2017 EKİM Anne adayları

Amiiinnn gerçekten öyle insanlar var ve imreniyor insan. Ya ne bilim cokmu zor acaba geline laf sokmadan anlaşmak yok evine laf eder yok ustune başına laf sokar ay ne bilim cildirtirlar insanı bnm halima bn bunu kapının ağzına koymam faln diyor. Sonra kınada giydiğin neydi öyle o nasil kıyafet .. şöyle boyle hep br laf ağzımı açıpta iyisini alamadinz demiyorum ugrasmiyorum esimde bna kizardi ağzına lafı veriyor desene anne iyisini alsaydiniz bnde isterdim en iyisinden giyinmeyi diye diyor. (Herşeyi eşim yaptı evimdede uzerimdede ceyizimdrde iğneleri bile yok)

Kan pihtilasmasi icin iğne ya da ilac kullananlara bir sorum var kızlar. Nasıl anlaşıldı pıhtilasma oldugu sizde? Yani doktor nasil anladi? Ne zamandir sorcam merak ediyorum bi kismet olmadi
Canım benm br kimyasal br boş gebeligm vardı kromozom analizi ve trombofili paneli testi yaptı doktor genetik yani kromozomlar normal çıktı . Trombofili de de pıhtılaşmaya bakılıyor ordan çıktı 3 benim mutasyon olmuş işte pıhtılaşma ya meyil çokmuş. Brde bnm eltimde şöyle anlatmıştı hamileyken kan testinde kan akis hızına baktı ve çok yüksek olunca iğne başlattı 3.aydan sonra böyle anlasilanda var

Kan pihtilasmasi icin iğne ya da ilac kullananlara bir sorum var kızlar. Nasıl anlaşıldı pıhtilasma oldugu sizde? Yani doktor nasil anladi? Ne zamandir sorcam merak ediyorum bi kismet olmadi

Kuzum benim de ilk bebegimin 9. Haftada kalbi durunca ben arastirmaya baslsdimndoktoruma pihtilasma testi yaptiralim dedim gerek yok ondan degildir dedi sonra ben genetik arastirma merkezine gittim orda durumumu anlattim genetik arastirma yapilmasini istiyorum dedim hem benim hem esimin kromozomlarina bakildi hem de trombofili paneli yaoildi orda tek gende mutasyon cikti zaten sonucu aldiktan 5 gun sonra hamile oldugumu ogrendim doktorum hemen kan sulandirici baslatti. İyi ki yaptirmissin testi de dedi:)

Karinlariniz ne alemde buyudumu

Benimki zaten buyuyo biliyon kuzu:) sen ne durumdasin

Buyunuyodur daha siskinlik vardir sende ya gerci bakiyorum da 13 haftalik hamilelerin baya belliymis benim daha yok

Kızlar birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa ben genetik test yaptirmistim. Sonucunu yeni aldım heterozigat mutasyon saptanmıştır yazıyo bilen varmı

Seninde belli yani:) karin yapisina gore her kadinda farkli ozaman ya merak ediyorum benimko ne zaman goruncek hep bi gobegim vardi hafiften hala oyle
Benim aslında sata gore 2 hafta geride yani 4 ekimde görünüyor aslında belki onda çıkmıştır hor de kilolu yum ben ilk dogumdan sonra veremedim.

kızlar merhaba 13+4 gunlugum bende ekım ayında ınsallah anne olacagım.. en son gıttıgımde bebısımın 3 gun kadar gerıden geldıgını gordum bır kac hafta once gıttıgımde yakalamıstı gununu.. acaba sız en son gıttıgınızde haftanız ve bebısınızın boyu kactı bende karsılastırma yapabıleyım..

12+6 da gıtmıstım bebıs yaklasık 6 cm dı 12+3 gıbı bısey gozukuyordu.

Anladım canım çok teşekkür ederim :)

Senin çok çıkmıştı zaten şişkinliği geçtiyse inmiştir.

Seninki kendini cabuk belli etmek istiyo ozaman burdayim ben diyo

Teyzemin kizi var ablam gibidir, aradi bugun nasil gidiyo diye. Dedim abla sistim ben ya, bende oyle oluyordum diyo. Milletin 6 ayda cikmayan gobegi benim 3 aylik hamileligimde ben soylemeden anliyordu herkes diyo:) muhtemelen vucut yapimizdan... neyse olsun severim ben hamile gobegini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…