2017 EKİM Anne adayları

Canım ben çok su içmeme rağmen suratımda kuru bir görüntüyle birlikte lekeler çıktı çene bölgemde kırmızı kırmızı Ya egzama ya da hamilelik lekesi dedikleri şey bu.
canım kızın olacak senin galiba hamilelik lekesi egzama gibi arkadaşımda da çıkmıştı çene bölgesinde doktorunla konuşup krem kullanabilirsin arkadaşım öyle yapmıştı

Haklisn :) bizimkilerde öyle arkadaşından denedklerimi kalmz yüzüne gelince canm cicim bu kez bni kararlar oturup ammaaann boşver en iyisi takmamk onlarlami ugrascan:)

Merhaba kızlar bende bugün ikili test için gittim ama kan vermedim sadece ölçümleri yaptırdım.cokiyi bir Sorun Yok dedi.cinsiyet için çok küçük dedi.1ay sonra söylermiş.ama bakıyorumda herkese bi tahminde bulunulmuş. Ben de meraktan catliyabilirimmm.resmini koysam nub işinden anlayanlar yorumlayabilir mi. B Biravucmutluluk bikac yerde yorum yaptığını gördüm sende bi bakarsan çok sevinirim.11arti 5iz burda.

:) Hadi hayırlısı olsn pipililer çoğalıyor :)

Rahatladm çok şükür kanda da birşey çıkmayacak bnce :)

İyi olmuş diyebilirim böyle merk et dur bence :) tahmin yapıyorlar belki diyorlar bna erkek gbi dedi ama sanki bu ay gittiğimde kız diyeckmis gbi geliyo en iyisi kesin öğrenmek. Nub a gelince bebekler hareketli hep kaymış görüntüler başka ultrason varmı elinde? Bundan hc birşey anlaşılmıyor dik br şey görüyor gbiymde kafadn erkek gbide demeyeym smdi

Ama sınırım bozuldu bu benim bahtszligim hep cinsiyeti geç ogreniyormmm.millet 12de öğreniyoi.olsun bi yorum yap.bi tek bu var malesef.

Ama sınırım bozuldu bu benim bahtszligim hep cinsiyeti geç ogreniyormmm.millet 12de öğreniyoi.olsun bi yorum yap.bi tek bu var malesef.
Benm icime erkek doğdu ya bakınca :) hayırlısı olsn ilki ne :) benm br tanidiga 10.hafta erkek dems oğluna bnada 11.haftada dedi inslh degsmez

Benm icime erkek doğdu ya bakınca :) hayırlısı olsn ilki ne :) benm br tanidiga 10.hafta erkek dems oğluna bnada 11.haftada dedi inslh degsmez
Hakkında hayırlısı ıns.gonlune göre olsun.bir oglum var bunuda erkek istyrm hayırlısıyla.cunku aynı cinsiyet oluncolunca daha çok paylaşımda bulunacaklarına inanıyorum. sanırım 20.haftaya kadar girmicem.direk detaylı ya gidecem orda kesinlesir

İnslh dayanabilirsn canm :) bn hc kendimdn bekleyemem onu ön gün var kontrole nasl geçecek diyorum
Ilk çocuğum da çok dra gittim biktim.artik gitmek istemiyorm fazla. Bide açıkçası ilki kAdar heyecan hissetmiyorum cinsiyetini kesin bilsem doğumakadar bile gitmeyebilirdm

canım kızın olacak senin galiba hamilelik lekesi egzama gibi arkadaşımda da çıkmıştı çene bölgesinde doktorunla konuşup krem kullanabilirsin arkadaşım öyle yapmıştı
Evet canım herkes öyle diyor sanırım kızım olacak :) Cumartesi hem cildiyeye hem de kadın doğuma gideceğim ikisine de sorarım artık.

Ilk çocuğum da çok dra gittim biktim.artik gitmek istemiyorm fazla. Bide açıkçası ilki kAdar heyecan hissetmiyorum cinsiyetini kesin bilsem doğumakadar bile gitmeyebilirdm
Bakalm cinsiyetten sonra ve hareketlerini hissettikten sonra belki bnde gitmem 20.haftaya kadr amma bn 15.hafta gidicm ondn sonra 20de giderm detaylı icn 5 hafta bnm için rekordur bnm ilk :))

Masallah canim ya hic anlamiyorum ben bu nub isini:)

:) Hadi hayırlısı olsn pipililer çoğalıyor :)

Rahatladm çok şükür kanda da birşey çıkmayacak bnce :)

Ultrason taramasi gayet guzeldi ya insallah kanda temiz cikar icim rahat gayet bakalim kismet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…