2017 EKİM Anne adayları

Güzel bi soru. Tamam atayım da foto nasil yukleniyor. Hıc denemedim. Dosya yükleye mi basacağım? Kusura bakma teknoloji özürluyüm :)

O anlamda demedm canm hani alma işi faln varya brde bn marasta oturuyorum çeşitleri nasıl oluyor o anlamda dedm. Pişirme işini yapamam yaparsam yiyrmem eşim hazırlar oda maşallah dediğin gbi br guzl hazırlıyor sarımsak birber kara biber zeytinyağı yapıyor yiyor kendi kendine :)

yapınca atarm şey brde neye mayalayacaksin kovaya mi kazanami yoksa cam mi saglikli
Evet cam daha saglikli ama ben beyaz bidon gibi yogurt kaplari oluyo ya 2 kiloluk plastik hatta koy yogurdu diye satiliyor tadi ise bildigin hazir yogurt gibi neyse onun kabina yapiyorum kuzu cam kolay sogumuyo diye

Bulursun herhalde. Ithal ya zaten. Hadi şimdiden afiyet olsun.

Evet cam daha saglikli ama ben beyaz bidon gibi yogurt kaplari oluyo ya 2 kiloluk plastik hatta koy yogurdu diye satiliyor tadi ise bildigin hazir yogurt gibi neyse onun kabina yapiyorum kuzu cam kolay sogumuyo diye
Anladım canm çok sağol tencerede soğutur cam kaba koyarm bn bidn faln yok sadece yoğurt kovazi var plastik. Çok sağol )

Güzel bi soru. Tamam atayım da foto nasil yukleniyor. Hıc denemedim. Dosya yükleye mi basacağım? Kusura bakma teknoloji özürluyüm :)

Evet canım. Mesaji yazdigimiz yerde üstte yükleme kısmı var. Eger bilgisayardan giriyorsan daha rahat yükleniyor. Ben cepten girdigimde yuklemeyi becerememistim vallahi. Kızlar iyi bilen biri resim yüklemeyi anlatıversin bize be ya

Akşam eve gidince eşime söyledim eleviti direk aldı çöpe attı kesinlikle kullanmıcaksın dedi. Decavit vardı dedğim gibi gripken başka kadın doğum dr vermişti baktım ikisindede multi vitamin kombinasyonu yazıyor kontrole kadar ona devam edeyim abri dedim :) Aslında arayayım ben doğru söylüyorsun eşimdeydi kartı bugün sorayım doktora iyi söyledin ama yoksaa ben bilinçsizce kullanmaya devam ederdim Allah razı olsun

Dur bakalim deniyorum. Olur insallah. İçinde prospektüs yok. Sadece dış kabında şu bilgiler yazıyor. Gönderiyorum.

Kizlar soylediniz mi etrafinizdakilere hamile oldugunuzu ben malum korktugum icin soyleyemiyordum bir uc aylik olsun sonra dedim ama ddun dr um dinlen diyince rapor aldim 10 gun masallah sagir sultan dahil duymayan dahi kalmamis .ne bileyim ya korkuyorum ben duyulmasaydi iyiydi ama ne yapalim

İki dosyayı aynı anda göndermeye calıştım. Olmadı. Tek tek göndereceğim. Hadi bakalım

Bende bu sabah boyle hic hissiz uyandim dedim la noluyoruz ama muhtemelen evet balayi ayi seysi bu:)

Ya bende simdi gorumcem hamile arkadasim hamile onlara sordum aynen o hissettigin sey bebek dediler bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…