- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.881
Annem de her gun evde oturur bugun gunubirlik istanbul yalova gezisi yapacagi tuttu:)Annem şeffaf renk banyo seti, bebek askıları ve yoğurt kavanozu almış bana :)
Bitmez inşallah canım sen de akşama alırsın.Annem de her gun evde oturur bugun gunubirlik istanbul yalova gezisi yapacagi tuttu:)
Evladimin kismetiyse alirim herhalde ya. Bakalim... nasip kismet! Annem cok kismetli bu cocuk diyo oyledir insallah:)Bitmez inşallah canım sen de akşama alırsın.
çok tatlılardı ya bende almayı düşündüm ama 6aydan önce kullanılmaz gibi geldi vazgeçtimbenim annem de bunu almış. :)) hep pembeler kalmış mavi bi tane kalmış almış hemen :))
bence de öyle 6 aydan önce kullanılmaz. zaten anne sütünden başka bişey vermeye gerek kalmaz inşallah :) ama yine de heves ediliyor işte :)))çok tatlılardı ya bende almayı düşündüm ama 6aydan önce kullanılmaz gibi geldi vazgeçtimtabi cinsiyetide tahmini kız olsa bile güvenemedim dr çok incelemedi gibi geldi
aynen canım çok tatlışlardı öyle düşünmeme rağmen heveslendim ama cinsiyetten almadım işte annende heves edip almış çok güzel bencebence de öyle 6 aydan önce kullanılmaz. zaten anne sütünden başka bişey vermeye gerek kalmaz inşallah :) ama yine de heves ediliyor işte :)))
Benim cok cok dusuktu ondan mi acaba olmadi hic bulantim:)Kızlar sürekli kusmalar tiroit hormonunun yüksekliğinden kaynaklanırmış tv de doktor dedi tekrar test yapıp bakılması gerekiyormuş
Göstermemesinden belliydi kız olduğu :))
benim de hiç yoktu nerdeyse. çok rahat geçiyo elhamdülillah. genelde erkek bebeklerde bulantı çok olmuyomuş derler. :)Benim cok cok dusuktu ondan mi acaba olmadi hic bulantim:)
0.80 çıktıydı benimki ama bugün gene bulanıyo ya. Kusturacak cins değil hafif hafif. Benim kızçe geliyor galiba mide bulantısı var, ciltte bozulma var. Eylülüm geliyor :)Benim cok cok dusuktu ondan mi acaba olmadi hic bulantim:)
Hadi affettim calis calis:) erkege benziyor dedi ikili testi yapan doktor ama kendi doktorum herhangi bir yorum yapmadi bakalim ogreniriz:)kirmizigitar
Bu kız mezuniyet sınavına çalışıyor kuzum
Ondan giremiyorum iki hafta sonra full serbest olacağım inşallah
Senin bebişin cinsiyeti belli oldumu ?
Bizim doktorumuz erkek dedi ama eminde değil
a101 e bende baktım sadece biberonlar kalmıştı onlardan aldım gerisini talan etmişler
Hamile giyim alışverişi yapanınız varmı ya
Ben maviden kot tişört vs almıştım ama klasik giyimde adres lazım bana şu sınavda giymeye şık birşeyler almam lazım gören bilen haber versin
Bence o kisiden kisiye degisiyor ya annem abimde de bende de cok kusmus:) bana benzersen isin zor dedi ama ben hic kusmadim iki ogurdum o kadarbenim de hiç yoktu nerdeyse. çok rahat geçiyo elhamdülillah. genelde erkek bebeklerde bulantı çok olmuyomuş derler. :)
Benim saçımda da egzama var. Hep olurdu zaten şimdi ilacı süremediğim için iyice azdı. Suratımdakini de egzama diye tahmin ediyorum. Cumartesi cildiyeye gideceğim sabah, öğlen de bebek için gidiceğiz. Annem ve kv erkek olurken çirkinleşmişler. Annem ben sende çok güzelleştim diyor :) Hayırlısı ya Eylül'üm geliyordur belki de dediğin gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?