2017 EKİM Anne adayları

çok tatlılardı ya bende almayı düşündüm ama 6aydan önce kullanılmaz gibi geldi vazgeçtim tabi cinsiyetide tahmini kız olsa bile güvenemedim dr çok incelemedi gibi geldi
bence de öyle 6 aydan önce kullanılmaz. zaten anne sütünden başka bişey vermeye gerek kalmaz inşallah :) ama yine de heves ediliyor işte :)))

bence de öyle 6 aydan önce kullanılmaz. zaten anne sütünden başka bişey vermeye gerek kalmaz inşallah :) ama yine de heves ediliyor işte :)))
aynen canım çok tatlışlardı öyle düşünmeme rağmen heveslendim ama cinsiyetten almadım işte annende heves edip almış çok güzel bence

Benim cok cok dusuktu ondan mi acaba olmadi hic bulantim:)
0.80 çıktıydı benimki ama bugün gene bulanıyo ya. Kusturacak cins değil hafif hafif. Benim kızçe geliyor galiba mide bulantısı var, ciltte bozulma var. Eylülüm geliyor :)

kirmizigitar
Bu kız mezuniyet sınavına çalışıyor kuzum
Ondan giremiyorum iki hafta sonra full serbest olacağım inşallah
Senin bebişin cinsiyeti belli oldumu ?
Bizim doktorumuz erkek dedi ama eminde değil
a101 e bende baktım sadece biberonlar kalmıştı onlardan aldım gerisini talan etmişler
Hamile giyim alışverişi yapanınız varmı ya
Ben maviden kot tişört vs almıştım ama klasik giyimde adres lazım bana şu sınavda giymeye şık birşeyler almam lazım gören bilen haber versin

Hadi affettim calis calis:) erkege benziyor dedi ikili testi yapan doktor ama kendi doktorum herhangi bir yorum yapmadi bakalim ogreniriz:)

Benim gecen hamileligimden pantolonlarim vardi onlari giyiyorum bol bluzlarim vardi bi de onlarla idare ediyorum simdilik ama evet bende bi alisverise ciktim hamile kulodu bile bulamadim netten bakmayi dusunuyorum cok cesit yok olanlarda cok basit seyler ise giderken giyebilecegim adam gibi hicbisey yok 4-5 bluzla geciriyorum simdilik...

Bakalim benim a101 den neler bulucam:) bulursam alayim size de:) kargolarim

ay canım Rabbim once sağlıklı ve hayırlısını sonrada gönlünde ne varsa onu versin hadi bakalım doktordan sonar bizede haber ver bakalım doctor sana ne diyecek sorma benim egzamalar iyice azdı saçım berbat durumda şuan ama yapcak bişey yok benim kullandığın içinde sitrik asit vardı yakıyordu o geçiriyordu şuan onu kullanamıyorum o yüzden azdı bu kadar neyse doğuma kadar sabretcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…