2017 EKİM Anne adayları

A Arya Stark benim de durumlar ayni senin gibi. O yuzden boyle seyleri okuyunca hem cok garipsiyorum hem de uzuluyorum olaylarin icerigini bilmedigimizden oluyo sanirim :) benim 2 yengem var ve annem hic onlari bizden ayri tutmadi kizlari gibi davrandi. Simdi benm kaynanamda tam olarak annem gibi. Annem istanbulda biz marasta yasiyoruz ama kayivalidem sagolsn iki senedir annemin eksiklgini hissettirmiyo bile kadin. Insallah bizler de ilerde boyle oluruz :):)

A Arya Stark benim de durumlar ayni senin gibi. O yuzden boyle seyleri okuyunca hem cok garipsiyorum hem de uzuluyorum olaylarin icerigini bilmedigimizden oluyo sanirim :) benim 2 yengem var ve annem hic onlari bizden ayri tutmadi kizlari gibi davrandi. Simdi benm kaynanamda tam olarak annem gibi. Annem istanbulda biz marasta yasiyoruz ama kayivalidem sagolsn iki senedir annemin eksiklgini hissettirmiyo bile kadin. Insallah bizler de ilerde boyle oluruz :):)

amin canım inşallah. oğluşumu seveni ben daha çok severim

bide o var dimi herşeye maydanozlar. yani bu Allah'tan demiyolarda sanki normal doğum yapamamışsın ezikmişsin gibi davranıyorlar. şu devirde sağlıklı doğum yapan o kadar az insan varken bide psikoloji bozuyolar. ben normal doğum diye girdim acil sezeryana alındım. normal bile doğuramadın dedi. kızım oldu ki cinsiyeti erkek belirler ben genel anesteziden çıkmışım kızım gözlem altında doğumda baya korkutmuş doktorları üstüne üstük ben onlar yüzünden evimde doğum yapamamışım memlekitimde doğurmuşum hastaneye gelip küçük altın takıp oğlan doğur bilezik takcam diyen bir kişilik. neresinden tutulur bilemedim. o gün taburcu olduk anneannemin evindeyim onlarda akşam yola çıkacaklar orda soktuğu laflar yüzünden çok afedersin idrarımı yapamadım sinirden kaslarım işlevini yitirmiş. gece 11 de acil hastaneye yatırdılar idrar kesesi patlamak üzereymiş sonda takıldı bir hafta hastanede yattım. kızımda benimle yattı. o kadar ilaca maruz kaldım. umurlarında bile olmadı. şimdi buna erkek gibi diyince doktor içim sızladı. soyunuz kurusun diyesim var da yutuyorum evlatlarım hatrına. şimdi bi görsen kızıma ölüp bitiyolar ama bana hepsi yapmacık geliyor. kızım büyüsün onada anlatcam. memleketimdede niye doğum yapmak zorunda kaldım 32 haftalık hamileyken yine laf sokmalarından doldum doldum eve dönünce eşime patladım. o da bana vurdu ben fenalaştım bu defada aldı acile götürdü yoldada bunları aramış ki hiçbişeyimizden haberleri bile yok bi saygısızlığım bile yok. ben acilde yatıyorum ağla ağla içim dışıma çıkmış kv kişisi geldi kızım noldu naptınız diyeceğine sana rahat batıyomu dedi. ben o hışımla çıktım taksiye bindim kp arkamdan geliyo az bile yapmış ben olsam bende vururdum diyo. gerisini düşün. daha neler neler yaşadım. ne lohusalığım ne hamileliğim hepsini burnumdan getirdiler. ama bu dünyanın öbür tarafı da var. orda hesaplaşıcaz inşallah.

aynen canım ne kadar iyi olsa da kendi annen gibi olmuyor hiçbir zaman bir de. Hep bir rekabet bir kıskançlık oluyor gelin ve kayınvalide arasında.

her doktorun dediği farklı bende karar veremiyorum. benim kızımda alerji çıkmıştıda bağırsakla ilgili olduğu için bir doktor bebek annenin bağırsak yapısını alır bu nedenle hamilelikte kullanılan vitaminler çocuğun bağırsaklarına zarar verebilir demişti. kullansak bi dert kullanmasak bi dert :/

Allah yardımcın olsun canım böyle durumlarda eşin tepkisi çok onemli işte kendi ailesiyle eşi arasında bir denge kurmalı. Eşinin anne babası bile olsa kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Tamam saygıda kusur etmessin ama sevmek de zorunda değilsin. Eşlerin bir sıkıntı yoksa eğer annemi sevmen lazım diye diretmesi de sinir ediyor beni. Böyle durumlarda da başlıyor tartışmalar ve senin yaşadıkların gibi sonlara varıyor.

aynen canım ne kadar iyi olsa da kendi annen gibi olmuyor hiçbir zaman bir de. Hep bir rekabet bir kıskançlık oluyor gelin ve kayınvalide arasında.

benim anneannem kv idi annem görümce biz yıllarca bir arada oturduk annemle yengem babamla dayım kardeş gibilerdi anneannem yengemi kızlarından ayırmaz dahada el üstünde tutar. ne zamanki ablam evlendi gelin kaynana olayını o zaman gördük sonra kuzenim evlendi onda gördük sonra da ben. ben hep kalabalık ailede büyüdüğüm için gelinsin gidilsin deli olurum ama laf sokulup durulunca insan gelmesinler istiyo. 25 kişi yemekli misafir gelirlerdi. ben yeni gelinim belki yemek yapmayı bilmiyorumdur belki yetiştiremem hiç umurları olmazdı. misafirle gelir başköşeye kurulurlardı. ben hizmet etmekten mutfaktan çıkamazdım sonra da arkamdan bi gelip oturmadı diye laf ederlerdi. yani memnun etme şansım sıfır.

Canım yaa ne çok şey ve ne çok zorluklar yaşamışsın. rabbim bol sabır versin. bide eşinin sana destek olmayıp böyle yapması işte insana en çok koyan da o heralde. Allah yardımcın olsun canım. inşallah düzelir herşey daha anlayışlı olurlar. en azından kocan olsun

bugün laf söylesem yine aynı duruma geliriz. bende insanım işte kimseye karşı savunamam kendimi laf söyleyem bana niye bunu diyosun diyemem. dolunca bide anlatcak paylaşcak kimsem olmayınca hep eşime patladım. o da seninkilerde bunu yapıyo diyince tabi alakası olmayan şeyler söyleyince ben çileden çıktım. normal bi zamanda gelse annen bana bunu yaptı dese dinlerim objektif olmaya çalışırım ki eşimde zaten bizimkiler bişey yapsa altta kalcak bi tip değil hatta yapmadan bile lafını söyler aynı anası. ama sırf benim canımı yakmak için laf söyleyince ben çıldırıyodum. velhasılı çok zor. anneannemin bir lafı vardır el kapısı demirden yay eğilipte girene aşk olsun

23 yaşındayım canım. Bizim bu hastanede iki doktor olduğu için çok hastası oluyor doktorun. o yuzden pek ilgili değil bende özel araştırıyorum o yüzden

saol canım. şimdi çok şükür iyiyiz :) yani ben takmıyorum artık takmayınca dolmuyorum eşimede bişey demiyorum o da öyle olunca gayet sakin. yani biraz ambiyane bi tabir olcak ama kaşarlandım :) onlarla yaşamayı öğrendim. birbirlerine karşı da öyleler çünkü. alışmışlar sürekli birilerini ıssırmaya. bekar görümcem var benimle yaşıt bakalım o evlenince nasıl olacak dört gözle bekliyorum :) beddua kesinlikle etmedim etmem de ama Allah'ın adaletine güvenim sonsuzdur.

öyleleri ezilmez her kötülüğü yapar yine de el üstünde tutulurlar canım. sen Allah'ın adaletine sığınmakla en iyisini yapıyorsun boşver. kendi mutluluğunu düşün onun için ve çocukların için yaşa :)

Kızlarrr ben ne yaptım bilin bakalım . Dayanamadım uff yaprak sararken çiğ çiğ kıymayı içine bi güZel koydum ve yedim :8 serçe parmağım kadar bitanecik o kadar canım çektiki anlatamam şimdi ben ne yapıcam toxoplazma hastalığında hiç geçirmemişim bu arada sizce bu kadarcıktan bşy olur mu ?

Hahahaaa iyi diyormussun :) hayırlısı olsun

aynen canım :) sen değişirsen dünya değişir cümlesi hayat felsefem oldu artık. onları olduğu gibi kabullenip ben değiştim ve dünyam değişti huzurluyum çok şükür. kızım da çok sevgi dolu bir çocuk kim görse sevgiyle büyüdüğü çok belli diyorlar. benim için en büyük mutluluk

İnslh taze gelin :))) bnde isterdim o şekil amma ve lakin her insan öyle degl canm bnm kaynanam bna sarma sarackk rüyamda gorsem kıçım açık kalmış derm kesinlikle şanslısın o konuda inslh hc bozulmz aranz

Birşey olmaz canım ya sen gönlünü ferah tut. Ama yinede dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…