- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.681
Modeldeki gibi kendinden karışık renkli akıllı iplerden alabilirsin aslında. Tam modelden anlamadım ama akıllı ip gibiydi.
yok kuzum o değil tığ işi yapılan var bir tane sonradan ekledi motifli ona bak bul bul bayılacaksın
Bu durum da ailelerin yetistirmesindeki suctan kaynaklanıyor. Benim su hayatta acimayacagim tek sey egitime verilen para. Hic çocuklarıma ev birakayim araba birakayim derdim olmaz. Calissinlar kendileri alsinlar. Ben okutayim sonra kocamla dunyayi gezicem :)) Bu velet gelmese bu yaz da planim vardı da iptal oldu iyi ki de oldu saglikla gelsin kuzum.Ah ahh keşke bizim zamanimiz gibi olsa ama ilkokulda ki bebeler bile biliyor zenginliği
Benim babam fabrika sahibi onun ki müdür diyor düşünSiz lojmanda mi oturuyonuz bunlar bu laflar ilk okul bebelerinin lafları
ayy bayıldım buna. oğluşuma göre tam. örneğini nerden bulabiliriz acaba. kaç numara tığ ip vs bu bilgileri nerden bulabiliriz canım.Cnm ilk yolladığım sis ile yaplms.. bu gösterecegm tığ ile..belki bunu daha iyi yaparsin..
canım ben önce bununla başlamak istiyorum. bu sanki daha hızlı ilerleyecekmiş gibi bir his var içimde çünkü ip kalın. ben bunu iki güne örerim burdan paylaşırım. :)) ama sana zahmet bi öğreniver. ipini bide şiş numaralarını. ay çok şey mi istedim acabaCnm valla ipin adını hatırlamıyorum ama öğrenirim haber ederim sana bundan yapacaksan eger :)
Ruhumuz fakir :)) Kiz ben ucuzu varken ayni markayi niye pahali alayim aptal miyim ben. A101 ime laf yok :))İnsallah bebisim allah kismet etsin insallah hersey gonlune gore olsun. Ben daha mutevazi hayaller kuruyorum demekki cocugumla ilgili:)
Heheheheheh:) bana renk sorarsan beyaz derim. En guzel renk!fikir ver kırmızım gitarım çok güzel değilmi ama renk ne olsun renk karar veremedim o kadar heyecanlandım ki akşam yemek yapcam misafir gelcek demiyeceğim iş çıkışı tuhafiyeye atacağım kendimi
hımmm baktım şimdi canım .. modelin renkleri guzelmiş aslında, beyaz kesin kullan bence renkler içerisinde .. Pembe mi kullanmak istemiyorsun?
CanımAynen bunu demeye çalıştım işte mühendis kafası :))))
Ben bir kolej de çalışmış ogretmen olarak bir çocuğun kolejde temel alamayacağı kanaatindeyim... sizce kolejde taktir alan cocuk bilegiyle mi aliyor??? Allah izin verirse once iyi bir devlet okulunda okula, ogretmene ve egitime saygisi olsun isterim çocuğumun sonra hak ederse ortayı özele giderhem de ergenlik donemi cevre ve egitimini gozlemek daha kolay olur malum ortamlar bozuk
Aynen yahu:) netten bakayim dedim bi:) anam o da ne 40 liradan basliyo 150 ye kadar gidiyo ayip gunah alti ustu kova yani:)Ruhumuz fakir :)) Kiz ben ucuzu varken ayni markayi niye pahali alayim aptal miyim ben. A101 ime laf yok :))
Saka bir yana Rabbim hepimizin gonlune gore versin.
Buna da deginmek istedim de yetiskin ogretmeni oldugum icin bilmislik taslamak istemedim cocuklar uzmanligimmdegil cunku. Ama acikcasi cidden devlet okullarinda daha samimi ve gercekci bir egitim anlayisi oldugunu dusunuyorum.
Kaldiki hala savunuyorum, burda a101 deki indirimli kovayi almayi planliyoruz butce hesabimiz belli demekki, 20 liralik kovada yikadigim cocugu ozel okula gonderirsem, harcligini vermeden once hesap yaparsam, o kolej egitimden cok izdirap olur o velede:)
Ah ahh keşke bizim zamanimiz gibi olsa ama ilkokulda ki bebeler bile biliyor zenginliği
Benim babam fabrika sahibi onun ki müdür diyor düşünSiz lojmanda mi oturuyonuz bunlar bu laflar ilk okul bebelerinin lafları
Daha cok var yahu:) biz su ikili testleri atlatalim da hayirlisiyla:)benim eşimde gönderceksem iyi bir koleje gönderirim diyor. onunda yıllığı en az 60 bin tl tabi yıl boyu masrafları da kesin vardır sonra bir hesap ediyoruz o kadar parayı biriktirsek zaten hayatı kurtulur diyoruz :) durum vahim yani. şimdi önüne bayrağı diken kolej oluyor. inşallah doğru bir karar veririz okul zamanları geldiğinde :) şimdiden korkuyor insan
Heheheheheh:) bana renk sorarsan beyaz derim. En guzel renk!
Taa en basta da demistim kaza maza olmazsa diye :) Rabbimden gelene boynumuz kildan ince ben derim bir o verir uc ona karışamayız:)doğru söylüyorsunuz herkes birşeyle sınanıyor. Rabbim öncelikle sağlık huzur versin herkese. sağlıklı minnoşlar doğsungerisi boş benim kızım baya zor büyüdü hatta çok zorlandığım zamanlarda bir daha çocuk doğurmıcam dedim. hoş bu hamileliimde süpriz zaten :) insan unutuyor yaşadıklarını yeni bir heycan. bu arada ben ilk kızımdada burda grupla geçirdim her anımı hatta ailecek görüştüklerimiz çok fazla. çocuklarımız arkadaş oldular. ordan bir arkadaşımızın 3 yaşında kızı vardı 2. yi istiyorlar hamile kalıyor ve 3 üzleri oldu 2 erkek 1 kız şu an evde 6 yaşında bir kız 3 yaşında bir kız ve 3 yaşında iki erkek var :) yani nasip olunca oluyor bir türlü :)
Daha cok var yahu:) biz su ikili testleri atlatalim da hayirlisiyla:)
Nitekim hepsi plastik :) Bebek arabasında kaliteli bakiyorum mesela arastirmalarimdan ve arkadaslarimdan aldigim bilgilere gore karar verdim. Biraz pahali ama onunda cozumunu buldum gorumcem ingiltere den getirecek.Aynen yahu:) netten bakayim dedim bi:) anam o da ne 40 liradan basliyo 150 ye kadar gidiyo ayip gunah alti ustu kova yani:)
Tabi kardesim tabii boyle oluyorbenim kızım kurum kreşine gidiyor orda bile çocuklardan duyup geliyor anne işte bilmem kimin arabalarının markası şuymuş bizimki ne diye soruyor. daha 3 yaşında çocuklar araba markası konuşmaya başlıyor
En güzeli bebe yunuyle oluyoayy bayıldım buna. oğluşuma göre tam. örneğini nerden bulabiliriz acaba. kaç numara tığ ip vs bu bilgileri nerden bulabiliriz canım.
canım ben önce bununla başlamak istiyorum. bu sanki daha hızlı ilerleyecekmiş gibi bir his var içimde çünkü ip kalın. ben bunu iki güne örerim burdan paylaşırım. :)) ama sana zahmet bi öğreniver. ipini bide şiş numaralarını. ay çok şey mi istedim acabaçok heves ettim birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?