- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 45
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.521
Amiiinnn gerçekten öyle insanlar var ve imreniyor insan. Ya ne bilim cokmu zor acaba geline laf sokmadan anlaşmak yok evine laf eder yok ustune başına laf sokar ay ne bilim cildirtirlar insanı bnm halima bn bunu kapının ağzına koymam faln diyor. Sonra kınada giydiğin neydi öyle o nasil kıyafet .. şöyle boyle hep br laf ağzımı açıpta iyisini alamadinz demiyorum ugrasmiyorum esimde bna kizardi ağzına lafı veriyor desene anne iyisini alsaydiniz bnde isterdim en iyisinden giyinmeyi diye diyor. (Herşeyi eşim yaptı evimdede uzerimdede ceyizimdrde iğneleri bile yok)
MTHRFR C677T VE MTHRFR A1298C genlerinde heterozigat mutasyon saptanmıştır yaziyoPihtilasma yatkinligin var demekki canim. Hangi gende yaziyo foto paylas bakalim istersen
Hamilemisin su an? Mtfhr 677 bende de heterozigot hamileyim ve gunluk 0,4 doz igne oluyorumMTHRFR C677T VE MTHRFR A1298C genlerinde heterozigat mutasyon saptanmıştır yaziyo
Ben hiç birşey kullanmıyorum ve bunu yeni öğrendim hamile kalmadan önce vermiştim tahlili yeni aldım bunun ne gibi sakıncası var bebeğeHamilemisin su an? Mtfhr 677 bende de heterozigot hamileyim ve gunluk 0,4 doz igne oluyorum
Doktorunla gorus. Ben bu sebepten bir onceki bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim. Sana kan sulandirici vermesi gerekiyor.Ben hiç birşey kullanmıyorum ve bunu yeni öğrendim hamile kalmadan önce vermiştim tahlili yeni aldım bunun ne gibi sakıncası var bebeğe
Bende geçen sene7haftalık düşük yaptım ondan sonra uzun bir süre olmayınca gittiğim doktor istemişti sonuç cikmadan da hamile kaldım ışteDoktorunla gorus. Ben bu sebepten bir onceki bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim. Sana kan sulandirici vermesi gerekiyor.
Neden yaptirmistin testi?
Doktorunla hemen iletisime gec onemli bir mevzu. Kan pihtilasmasi olanlarda bebege kan akisini saglamak icin kan sulandirici kullaniliyor. Kan yeteri kadar sulanmazsa bebege yeterli kan akisi saglanmiyor ve allah korusun anne karninda bebek olumleri olabiliyor.Bende geçen sene7haftalık düşük yaptım ondan sonra uzun bir süre olmayınca gittiğim doktor istemişti sonuç cikmadan da hamile kaldım ışte
Sağol canim teşekkür ederim bilgilendirdigin için yarına randevu aldım bu arada yarına kadar kan sulandirici coraspirin var icsemmi acabaDoktorunla hemen iletisime gec onemli bir mevzu. Kan pihtilasmasi olanlarda bebege kan akisini saglamak icin kan sulandirici kullaniliyor. Kan yeteri kadar sulanmazsa bebege yeterli kan akisi saglanmiyor ve allah korusun anne karninda bebek olumleri olabiliyor.
Sağol canim teşekkür ederim bilgilendirdigin için yarına randevu aldım bu arada yarına kadar kan sulandirici coraspirin var icsemmi acabaDoktorunla hemen iletisime gec onemli bir mevzu. Kan pihtilasmasi olanlarda bebege kan akisini saglamak icin kan sulandirici kullaniliyor. Kan yeteri kadar sulanmazsa bebege yeterli kan akisi saglanmiyor ve allah korusun anne karninda bebek olumleri olabiliyor.
Doktorunun numarasi varsa ara yoksa da kendi basina is yapma bence her halukarda doktorunla gorus ona gore kullan 13 haftadir kullanmiyormussun birsey herhalde 1-2 gunden birsey olmazSağol canim teşekkür ederim bilgilendirdigin için yarına randevu aldım bu arada yarına kadar kan sulandirici coraspirin var icsemmi acaba
Numarası yok malesef inşaallah rabbim yardım etsinDoktorunun numarasi varsa ara yoksa da kendi basina is yapma bence her halukarda doktorunla gorus ona gore kullan 13 haftadir kullanmiyormussun birsey herhalde 1-2 gunden birsey olmaz
kirmizigitar @THEY- kızlar şimdi baktım ultrason kağıdına tekrar 35.4 mm yazıyor üç ayrı resim var üçünde de ayrı ölçü var birinde 5cm yazıyor herhalde bebeğin boyunu gösteren bu büyük ihtimal canlarım 10 cm komple rahimin boyu olabilir
Sanki benim kayinbabam ve kaynanami anlatıyorsun ya . Ama ne kadrda yaklassan gene aynilar bn kaldiramam hc bna kes sesini dedi kb o bile yetti o yüzden küstk bz esimde birşey demiyor Allah tan çünkü suçsuz yere bağırdı saçma sapan. Valla sen degissende duzelmiyo bn sürekli ilgilendim bu kez de azarlamaya başladılar bn bu yaşıma kadr babamdan duymadım o kadr insan içinde kes sesini diye br kelime . El kapısı işte çok erken evlenmism ama buda kadr diyorum cnku biz 2bucuk ay içinde evlendik bir anda kısmet boyleyms diyorum :)) biz suan küsüz valla çok rahatm en son kv yi aradm tlfnu suratima kapatınca eşim sn yapman gerekeni yaptım gerisi onların ayibi dedi ve suan herkes baristrmaya calisiyo bn eşim gidelm derse giderm diyorum ama eşim asla goturmem diyo onlar gelecek diyo .
hehhh normal olan ölçü budur canım :) sağlıcakla gelsin inşallah
Sanki benim kayinbabam ve kaynanami anlatıyorsun ya . Ama ne kadrda yaklassan gene aynilar bn kaldiramam hc bna kes sesini dedi kb o bile yetti o yüzden küstk bz esimde birşey demiyor Allah tan çünkü suçsuz yere bağırdı saçma sapan. Valla sen degissende duzelmiyo bn sürekli ilgilendim bu kez de azarlamaya başladılar bn bu yaşıma kadr babamdan duymadım o kadr insan içinde kes sesini diye br kelime . El kapısı işte çok erken evlenmism ama buda kadr diyorum cnku biz 2bucuk ay içinde evlendik bir anda kısmet boyleyms diyorum :)) biz suan küsüz valla çok rahatm en son kv yi aradm tlfnu suratima kapatınca eşim sn yapman gerekeni yaptım gerisi onların ayibi dedi ve suan herkes baristrmaya calisiyo bn eşim gidelm derse giderm diyorum ama eşim asla goturmem diyo onlar gelecek diyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?