2017 EKİM Anne adayları

Senin gibi olmak bir ihtimal ama... allah kesin çocuğa rızk verir diye düşünüp çocuk yapmak bana mantıklı gelmiyor. Keşke herkese bol bol verse kimse geçim derdi çekmese çocuklarımızı refah içinde gönlümüzün istediği gibi yetiştirebilsek..

ben dört çocuk düşündüğümde inanın hiçbirşeyimiz yoktu. kalabalık bir ailede büyüyüp gurbete gelince hep bunun hayalini kurdum. nasip olur inşallah.

Herkese rızk veriyor Rabbim tabiki ama ölçüsü aynı değil. Öyle olsa hiç sokak çocuğu olmazdı değil mi...

ya ikiside güzel olmuş ama tığ işi olan çok güzel ponpon kısmını o kalpleri nasıl yapmışlar çözemedim ama denerim bakalım çok teşekkür ederim ellerine sağlık canım

Popcorn örneği bu.. nete yaz popcorn kalp.falan çıkıyor yapılışı bastan sona kadar.. simdiden kolay gelsin :) rica ederm bu arada

ya bide o var işte alerjisi oluyor giydiremiyorsun benim arkadaşımda giydiremedi oğluna inşallah ben giydirebilirim sizde bu bebeğinize giydirirsiniz

ben bunun için çocuk yapmaktan bahsetmedim :) bunun için hiç çocuk yapmayanlar gördüm borcumuz var diye ertelediklerini. borç hiçbir zaman bitmezki. bende 4 çocuğu kızımda yaşadıklarım için değil kalabalık aile hayalim için öncesinden istiyordum :)

Sinirlenme bebisim ya:) sohbet ediyos oyle:)
Bence olaya farkli yerlerden bakiyoruz sadece ama olsun cesitlilik iyidir:)

ben dört çocuk düşündüğümde inanın hiçbirşeyimiz yoktu. kalabalık bir ailede büyüyüp gurbete gelince hep bunun hayalini kurdum. nasip olur inşallah.
Allah herkese aynı ölçüde vermiyor rızkı malum imtihan dünyasındayız. Ben inançlı bir insanım ama aklımın yatmadığı şeyleri de yapmamaya gayret ediyorum. Size maddi anlamda çok güzel kapılar açmış Rabbim daha çok versin. Bana da verdiği kararında borçtan korkup çocuk yapmamazlık yapmadık çok şükür bile isteye oldu ama 4 tanesini istediğim gibi yetiştirmeye gücüm yetmez diyorum ben de.

Sinirlenme bebisim ya:) sohbet ediyos oyle:)
Bence olaya farkli yerlerden bakiyoruz sadece ama olsun cesitlilik iyidir:)
Yok be canım sinirlenmedim mimik koymayınca öyle mi anlaşıldı Senle aynı şeyleri söylüyoruz da sen kaçırdın benim yazıklarımı bence. Ben diyorum ki cebine harçlık koyamama yaşına gelince yollamıcam zaten psikolojisi bozulmaz ondan

İnsallah bebisim allah kismet etsin insallah hersey gonlune gore olsun. Ben daha mutevazi hayaller kuruyorum demekki cocugumla ilgili:)

Popcorn örneği bu.. nete yaz popcorn kalp.falan çıkıyor yapılışı bastan sona kadar.. simdiden kolay gelsin :) rica ederm bu arada

buldum buldum çokta basitmiş hafta sonu ip alıp başlıyayım malum çalışıyorum akşamdan akşama anca oda yorgunlukdan enerjim kalırsa Ama unisex olacak ne renk yapayım ki çift renk lazım şimdi buna

Ah ahh keşke bizim zamanimiz gibi olsa ama ilkokulda ki bebeler bile biliyor zenginliği

Benim babam fabrika sahibi onun ki müdür diyor düşün Siz lojmanda mi oturuyonuz bunlar bu laflar ilk okul bebelerinin lafları

buldum buldum çokta basitmiş hafta sonu ip alıp başlıyayım malum çalışıyorum akşamdan akşama anca oda yorgunlukdan enerjim kalırsa Ama unisex olacak ne renk yapayım ki çift renk lazım şimdi buna
Heheheheheheh burda birileri de battaniye ornegi almak icin kudurdu:) ay cok tatlisiniz canlar

doğru söylüyorsunuz herkes birşeyle sınanıyor. Rabbim öncelikle sağlık huzur versin herkese. sağlıklı minnoşlar doğsun gerisi boş benim kızım baya zor büyüdü hatta çok zorlandığım zamanlarda bir daha çocuk doğurmıcam dedim. hoş bu hamileliimde süpriz zaten :) insan unutuyor yaşadıklarını yeni bir heycan. bu arada ben ilk kızımdada burda grupla geçirdim her anımı hatta ailecek görüştüklerimiz çok fazla. çocuklarımız arkadaş oldular. ordan bir arkadaşımızın 3 yaşında kızı vardı 2. yi istiyorlar hamile kalıyor ve 3 üzleri oldu 2 erkek 1 kız şu an evde 6 yaşında bir kız 3 yaşında bir kız ve 3 yaşında iki erkek var :) yani nasip olunca oluyor bir türlü :)

Kızlar bu arada küvet için birde file var şu şekilde yıkarken rahat olması için sanırım.
Canım bebeler kış bebesi olucak oyüzden bu fileyi önermem. Küvetin içine konulan süngerler daha iyi olur. Bedeni suyun içinde olması lazım, bunlarda üşürler.

Modeldeki gibi kendinden karışık renkli akıllı iplerden alabilirsin aslında. Tam modelden anlamadım ama akıllı ip gibiydi.

Heheheheheheh burda birileri de battaniye ornegi almak icin kudurdu:) ay cok tatlisiniz canlar

fikir ver kırmızım gitarım çok güzel değilmi ama renk ne olsun renk karar veremedim o kadar heyecanlandım ki akşam yemek yapcam misafir gelcek demiyeceğim iş çıkışı tuhafiyeye atacağım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…