2017 EKİM Anne adayları

Gecen hafta doktorum bi ultrason resmi vermisti ben orda kendimce ense kalinligina baktim aman llahim en az 4-5 mm var dedim kesin kotu bisey cikacak 3 gun uykum kacti:) bugun doktor teyzemiz olctu 1.14 mm dedi bosuna stres yapmisim kendime. Korkma sende

benim aslında öyle bi tahminimde yok sadece 7. haftamda kanama olmuştu 1 gece hastahanede falan yattım çok şükür düşmedi bebeğim bana tutundu . neyse kontrolde dra sordum neden böyle bir kanama yaşamış olabilirim ona göre tedbir alayım. dr da bana dediki kanamanın 2 sebebi olabilir. ya düşük , (bende dedim ama düşmedi iyi şuan kanamada geçti) yada o zaman sağlıksız bebek bunuda şuan bilemeyiz ilerleyen zamanda yada doğumda anlayacağız. tabi bu sözlerden sonra ben bittim 3 gün kendime gelemedim. o zamandan bu yana bu korku içime yerleşti normalde drum hiçbir şeye bu kadar kesin konuşmazdı. Allaha emanet ettim bebeğimi ve bu zamana kadarda geldik şükür. ama bu soru işareti hep beni düşündürecek.

günaydın 2017'nin en
CANIM ÖYLE ŞEY OLUR MU HİÇ HAMİLELİĞİ BOYUNCA KANAMA GEÇİRENLER VAR NUR TOPU GİBİ BEBİŞLERİ OLAN. ÇOK KIZDIM O DOKTORA ŞİMDİ

Boşuna mı ikili test yaptırıyoruz biz o zaman? neye göre doktorlar böyle birşey söylüyo anlamıyorum bazen . Sen hiç sıkma canını Canım. nur topu gibi doğar inşallah, sonra alır çocuğunu gösterirsin doktora bak sağlıksız dediğin çocuk aslında ne kadar da sağlıklı diye :)

günaydın 2017'nin en

CANIM ÖYLE ŞEY OLUR MU HİÇ HAMİLELİĞİ BOYUNCA KANAMA GEÇİRENLER VAR NUR TOPU GİBİ BEBİŞLERİ OLAN. ÇOK KIZDIM O DOKTORA ŞİMDİ

evet herkes öyle diyor bende öyle rahatlattım içimi yoksa birkaç hafta psikolojim bozulmuştu uykularım kaçıyordu ağlıyodum hep 10. haftadan sonra biraz düzeldim fakat tabi bu vesvese içimden çıkmıyor.

İnşallah canım drum normalde hep moral verir bozmazdı ama o gün nasıl oldu bu anlamadım. benim talihsizliğim sanırım hamileliğimin başında da devlette başka bi dr sadece kan sonucum 2 günde %70-80 arttı diye senin hamileliğin dış gebelik düşer demişti. onlar için olağan olan bizim gibi ilk hamilelikler için ne kadar değerli önemli anlamıyorlar ogün akşama kadar ağladım. sonra bu druma gittim öyle bişey yok dedi tahlilimi yeniledi içimi rahatlatmıştı.

Canım ben çok su içmeme rağmen suratımda kuru bir görüntüyle birlikte lekeler çıktı çene bölgemde kırmızı kırmızı Ya egzama ya da hamilelik lekesi dedikleri şey bu.
Kurdeşen o canım....
Bana oyle oldu alerjiden kurdesen döktüm

Ahh be canım hep dr ların soğuk kanlılığı patavatsızlığı sen içini ferah tut.

bende tam tersine 3 dr değiştirdim 3 üde kötü birşey söylemedi ilerleyen dönemde birşey olur mu kaygısı var bendede :)

kaygılar bitmez heleki bizim bi kirmizigitar imiz var hele bak onun kaygısı hiç bitmez ama sana güzel destek olur. onun kaygısı hep kendine :)

evet herkes öyle diyor bende öyle rahatlattım içimi yoksa birkaç hafta psikolojim bozulmuştu uykularım kaçıyordu ağlıyodum hep 10. haftadan sonra biraz düzeldim fakat tabi bu vesvese içimden çıkmıyor.

Canm sakn vesvese yapma.. asla hemde.. rabbm ne verirse başımız ustune ama bu dr lar bazen cdden scmalior.. burda bi kadn 2li test yaptrdi ve sonuca gre dr down ihtimali brz yuksek dedi.. kadn inan hic takmadi dedi neyse o alacak deilm cokda guzel hamileligini gecrsi ve sonuc gayt saglkli cok da guzel bir bebek..sen hic takma kafana ole seleri.. benmde snn gbi kanamam oldu bende yattm hastanede dr hic takma olablr dedi bu illa kotu bsey olcak anlamna gelmez dedi sknti stres yok yani cnm

Kurdeşen o canım....
Bana oyle oldu alerjiden kurdesen döktüm

kurdeşen kaşınır ama 10 gün çekmiş biri olaraksöylüyorum benim belden aşağısı ayaklarıma kadar ve ellerim oldu dökülme vs yoktu halka halka kabarma ve kaşıntı oldu... bence arkadaşınki başka birşey olabilir doktora gitmesinde yarar var.

Günaydın güzel anneler bugün kayinvalidem bana bebek banyo seti getirmis.. bu yıkama icin kuvet kova falan.. ama mavi almış.. bende ilk şaşırdım birsey demedim tesekkur etttim..heves edip almış sagolsun ama n blm bazı eşyalarını da kendim seçmek istiyorum aslında.. herseyi erkk cocuga gore aliyor.. dedm ki cinsiyet belli olsn snra gene alalm ama yok bana msn demio.. brz taktm kafama kz olrsa herseyi pembe olsn istiordm..acaba ben mi abartıyorum

iyi güzel düşünmüş almış ne güzel keşke benimkilerde birşey alsa daha beebğimin hiç bir şeyi yok heves edende yok bakıyorumda şöyle bir.

ama tabi cinsiyet belli olmadan mavi alması hoş olmamış kız olursa ihtimalide var sonuçta ama olsun birşey deme sen yinede kötü sen olma..

hadi gözün aydın tatlım :) sağlıklı olsunlarda gerisi boş ama hep erkek gibi bu yıl duyduklarım :) banada erkek gibi dedi ama dün gece rüyamda kızım oluyordu :)

Ya verecek cevabı biliyorum da onlami uğraşaym he diyorum :) çok çalış canm şans yanında olsnda bitir okulunu inslh :)

o öyle diil halt etmiş o doktor. hiç moralini bozma. zaten sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyor. kromozom bozukluğu falan gibi. düşmediyse sağlıklı demekki. benim kızımdada kanamam olmuştu. şu andada var. öyle bir şey olsa niye kanama dursun diye ilaç veriyorlar. hiç kötü şeyler getirme aklına. Rabbim en iyisini bilir.

Kırmamak icin elbette birsey demiyorum.. ama benmde ilk olduğu icin biraz özeniyorum birseylerini almak icin.. sbrszlkla bekliodm cnsiyeti belli olsn alrm die.. artk bsska esylarina bzm burda adet kızın annesi mobilya alir.. erkegn annesi de iste eşyaları bu tarz ufak tefek seyler.. arabası fln.. anne babaya cok brsey brkmiyorlar düşünseler bir dert dusunmeseler bir dert demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…