- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.341
Poncik hangi ildesin kuzum sen:) acaba kuryeyle satisina mi baslasan:)Kuzu tarif edeyim belki yaparsin simdi maya eksi ise icine 1 kasik toz seker atip karistir mayayi sut serce parmagin ile kontrol etmel icin karistirdiginda hafif yakar yakmaz olacak eger maya soguksa bi kac kasik sicak sutten ekle mayayi kat uzerini ort 3 4 saat sonra uzerini aciyosun biraz oyle durduktan sonra dolaba koyup ertesi gun yiyosun. En kotu ihtimal civik tuttu ise tum bunlara ragmen firini isit kapali firina at ozamanda tutuyor sut sogunca boyle yapiyorum insallah anlatabilmisimdir :)
Çok tatlısınz ya :)Bende ovunmeyeyim ama sallayinca sallanmiyor yogurdum hic ovunmem ama
canım ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyormuş, ama 16-17 haftalarda duyarız inşallah :)
Ben hiç bişey hissetmiyorum canım ya. Hatta sol tarafıma yatarken arada seğirme oluyodu bir kaç gündür o da yokEndişe ediyorum aslında ama kötü düşünmemeye çalışıyorum
ben bakmaya başladım bileBakacağız artk ilerleyen zamnda gözüme çarptıkça bakıyorum biraz ama erken diyorum net olarak bakmadm hc birşeye kıyafet haricini son aya kadr almam son ay aliriz gerisini beşik araba bez birberon ateş ölçer ne bilim aklıma gelmedi birçoğu ana kucağı brde bunlar son ay alırım öncesi sadece elbise ve banyo malzemesi faln alirim
Niye useniyorsun kiz bak ne yap biliyormusun posette durmasin bir kasenin icinde masada dursun gelip giderken 2 3 tane kir ye ben herseyi ortaya koyuyorum ki gelip giderken atayim agzima diye yada esin kirsin toptan oyle acik olmus olurOff ben açık alcam sanırım. Kabuklarını kırmaktan üşeniyorum çok. Bi defa kabuklu aldık. 2 sene sonra kırdım valla.
Hepsini anladm :) inslh yakar yakmaz kısmını tutturabilirim :) deresi var mı acaba bunun ölçmek icn :)Kuzu tarif edeyim belki yaparsin simdi maya eksi ise icine 1 kasik toz seker atip karistir mayayi sut serce parmagin ile kontrol etmel icin karistirdiginda hafif yakar yakmaz olacak eger maya soguksa bi kac kasik sicak sutten ekle mayayi kat uzerini ort 3 4 saat sonra uzerini aciyosun biraz oyle durduktan sonra dolaba koyup ertesi gun yiyosun. En kotu ihtimal civik tuttu ise tum bunlara ragmen firini isit kapali firina at ozamanda tutuyor sut sogunca boyle yapiyorum insallah anlatabilmisimdir :)
canım o seyirme hissi bende de oluyo bazen ama doktoruma sordum yok dedi. daha o kadar minnaklar ki hissedilmiyomuş. bu arada çok şükür bende hiç bi belirti kalmadı 2. trimester en rahat dönem diye demekki bundan diyorlarmış. :)))Ben biseyler hissediyorum ara sira da acaba yaniliyomuyum diye danisayim dedim ama kimse baslamamis hissetmeye muhtemelen bende yaniliyorumdur...
Karabukteyim kiz yakin olsak arkadasin dedigi gibi yapardim size yada ogretirdim:)))Poncik hangi ildesin kuzum sen:) acaba kuryeyle satisina mi baslasan:)
Kız hissim tutmadı sende bak hele erkek çıktı senin bebis :)))
Kız hissim tutmadı sende bak hele erkek çıktı senin bebis :)))
Bnde bakıyorum canm hemde sürekli ama sadece bakmakla kalıyorum. Bn mobilya düşünüyorum ama sadece beşik çünkü odam yok bebek için eşim evi değiştirirse ne yalan söyleyeyim direk oda yapmk istiyorm ama zorlayamam bütçesini ev almak istiyor küçük eve razı olmam gerk :) beşiği bn bakıyorum ama dedesi alacak mecbur beraber bakacağız. Pusetini de teyzesi bn alaym diyor bakıyorum sanırım bize pek brsey kalmıyor kiyaftten ve ıvır zıvır dan başka.ben bakmaya başladım biledaha erken ama napiymm duramıyorum. beşik olarak park yatak mı düşünüyorsun yoksa mobilya mı. ben biraz kararsız kaldım. evde bir odamız daha var ama bebek 2 yıl bizim yanımızda yatacak o yüzden ben 2,5 - 3 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum. park yataklardan memnun olduklarını yazmışlar. araştırıyorum halen
O kadar teknoloji var mi bilmiyorum ama en iyi derece serce parmagiHepsini anladm :) inslh yakar yakmaz kısmını tutturabilirim :) deresi var mı acaba bunun ölçmek icn :)
Aa eslerin hissi tutuyor hep ya bakıyorum da :)valla canım benim rüyam bile tutmadı çoğunluk kız demişti birtek eşim erkek birde eşimin tarafı erkek dedi herkes yanıldı beni bile yanılttı ponçirik yaa
Gurbette olunca insan basinin caresine bakiyokızlar yoğurdu kayınvalidelerinize yaptırın gitsin yaaben daha hayatımda hiç yoğurt mayalamadım. hoş benimki yapıyo ama ben yine de hazır alıyorum
yapınca atarm şey brde neye mayalayacaksin kovaya mi kazanami yoksa cam mi saglikliO kadar teknoloji var mi bilmiyorum ama en iyi derece serce parmagihafif yakacak cok degik o manada yakar yakmaz yani insallah yaparsin ya resmini at yapinca emi :)
O düşüncede kaynana yok bende konuşmuyoruz da zaten hersyde anneden olmuyo utaniyom artk herşeye kadın kosuyokızlar yoğurdu kayınvalidelerinize yaptırın gitsin yaaben daha hayatımda hiç yoğurt mayalamadım. hoş benimki yapıyo ama ben yine de hazır alıyorum
Bilmiyorum ki canım doktorum badem yağı sür dedi bana.Kuzu badem yaginin tuylenme yaptigini bende duydum zeytinyag ya da bebe yagi suru diyorlar sanirim zeytinyaginin kokusunu sevmem hic bebeyagi denicem simdi alamadim daha denk gelip bende bugunlerde size onu soracaktim benim karnim malum cikti ne zaman simdilerde de ufak ufak kasiniyo catlicsk mi nedir korktum
Çok pratik. Sana kisaca bi tarif vereyim. Balıgı sudan geçir. Uzerine zeytinyagıyla cok az yağla çünkü baliğın kendisi zaten cok yağlı. Biraz tuz ve karabiber. İstersen sarımsak da rendeleyebilirsin. Tepsiye yaglı kagidın üzerine koy. 200 derece firinda 15-20 dk'da hazır.Bakmadm bile bn sağol bilgi için :) bakalm bulabilirsk ondanda alirizhc bilmiyorum balık islerini
Baktın mı ultrason kağıdına kaç cm imiş bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?