- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.701
Ahahahah :)) Ben cinsiyet ogrenemedim daha ufak benimki :) ama koleje yollayacagim diyorum. O gunleri gorelim de insallah o zaman dusunuruz. Saglikli olsun da baska bir şey istemiyorum. Direkt uzerime alinip cevap verdim :))Oooooo kızlar hayrola :) cinsiyetleri öğrenmişiz doğum yapmışız bir de okul beğeniyoruz :) Kaç gündür giremedim baya bi geri kalmışım olaydan yahu :) Nettiniz siz böyle :)))
Cinsiyet belli değil kıza mavi eyvallahda erkeğe pembe olmaz kibeyazın yanına birşey bulmak lazım
açık yeşil ve kavun içi nasıl ?
Ahahahah :)) Ben cinsiyet ogrenemedim daha ufak benimki :) ama koleje yollayacagim diyorum. O gunleri gorelim de insallah o zaman dusunuruz. Saglikli olsun da baska bir şey istemiyorum. Direkt uzerime alinip cevap verdim :))
ayy bayıldım buna. oğluşuma göre tam. örneğini nerden bulabiliriz acaba. kaç numara tığ ip vs bu bilgileri nerden bulabiliriz canım.
canım ben önce bununla başlamak istiyorum. bu sanki daha hızlı ilerleyecekmiş gibi bir his var içimde çünkü ip kalın. ben bunu iki güne örerim burdan paylaşırım. :)) ama sana zahmet bi öğreniver. ipini bide şiş numaralarını. ay çok şey mi istedim acabaçok heves ettim birden
Baktnmi canm sn onaB Biravucmutluluk sari beyaz yapmis cok güzel olmuş.
Tabi kardesim tabii boyle oluyoren guzel konusanin siz zenginmisiniz diyor Ben yasadiklarimdan yola cikarak insallah once iyi bir ilkokul istiyom karakterine gore ortaya bakicam insallah rabbim hepimizin çocuğunu iyilerle karşılaştırsın
Ya kızlar benim belim ve sağ kalçam ağrıyo özellikle yürürken filan kalçama iğne batıyor sanki neden olabilir ? Böyle bi durumla karşılaşan var mı acep?
Ya kızlar benim belim ve sağ kalçam ağrıyo özellikle yürürken filan kalçama iğne batıyor sanki neden olabilir ? Böyle bi durumla karşılaşan var mı acep?
Tatlım bende de var. Özellikle yürürken sol tarafımda oluyor. Oturduğum yerden kalkarken daha şiddetli oluyor ama biraz yürüyünce azalıyor. bugün doktora sordum ben olur tabi ki çok normal dedi
açık yeşil ve kavun içi nasıl ?
B Biravucmutluluk sari beyaz yapmis cok güzel olmuş.
İkili test sonucun mu fistik?ay daha sonucum cıkmadı ne guzel yarın doktora gitcektim haftaya kalıcak
Evet canm benmde sol ağrıyor ve geçmiyor ;(Ya kızlar benim belim ve sağ kalçam ağrıyo özellikle yürürken filan kalçama iğne batıyor sanki neden olabilir ? Böyle bi durumla karşılaşan var mı acep?
Bu topige suan atıyorum:)
aynen canım merkez labrotuarına gonderilmis heralde daha sıra gelmedi:) neyse haftaya gidersem daha buyur cinsiyet tahminide yapar doktor:)İkili test sonucun mu fistik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?