- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.581
Hee bende kasiniyorumAaa kurdeşen mi? Kurdeşen kaşınmaz mı ama? Ben kaşınmıyorum.
canım kızın olacak senin galiba hamilelik lekesi egzama gibi arkadaşımda da çıkmıştı çene bölgesinde doktorunla konuşup krem kullanabilirsin arkadaşım öyle yapmıştıCanım ben çok su içmeme rağmen suratımda kuru bir görüntüyle birlikte lekeler çıktı çene bölgemde kırmızı kırmızıYa egzama ya da hamilelik lekesi dedikleri şey bu.
Haklisn :) bizimkilerde öyle arkadaşından denedklerimi kalmz yüzüne gelince canm cicim bu kez bni kararlar oturup ammaaann boşver en iyisi takmamk onlarlami ugrascan:)ben nasıl değiştim aslında onlara olan tavrım olarak deil zaten hep iyi yaklaştım hala da öyleyim ama bende değişen onların laflarını takmamak. herkesi arasında yapmıyo allahtan bizimkiler ama sürekli bi laf sokma derdindeler. yılan gibiler. ben hiç öyle şeyler görmediim için ailemde hep alındım sonra bi baktım kendi içlerindede öyleler. kv herkese laf sokar herkesin arkasından konuşur. yani onları yapı olarak kabullenince artık söyledikleri batmamaya başladı. yoksa gerçekten yenilir yutulur şeyler diil ama işte yuva yıkmakta çözüm diil çocuk olunca ömür boyu bağlısın. allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
:) Hadi hayırlısı olsn pipililer çoğalıyor :)Gunaydin herkese:) canim kasma kendini bende ayni sekilde bugun ikilinteste geldim nasil gergin eldim bilemezsin ama cok sukur ultrasonu cok iyi cikti doktor olcumleri gayet normal su ana kadar dedi simdi kan vericem bekliyorum ama icim cok rahatladi ense kalinligi cok cikarsa diye korkmustum nerden ciktiysa:)
Bir de doktor teyzemiz cok erken henuz ama bir pipili geliyor olabilir dedi:)
İyi olmuş diyebilirim böyle merk et dur bence :) tahmin yapıyorlar belki diyorlar bna erkek gbi dedi ama sanki bu ay gittiğimde kız diyeckmis gbi geliyo en iyisi kesin öğrenmek. Nub a gelince bebekler hareketli hep kaymış görüntüler başka ultrason varmı elinde? Bundan hc birşey anlaşılmıyor dik br şey görüyor gbiymde kafadn erkek gbide demeyeym smdiMerhaba kızlar bende bugün ikili test için gittim ama kan vermedim sadece ölçümleri yaptırdım.cokiyi bir Sorun Yok dedi.cinsiyet için çok küçük dedi.1ay sonra söylermiş.ama bakıyorumda herkese bi tahminde bulunulmuş. Ben de meraktan catliyabilirimmm.resmini koysam nub işinden anlayanlar yorumlayabilir mi. B Biravucmutluluk bikac yerde yorum yaptığını gördüm sende bi bakarsan çok sevinirim.11arti 5iz burda.
Eki Görüntüle 1977623
Ama sınırım bozuldu bu benim bahtszligim hep cinsiyeti geç ogreniyormmm.millet 12de öğreniyoi.olsun bi yorum yap.bi tek bu var malesef.İyi olmuş diyebilirim böyle merk et dur bence :) tahmin yapıyorlar belki diyorlar bna erkek gbi dedi ama sanki bu ay gittiğimde kız diyeckmis gbi geliyo en iyisi kesin öğrenmek. Nub a gelince bebekler hareketli hep kaymış görüntüler başka ultrason varmı elinde? Bundan hc birşey anlaşılmıyor dik br şey görüyor gbiymde kafadn erkek gbide demeyeym smdi
evet devamıda gelecek inşallah ortalık pipiliden geçilmiyordu malum
Yok canım ikili testten sonra gitmedim hic. Ama ikili test yaparken ultrason goruntusune gore bacak arasinda pipi yok çıkıntı da yok buyuk ihtimal kız dedi. Suan 13.haftadayim bi dahaki kontrolde belli olur heraldeBelli oldumu senin ki
Benm icime erkek doğdu ya bakınca :) hayırlısı olsn ilki ne :) benm br tanidiga 10.hafta erkek dems oğluna bnada 11.haftada dedi inslh degsmezAma sınırım bozuldu bu benim bahtszligim hep cinsiyeti geç ogreniyormmm.millet 12de öğreniyoi.olsun bi yorum yap.bi tek bu var malesef.
Hakkında hayırlısı ıns.gonlune göre olsun.bir oglum var bunuda erkek istyrm hayırlısıyla.cunku aynı cinsiyet oluncolunca daha çok paylaşımda bulunacaklarına inanıyorum. sanırım 20.haftaya kadar girmicem.direk detaylı ya gidecem orda kesinlesirBenm icime erkek doğdu ya bakınca :) hayırlısı olsn ilki ne :) benm br tanidiga 10.hafta erkek dems oğluna bnada 11.haftada dedi inslh degsmez
O günü iple cekicem :)))Bebek gelince gelir merak etme sen o zamanda sen inceden inceden söylersin sözlerini saygını bozmadan
20haftaya kadr gtmicen mi??Hakkında hayırlısı ıns.gonlune göre olsun.ben sanırım 20.haftaya kadar girmicem.direk detaylı ya gidecem orda kesinlesir
Dayancm valla .oyle ni nefis terbiyesi de olsun bana20haftaya kadr gtmicen mi??nasl dayanacaksn.
İnslh dayanabilirsn canm :) bn hc kendimdn bekleyemem onu ön gün var kontrole nasl geçecek diyorumDayancm valla .oyle ni nefis terbiyesi de olsun bana
Ilk çocuğum da çok dra gittim biktim.artik gitmek istemiyorm fazla. Bide açıkçası ilki kAdar heyecan hissetmiyorum cinsiyetini kesin bilsem doğumakadar bile gitmeyebilirdmİnslh dayanabilirsn canm :) bn hc kendimdn bekleyemem onu ön gün var kontrole nasl geçecek diyorum
Evet canım herkes öyle diyor sanırım kızım olacak :) Cumartesi hem cildiyeye hem de kadın doğuma gideceğim ikisine de sorarım artık.canım kızın olacak senin galiba hamilelik lekesi egzama gibi arkadaşımda da çıkmıştı çene bölgesinde doktorunla konuşup krem kullanabilirsin arkadaşım öyle yapmıştı
Bakalm cinsiyetten sonra ve hareketlerini hissettikten sonra belki bnde gitmem 20.haftaya kadr amma bn 15.hafta gidicm ondn sonra 20de giderm detaylı icn 5 hafta bnm için rekordur bnm ilk :))Ilk çocuğum da çok dra gittim biktim.artik gitmek istemiyorm fazla. Bide açıkçası ilki kAdar heyecan hissetmiyorum cinsiyetini kesin bilsem doğumakadar bile gitmeyebilirdm
Merhaba kızlar bende bugün ikili test için gittim ama kan vermedim sadece ölçümleri yaptırdım.cokiyi bir Sorun Yok dedi.cinsiyet için çok küçük dedi.1ay sonra söylermiş.ama bakıyorumda herkese bi tahminde bulunulmuş. Ben de meraktan catliyabilirimmm.resmini koysam nub işinden anlayanlar yorumlayabilir mi.
B Biravucmutluluk bikac yerde yorum yaptığını gördüm sende bi bakarsan çok sevinirim.11arti 5iz burda.
Eki Görüntüle 1977623
:) Hadi hayırlısı olsn pipililer çoğalıyor :)
Rahatladm çok şükür kanda da birşey çıkmayacak bnce :)
12. Haftamda doktorum kız gibi demişti ama 14. Haftamın ilk günü kesinleşti minnakım..Maşallah canım. Kız olduğu hangi hafta belli oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?