2017 EKİM Anne adayları

İyi cesaret gerçekten iyi okullara göndereceğim, sosyal bir hayat yaşatacağım (kurslar, etkinlikler vs.) dersen çok iyi gelirin olması lazım. Ben şahsen iki memur maaşıyla 4 çocuğa cesaret edemem.

İyi cesaret gerçekten iyi okullara göndereceğim, sosyal bir hayat yaşatacağım (kurslar, etkinlikler vs.) dersen çok iyi gelirin olması lazım. Ben şahsen iki memur maaşıyla 4 çocuğa cesaret edemem.
Kesinlikle katiliyorum sana, ama acikcasi ben de isterim 4 cocuk neyime guvenip bilmem:) belli bir standartin altina dusmeden bir gelecek saglarim hepsine diye dusunuyorum. Allah kismet etsin once birini alalim da kucagimiza:)

Kesinlikle katiliyorum sana, ama acikcasi ben de isterim 4 cocuk neyime guvenip bilmem:) belli bir standartin altina dusmeden bir gelecek saglarim hepsine diye dusunuyorum. Allah kismet etsin once birini alalim da kucagimiza:)
Kaza maza olmazsa şayet büyük konuşmak istemem ama benim gücüm ancak 2 çocuğa yeter onda da çok zorlanırım eminim. Bu hayatta yalnız kalmasın diye kardeşi olsun isterim yoksa tek çocuk da yeter bana :) Hakkıyla yetiştirmek isterim çünkü doğsun da büyür bir şekilde diye düşünemiyorum yapım gereği. İmkan sağlayamadıkça kendimi paralarım sonra.

Ben normalde dep embe seven bir insanım..mutfagm nerdeyse komple pembe o yuzden kız derse pembik olsun isterim snrm herseyi.. ama ara renkler de güzel tabi.. ara renkler de tercih ederim.. bi ogrenebilsek cinsiyeti bizde

Aslinda ayni kafadayiz, bende allah rizkini verir diye dusunmeden dogurmak istemem acliktan olmez ona eminiz de ya duzgun bir hayati olur mu o biraz dusundurur.

Ama zaten tek cocugum da olsa kolejde okutamam ben:) yani o derece bir hayat sunamam ona. Dolayisiyla kuracagim esit sartlarda en azindan kendi yasam standartimizin altina dusmeden 3-4 cocuk dusunebilirim:)

Ne cok isterdim cogul gebeligim olsun:)

Ben de aynı mantıktayım bu zamanda karı koca çalışmak zorundasın çünkü. Tamam çocuk güzel bişey de kendin büyütemedikten sonra da çok cocuk yapmak mantıklı değil bana göre. Tamam annemize ya da kv ye emanet ediyoruz ama insan kendi büyütmek istiyor.

Kızlar bu arada küvet için birde file var şu şekilde yıkarken rahat olması için sanırım.

Eklentiler

• Baby-Jem-Bebek-Banyo-Kuvet-Seti-6956.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 40
Niye yollayamayasın ki koleje? Ev kredisi ödeyebilecek durumun varsa koleje de gider illa senelik 50-60 bin tl lik koleje gitmesine gerek yok ki. Taksit de yapıyorlar ödenir bir şekilde. Ben zaten ilkokul ortaokulda yollamayı düşünüyorum Allah nasip ederse lisede sınavlarda başarılı olup Anadolu Lisesi Fen Lisesi'ne gitsin sıpa. Ben temelini aldırmak derdindeyim.

Çok doğru söylüyorsun canım. Bizim bebek ev aldıktan sonra geldi, 1 ay önce gelseydi ev almayacaktık ben ücretsiz izne çıkabileyim diye. Şimdi işe dönmek zorundayım yasal sürem bitince. Annem bakacak ama içim parçalanıyor şimdiden 4 aylık bebeği bırakıp işe döneceğim için. Hem ev hem araba kredi borcumuz var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…