2017 EKİM Anne adayları

Ah ahh keşke bizim zamanimiz gibi olsa ama ilkokulda ki bebeler bile biliyor zenginliği

Benim babam fabrika sahibi onun ki müdür diyor düşün Siz lojmanda mi oturuyonuz bunlar bu laflar ilk okul bebelerinin lafları
Bu durum da ailelerin yetistirmesindeki suctan kaynaklanıyor. Benim su hayatta acimayacagim tek sey egitime verilen para. Hic çocuklarıma ev birakayim araba birakayim derdim olmaz. Calissinlar kendileri alsinlar. Ben okutayim sonra kocamla dunyayi gezicem :)) Bu velet gelmese bu yaz da planim vardı da iptal oldu iyi ki de oldu saglikla gelsin kuzum.

Velhasil benim derdim cocuga balik tutmayı ogretmek gerisi onun secimi. Uzulmesin diye de sartlar dahilinde elimden geleni yaparım.

Cnm ilk yolladığım sis ile yaplms.. bu gösterecegm tığ ile..belki bunu daha iyi yaparsin..
ayy bayıldım buna. oğluşuma göre tam. örneğini nerden bulabiliriz acaba. kaç numara tığ ip vs bu bilgileri nerden bulabiliriz canım.
Cnm valla ipin adını hatırlamıyorum ama öğrenirim haber ederim sana bundan yapacaksan eger :)
canım ben önce bununla başlamak istiyorum. bu sanki daha hızlı ilerleyecekmiş gibi bir his var içimde çünkü ip kalın. ben bunu iki güne örerim burdan paylaşırım. :)) ama sana zahmet bi öğreniver. ipini bide şiş numaralarını. ay çok şey mi istedim acaba çok heves ettim birden

İnsallah bebisim allah kismet etsin insallah hersey gonlune gore olsun. Ben daha mutevazi hayaller kuruyorum demekki cocugumla ilgili:)
Ruhumuz fakir :)) Kiz ben ucuzu varken ayni markayi niye pahali alayim aptal miyim ben. A101 ime laf yok :))
Saka bir yana Rabbim hepimizin gonlune gore versin.

hımmm baktım şimdi canım .. modelin renkleri guzelmiş aslında, beyaz kesin kullan bence renkler içerisinde .. Pembe mi kullanmak istemiyorsun?

Cinsiyet belli değil kıza mavi eyvallahda erkeğe pembe olmaz ki beyazın yanına birşey bulmak lazım

bizim çevremizdede birsürü kolej var bende onları gördükten sonra vazgeçtim. çocuklar acayip saygısızlar kreş için bile araştırıp kurum kreşine verdim kızımı. inşallah iyi bir okul bulabiliriz okul çağı geldiğinde.

benim eşimde gönderceksem iyi bir koleje gönderirim diyor. onunda yıllığı en az 60 bin tl tabi yıl boyu masrafları da kesin vardır sonra bir hesap ediyoruz o kadar parayı biriktirsek zaten hayatı kurtulur diyoruz :) durum vahim yani. şimdi önüne bayrağı diken kolej oluyor. inşallah doğru bir karar veririz okul zamanları geldiğinde :) şimdiden korkuyor insan

Ah ahh keşke bizim zamanimiz gibi olsa ama ilkokulda ki bebeler bile biliyor zenginliği

Benim babam fabrika sahibi onun ki müdür diyor düşün Siz lojmanda mi oturuyonuz bunlar bu laflar ilk okul bebelerinin lafları

benim kızım kurum kreşine gidiyor orda bile çocuklardan duyup geliyor anne işte bilmem kimin arabalarının markası şuymuş bizimki ne diye soruyor. daha 3 yaşında çocuklar araba markası konuşmaya başlıyor

Daha cok var yahu:) biz su ikili testleri atlatalim da hayirlisiyla:)

Taa en basta da demistim kaza maza olmazsa diye :) Rabbimden gelene boynumuz kildan ince ben derim bir o verir uc ona karışamayız:)

Aynen yahu:) netten bakayim dedim bi:) anam o da ne 40 liradan basliyo 150 ye kadar gidiyo ayip gunah alti ustu kova yani:)
Nitekim hepsi plastik :) Bebek arabasında kaliteli bakiyorum mesela arastirmalarimdan ve arkadaslarimdan aldigim bilgilere gore karar verdim. Biraz pahali ama onunda cozumunu buldum gorumcem ingiltere den getirecek.

Tabi kardesim tabii boyle oluyor en guzel konusanin siz zenginmisiniz diyor Ben yasadiklarimdan yola cikarak insallah once iyi bir ilkokul istiyom karakterine gore ortaya bakicam insallah rabbim hepimizin çocuğunu iyilerle karşılaştırsın

En güzeli bebe yunuyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…