2017 EKİM Anne adayları

Oooooo kızlar hayrola :) cinsiyetleri öğrenmişiz doğum yapmışız bir de okul beğeniyoruz :) Kaç gündür giremedim baya bi geri kalmışım olaydan yahu :) Nettiniz siz böyle :)))
Ahahahah :)) Ben cinsiyet ogrenemedim daha ufak benimki :) ama koleje yollayacagim diyorum. O gunleri gorelim de insallah o zaman dusunuruz. Saglikli olsun da baska bir şey istemiyorum. Direkt uzerime alinip cevap verdim :))

Ahahahah :)) Ben cinsiyet ogrenemedim daha ufak benimki :) ama koleje yollayacagim diyorum. O gunleri gorelim de insallah o zaman dusunuruz. Saglikli olsun da baska bir şey istemiyorum. Direkt uzerime alinip cevap verdim :))

Amin canım tabi ki sağlıklı sıhhatli olmaları en önemlisi :) Benimkinin de daha cinsiyeti belli değil ama insan dayanamıyor zaten illa ki düşünüyor. Ben de eşimle konuşuyorum burda şu okul iyi ona gider falan diye. Bir an önce doğsalar da büyüseler keşke :)))

Kuzum.dediğin gibi iki gnde bter cnku duz oruyorsun hicbirseyi yok..akıllı ip diye geciyor kendiliginden desenli boyle zaten..bebek yünü.. tuhafiyede bak kesin farkedersin hemen zaten.. cok kullansli yumusack ve heme yapılıyor ben tavsiye ediyorum herkese :)) he bide 6 numara sis ve iple yapiliyor :) kenarları da tığ isi..

Ya kızlar benim belim ve sağ kalçam ağrıyo özellikle yürürken filan kalçama iğne batıyor sanki neden olabilir ? Böyle bi durumla karşılaşan var mı acep?

Tatlım bende de var. Özellikle yürürken sol tarafımda oluyor. Oturduğum yerden kalkarken daha şiddetli oluyor ama biraz yürüyünce azalıyor. bugün doktora sordum ben olur tabi ki çok normal dedi

Ya kızlar benim belim ve sağ kalçam ağrıyo özellikle yürürken filan kalçama iğne batıyor sanki neden olabilir ? Böyle bi durumla karşılaşan var mı acep?

Tatlım bende de var. Özellikle yürürken sol tarafımda oluyor. Oturduğum yerden kalkarken daha şiddetli oluyor ama biraz yürüyünce azalıyor. bugün doktora sordum ben olur tabi ki çok normal dedi

Bende de oluyo benimki de olabilir diyo:) bu doktorlar hep agiz birligi yapmis:) la canim aciyo caniiiiiiim:)

ay daha sonucum cıkmadı ne guzel yarın doktora gitcektim haftaya kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…