- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.441
Ben hep anneme yakin oturdum:) ilk evimiz annemin iki sokak altindaydi. ( ama zaten esimin itiraz hakki istese de yoktu cunku evi bekarken ben almistim onun bize ev alacak durumu yoktu binlira maas aliyordu biz evlendigimizde e benim evim varken kiraya cikacak degildik kendi ailesi de durumlari cok iyi olmasina ragmen birlikte oturursaniz sofraya bi tabak daha eklerim ama kimseye ev kuramam demisti) oyle olunca benim evimde oturduk sonra benim evi sattik iste bir kac ay once yeni ev alicaktik bakiniyrouz hep anneme yakin evi kendisi bakti:) yakin olalim diye:) simdi biraz daha uzakta evimiz 15 dk filan yurume mesafesinde cok uzaga geldik diye dertleniyor:)
Cok sukur yaw:)ya sen varya 15 dk uzak diyor etme eyleme kızben gurbette değilim ama gurbettekiler napsın
İs guc ugrasamiyorum hic ya bi haftasonu var onda da evimle mi ilgileneyim dinleneyim mi kocama mi vakit ayirayim:) ama annem geliyo zirt pirt bazen ben isteyken geliyo alisveris yapiyo evimi temizliyo yemek yapiyo gidiyo canim ya muck:)15 dk ysa çok değil canım ne var sanki. ben 30 km uzağındayım annemin. senin yerinde ben olsam sabah çıkarım yürüyerek anneme giderim. akşamda yürüyerek geri dönerim. böylece her gün düzenli olarak yürüyüş yapmış olurum. :))
Tamam ben şimdi hatırladım. Esentepe'de bir doktor var, ona gideceğim demiştin. Ben jimere gidiyorum.canım ilk muyanede osmangazi tıpa gittim en erken orada buldum... geçen hafta Esentepe tıpa başladım ve kesinim artık doktorumdan :) memnun kaldım ve hakkında çok güzel şeyler duydum :) sen hangi hastaneye gidiyorsun bende hatırlayamadım konuştukmu hamilelik zor zanaat unutkanlık yaptı bende
ben dun ne bekledim ya ense olcumu icin bide icerisi karanlık los bir ortamdı yani ama ultrason cıktısı falan yok ya direkt kagıt veriyor ense olcusu falan yazıyor zaten ordan sen anlarsın hemen o iyi cıktıysa kan testide iyi cıkıyormus
Oh o konuda şanslısın. Benim annem şehir dışında. Eşim yapıyor haftasonları. Ben sadece yemek ve çamaşırla uğraşıyorum.İs guc ugrasamiyorum hic ya bi haftasonu var onda da evimle mi ilgileneyim dinleneyim mi kocama mi vakit ayirayim:) ama annem geliyo zirt pirt bazen ben isteyken geliyo alisveris yapiyo evimi temizliyo yemek yapiyo gidiyo canim ya muck:)
3mm den asagıda olması gerekiyormusense ölçüsü hangi aralıklarda ii oluyoki? bizimkinde yazıyoduda hiç bakmak aklıma gelmedi
Ben ikili testin tam ne olduğunu bile bilmiyorum şuanBen bursa merkezdeyim canım ense kalınlığı için Zübeydeye gittim ben ikili test kendi kararımla yaptırmadım.
ense kalınlığıda normal çıktı zaten...
özel hastaneye başladım bu aydan itibaren Esentepe Tıpa gittim ama ikili test fiyatlarını bilmiyorum maalesef...
devlete gideceksen elini çabuk tut randevu al istersen.. Üniversitede de oluyordur mutlaka üniversite sana ulaşım olarak daha yakın çünkü direk kemalpaşa arabasıyla gelir üniversitenin orda inersin otobüsle geleceksen.. oradan kadın doğuma al randevu o seni hastane içinde yönlendirir ama aynı gün olurmu bilemedim arayıp bir sor istersen.
birde çok geçmiş olsun canım şükürki sıkıntı çıkmamış
Önemli değil. Sayende dosya yüklemeyi öğrendim. İyi gelir inşallah sana da.
Benim ilk bebek. Bi de 1 bucuk yil ugraştan sonra olunca tutamadım kendimi söyleyiverdim. Hoş bana kalsa cift çizgiyi görür görmez söyleyecektim ama eşim kalp atışını duyalım dedi :) 2 hafta zor dayandım. Benim sanki gaz varmış gibi bi şişkinlik var. Bir an önce büyüsün de hamile kıyafetleri giyeyim diye can atıyorum.ben 5 ay dolsun öyle söylicem :) kızımdada 3 ay bitimi söylemiştim. gerçi bunda göbeim büyük kızımda 6 ay hiç belli olmayınca bundada öyle olcak sandım. şimdi bile herkes çok kilo aldın diyo tahmin eden de vardır belki
Allah hepimizden razı olsun burda hepimiz bildiğimizi paylaşıyoruz dra danışmakta fayda var halükarda :)
Benim ilk bebek. Bi de 1 bucuk yil ugraştan sonra olunca tutamadım kendimi söyleyiverdim. Hoş bana kalsa cift çizgiyi görür görmez söyleyecektim ama eşim kalp atışını duyalım dedi :) 2 hafta zor dayandım. Benim sanki gaz varmış gibi bi şişkinlik var. Bir an önce büyüsün de hamile kıyafetleri giyeyim diye can atıyorum.
3mm den asagıda olması gerekiyormus
İs guc ugrasamiyorum hic ya bi haftasonu var onda da evimle mi ilgileneyim dinleneyim mi kocama mi vakit ayirayim:) ama annem geliyo zirt pirt bazen ben isteyken geliyo alisveris yapiyo evimi temizliyo yemek yapiyo gidiyo canim ya muck:)
ne güzel bi nimet. bende anneme yakın oturayım istedim ama malesef farklı şehirdeyim çok zor oluyor. kv ler 10 dk uzaktalar hatta 2 aya kadar tam yolun karşı köşesine taşıncaz :/ ama faydaları yok. gerçi çok bunalınca kızımı gönderiyorum oyalıyolar bende iş yapıyorum. ara sıra akşamları yemeğe gideriz. bazen fazla yapar giderken gönderir bizimle. yine kötünün iyisi diyorum. çok sorunlar yaşadık uzun süre görüşmedik. benim kv yılan gibidir sürekli laf sokar bende hiç cevap veremem eve gelip eşime söylenince o da bişey olmadığı halde benim anneme laf söylerdi hadi kavga kıyamet. boşanma aşamasına geldik onlar yüzünden sonra zar zor affettim eşimi ama ailenle görüşmem dedim o da bende sizinkilerle dedi. baya uzun 1,5 yıl kadar görüşmedik. baktım olmuyo ben gittim. şimdide hiç takmıyorum söylediklerini. olduğu gibi kabul ettim. napıyım kocamın annesi diyorum umursamayınca bende rahat oluyorum. laf söylemeyince eşimde rahat oluyor. işte yuvarlanıp gidiyoruz. ama keşke annem yakın olmasa da en azından aynı şehirde olsaydı
Ben ikili testin tam ne olduğunu bile bilmiyorum şuano kadar bilinçsizim. hep ordan burdan okuyorum. fakültede sıra gelene kadar ben doğururum herhalde ya Özelleri araştırıcam bakalım bi fiyat alayım doktorlarına bakayım.
hep aynı sıkıntılar... bu kayınvalideler neden hep böyle acaba? Biz de erkek annesi olursak biz de mi böyle oluruz ki :))
lovedido benim ilk hamileliğimde doktorum elevit vermişti ben onu ne zaman içsem çok afedersiniz sapsarı safra tarzı acı acı kustum. sonra bıraktım içmedim. arkadaşta hamileydi o decavit kullanıyormuş bende doktora bile sormadan ona başladım. kontrole gittiğimde söyledim o da farketmez dedi. tam o sıralar elevitin kaplama malzemesinde domuz bişeyi çıkmış ben şok tabi. büyük ihtimal bana dokunanda kaplama malzemesiydi çünkü decavitle içeriği aynı olmasına rağmen decavit hiç aynı etkiyi yapmadı. bu hamileliğimdede 12. hafta kontrolünde filik asiti bırakıp vitamine dönelim dedi. bende elevit falansa istemiyorum dedim. doktorda ben onları önermiyorum kesinlikle dedi. regenesis max diye bi vitamin verdi. bugün başladım. hergün yut dedi ama ben gün aşırı yutucam sanırım zaten epeyce kilo aldım. beslenmemede dikkat edemiyorum ama napıyım vitamin de çok mantıklı gelmiyor nedense
olmaması diye okudum ve bi an ateş bastı :) bana verdikleri kağıtta 1mm yazıyordu sanırım. kan verirken kağıdı aldılar heralde bütün değerler yazılıp verilecek.
Aynı sebepten biz de çok sorun yasadık. Bu erkekler kısasa kısas yapıyor. Olay uzadıkça uzuyor. Ben de annemle aynı şehirde yaşamayı çok isterdim. Kv de aynı şehirde ama yarım saat uzaklıkta. Haftada 1 veya 2 haftada bir yemeğe gideriz. Bizimki laf sokmaz ama dediğom dediktir. Kendi düsüncesini onaylatmak ister sana. Tatlı bir sekilde yapar anlamazsın bile. Benim de en sinir oldugum sey baskasinım bana istemedigim birseyi zorla yaptirmasıdır. Ben insanların fikirlerine saygı duyarım. Ama bana karısılmasından hoşlanmam. En son gorustugumuzde normal dogum yapacaksin dimi kızım dedi. Yani tabi ne gösterir bilemem ama ben epidural sezeryan düşunüyorum. Hayır yani bu konuda ısrar etmesi sinirime dokundu. Doktorum nasil uygun görürse oyle olur dedim kapattım artık.ne güzel bi nimet. bende anneme yakın oturayım istedim ama malesef farklı şehirdeyim çok zor oluyor. kv ler 10 dk uzaktalar hatta 2 aya kadar tam yolun karşı köşesine taşıncaz :/ ama faydaları yok. gerçi çok bunalınca kızımı gönderiyorum oyalıyolar bende iş yapıyorum. ara sıra akşamları yemeğe gideriz. bazen fazla yapar giderken gönderir bizimle. yine kötünün iyisi diyorum. çok sorunlar yaşadık uzun süre görüşmedik. benim kv yılan gibidir sürekli laf sokar bende hiç cevap veremem eve gelip eşime söylenince o da bişey olmadığı halde benim anneme laf söylerdi hadi kavga kıyamet. boşanma aşamasına geldik onlar yüzünden sonra zar zor affettim eşimi ama ailenle görüşmem dedim o da bende sizinkilerle dedi. baya uzun 1,5 yıl kadar görüşmedik. baktım olmuyo ben gittim. şimdide hiç takmıyorum söylediklerini. olduğu gibi kabul ettim. napıyım kocamın annesi diyorum umursamayınca bende rahat oluyorum. laf söylemeyince eşimde rahat oluyor. işte yuvarlanıp gidiyoruz. ama keşke annem yakın olmasa da en azından aynı şehirde olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?