2017 EKİM Anne adayları

ya sen varya 15 dk uzak diyor etme eyleme kız ben gurbette değilim ama gurbettekiler napsın

İs guc ugrasamiyorum hic ya bi haftasonu var onda da evimle mi ilgileneyim dinleneyim mi kocama mi vakit ayirayim:) ama annem geliyo zirt pirt bazen ben isteyken geliyo alisveris yapiyo evimi temizliyo yemek yapiyo gidiyo canim ya muck:)

Tamam ben şimdi hatırladım. Esentepe'de bir doktor var, ona gideceğim demiştin. Ben jimere gidiyorum.

ense ölçüsü hangi aralıklarda ii oluyoki? bizimkinde yazıyoduda hiç bakmak aklıma gelmedi

İs guc ugrasamiyorum hic ya bi haftasonu var onda da evimle mi ilgileneyim dinleneyim mi kocama mi vakit ayirayim:) ama annem geliyo zirt pirt bazen ben isteyken geliyo alisveris yapiyo evimi temizliyo yemek yapiyo gidiyo canim ya muck:)
Oh o konuda şanslısın. Benim annem şehir dışında. Eşim yapıyor haftasonları. Ben sadece yemek ve çamaşırla uğraşıyorum.

Ben ikili testin tam ne olduğunu bile bilmiyorum şuan o kadar bilinçsizim. hep ordan burdan okuyorum. fakültede sıra gelene kadar ben doğururum herhalde ya Özelleri araştırıcam bakalım bi fiyat alayım doktorlarına bakayım.

Benim ilk bebek. Bi de 1 bucuk yil ugraştan sonra olunca tutamadım kendimi söyleyiverdim. Hoş bana kalsa cift çizgiyi görür görmez söyleyecektim ama eşim kalp atışını duyalım dedi :) 2 hafta zor dayandım. Benim sanki gaz varmış gibi bi şişkinlik var. Bir an önce büyüsün de hamile kıyafetleri giyeyim diye can atıyorum.

Allah hepimizden razı olsun burda hepimiz bildiğimizi paylaşıyoruz dra danışmakta fayda var halükarda :)

lovedido benim ilk hamileliğimde doktorum elevit vermişti ben onu ne zaman içsem çok afedersiniz sapsarı safra tarzı acı acı kustum. sonra bıraktım içmedim. arkadaşta hamileydi o decavit kullanıyormuş bende doktora bile sormadan ona başladım. kontrole gittiğimde söyledim o da farketmez dedi. tam o sıralar elevitin kaplama malzemesinde domuz bişeyi çıkmış ben şok tabi. büyük ihtimal bana dokunanda kaplama malzemesiydi çünkü decavitle içeriği aynı olmasına rağmen decavit hiç aynı etkiyi yapmadı. bu hamileliğimdede 12. hafta kontrolünde filik asiti bırakıp vitamine dönelim dedi. bende elevit falansa istemiyorum dedim. doktorda ben onları önermiyorum kesinlikle dedi. regenesis max diye bi vitamin verdi. bugün başladım. hergün yut dedi ama ben gün aşırı yutucam sanırım zaten epeyce kilo aldım. beslenmemede dikkat edemiyorum ama napıyım vitamin de çok mantıklı gelmiyor nedense

bizim ilki de süprizdi buda süpriz istemiyoruz diyip hamileyim demekten utanıyorum bide ikisindede korunurken hamile kaldım. kızımda daha 8 aylık evliydik. bu seferde insanlar cahilmisiniz der gibi bakıyorlar :)

ne güzel bi nimet. bende anneme yakın oturayım istedim ama malesef farklı şehirdeyim çok zor oluyor. kv ler 10 dk uzaktalar hatta 2 aya kadar tam yolun karşı köşesine taşıncaz :/ ama faydaları yok. gerçi çok bunalınca kızımı gönderiyorum oyalıyolar bende iş yapıyorum. ara sıra akşamları yemeğe gideriz. bazen fazla yapar giderken gönderir bizimle. yine kötünün iyisi diyorum. çok sorunlar yaşadık uzun süre görüşmedik. benim kv yılan gibidir sürekli laf sokar bende hiç cevap veremem eve gelip eşime söylenince o da bişey olmadığı halde benim anneme laf söylerdi hadi kavga kıyamet. boşanma aşamasına geldik onlar yüzünden sonra zar zor affettim eşimi ama ailenle görüşmem dedim o da bende sizinkilerle dedi. baya uzun 1,5 yıl kadar görüşmedik. baktım olmuyo ben gittim. şimdide hiç takmıyorum söylediklerini. olduğu gibi kabul ettim. napıyım kocamın annesi diyorum umursamayınca bende rahat oluyorum. laf söylemeyince eşimde rahat oluyor. işte yuvarlanıp gidiyoruz. ama keşke annem yakın olmasa da en azından aynı şehirde olsaydı

hep aynı sıkıntılar... bu kayınvalideler neden hep böyle acaba? Biz de erkek annesi olursak biz de mi böyle oluruz ki :))

kaç yaşındasın ki yaşından dolayımı acaba :) bende tam bilmiyordum arkadaşlardan duyduğum kadarıyla biliyordum öğrendim şimdi çoğu şeyi :) sormak istediklerini sor burda herkes yardımcı olur sana...

canım ikili test bebekte zeka geriliği varmı diye bakıyorlar down sendromu vs şayet varsa da kesin bir sonuç vermiyorlar sadece bir olasılık ve gebeliği sonladırmak istersen sonladırıyorlar şayet doğurmak istiyorum dersen hamilelğin boyunca bile bile üzülüyorsun ve doğumda bebek sapa sağlamda olabiliyor :) ben her ihtimaldede gebeliğimi sonlandırmayacağım için yaptırmadım ne çıkarsa ne olursa rabbimden diyorum dua ediyorum :)

hep aynı sıkıntılar... bu kayınvalideler neden hep böyle acaba? Biz de erkek annesi olursak biz de mi böyle oluruz ki :))

bende en çok ondan korkuyorum ama keşke benim gibi bi gelinim olsa. gerçi herkes ektiğini biçermiş dicem de benim kv gelin olarakta fenaymış ona rağmen benim gibi bir gelini oldu :) ne kadar mütaviziyim şaka bi yana hiç bir terbiyesizlik yapmadım 5 senedir geliniyim bana şu lafı etti bu saygısızlığı yaptı diyemez. çünkü dicek hiçbişeyi yok. dayımın gelini var yengem kv ama el üstünde tutuyo kızda bir saygısız anlatamam. yani illa bi tarafta sıkıntı oluyo.

canım çok saol bana eleviti devletteki dr yazdı aldım 1 gün sonra özeldende randevu aldım eşim daha hiç görmemişti bebeği özele başlayacaktım zaten onun ısrarıyla peşpeşe oldu özeldeki doktoruma gösterdim almışsın kullan dedi başkada birşey demedi.Elaviti 1 hafta kullandım yan etki falan yapmadı ama domuz muhabbeti canımızı sıktı kontrolume 3 hafta var o sırada boş kalmıyayım dedim decaviti içtim dün . ben hiç kusmam falan olmamasına rağmen maşallah 1 kilo aldım sadece 3 ayda... vitaminde boş geçmek istemiyorum bebeğe yararı olmasada kendime vardır elbet saçlarım çok seyrek benim stresten çok dökülme yaptı bide diş etlerim sıkıntılı şimdi vitaminide kullanmassam sanki daha kötü olur diye korkuyorum pskolojik olarak onu içince rahat ediyorum anlayacağın kontrole gittiğimde sorarım doktoruma değiştirirse vitamini onu alırım bende

olmaması diye okudum ve bi an ateş bastı :) bana verdikleri kağıtta 1mm yazıyordu sanırım. kan verirken kağıdı aldılar heralde bütün değerler yazılıp verilecek.

benim de 1 mm çıktı canım doktorum çok güzel dedi. bende çok küçükmü acaba diye panik yaptımdı ama normal olan oymus :)

Aynı sebepten biz de çok sorun yasadık. Bu erkekler kısasa kısas yapıyor. Olay uzadıkça uzuyor. Ben de annemle aynı şehirde yaşamayı çok isterdim. Kv de aynı şehirde ama yarım saat uzaklıkta. Haftada 1 veya 2 haftada bir yemeğe gideriz. Bizimki laf sokmaz ama dediğom dediktir. Kendi düsüncesini onaylatmak ister sana. Tatlı bir sekilde yapar anlamazsın bile. Benim de en sinir oldugum sey baskasinım bana istemedigim birseyi zorla yaptirmasıdır. Ben insanların fikirlerine saygı duyarım. Ama bana karısılmasından hoşlanmam. En son gorustugumuzde normal dogum yapacaksin dimi kızım dedi. Yani tabi ne gösterir bilemem ama ben epidural sezeryan düşunüyorum. Hayır yani bu konuda ısrar etmesi sinirime dokundu. Doktorum nasil uygun görürse oyle olur dedim kapattım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…