2017 EKİM Anne adayları

Ya valla hic kendini ezdirmicen ben onu bilir onur soylerim. Benim kaynanam oyle olsaydi cok guzek cevap vermesini de bilirdim yani benim melek kaynanam bile bana bazen ogluma kurban ol diyo ay zaten deli gibi seviyorum ama o oyle diyince o bana kurban olsn oglun kimmis diyorum hic sevmem biseyime yorum yapilmasini :):) sinavlarim var bu arada herseye yetisemiyom ama ara sira bakiyorum yine size bana dua ediiiiiiiin artik kocama kavusayim sunlari bitirip de :)))

Bende geçen sene7haftalık düşük yaptım ondan sonra uzun bir süre olmayınca gittiğim doktor istemişti sonuç cikmadan da hamile kaldım ışte
Doktorunla hemen iletisime gec onemli bir mevzu. Kan pihtilasmasi olanlarda bebege kan akisini saglamak icin kan sulandirici kullaniliyor. Kan yeteri kadar sulanmazsa bebege yeterli kan akisi saglanmiyor ve allah korusun anne karninda bebek olumleri olabiliyor.

Sağol canim teşekkür ederim bilgilendirdigin için yarına randevu aldım bu arada yarına kadar kan sulandirici coraspirin var icsemmi acaba

Sağol canim teşekkür ederim bilgilendirdigin için yarına randevu aldım bu arada yarına kadar kan sulandirici coraspirin var icsemmi acaba

Doktorunun numarasi varsa ara yoksa da kendi basina is yapma bence her halukarda doktorunla gorus ona gore kullan 13 haftadir kullanmiyormussun birsey herhalde 1-2 gunden birsey olmaz

hehhh normal olan ölçü budur canım :) sağlıcakla gelsin inşallah

Bebek gelince gelir merak etme sen o zamanda sen inceden inceden söylersin sözlerini saygını bozmadan

ben nasıl değiştim aslında onlara olan tavrım olarak deil zaten hep iyi yaklaştım hala da öyleyim ama bende değişen onların laflarını takmamak. herkesi arasında yapmıyo allahtan bizimkiler ama sürekli bi laf sokma derdindeler. yılan gibiler. ben hiç öyle şeyler görmediim için ailemde hep alındım sonra bi baktım kendi içlerindede öyleler. kv herkese laf sokar herkesin arkasından konuşur. yani onları yapı olarak kabullenince artık söyledikleri batmamaya başladı. yoksa gerçekten yenilir yutulur şeyler diil ama işte yuva yıkmakta çözüm diil çocuk olunca ömür boyu bağlısın. allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…