- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.361
Onuda soraym :) zatn şey düsünuyorm sabah biri akşam biri gbi çatlamak istemiyorumBebak badem sutu de iyi geliyomus canim
Aa eslerin hissi tutuyor hep ya bakıyorum da :)
Güzel bi soru. Tamam atayım da foto nasil yukleniyor. Hıc denemedim. Dosya yükleye mi basacağım? Kusura bakma teknoloji özürluyüm :)Ya peki senden birşey rica etsem... Ben buralardaki eczanelerden bulamadım sanırım internetten almam gerekecek. Ama almadan doktorum içeriğine bir bakalım dedi. Prospektüsü varsa ya da içeriğinin yazdığı bir yer varsa foto atabilir misin bana?
O anlamda demedm canm hani alma işi faln varya brde bn marasta oturuyorum çeşitleri nasıl oluyor o anlamda dedm. Pişirme işini yapamam yaparsam yiyrmem eşim hazırlar oda maşallah dediğin gbi br guzl hazırlıyor sarımsak birber kara biber zeytinyağı yapıyor yiyor kendi kendine :)Çok pratik. Sana kisaca bi tarif vereyim. Balıgı sudan geçir. Uzerine zeytinyagıyla cok az yağla çünkü baliğın kendisi zaten cok yağlı. Biraz tuz ve karabiber. İstersen sarımsak da rendeleyebilirsin. Tepsiye yaglı kagidın üzerine koy. 200 derece firinda 15-20 dk'da hazır.
Evet cam daha saglikli ama ben beyaz bidon gibi yogurt kaplari oluyo ya 2 kiloluk plastik hatta koy yogurdu diye satiliyor tadi ise bildigin hazir yogurt gibi neyse onun kabina yapiyorum kuzu cam kolay sogumuyo diyeyapınca atarm şey brde neye mayalayacaksin kovaya mi kazanami yoksa cam mi saglikli
Benm ora kız :)valla öyle canım benim çin takvimine gore de erkek görünüyordu
Bulursun herhalde. Ithal ya zaten. Hadi şimdiden afiyet olsun.O anlamda demedm canm hani alma işi faln varya brde bn marasta oturuyorum çeşitleri nasıl oluyor o anlamda dedm. Pişirme işini yapamam yaparsam yiyrmem eşim hazırlar oda maşallah dediğin gbi br guzl hazırlıyor sarımsak birber kara biber zeytinyağı yapıyor yiyor kendi kendine :)
Anladım canm çok sağol tencerede soğutur cam kaba koyarm bn bidn faln yok sadece yoğurt kovazi var plastik. Çok sağolEvet cam daha saglikli ama ben beyaz bidon gibi yogurt kaplari oluyo ya 2 kiloluk plastik hatta koy yogurdu diye satiliyor tadi ise bildigin hazir yogurt gibi neyse onun kabina yapiyorum kuzu cam kolay sogumuyo diye
Çok sağol canmmBulursun herhalde. Ithal ya zaten. Hadi şimdiden afiyet olsun.
Oo seninki daha iyiymiş. Benim o kadar kalıp gibi olmuyor. Övünebilirsin rahatca :)Bende ovunmeyeyim ama sallayinca sallanmiyor yogurdum hic ovunmem ama
O raddeye henüz gelemedik canım. Keşke :)Kizlar bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayan var mi?
Güzel bi soru. Tamam atayım da foto nasil yukleniyor. Hıc denemedim. Dosya yükleye mi basacağım? Kusura bakma teknoloji özürluyüm :)
günaydın öncelikle kusura bakma işten sonra evde ev işleri vs akşam ben pert ve telefonu dahi elime alamıyorum oo üyzden cevap gecikti. ben decaviti kullanan duymuştum ama içeriğini bilemiycem bence druna telefonla danış. . elavitinde ilaç tabi zararı yoktur kullananlarda olmuş sadece ben içeriği nedeniyle kullanmak istemedim aldım bir paket kaldı öylece:) o yüzden drunda kullan demiş olabilir
Dur bakalim deniyorum. Olur insallah. İçinde prospektüs yok. Sadece dış kabında şu bilgiler yazıyor. Gönderiyorum.Evet canım. Mesaji yazdigimiz yerde üstte yükleme kısmı var. Eger bilgisayardan giriyorsan daha rahat yükleniyor. Ben cepten girdigimde yuklemeyi becerememistim vallahi. Kızlar iyi bilen biri resim yüklemeyi anlatıversin bize be ya
İki dosyayı aynı anda göndermeye calıştım. Olmadı. Tek tek göndereceğim. Hadi bakalımEvet canım. Mesaji yazdigimiz yerde üstte yükleme kısmı var. Eger bilgisayardan giriyorsan daha rahat yükleniyor. Ben cepten girdigimde yuklemeyi becerememistim vallahi. Kızlar iyi bilen biri resim yüklemeyi anlatıversin bize be ya
Benm ora kız :)
Azicik ta kaynana ki cekistirsek burda arada:)O düşüncede kaynana yok bende konuşmuyoruz da zaten hersyde anneden olmuyo utaniyom artk herşeye kadın kosuyo
Bende bu sabah boyle hic hissiz uyandim dedim la noluyoruz ama muhtemelen evet balayi ayi seysi bu:)canım o seyirme hissi bende de oluyo bazen ama doktoruma sordum yok dedi. daha o kadar minnaklar ki hissedilmiyomuş. bu arada çok şükür bende hiç bi belirti kalmadı 2. trimester en rahat dönem diye demekki bundan diyorlarmış. :)))
Bilmiyorum ya canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?