- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.601
Teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah minnaklarımızı.Maşalllah presesimize
Kırmamak icin elbette birsey demiyorum.. ama benmde ilk olduğu icin biraz özeniyorum birseylerini almak icin.. sbrszlkla bekliodm cnsiyeti belli olsn alrm die.. artk bsska esylarinabzm burda adet kızın annesi mobilya alir.. erkegn annesi de iste eşyaları bu tarz ufak tefek seyler.. arabası fln.. anne babaya cok brsey brkmiyorlar düşünseler bir dert dusunmeseler bir dert demekki..
benim aslında öyle bi tahminimde yok sadece 7. haftamda kanama olmuştu 1 gece hastahanede falan yattım çok şükür düşmedi bebeğim bana tutundu . neyse kontrolde dra sordum neden böyle bir kanama yaşamış olabilirim ona göre tedbir alayım. dr da bana dediki kanamanın 2 sebebi olabilir. ya düşük , (bende dedim ama düşmedi iyi şuan kanamada geçti) yada o zaman sağlıksız bebek bunuda şuan bilemeyiz ilerleyen zamanda yada doğumda anlayacağız. tabi bu sözlerden sonra ben bittim 3 gün kendime gelemedim. o zamandan bu yana bu korku içime yerleşti normalde drum hiçbir şeye bu kadar kesin konuşmazdı. Allaha emanet ettim bebeğimi ve bu zamana kadarda geldik şükür. ama bu soru işareti hep beni düşündürecek.
Ahh be canım hep dr ların soğuk kanlılığı patavatsızlığı sen içini ferah tut.
bende tam tersine 3 dr değiştirdim 3 üde kötü birşey söylemedi ilerleyen dönemde birşey olur mu kaygısı var bendede :)
kaygılar bitmez heleki bizim bikirmizigitar imiz var hele bak onun kaygısı hiç bitmez ama sana güzel destek olur. onun kaygısı hep kendine :)
Benim de ilk canım inan bende özeniyorum kış bebeği olacak örgü öreyim diyorum cinsiyet belli değil yapamıyorum 3 hafta daha sabır diyorum kendi kendime
Dahada rahatlarsn inslh :)Masallah canim ya hic anlamiyorum ben bu nub isini:)
Ultrason taramasi gayet guzeldi ya insallah kanda temiz cikar icim rahat gayet bakalim kismet artik
Ilk çocuğum da çok dra gittim biktim.artik gitmek istemiyorm fazla. Bide açıkçası ilki kAdar heyecan hissetmiyorum cinsiyetini kesin bilsem doğumakadar bile gitmeyebilirdm
sağol canım moral verdiğin için.Ahh be canım hep dr ların soğuk kanlılığı patavatsızlığı sen içini ferah tut.
bende tam tersine 3 dr değiştirdim 3 üde kötü birşey söylemedi ilerleyen dönemde birşey olur mu kaygısı var bendede :)
kaygılar bitmez heleki bizim bikirmizigitar imiz var hele bak onun kaygısı hiç bitmez ama sana güzel destek olur. onun kaygısı hep kendine :)
biliyorum canım herşeyin farkındayım ne kadar vesvese yapmak istemesemde elimde olmuyo aklıma geliyor. yoksa herşey Allah'tan ve o buyurursa en hayırlısı odur buna inancım sonsuz. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sağol canım desteğin içinCanm sakn vesvese yapma.. asla hemde.. rabbm ne verirse başımız ustune ama bu dr lar bazen cdden scmalior.. burda bi kadn 2li test yaptrdi ve sonuca gre dr down ihtimali brz yuksek dedi.. kadn inan hic takmadi dedi neyse o alacak deilm cokda guzel hamileligini gecrsi ve sonuc gayt saglkli cok da guzel bir bebek..sen hic takma kafana ole seleri.. benmde snn gbi kanamam oldu bende yattm hastanede dr hic takma olablr dedi bu illa kotu bsey olcak anlamna gelmez dedi sknti stres yok yani cnm
Haklısın canım çok sağolo öyle diil halt etmiş o doktor. hiç moralini bozma. zaten sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyor. kromozom bozukluğu falan gibi. düşmediyse sağlıklı demekki. benim kızımdada kanamam olmuştu. şu andada var. öyle bir şey olsa niye kanama dursun diye ilaç veriyorlar. hiç kötü şeyler getirme aklına. Rabbim en iyisini bilir.
Canim sakin buna takilma bende kanama yasadi ona bakarsan hem de ne kanama uhuuuuu bir suru insan var hamileligini kanamali gecirip saglikli doguran. Kuzenimin down lu bebegi var lekelenmesi bile olmadi hic hir tarama testinde cikmadi... yani bunlarin hicbiri kistas degil sakin bozma moralini...
Benim de ilk canım inan bende özeniyorum kış bebeği olacak örgü öreyim diyorum cinsiyet belli değil yapamıyorum 3 hafta daha sabır diyorum kendi kendime
katılıyorum sana herşey pembede bir süre sonra sıkıyo gibi pembede olmalı diğer renklerde ve çocuğun yediği helal giydiği haram derler. o yüzden ortak giyilebilecek şeyleri ortak renk alıp elbise vs şeylerde pembe lila kırmızı tercih edilebilir gibi geliyo. marka marka güzel güzel alacağız sonrada minnak minnak kalacakbeyaz örün fıstık yeşili örün sarı örün :) benim ablamın arkadaşına doktoru doğana kadar kız dedi. herşeyi pembe pembe aldılar. doğuma girdi şokkk. erkekbenim oğlum pembelerle büyüdü hep der. benim ilki kız olmasına rağmen hep alışverişlerimi bile unisex tercih etmiştim. şimdi ikinci ne olursa olsun kızımdan kalanları da kullanabilecek o acıdan da güzel oluyor. erkek olursa bi etek ve elbiseleri giyilemiyecek geri kalan herşeyi kullanabilecem :)
Ben mesela pembe ve mavi şeyleri sevmiyorum çok fazla. Bana göre bejler, sarılar, yeşiller daha güzel. Çok fazla cinsiyete yönelik alışveriş yapacağımı düşünmüyorum. Geçenlerde tulum filan aldım beyaz ve bej :)katılıyorum sana herşey pembede bir süre sonra sıkıyo gibi pembede olmalı diğer renklerde ve çocuğun yediği helal giydiği haram derler. o yüzden ortak giyilebilecek şeyleri ortak renk alıp elbise vs şeylerde pembe lila kırmızı tercih edilebilir gibi geliyo. marka marka güzel güzel alacağız sonrada minnak minnak kalacak
Canım benim bi oğlum var 2yasibende çok gitme taraftarı diilim hatta ikili için bile gitmezdim de kanama falan olunca 1 ayıda geçince gittim bi göreyim diye acayip büyümüş geldi :) 16. haftada çağırcak sanırım o zaman 3 lümü yapılıyoduki? benimde bi kızım var 3.5 yaşında. ama yine kız istiyorum. seninki kaç yaşında kızmı erkekmi? burda genelde herkesin ilk bebeği heralde. ilk defa sana rastladım kendim gibi :)
Kızlar yarın A101'e banyo seti geliyormuş. Fiyatı oldukça uygun ben almayı düşünüyorum.
aynen bende çıtçıtlı atlet aldım geçen civilden bej ve mavi kız olsada giydirim açık mavi zaten ne olacakkiBen mesela pembe ve mavi şeyleri sevmiyorum çok fazla. Bana göre bejler, sarılar, yeşiller daha güzel. Çok fazla cinsiyete yönelik alışveriş yapacağımı düşünmüyorum. Geçenlerde tulum filan aldım beyaz ve bej :)
AYY GELMİŞ Mİ KIZLAR. BEN ÇALIŞIYORUM. AKŞAMA KALIR MI KİBEN DE ALMAK İSTİYORUM. BU ARADA KAPALI BAYANLAR SEFAMERVE DE EŞARPLARDA %50 İNDİRİM VAR ŞOK OLDUM. KAPIŞ KAPIŞ GİDİYO NEYE ELİMİ ATSAM TÜKENİYOR BİLGİNİZE
Yarın gözüküyor canım nasıl almış annen :) Hangi renk almış bir de? Ben yeşil aldıracağım annem yarın öğlen gidip bakacak :)Benim annem bugn alms a101den.. nasl becerms blmiorm amakalitesi güzeldi.. bizim banyo takımımız şimdiden tamam
Yarın gözüküyor canım nasıl almış annen :) Hangi renk almış bir de? Ben yeşil aldıracağım annem yarın öğlen gidip bakacak :)
Dosya yükle yazıyor bak sağ alt köşede ona tıkayıp resim yükeleyebilirsin :)Annemde söyledi yesil pembe mavi varmış sanırım.. annem mavi almış vallanasıl almış bilmiyorum valla depoya indim falan diyordu resim eklemeyi bilmiyorm o yzden gondremiyorum
Canım benim bi oğlum var 2yasi
ini doldurmadı 21 aylık.bu gebelik kazara oldu istemedim başta aldırmak istedim.sonra vicdan im izin vermedi.aralari 28ay olucak.ilk çocuğum erkek bunuda erkek istyrm çünkü araları az ve aynı cinsiyet olursa iyi anlasacaklarini düşünüyorm.Rabbim gönlüme göre versin ıns.3.yude 5 yada 6 yıl sonra düşüncem.ve cocuk defterini kapatcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?