- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.541
günaydın herkese. bugün 2li test ve kontrol günüm çok gerginimya olumsuz bişey olacak diye.inşallah bende sizler gibi güzel haberlerle gelirim
Günaydın kızlar... Günde 3 lt su içebiliyor musunuz ?
Allah yardimcin olsun anlayissiz insanlarla ugrasmak cok zor. En iyisi onlara karsi sen de onlar gibi olcan yapcak biseyin kalmadiysa
günaydın herkese. bugün 2li test ve kontrol günüm çok gerginimya olumsuz bişey olacak diye.inşallah bende sizler gibi güzel haberlerle gelirim
Maşallah canım. Kız olduğu hangi hafta belli oldu?Buda minik kızımın son resmiEki Görüntüle 1977302
günaydın tatlımben 2 lt garanti içiyorum bazen 2,5 oluyor 3 çok nadir o kadarını bünyem kaldırmıyor pek
Nerdeee. Günde 1 buçuk litre anca içiyorumdur.Günaydın kızlar... Günde 3 lt su içebiliyor musunuz ?
Ben içiyorum. Masa başı çalışıyorum gözümün önünde durdukça içiyorum :) Haftasonları daha az içiyorum bu nedenle :)Günaydın kızlar... Günde 3 lt su içebiliyor musunuz ?
ben masa başı çalıştığım için su içmekte çok zorlanıyorum.Dediğin gibi en fazla 2 lt su içebiliyorum. Ama şunu farkettim ne zaman suyu az içsem kaşınmaya başlıyorum acaba suyla mı alakalı ki kaşınmam ?
Canım ben çok su içmeme rağmen suratımda kuru bir görüntüyle birlikte lekeler çıktı çene bölgemde kırmızı kırmızıolabilir canım çünkü hamilelikte cilt çok kuruyormuş öyle duymuştum suyu içmeye çalış biraz zor oluyor ama olsun bak ben kendimi alıştırdım 2 lt su fiks hergün içiyorum hiç aksatmıyorum idrar yollarından çok sıkıntı çektiğim için içmediğim zaman korkuyorum bişey olcak diye vallasu süt de yapıyor hem hem çocuğun suyuna da faydalı ama kaşıntın için bence bir doktora görün belki bişey alerjide yapıyor olabilir
olabilir canım çünkü hamilelikte cilt çok kuruyormuş öyle duymuştum suyu içmeye çalış biraz zor oluyor ama olsun bak ben kendimi alıştırdım 2 lt su fiks hergün içiyorum hiç aksatmıyorum idrar yollarından çok sıkıntı çektiğim için içmediğim zaman korkuyorum bişey olcak diye vallasu süt de yapıyor hem hem çocuğun suyuna da faydalı ama kaşıntın için bence bir doktora görün belki bişey alerjide yapıyor olabilir
Canım ben çok su içmeme rağmen suratımda kuru bir görüntüyle birlikte lekeler çıktı çene bölgemde kırmızı kırmızıYa egzama ya da hamilelik lekesi dedikleri şey bu.
Aynen canım haklısın zorluyorum kendimi içmek için işte herşey bebişler için :)
Benim saçımda da egzama var. Hep olurdu zaten şimdi ilacı süremediğim için iyice azdı. Suratımdakini de egzama diye tahmin ediyorum. Cumartesi cildiyeye gideceğim sabah, öğlen de bebek için gidiceğiz. Annem ve kv erkek olurken çirkinleşmişler. Annem ben sende çok güzelleştim diyor :) Hayırlısı ya Eylül'üm geliyordur belki de dediğin gibi :)aaaa gerçekten mi canım doktora göründün mü pekibende de egzama var hem yüzümde hem saçımda yüzümdeki kendiliğinden geçti şuan ilacımı kullanamıyorum çünkü ama saçımdakiler duruyor kaşıntı yapıyor mu ? birde annem bana hamilelikte yüzde leke olabilirmiş doğumdan hemen sonar saçlarını yüzüne sürdür doktorlara leke kalmıyor dedi seninde aklında bulunsun onunda bana hamileyken yüzünde çil çıkmış saçlarını sürmüşler yüzüne şuan bir tane bile lekesi yok biraz koca karı lafı gibi ama acaba kız mı seninki yoksa canım kız çocuk annenin güzelliğini alırmış annenin yüzünde leke falan çıkarmış öyle derler
Ay hayırlı olsun gözün aydın canım :) İnşallah haftasonu bana da bir tahminde bulunur yeni doktor teyzemiz :)Gunaydin herkese:) canim kasma kendini bende ayni sekilde bugun ikilinteste geldim nasil gergin eldim bilemezsin ama cok sukur ultrasonu cok iyi cikti doktor olcumleri gayet normal su ana kadar dedi simdi kan vericem bekliyorum ama icim cok rahatladi ense kalinligi cok cikarsa diye korkmustum nerden ciktiysa:)
Bir de doktor teyzemiz cok erken henuz ama bir pipili geliyor olabilir dedi:)
Evet canim alakali ben cok kasiniyorum ve cok su icemiyorum 1 bucuk litre icince seviniyorumben masa başı çalıştığım için su içmekte çok zorlanıyorum.Dediğin gibi en fazla 2 lt su içebiliyorum. Ama şunu farkettim ne zaman suyu az içsem kaşınmaya başlıyorum acaba suyla mı alakalı ki kaşınmam ?
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. gönlünü ferah tut..Hiçbirşey çıkmayacak Allahın izniyle.
canım benim stress yapma sakın belki sonucunu da etkiler sakin olmaya çalış hayırlı güzel haberlerle gel inşallah tatlım
Gunaydin herkese:) canim kasma kendini bende ayni sekilde bugun ikilinteste geldim nasil gergin eldim bilemezsin ama cok sukur ultrasonu cok iyi cikti doktor olcumleri gayet normal su ana kadar dedi simdi kan vericem bekliyorum ama icim cok rahatladi ense kalinligi cok cikarsa diye korkmustum nerden ciktiysa:)
Bir de doktor teyzemiz cok erken henuz ama bir pipili geliyor olabilir dedi:)
benimde iki gündür çene bölgemde kırmızılık var umarım egzama değildirCanım ben çok su içmeme rağmen suratımda kuru bir görüntüyle birlikte lekeler çıktı çene bölgemde kırmızı kırmızıYa egzama ya da hamilelik lekesi dedikleri şey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?