2017 EKİM Anne adayları

Ne kadr guzl :) mesafe candır. Bnada guzl konuşur laf sokar yüksek sesle konuşur hc aldırmam bnde fırsat bulaym hemen yapistiririm bnm yas ufak ya ezilmeye meyilli saniyo garibm :) bn ikisinide sevemedm br türlü ama bnm eşim babamla arkadaş gbi çokta yakınlar sanki diyorum kendinin babası . Bn hc öyle hissedemedm onlara karşı hep soğuk ama çok giderdk bz :)

Benim doktorum ilave vitamin yazmadi folic e devam et dedi sadece ne alaka anlamadim
belki kan değerlerin açısından ihtiyacın olmadığını düşünmüştür yada bi sonraki kontrolde verecektir. bu vitaminler sadece takviye aslında. benim ablam kilo aldırıyor diye folikasit dışında vitaminleri kullanmadı ama çokta sağlıklı şuan 2 yaşında oğlu var. sen beslenmene dikkat et ama önemli olan o. çünkü bebiş bizden alıyo herşeyi ihtiyacı olanı eğer düzenli beslenmezsek bize daha zarar şuan için. bizim iş yerinde bi arkadaş süt içmemiş yoğurt ve peynirde tüketmezmiş. doğumdan bonra belinden çok sorun yaşamış ve ameliyat olmuş ama bebek sağlıklı mesela. o yüzden vitaminden ziyade hepimiz için önemli olan beslenme.
bu arada ağzında aft çıkan varsa (benim ağzımın her yerinde çıkmıştı) çinko eksikliğindenmiş her şeyi denemiştim geçmedi dün akşam nette gördüm badem ve kajuda yüksekmiş çinko dün akşam tükettim bugün büyük oranda geçti şükür.

Ben cok sansliyim ki esim de hic sevmez onlari:) onlarin da arasi fecahat yani:) bana sen cok iyi idare ediyorsun diyor:)

Benimki de basta beni alirken pek bi ben kaynanayim canina okurum senin bana itaat etmek zorundasin modundaydi, bende usulunce 30 yasima gelmisim isimi ekmegimi elime almisim senin gibi 30 taneyi cebimden cikartirim bana kaynanalik taslayamazsin mesaji verince anladi onu takmadigimi :) hiiiiic kalbini kiracak tek soz etmemisimdir, ama mesafemiz daglar kadar:) bi de biz ayni sehirde 20 dk mesafede yasiyoruz:)

Kayinvaliden benimki gibiyse daha çok beklersin. Biz de evlendikten sonra 1 buçuk yıl görüşmedik. Benimki kindar ve inatçı. En sonunda ben gittim paşa paşa.
Benm eşimden inat olamaz . Maşallah eşim bn ağzımı açmadan bni savunur sağolsun. Smdide o götrmüyor..

Çarşıda magazada gormus beni tezganlara bakarken arkamdan gecms gtmis ablam vardı yanımda o dedi kiz gerck mi dedm he dedi brde gözünün ucuyla baktı dedi :) konusmasn bakalm bnde konuşmam. Br olay olmuştu 1 2 hafta aramadm gitmedim amelîytliydi geri aradm tlfonu yüzüme kapattı hc o kadr bozulmamstm dha ömrüm de :) torunu olunca gelecek bnde hoşgeldin bile demeyecem

Bende netten arastirdim vitaminler herzaman gerekli degildir tedbir amacli verilir dedi. Kan degerlerim iyiydi evet kilo durumumu filan da biliyor ondan vermemis olabilir.

Bu arada agzimda dunden beri bisey var ama sanirim yanagimi isirdim ( hatta parcaladim:) onu goruyorum cunku baya kan tadi geldi agzima simdi de yara icinde aft gibi goruntusu ama aft gibi acimiyo uykumda filan mi isirdim nedir. Bende sen yazinca acaba dedim simdi yarin perinatolog la rabdevum var orda da sorucam doktora vitamin kullanmam gerekir mi doktorum yazmadi diye. Sikayet edeyim doktorumu

Bizde öyle yakınız. Ya buralar farklı en küçük gelin en çok gider en çok iş yapar en çok ilgi alaka gosterir faln eşim için yaparm basım gözüm ustune ama işte esimde çok yakınlık sevmiyor senin eşin gbi haz etmez babasından. Çünkü dediğim dedik eski kafa kindar saçma sapan gelenekleri olan br babası var eşim bile katlanmak istemiyo bni de yaklaştırmıyor pek bn kasiniyordum br guzl kasidilar buz gbi oldum eşim suan çok memnun haftada br git gel yok rahatm diyor en iyisi mesafe diyor geçti işte biraz cahillik benmki :)

Ben yaptırayım dedim eşim yaptırma dedi :) Tam tersi olmuş sonrada banada mantıklı geldi açıkcası yaptırmamk. Doktorumu değiştirdim 12. haftamda gittim ense kalınlığı sonucunu gösterdim ikili test dedi istemiyorum dedim sormadı veya anlatmadı bile böyle böyle diye saygı duyarım dedi direk kadın :)

Kayinvalidemin evinde bir bardak su icmisligim yok. Evinde tuvaleti nerde onu bile bilmem. Kapidan girerim otururum yarim saat sonra kalkar geliriz. Bizim mesafeler sahane sahane:) bakma iyidir cidden bende basta iyi olalim diye ugrastim ama baktim gereksizmis yani :) simdi hic kasmiyorum

Ayy bu telefonun yazmasını ben
Ya yaptir ya sadece sakatlik için değilmiş doktor baya mantikli seyler anlatti hersey ultrasonda gozukemiyebiliyormus falan filan dedi .... Dinleyince ayni kizu kuzu verdim, vermeyin demek vebal almak gibi bir şey o yuzden herkes gonlune gore yapmalı, ama 1 hafta neler cektim neler sonucu goruncede rahatladım Allah herkeslere hayırlı sonuclarla donmeyi nasip etsin

Aynen canm. :) Bazı doktorlar üzerine düsüyr faln yaptırılıyor, bazısı böyle çok umursamiyo . Senin kararına bırakıyor . Hayırlı doğumlar nasp olsun inslh

Bende başta mesafeliydim eşim alındı biraz yaklasmiyorsn diye baktı yaklasinca olmuyo en iyisi mesafeyms diyor suan :) bize de 2 buck yil oldu hc kötü olmak istemem kimseyle ama işte böyle yapılınca hc acimam yani . Amaann evimzde mutlu olalmda

Allah hepimizden razı olsun burda hepimiz bildiğimizi paylaşıyoruz dra danışmakta fayda var halükarda :)

Bende onu diyorum en son dedim sonuc ne ciksa da degismicek ama olsun en azindan doktorumu dinlemis olayim. Zaten bizimki univ hastanesi didiklemeyi cok seviyolar asistanlarin doktorlarin hocalarin elinde hep kurcala kurcala:) herkese vaka lazim:) eeee bilime katki saglayalim ben yaptirmazsam o asistanlar nerden ogrenecek degil mi:)

o ısırınca oluyo canım geçer yakında bende öncedende bir bir çıkıyorduda aldırmıyodum şimdi birden ağzımın heryerinde çıktı fenaydı yani yemek yerken zorlanıyordum.
bu arada beni güldürdün bu can sıkıntımda çok tatlısın.

Bilmiyorum canm bnm ablamin birini erkek gösteriyor kız oldu biri tutmuş erkek çıktı erkek oldu bakalm bnmki tutacakmi . Bilimsel değil o yüzden çok inanasm yok hani sonuçta sperm belirliyor takvm nasıl bilecek ki :)

ya tabiki bilimsel değil bizimkide eğlencesine zaten ona bakarsan doktorlar bile belli zamana kadar anlayamayabiliyorlar Allah sağlıklısını hayırlısını versin canım valla en önemlisi o bana soruyorlardı sen bişey hissetmiyor musun cinsiyet olarak bende yok valla ben sadece mide bulantısı hissediyorum diyordum gülüyordu herkes

Ohoooo bende daha ne laflar var da:) iste tutuyom kendimi siveilmeyeyim diye:)

Ohoooo bende daha ne laflar var da:) iste tutuyom kendimi siveilmeyeyim diye:)
sonuçta sohbet edip vakit geçiriyoruz ve bazen canım sıkkınken sizlerin yazdıklarıyla gülümsüyorum. iyi geliyorsunuz bazen kaygılandığımız da bazense böyle canımız sıkkınken seviyorum sizleri

Hepimiz birbirimize cok iyi arkadas olduk burda gece 4 te uykum kaciyo telefonu elime alip sitede kim online bakiyorum iki laf atayim diye. Bir kac gun girmeyince birileri aklim kaliyor felan... sonucta su an hepimiz ayni sureci yasiyoruz bizi bizden baska kimse anlayamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…