2017 EKİM Anne adayları

Poncik hangi ildesin kuzum sen:) acaba kuryeyle satisina mi baslasan:)

canım ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyormuş, ama 16-17 haftalarda duyarız inşallah :)

Ben hiç bişey hissetmiyorum canım ya. Hatta sol tarafıma yatarken arada seğirme oluyodu bir kaç gündür o da yok Endişe ediyorum aslında ama kötü düşünmemeye çalışıyorum

Ben biseyler hissediyorum ara sira da acaba yaniliyomuyum diye danisayim dedim ama kimse baslamamis hissetmeye muhtemelen bende yaniliyorumdur...

ben bakmaya başladım bile daha erken ama napiymm duramıyorum. beşik olarak park yatak mı düşünüyorsun yoksa mobilya mı. ben biraz kararsız kaldım. evde bir odamız daha var ama bebek 2 yıl bizim yanımızda yatacak o yüzden ben 2,5 - 3 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum. park yataklardan memnun olduklarını yazmışlar. araştırıyorum halen

Off ben açık alcam sanırım. Kabuklarını kırmaktan üşeniyorum çok. Bi defa kabuklu aldık. 2 sene sonra kırdım valla.
Niye useniyorsun kiz bak ne yap biliyormusun posette durmasin bir kasenin icinde masada dursun gelip giderken 2 3 tane kir ye ben herseyi ortaya koyuyorum ki gelip giderken atayim agzima diye yada esin kirsin toptan oyle acik olmus olur

Hepsini anladm :) inslh yakar yakmaz kısmını tutturabilirim :) deresi var mı acaba bunun ölçmek icn :)

Ben biseyler hissediyorum ara sira da acaba yaniliyomuyum diye danisayim dedim ama kimse baslamamis hissetmeye muhtemelen bende yaniliyorumdur...
canım o seyirme hissi bende de oluyo bazen ama doktoruma sordum yok dedi. daha o kadar minnaklar ki hissedilmiyomuş. bu arada çok şükür bende hiç bi belirti kalmadı 2. trimester en rahat dönem diye demekki bundan diyorlarmış. :)))

Bnde bakıyorum canm hemde sürekli ama sadece bakmakla kalıyorum. Bn mobilya düşünüyorum ama sadece beşik çünkü odam yok bebek için eşim evi değiştirirse ne yalan söyleyeyim direk oda yapmk istiyorm ama zorlayamam bütçesini ev almak istiyor küçük eve razı olmam gerk :) beşiği bn bakıyorum ama dedesi alacak mecbur beraber bakacağız. Pusetini de teyzesi bn alaym diyor bakıyorum sanırım bize pek brsey kalmıyor kiyaftten ve ıvır zıvır dan başka.

Hepsini anladm :) inslh yakar yakmaz kısmını tutturabilirim :) deresi var mı acaba bunun ölçmek icn :)
O kadar teknoloji var mi bilmiyorum ama en iyi derece serce parmagi hafif yakacak cok degik o manada yakar yakmaz yani insallah yaparsin ya resmini at yapinca emi :)

kızlar yoğurdu kayınvalidelerinize yaptırın gitsin yaa ben daha hayatımda hiç yoğurt mayalamadım. hoş benimki yapıyo ama ben yine de hazır alıyorum
O düşüncede kaynana yok bende konuşmuyoruz da zaten hersyde anneden olmuyo utaniyom artk herşeye kadın kosuyo

Bilmiyorum ki canım doktorum badem yağı sür dedi bana.

Bakmadm bile bn sağol bilgi için :) bakalm bulabilirsk ondanda aliriz hc bilmiyorum balık islerini
Çok pratik. Sana kisaca bi tarif vereyim. Balıgı sudan geçir. Uzerine zeytinyagıyla cok az yağla çünkü baliğın kendisi zaten cok yağlı. Biraz tuz ve karabiber. İstersen sarımsak da rendeleyebilirsin. Tepsiye yaglı kagidın üzerine koy. 200 derece firinda 15-20 dk'da hazır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…