmen firini isit kapali firina at ozamanda tutuyor sut sogunca boyle yapiyorum insallah anlatabilmisimdir :)Mayalar ken mi atiyorsunz ??
Bebak badem sutu de iyi geliyomus canimHindistan cevizi yağı da mı tüylenme yapıyor acaba artk karnm çok berbat oldu anlatamam çok kalinlarti zaten normalde var bende kıl tüy off sinir oluyorm
Bn Hindistan cevizi yağı sürüyorumda bebe yagina gececegim carsiya br cikaym alaçam
Şanslısın. Bugün boş günüm. Normalde okuldayken giremiyorum ve eski mesajları okumak da zor geliyor. Yok canim ben sadece grip oldugum hafta 3 gün kullandım.
Bende ovunmeyeyim ama sallayinca sallanmiyor yogurdum hic ovunmem amaMaya ekşiyse nasıl yaparsan yap ekşi olur. Ilık olması lazım. Ayarı var onun. Bir de 4 saatten fazla bekletirsen dışarda yine ekşi olur. Yakın olsak da versem sana. Övünmek gibi olmasın benimkini de herkes beğenir :)
Bakacağız artk ilerleyen zamnda gözüme çarptıkça bakıyorum biraz ama erken diyorum net olarak bakmadm hc birşeye kıyafet haricini son aya kadr almam son ay aliriz gerisini beşik araba bez birberon ateş ölçer ne bilim aklıma gelmedi birçoğu ana kucağı brde bunlar son ay alırım öncesi sadece elbise ve banyo malzemesi faln alirimCanım bak şu modeller var kuzenim kullanıyor bunu çok memnun.
dik konuma getiriliyor alçaltılıyor yükseltiliyor. sallanıyor. mutfakta yemek yaparken gözünün önünde. yani çok amaçlı çok memnun
canım ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyormuş, ama 16-17 haftalarda duyarız inşallah :)Kizlar bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayan var mi?
Kizlar bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?