2017 EKİM Anne adayları

haydaaaaa ayyy bak bilemedim şimdi yaaa

amin canım inşallah. oğluşumu seveni ben daha çok severim

Aynen benim kaynanam da oyle diyo ikimizde insaniz ikimizinde yanlslari olablr dedi daha en bastan. Benim sevmedigin bi ozelligim olursa gel bana soyle ben duzeltmeye calisirim gidip baskalarina soyleme dedi. Sinirlenirsin bsy olur oyle anlarda 2 kere dusun kendi annene soyleyemeyecegin seyleri bana da soyleme ben de kendi kizima soyleyemeyecegim seyleri sana soylemem dedi. Ben seni uzsem sen oglumu uzersin oglum ikimizin arasinda kalir boyle seyler yasamaya gerek yok dusmanimiz degiliz birbirimizin dedi :):) imreniyorum kadina gercektn insallah herkes boyle bi insana donusur :)

özele git mutlaka bende özele başladım zübeydede çok doktor varda ne oluyor onlarda aynı :)
Zübeyde kasap bence katiyyen gidilmez. Allah yinede düşürmesinde. Siz hangi hastenye gidiyorum demiştiniz. Bildiğiniz hastaneler ve muayene ücretleri varsa bilgilendirirmisin. Pek güncel bilgiler bulamadım nette.

Zübeyde kasap bence katiyyen gidilmez. Allah yinede düşürmesinde. Siz hangi hastenye gidiyorum demiştiniz. Bildiğiniz hastaneler ve muayene ücretleri varsa bilgilendirirmisin. Pek güncel bilgiler bulamadım nette.

nette yok hep eski yazılar çıkıyor Esentepe Tıp doktorum Gönül doyran hakkında çok iyi şeyler duydum 75 tl muyane ücreti doğumu falan unuttum sormayı 1 sonraki kontrolde soracağım... ama muayene ücretleri hemen hemen aynı daha ucuzu yok maalesef.

ben masraf olmasın diye zübeydede doğurcam dedim eşim sağolsun istemedi kurtardı beni oradan

Ah be canım neler yaşamışsın. Çok üzüldüm ağlamaklı oldum valla. Kıyamam ya. Onların sözlerine pek tamah etmemek gerekiyor. Sen eşinle çocuklarınla mutlu ol da gerisi mühim değil. Bi yerden sonra dış kapı oluyorlar. İnsan yediremiyor ama söylenen sözleri. İnşallah bu hamileliğinde ve doğumunda her şey çok daha güzel olur. Problemsiz bir lohusalık yaşarsın inşallah. Kim ne yaşıyor bilinmez. Her evde var bir dert tasa. Umusamamayı öğrencez bakalım.

Bu kv laf sokmalardan ne anliyor bilmiyorum... benimki bebegimi kaybetmisim kalbi durmus grip olmustum felan tam o ara bana cikmis sen geip oldun ya hapsirirken oksururken dusurmussundur bebegi dedi. Ya bebegini kaybetmis anneye bu soylenir mi vicdansiz... kaldiki kan pihtilasmasindan kaybettim bebegimi ben. O hic yasamamis o duyguyu saniyo ki hapsirinca bebek dusuyo. Anne ben bebegimi dusurmedim kalbi durdu ben hapsirdim diye niye kalbi dursun dedim... diyemedim agzini topla diye:) diyemedim ya la:)

benim eşim ne demişti biliyomusun. kadın napsın bişeye laf söylicek açık bulamayınca da saçma sapan şeyler söylüyo. seninkide o hesap olmuş. çoğunluğu dengesiz :)

saol canım benim inşallah :) daha neler var anlatsam roman olur heralde bi ara oturup yazayım dedim sonra hangi birini yazayım şaşırdım :)

saol canım benim inşallah :) daha neler var anlatsam roman olur heralde bi ara oturup yazayım dedim sonra hangi birini yazayım şaşırdım :)

Allah yardimcin olsun anlayissiz insanlarla ugrasmak cok zor. En iyisi onlara karsi sen de onlar gibi olcan yapcak biseyin kalmadiysa

Çok teşekkür ederim. Gerçekten öyleymiş öyle derler hep.Rabbim hakkıyla yetiştirmeyi nasip etsin.Biri 11 diğeri 7 yaşında bakalım biraz ara verdik ama hem tecrübe hemde zaten 2 kız büyüttüm kolay olur inşallah. Rabbim sizede gönlünüzden geçeni nasip etsin.

kirmizigitar THEY- kızlar şimdi baktım ultrason kağıdına tekrar 35.4 mm yazıyor üç ayrı resim var üçünde de ayrı ölçü var birinde 5cm yazıyor herhalde bebeğin boyunu gösteren bu büyük ihtimal canlarım 10 cm komple rahimin boyu olabilir

imrendim yahu size benm neden olgun br kayinvalidem yok 15lik kız gbi trip atar sürekli .

imrendim yahu size benm neden olgun br kayinvalidem yok 15lik kız gbi trip atar sürekli .

Ben de ömrümde hep kaynanam gibi anlayisli bi insan olmak istemisimdir ama hic oyle degilim. Kendi annem bile dedi bana eger bu kadinla tartisirsan sana sebebini bile sormam mutlaka suc sendedie diye :):)) rabbim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin insallah

benim eşim ne demişti biliyomusun. kadın napsın bişeye laf söylicek açık bulamayınca da saçma sapan şeyler söylüyo. seninkide o hesap olmuş. çoğunluğu dengesiz :)
Sanki benim kayinbabam ve kaynanami anlatıyorsun ya . Ama ne kadrda yaklassan gene aynilar bn kaldiramam hc bna kes sesini dedi kb o bile yetti o yüzden küstk bz esimde birşey demiyor Allah tan çünkü suçsuz yere bağırdı saçma sapan. Valla sen degissende duzelmiyo bn sürekli ilgilendim bu kez de azarlamaya başladılar bn bu yaşıma kadr babamdan duymadım o kadr insan içinde kes sesini diye br kelime . El kapısı işte çok erken evlenmism ama buda kadr diyorum cnku biz 2bucuk ay içinde evlendik bir anda kısmet boyleyms diyorum :)) biz suan küsüz valla çok rahatm en son kv yi aradm tlfnu suratima kapatınca eşim sn yapman gerekeni yaptım gerisi onların ayibi dedi ve suan herkes baristrmaya calisiyo bn eşim gidelm derse giderm diyorum ama eşim asla goturmem diyo onlar gelecek diyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…