2017 EKİM Anne adayları

B Biravucmutluluk kirmizigitar kızlar yaa yazdıklarınızı okurken kendimle kıyasladım ve çok şanslı olduğumu hissettim. ben hiç öyle şeyler görmedim. mayısta bir yıl olcak evleneli ve kayınvalidem bana çok değer verir. yoğurdumu her hafta yapar yemek yapar gönderir. sarma sararken fazla sarar bana da yollar. her hafta yemeğe davet eder. oğlundan fazla değer verir çok şükür. aramız çok iyi nazar değmesin. bende onu iki güne bi ararım. yemek olmasa bile iş çıkışı onun evine gideriz eşimle mutfakta ne varsa beraber yeriz çayı beraber içeriz gönlü hoş olsun diye. inşallah değişmez. böyle devam eder :))

Be mutlu kuzum sana:) sanslisin evet ben hep cok istedim onlarla duzgun bir iletisimim olsun cunku esim tek cocuk ama ne yazikki onlar ne benimle ne ogullariyla bag kuramadilar. ( bizim ozel durumlarimiz var ama birazda, esim oz degil filan falan) onlara sorarsan hep bizim soguk davranmamizdan oluyor, ama alakasi yok... ne ben ne ogullari onlardan zerre kadar sefkat gormedik ki... ama simdi bak yeni ev aldik evimize tasindik daha gormedi bile. Yuzu yok gelip evinizi goreyim demeye. Her isimizi hep kendimiz yaptigimiz icin.... esim zaten bekarken bile yillardir onun sofrasina oturmuyordu evde. (Cok pis bir kadin) eger evlenmeseydik kesin ayri eve cikardi, evlendikte hayati kurtuldu adamin:)

Bizimkilerle arasi cok iyi sukur, anne babama hayran resmen:) ben yillaridr gormedigim aile ortamini burda tanidim diyor...

eşin haklı tabi canım. bizimkiler hep beraber olmayı seviyorlar iki görümcem var tek oğlan benim ki. mesela kayınvalidem aynı gün görümceler ve eşlerini birde bizi davet eder. hep beraber yer içer eğlenir piknik yapar gezer tozarız. yani birlik beraberlik içinde büyümüş hep benimki. ama şu yönden de sen şanslısın mesela desen ki eşine anneme yakın oturmak istiyorum diye eşin hemen kabul eder. ama benim ki öyle değil yine de mutluyum bu durumdan ama olsun anneme yakın oturmak ta isterdim acıkcası

Bizim ilçede yapılmıyor. Bursaya gidicem. Nereye gitsem bilemedim araştırmadım hic

Nerelisin Bursa' lımı ay Bursalı buldum İkili testte yardımcı olamam çünkü yaptırmadım gerek duymadım ama başka sorularında devlet hastanesi vs. elimden geleni yaparım

Nerelisin Bursa' lımı ay Bursalı buldum İkili testte yardımcı olamam çünkü yaptırmadım gerek duymadım ama başka sorularında devlet hastanesi vs. elimden geleni yaparım
Kemalpaşa canım sen? ben yaptırıcam ya bugünde kanama olunca korktum herşeyi tam olsun istedim. bir düşükte yaşayınca insan korkuyor.

Ben hep anneme yakin oturdum:) ilk evimiz annemin iki sokak altindaydi. ( ama zaten esimin itiraz hakki istese de yoktu cunku evi bekarken ben almistim onun bize ev alacak durumu yoktu binlira maas aliyordu biz evlendigimizde e benim evim varken kiraya cikacak degildik kendi ailesi de durumlari cok iyi olmasina ragmen birlikte oturursaniz sofraya bi tabak daha eklerim ama kimseye ev kuramam demisti) oyle olunca benim evimde oturduk sonra benim evi sattik iste bir kac ay once yeni ev alicaktik bakiniyrouz hep anneme yakin evi kendisi bakti:) yakin olalim diye:) simdi biraz daha uzakta evimiz 15 dk filan yurume mesafesinde cok uzaga geldik diye dertleniyor:)

15 dk ysa çok değil canım ne var sanki. ben 30 km uzağındayım annemin. senin yerinde ben olsam sabah çıkarım yürüyerek anneme giderim. akşamda yürüyerek geri dönerim. böylece her gün düzenli olarak yürüyüş yapmış olurum. :))

Kemalpaşa canım sen? ben yaptırıcam ya bugünde kanama olunca korktum herşeyi tam olsun istedim. bir düşükte yaşayınca insan korkuyor.

Ben bursa merkezdeyim canım ense kalınlığı için Zübeydeye gittim ben ikili test kendi kararımla yaptırmadım.
ense kalınlığıda normal çıktı zaten...

özel hastaneye başladım bu aydan itibaren Esentepe Tıpa gittim ama ikili test fiyatlarını bilmiyorum maalesef...

devlete gideceksen elini çabuk tut randevu al istersen.. Üniversitede de oluyordur mutlaka üniversite sana ulaşım olarak daha yakın çünkü direk kemalpaşa arabasıyla gelir üniversitenin orda inersin otobüsle geleceksen.. oradan kadın doğuma al randevu o seni hastane içinde yönlendirir ama aynı gün olurmu bilemedim arayıp bir sor istersen.

birde çok geçmiş olsun canım şükürki sıkıntı çıkmamış

maşallah valla imrendim

Bursa'da mısın? Ben de. Daha önce konuştuk mu hatırlamıyorum. Hangi doktora gidiyorsun?

canım ilk muyanede osmangazi tıpa gittim en erken orada buldum... geçen hafta Esentepe tıpa başladım ve kesinim artık doktorumdan :) memnun kaldım ve hakkında çok güzel şeyler duydum :) sen hangi hastaneye gidiyorsun bende hatırlayamadım konuştukmu hamilelik zor zanaat unutkanlık yaptı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…