- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.561
Benim de bu 3. günbenimde iki gündür çene bölgemde kırmızılık var umarım egzama değildir
Gecen hafta doktorum bi ultrason resmi vermisti ben orda kendimce ense kalinligina baktim aman llahim en az 4-5 mm var dedim kesin kotu bisey cikacak 3 gun uykum kacti:) bugun doktor teyzemiz olctu 1.14 mm dedi bosuna stres yapmisim kendime. Korkma sendeçok teşekkür ederim desteğiniz için. inşallah birşey çıkmaz.
bende senin gibi ense kalınlığı iyi çıkarsa rahatlıycam ama akşam 5te randevum iş yoğunluğu nediyle akşama gitmek zorunda kaldım hem korkuyorum hem gerginlik bitsin istiyorum
Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
benim aslında öyle bi tahminimde yok sadece 7. haftamda kanama olmuştu 1 gece hastahanede falan yattım çok şükür düşmedi bebeğim bana tutundu . neyse kontrolde dra sordum neden böyle bir kanama yaşamış olabilirim ona göre tedbir alayım. dr da bana dediki kanamanın 2 sebebi olabilir. ya düşük , (bende dedim ama düşmedi iyi şuan kanamada geçti) yada o zaman sağlıksız bebek bunuda şuan bilemeyiz ilerleyen zamanda yada doğumda anlayacağız. tabi bu sözlerden sonra ben bittim 3 gün kendime gelemedim. o zamandan bu yana bu korku içime yerleşti normalde drum hiçbir şeye bu kadar kesin konuşmazdı. Allaha emanet ettim bebeğimi ve bu zamana kadarda geldik şükür. ama bu soru işareti hep beni düşündürecek.Gecen hafta doktorum bi ultrason resmi vermisti ben orda kendimce ense kalinligina baktim aman llahim en az 4-5 mm var dedim kesin kotu bisey cikacak 3 gun uykum kacti:) bugun doktor teyzemiz olctu 1.14 mm dedi bosuna stres yapmisim kendime. Korkma sende
CANIM ÖYLE ŞEY OLUR MU HİÇ HAMİLELİĞİ BOYUNCA KANAMA GEÇİRENLER VAR NUR TOPU GİBİ BEBİŞLERİ OLAN. ÇOK KIZDIM O DOKTORA ŞİMDİbenim aslında öyle bi tahminimde yok sadece 7. haftamda kanama olmuştu 1 gece hastahanede falan yattım çok şükür düşmedi bebeğim bana tutundu . neyse kontrolde dra sordum neden böyle bir kanama yaşamış olabilirim ona göre tedbir alayım. dr da bana dediki kanamanın 2 sebebi olabilir. ya düşük , (bende dedim ama düşmedi iyi şuan kanamada geçti) yada o zaman sağlıksız bebek bunuda şuan bilemeyiz ilerleyen zamanda yada doğumda anlayacağız. tabi bu sözlerden sonra ben bittim 3 gün kendime gelemedim. o zamandan bu yana bu korku içime yerleşti normalde drum hiçbir şeye bu kadar kesin konuşmazdı. Allaha emanet ettim bebeğimi ve bu zamana kadarda geldik şükür. ama bu soru işareti hep beni düşündürecek.
benim aslında öyle bi tahminimde yok sadece 7. haftamda kanama olmuştu 1 gece hastahanede falan yattım çok şükür düşmedi bebeğim bana tutundu . neyse kontrolde dra sordum neden böyle bir kanama yaşamış olabilirim ona göre tedbir alayım. dr da bana dediki kanamanın 2 sebebi olabilir. ya düşük , (bende dedim ama düşmedi iyi şuan kanamada geçti) yada o zaman sağlıksız bebek bunuda şuan bilemeyiz ilerleyen zamanda yada doğumda anlayacağız. tabi bu sözlerden sonra ben bittim 3 gün kendime gelemedim. o zamandan bu yana bu korku içime yerleşti normalde drum hiçbir şeye bu kadar kesin konuşmazdı. Allaha emanet ettim bebeğimi ve bu zamana kadarda geldik şükür. ama bu soru işareti hep beni düşündürecek.
günaydın 2017'nin en
CANIM ÖYLE ŞEY OLUR MU HİÇ HAMİLELİĞİ BOYUNCA KANAMA GEÇİRENLER VAR NUR TOPU GİBİ BEBİŞLERİ OLAN. ÇOK KIZDIM O DOKTORA ŞİMDİ
İnşallah canım drum normalde hep moral verir bozmazdı ama o gün nasıl oldu bu anlamadım. benim talihsizliğim sanırım hamileliğimin başında da devlette başka bi dr sadece kan sonucum 2 günde %70-80 arttı diye senin hamileliğin dış gebelik düşer demişti. onlar için olağan olan bizim gibi ilk hamilelikler için ne kadar değerli önemli anlamıyorlar ogün akşama kadar ağladım. sonra bu druma gittim öyle bişey yok dedi tahlilimi yeniledi içimi rahatlatmıştı.Boşuna mı ikili test yaptırıyoruz biz o zaman? neye göre doktorlar böyle birşey söylüyo anlamıyorum bazen . Sen hiç sıkma canını Canım. nur topu gibi doğar inşallah, sonra alır çocuğunu gösterirsin doktora bak sağlıksız dediğin çocuk aslında ne kadar da sağlıklı diye :)
Kurdeşen o canım....Canım ben çok su içmeme rağmen suratımda kuru bir görüntüyle birlikte lekeler çıktı çene bölgemde kırmızı kırmızıYa egzama ya da hamilelik lekesi dedikleri şey bu.
Bu sayfanin ilk kizi sanirim ouuu :)Maşalllah presesimize
Aaa kurdeşen mi? Kurdeşen kaşınmaz mı ama? Ben kaşınmıyorum.Kurdeşen o canım....
Bana oyle oldu alerjiden kurdesen döktüm
İnşallah canım drum normalde hep moral verir bozmazdı ama o gün nasıl oldu bu anlamadım. benim talihsizliğim sanırım hamileliğimin başında da devlette başka bi dr sadece kan sonucum 2 günde %70-80 arttı diye senin hamileliğin dış gebelik düşer demişti. onlar için olağan olan bizim gibi ilk hamilelikler için ne kadar değerli önemli anlamıyorlar ogün akşama kadar ağladım. sonra bu druma gittim öyle bişey yok dedi tahlilimi yeniledi içimi rahatlatmıştı.
evet herkes öyle diyor bende öyle rahatlattım içimi yoksa birkaç hafta psikolojim bozulmuştu uykularım kaçıyordu ağlıyodum hep 10. haftadan sonra biraz düzeldim fakat tabi bu vesvese içimden çıkmıyor.
Bu sayfanin ilk kizi sanirim ouuu :)
Kurdeşen o canım....
Bana oyle oldu alerjiden kurdesen döktüm
Günaydın güzel annelerbugün kayinvalidem bana bebek banyo seti getirmis.. bu yıkama icin kuvet kova falan.. ama mavi almış.. bende ilk şaşırdım birsey demedim tesekkur etttim..heves edip almış sagolsun ama n blm bazı eşyalarını da kendim seçmek istiyorum aslında.. herseyi erkk cocuga gore aliyor.. dedm ki cinsiyet belli olsn snra gene alalm ama yok bana msn demio.. brz taktm kafama kz olrsa herseyi pembe olsn istiordm..acaba ben mi abartıyorum
Gunaydin herkese:) canim kasma kendini bende ayni sekilde bugun ikilinteste geldim nasil gergin eldim bilemezsin ama cok sukur ultrasonu cok iyi cikti doktor olcumleri gayet normal su ana kadar dedi simdi kan vericem bekliyorum ama icim cok rahatladi ense kalinligi cok cikarsa diye korkmustum nerden ciktiysa:)
Bir de doktor teyzemiz cok erken henuz ama bir pipili geliyor olabilir dedi:)
Ya verecek cevabı biliyorum da onlami uğraşaym he diyorum :) çok çalış canm şans yanında olsnda bitir okulunu inslh :)Ya valla hic kendini ezdirmicen ben onu bilir onur soylerim. Benim kaynanam oyle olsaydi cok guzek cevap vermesini de bilirdim yani benim melek kaynanam bile bana bazen ogluma kurban ol diyo ay zaten deli gibi seviyorum ama o oyle diyince o bana kurban olsn oglun kimmis diyorum hic sevmem biseyime yorum yapilmasini :):) sinavlarim var bu arada herseye yetisemiyom ama ara sira bakiyorum yine size bana dua ediiiiiiiin artik kocama kavusayim sunlari bitirip de :)))
benim aslında öyle bi tahminimde yok sadece 7. haftamda kanama olmuştu 1 gece hastahanede falan yattım çok şükür düşmedi bebeğim bana tutundu . neyse kontrolde dra sordum neden böyle bir kanama yaşamış olabilirim ona göre tedbir alayım. dr da bana dediki kanamanın 2 sebebi olabilir. ya düşük , (bende dedim ama düşmedi iyi şuan kanamada geçti) yada o zaman sağlıksız bebek bunuda şuan bilemeyiz ilerleyen zamanda yada doğumda anlayacağız. tabi bu sözlerden sonra ben bittim 3 gün kendime gelemedim. o zamandan bu yana bu korku içime yerleşti normalde drum hiçbir şeye bu kadar kesin konuşmazdı. Allaha emanet ettim bebeğimi ve bu zamana kadarda geldik şükür. ama bu soru işareti hep beni düşündürecek.
iyi güzel düşünmüş almış ne güzel keşke benimkilerde birşey alsa daha beebğimin hiç bir şeyi yok heves edende yok bakıyorumda şöyle bir.
ama tabi cinsiyet belli olmadan mavi alması hoş olmamış kız olursa ihtimalide var sonuçta ama olsun birşey deme sen yinede kötü sen olma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?