- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.481
haydaaaaaher doktorun dediği farklı bende karar veremiyorum. benim kızımda alerji çıkmıştıda bağırsakla ilgili olduğu için bir doktor bebek annenin bağırsak yapısını alır bu nedenle hamilelikte kullanılan vitaminler çocuğun bağırsaklarına zarar verebilir demişti. kullansak bi dert kullanmasak bi dert :/
amin canım inşallah. oğluşumu seveni ben daha çok severim
23 yaşındayım canım. Bizim bu hastanede iki doktor olduğu için çok hastası oluyor doktorun. o yuzden pek ilgili değil bende özel araştırıyorum o yüzden
Zübeyde kasap bence katiyyen gidilmez. Allah yinede düşürmesinde. Siz hangi hastenye gidiyorum demiştiniz. Bildiğiniz hastaneler ve muayene ücretleri varsa bilgilendirirmisin. Pek güncel bilgiler bulamadım nette.özele git mutlaka bende özele başladım zübeydede çok doktor varda ne oluyor onlarda aynı :)
haydaaaaaayyy bak bilemedim şimdi yaaa
Zübeyde kasap bence katiyyen gidilmez. Allah yinede düşürmesinde. Siz hangi hastenye gidiyorum demiştiniz. Bildiğiniz hastaneler ve muayene ücretleri varsa bilgilendirirmisin. Pek güncel bilgiler bulamadım nette.
benimde kafam çok karıştı. güvendiim bi doktor var ona da bi sorcam bakalım yazarım
Ah be canım neler yaşamışsın. Çok üzüldüm ağlamaklı oldum valla. Kıyamam ya. Onların sözlerine pek tamah etmemek gerekiyor. Sen eşinle çocuklarınla mutlu ol da gerisi mühim değil. Bi yerden sonra dış kapı oluyorlar. İnsan yediremiyor ama söylenen sözleri. İnşallah bu hamileliğinde ve doğumunda her şey çok daha güzel olur. Problemsiz bir lohusalık yaşarsın inşallah. Kim ne yaşıyor bilinmez. Her evde var bir dert tasa. Umusamamayı öğrencez bakalım.bide o var dimi herşeye maydanozlar. yani bu Allah'tan demiyolarda sanki normal doğum yapamamışsın ezikmişsin gibi davranıyorlar. şu devirde sağlıklı doğum yapan o kadar az insan varken bide psikoloji bozuyolar. ben normal doğum diye girdim acil sezeryana alındım. normal bile doğuramadın dedi. kızım oldu ki cinsiyeti erkek belirler ben genel anesteziden çıkmışım kızım gözlem altında doğumda baya korkutmuş doktorları üstüne üstük ben onlar yüzünden evimde doğum yapamamışım memlekitimde doğurmuşum hastaneye gelip küçük altın takıp oğlan doğur bilezik takcam diyen bir kişilik. neresinden tutulur bilemedim. o gün taburcu olduk anneannemin evindeyim onlarda akşam yola çıkacaklar orda soktuğu laflar yüzünden çok afedersin idrarımı yapamadım sinirden kaslarım işlevini yitirmiş. gece 11 de acil hastaneye yatırdılar idrar kesesi patlamak üzereymiş sonda takıldı bir hafta hastanede yattım. kızımda benimle yattı. o kadar ilaca maruz kaldım. umurlarında bile olmadı. şimdi buna erkek gibi diyince doktor içim sızladı. soyunuz kurusun diyesim var da yutuyorum evlatlarım hatrına. şimdi bi görsen kızıma ölüp bitiyolar ama bana hepsi yapmacık geliyor. kızım büyüsün onada anlatcam. memleketimdede niye doğum yapmak zorunda kaldım 32 haftalık hamileyken yine laf sokmalarından doldum doldum eve dönünce eşime patladım. o da bana vurdu ben fenalaştım bu defada aldı acile götürdü yoldada bunları aramış ki hiçbişeyimizden haberleri bile yok bi saygısızlığım bile yok. ben acilde yatıyorum ağla ağla içim dışıma çıkmış kv kişisi geldi kızım noldu naptınız diyeceğine sana rahat batıyomu dedi. ben o hışımla çıktım taksiye bindim kp arkamdan geliyo az bile yapmış ben olsam bende vururdum diyo. gerisini düşün. daha neler neler yaşadım. ne lohusalığım ne hamileliğim hepsini burnumdan getirdiler. ama bu dünyanın öbür tarafı da var. orda hesaplaşıcaz inşallah.
Bu kv laf sokmalardan ne anliyor bilmiyorum... benimki bebegimi kaybetmisim kalbi durmus grip olmustum felan tam o ara bana cikmis sen geip oldun ya hapsirirken oksururken dusurmussundur bebegi dedi. Ya bebegini kaybetmis anneye bu soylenir mi vicdansiz... kaldiki kan pihtilasmasindan kaybettim bebegimi ben. O hic yasamamis o duyguyu saniyo ki hapsirinca bebek dusuyo. Anne ben bebegimi dusurmedim kalbi durdu ben hapsirdim diye niye kalbi dursun dedim... diyemedim agzini topla diye:) diyemedim ya la:)ne güzel bi nimet. bende anneme yakın oturayım istedim ama malesef farklı şehirdeyim çok zor oluyor. kv ler 10 dk uzaktalar hatta 2 aya kadar tam yolun karşı köşesine taşıncaz :/ ama faydaları yok. gerçi çok bunalınca kızımı gönderiyorum oyalıyolar bende iş yapıyorum. ara sıra akşamları yemeğe gideriz. bazen fazla yapar giderken gönderir bizimle. yine kötünün iyisi diyorum. çok sorunlar yaşadık uzun süre görüşmedik. benim kv yılan gibidir sürekli laf sokar bende hiç cevap veremem eve gelip eşime söylenince o da bişey olmadığı halde benim anneme laf söylerdi hadi kavga kıyamet. boşanma aşamasına geldik onlar yüzünden sonra zar zor affettim eşimi ama ailenle görüşmem dedim o da bende sizinkilerle dedi. baya uzun 1,5 yıl kadar görüşmedik. baktım olmuyo ben gittim. şimdide hiç takmıyorum söylediklerini. olduğu gibi kabul ettim. napıyım kocamın annesi diyorum umursamayınca bende rahat oluyorum. laf söylemeyince eşimde rahat oluyor. işte yuvarlanıp gidiyoruz. ama keşke annem yakın olmasa da en azından aynı şehirde olsaydı
Bu kv laf sokmalardan ne anliyor bilmiyorum... benimki bebegimi kaybetmisim kalbi durmus grip olmustum felan tam o ara bana cikmis sen geip oldun ya hapsirirken oksururken dusurmussundur bebegi dedi. Ya bebegini kaybetmis anneye bu soylenir mi vicdansiz... kaldiki kan pihtilasmasindan kaybettim bebegimi ben. O hic yasamamis o duyguyu saniyo ki hapsirinca bebek dusuyo. Anne ben bebegimi dusurmedim kalbi durdu ben hapsirdim diye niye kalbi dursun dedim... diyemedim agzini topla diye:) diyemedim ya la:)
Ah be canım neler yaşamışsın. Çok üzüldüm ağlamaklı oldum valla. Kıyamam ya. Onların sözlerine pek tamah etmemek gerekiyor. Sen eşinle çocuklarınla mutlu ol da gerisi mühim değil. Bi yerden sonra dış kapı oluyorlar. İnsan yediremiyor ama söylenen sözleri. İnşallah bu hamileliğinde ve doğumunda her şey çok daha güzel olur. Problemsiz bir lohusalık yaşarsın inşallah. Kim ne yaşıyor bilinmez. Her evde var bir dert tasa. Umusamamayı öğrencez bakalım.
saol canım benim inşallah :) daha neler var anlatsam roman olur heralde bi ara oturup yazayım dedim sonra hangi birini yazayım şaşırdım :)
Çok teşekkür ederim. Gerçekten öyleymiş öyle derler hep.Rabbim hakkıyla yetiştirmeyi nasip etsin.Biri 11 diğeri 7 yaşında bakalım biraz ara verdik ama hem tecrübe hemde zaten 2 kız büyüttüm kolay olur inşallah. Rabbim sizede gönlünüzden geçeni nasip etsin.oyyyy sağlıkla alın inşallah kucağızına ne güzel ne güzel hakkı ve diniyle 3 kız yetiştiren anne baba cennetlik derlerdi eskileri. Allah bağılasın evlatlarınızı.
benim ilk evladım olacak kız istiyorum ama hayırlısı diyorum sonra
Aynen benim kaynanam da oyle diyo ikimizde insaniz ikimizinde yanlslari olablr dedi daha en bastan. Benim sevmedigin bi ozelligim olursa gel bana soyle ben duzeltmeye calisirim gidip baskalarina soyleme dedi. Sinirlenirsin bsy olur oyle anlarda 2 kere dusun kendi annene soyleyemeyecegin seyleri bana da soyleme ben de kendi kizima soyleyemeyecegim seyleri sana soylemem dedi. Ben seni uzsem sen oglumu uzersin oglum ikimizin arasinda kalir boyle seyler yasamaya gerek yok dusmanimiz degiliz birbirimizin dedi :):) imreniyorum kadina gercektn insallah herkes boyle bi insana donusur :)
Buda minik kızımın son resmiEki Görüntüle 1977302
imrendim yahu size benm neden olgun br kayinvalidem yok 15lik kız gbi trip atar sürekli .
Sanki benim kayinbabam ve kaynanami anlatıyorsun ya . Ama ne kadrda yaklassan gene aynilar bn kaldiramam hc bna kes sesini dedi kb o bile yetti o yüzden küstk bz esimde birşey demiyor Allah tan çünkü suçsuz yere bağırdı saçma sapan. Valla sen degissende duzelmiyo bn sürekli ilgilendim bu kez de azarlamaya başladılar bn bu yaşıma kadr babamdan duymadım o kadr insan içinde kes sesini diye br kelime . El kapısı işte çok erken evlenmism ama buda kadr diyorum cnku biz 2bucuk ay içinde evlendik bir anda kısmet boyleyms diyorum :)) biz suan küsüz valla çok rahatm en son kv yi aradm tlfnu suratima kapatınca eşim sn yapman gerekeni yaptım gerisi onların ayibi dedi ve suan herkes baristrmaya calisiyo bn eşim gidelm derse giderm diyorum ama eşim asla goturmem diyo onlar gelecek diyo .benim eşim ne demişti biliyomusun. kadın napsın bişeye laf söylicek açık bulamayınca da saçma sapan şeyler söylüyo. seninkide o hesap olmuş. çoğunluğu dengesiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?