2017 EKİM Anne adayları

Benim de ilk canım inan bende özeniyorum kış bebeği olacak örgü öreyim diyorum cinsiyet belli değil yapamıyorum 3 hafta daha sabır diyorum kendi kendime

Canim sakin buna takilma bende kanama yasadi ona bakarsan hem de ne kanama uhuuuuu bir suru insan var hamileligini kanamali gecirip saglikli doguran. Kuzenimin down lu bebegi var lekelenmesi bile olmadi hic hir tarama testinde cikmadi... yani bunlarin hicbiri kistas degil sakin bozma moralini...

Bak sen:) nasi guldurdun beni ya:) kizim benim bakirkoy raporum var :)

Benim de ilk canım inan bende özeniyorum kış bebeği olacak örgü öreyim diyorum cinsiyet belli değil yapamıyorum 3 hafta daha sabır diyorum kendi kendime

Ben örgü cok seviyorum ama beceremiyorum pek.. sadece bir tane battaniye yaptım..o da iki cinsiyete de olur.. baska bisey de yapmadm almadm da .. saglkli olsnlar da doguma cok vaaar illaki alriz.. burdan da brbrmzle paylaşırız inşallah

Ilk çocuğum da çok dra gittim biktim.artik gitmek istemiyorm fazla. Bide açıkçası ilki kAdar heyecan hissetmiyorum cinsiyetini kesin bilsem doğumakadar bile gitmeyebilirdm

bende çok gitme taraftarı diilim hatta ikili için bile gitmezdim de kanama falan olunca 1 ayıda geçince gittim bi göreyim diye acayip büyümüş geldi :) 16. haftada çağırcak sanırım o zaman 3 lümü yapılıyoduki? benimde bi kızım var 3.5 yaşında. ama yine kız istiyorum. seninki kaç yaşında kızmı erkekmi? burda genelde herkesin ilk bebeği heralde. ilk defa sana rastladım kendim gibi :)

sağol canım moral verdiğin için. aynen doğurana kadar panik atak falan olcam diyorum herşeyden şüphe kork kaygı yaşa yakında hareket ettimi etmedimi derdimiz başlıycak :)

biliyorum canım herşeyin farkındayım ne kadar vesvese yapmak istemesemde elimde olmuyo aklıma geliyor. yoksa herşey Allah'tan ve o buyurursa en hayırlısı odur buna inancım sonsuz. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sağol canım desteğin için

Haklısın canım çok sağol

şimdiye kadar zaten burdada kanaması olanlar oldu kimsenin kafasını karıştırmak istemediğim için yazmadım güzel sonuç aldı herkes şükür darısı başıma

beyaz örün fıstık yeşili örün sarı örün :) benim ablamın arkadaşına doktoru doğana kadar kız dedi. herşeyi pembe pembe aldılar. doğuma girdi şokkk. erkek benim oğlum pembelerle büyüdü hep der. benim ilki kız olmasına rağmen hep alışverişlerimi bile unisex tercih etmiştim. şimdi ikinci ne olursa olsun kızımdan kalanları da kullanabilecek o acıdan da güzel oluyor. erkek olursa bi etek ve elbiseleri giyilemiyecek geri kalan herşeyi kullanabilecem :)

katılıyorum sana herşey pembede bir süre sonra sıkıyo gibi pembede olmalı diğer renklerde ve çocuğun yediği helal giydiği haram derler. o yüzden ortak giyilebilecek şeyleri ortak renk alıp elbise vs şeylerde pembe lila kırmızı tercih edilebilir gibi geliyo. marka marka güzel güzel alacağız sonrada minnak minnak kalacak

Ben mesela pembe ve mavi şeyleri sevmiyorum çok fazla. Bana göre bejler, sarılar, yeşiller daha güzel. Çok fazla cinsiyete yönelik alışveriş yapacağımı düşünmüyorum. Geçenlerde tulum filan aldım beyaz ve bej :)

Canım benim bi oğlum var 2yasi
ini doldurmadı 21 aylık.bu gebelik kazara oldu istemedim başta aldırmak istedim.sonra vicdan im izin vermedi.aralari 28ay olucak.ilk çocuğum erkek bunuda erkek istyrm çünkü araları az ve aynı cinsiyet olursa iyi anlasacaklarini düşünüyorm.Rabbim gönlüme göre versin ıns.3.yude 5 yada 6 yıl sonra düşüncem.ve cocuk defterini kapatcm

aynen bende çıtçıtlı atlet aldım geçen civilden bej ve mavi kız olsada giydirim açık mavi zaten ne olacakki hırka aldım oda bej çünkü ilerki dönemide düşünmek lazım hemen eskimiyolar. bu arada banyo setini bende almayı düşünüyorum. birde nevresim takımını iyi diyorlar

AYY GELMİŞ Mİ KIZLAR. BEN ÇALIŞIYORUM. AKŞAMA KALIR MI Kİ BEN DE ALMAK İSTİYORUM. BU ARADA KAPALI BAYANLAR SEFAMERVE DE EŞARPLARDA %50 İNDİRİM VAR ŞOK OLDUM. KAPIŞ KAPIŞ GİDİYO NEYE ELİMİ ATSAM TÜKENİYOR BİLGİNİZE

Normalde persembe günleri geliyor ürünler ama annem bugun alms .. bazi yerlere erknde gelebiliyor..

Benim annem bugn alms a101den.. nasl becerms blmiorm ama kalitesi güzeldi.. bizim banyo takımımız şimdiden tamam
Yarın gözüküyor canım nasıl almış annen :) Hangi renk almış bir de? Ben yeşil aldıracağım annem yarın öğlen gidip bakacak :)

Yarın gözüküyor canım nasıl almış annen :) Hangi renk almış bir de? Ben yeşil aldıracağım annem yarın öğlen gidip bakacak :)

Annemde söyledi yesil pembe mavi varmış sanırım.. annem mavi almış valla nasıl almış bilmiyorum valla depoya indim falan diyordu resim eklemeyi bilmiyorm o yzden gondremiyorum

Annemde söyledi yesil pembe mavi varmış sanırım.. annem mavi almış valla nasıl almış bilmiyorum valla depoya indim falan diyordu resim eklemeyi bilmiyorm o yzden gondremiyorum
Dosya yükle yazıyor bak sağ alt köşede ona tıkayıp resim yükeleyebilirsin :)

hayırlısı olsun Allah gönlğne göre versin kızım iki yaşını doldurduğunda bende hamile kalmıştım bizimkide yine süprizdi hiç düşünmüyordum ki benim kızım baya zor büyüdü. sonra yaş yakın olunca daha kolay olur diye düşündüm fakat kese büyüdüğü halde içinde bebek oluşmadı. operasyonla aldılar. baya üzüldük. buda süpriz ve bende ablam olduğu için kızımında kız kardeşi olsun çok istiyorum. zaten bu erkek olursa vakit kaybetmeden 3. yü isterim heralde o da erkek olursa en fazla 4. yü denerim :) ben hep 4 çocuk isterdim 2 kız 2 erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…