2017 EKİM Anne adayları

Olmadı canım ya. Dosya boyutu fazlaymış. Oyle bi uyarı geliyo. Başka bir yolu var mı?

ama doğru çıkıyormuş canım benim üst komşunun iki çocuğunu da kız göstermiş çin takvimi ikiside kız çocuklarının
Bilmiyorum canm bnm ablamin birini erkek gösteriyor kız oldu biri tutmuş erkek çıktı erkek oldu bakalm bnmki tutacakmi . Bilimsel değil o yüzden çok inanasm yok hani sonuçta sperm belirliyor takvm nasıl bilecek ki :)

Ben 6 haftalıkken söyledim herkese. :)

Azicik ta kaynana ki cekistirsek burda arada:)
İyi stres atardk. Kadınlar oğulları evlenince kafayı yiyorlar br kıskançlık br şey pamuk gbi de olsa gelinin başına düşünce kafa yarar derler ya doğru valla :) bz küsz hc gitmiyorum 4 aydır inadm bn epey gtmeyecemde kendi konuşacak önce :)

Anladım canm çok sağol tencerede soğutur cam kaba koyarm bn bidn faln yok sadece yoğurt kovazi var plastik. Çok sağol )
Tamam canim benim kabim bu bundan 2 tane var 2 kiloluk ben sicak sicak yukaridan dokuyorum kaymak oluyo esim seviyo diye:) bu kadar bilgi yeter degil cok uzattim sanki insan ogretmen olunca biseyleri illa en ince ayrintisina kadar paylasmak istiyo

Eklentiler

• 20170404_123836~2.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 31
Tamam canim benim kabim bu bundan 2 tane var 2 kiloluk ben sicak sicak yukaridan dokuyorum kaymak oluyo esim seviyo diye:) bu kadar bilgi yeter degil cok uzattim sanki insan ogretmen olunca biseyleri illa en ince ayrintisina kadar paylasmak istiyo
Bidon çok tatliymis :) burda yok ya öyle :) bu arada ayrnti severm bn :) ogretmenm :)

Oo seninki daha iyiymiş. Benim o kadar kalıp gibi olmuyor. Övünebilirsin rahatca :)
Mesaji yeni gordum estagfurullah isin sakasi tabi de :) dogaldan yanayim her zaman hersey fabrikadan herseyin yapisi bozuk elde guzel ev yapimi olsunda gerisi cokta onemli degil esimi bile alistirdim zeytin almis 5 gunlukmus dogalmis diyo dun bana seviniyorum

3 yillik evliyim biz kus degiliz ama sadece bayramlarda yarim saat giderim o da benim evime bir defa grldi sadece onun disinda asla telefonlasmayiz da:) bir araya gelince canim cigerim modundayiz kavga dovus laf sokma yok:) ama ikimizde hiiiic haz etmeyiz birbirimizden:)

Evet evet evet
Kiz sen test yaptirdin mi? Doktor ikna etti mi?
Kiz test yapmak ne :) perinatologa yonlendirdi:) hic hi olcum yapmadi kendi doktorum ya da yaptiysa da bana soylemedi. Perinatolog var bi tane hastanede ondan randevu alalim ikili test icin dedi, bi de ayrintili ultrason icin ona gondericem seni dedi:) kuzu kuzu tamam dedim:) yarin gidicem idte sabah insallah guzel gecer hersey. Bi yandan korkuyom da test yaptirmaya. Gidince ogrenicez bakalim

Kayinvaliden benimki gibiyse daha çok beklersin. Biz de evlendikten sonra 1 buçuk yıl görüşmedik. Benimki kindar ve inatçı. En sonunda ben gittim paşa paşa.

ben dun ne bekledim ya ense olcumu icin bide icerisi karanlık los bir ortamdı yani ama ultrason cıktısı falan yok ya direkt kagıt veriyor ense olcusu falan yazıyor zaten ordan sen anlarsın hemen o iyi cıktıysa kan testide iyi cıkıyormus

İnşallah iyi çıkar sonuçların. Ben de cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Ense kalınlığına bakacak. Belki 2li test de ister. Bakacağız artık.

Öyle diyorlar. Ben de inceliyorum yüzümü. Bi bozukluk bi leke görmek için uğrasıyorum. Kız bebek hevesim vardır gencliğimden beri ama tabi hayırlısı :)
benim belirtiler hep kız bebegi gosteriyor:) eger gercekten kız ise inanıcam nette yazılanlara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…