- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.901
benim de hiç yoktu nerdeyse. çok rahat geçiyo elhamdülillah. genelde erkek bebeklerde bulantı çok olmuyomuş derler. :)
Ben de kullanamadığım için azdı diye tahmin ediyorum canım. Napalım böyle geçiştireceğiz yapacak bir şey yok. Haftasonu belki hamilelere uygun bir ilaç verir de rahatlarım.ay canım Rabbim once sağlıklı ve hayırlısını sonrada gönlünde ne varsa onu versin hadi bakalım doktordan sonar bizede haber ver bakalım doctor sana ne diyeceksorma benim egzamalar iyice azdı saçım berbat durumda şuan ama yapcak bişey yok benim kullandığın içinde sitrik asit vardı yakıyordu o geçiriyordu şuan onu kullanamıyorum o yüzden azdı bu kadar neyse doğuma kadar sabretcem
Olabilir benim sabah oluyor azcık geciyor sonra :)Benim cok cok dusuktu ondan mi acaba olmadi hic bulantim:)
Ben de son kontrolde soracaktim birakayim mi diye kesin birak dicek zTen ama bebisimi gorunce unuttum sormayi hala iciyorum:) birakmak bi kanamayi felan tetiklemez insallah ondan da korkuyorum birakmayakızlar birşey soracağım bugün drumu aramıştım aramışken aklıma geldi progestanı artık bırakayımmı dedim dr progestanı neden verdiğini bile hatırlamadı (ben hatırlattım) ama bırakabilirsin dedi. progestan kullananlar vardı bıraktılarmı devammı ediyorlar acaba. içmek istemiyorum aslında ama bilemedim
Benim dusuktu tsh hormonum doktorda normal dedi ne ilac verdi ne bisey ona mi bagli kusmalar ama her sabah ac karnina kusuyorum yaKızlar sürekli kusmalar tiroit hormonunun yüksekliğinden kaynaklanırmış tv de doktor dedi tekrar test yapıp bakılması gerekiyormuş
Senin kacti canim ?Benim cok cok dusuktu ondan mi acaba olmadi hic bulantim:)
Cokk iyi ya güle güle kullanın inslh :) o kadr hoşuma gttiki ablama aldığım bnde esimi yolladm belki bulur kaldıysa :)Annem şeffaf renk banyo seti, bebek askıları ve yoğurt kavanozu almış bana :)
bende işte ondan korkuyorum bi hafta önce devam et yok yenileyelim dedi şimdi bırak dedi kafamı karıştırdıBen de son kontrolde soracaktim birakayim mi diye kesin birak dicek zTen ama bebisimi gorunce unuttum sormayi hala iciyorum:) birakmak bi kanamayi felan tetiklemez insallah ondan da korkuyorum birakmaya
Bnde devam ediyorum canm dün unuttum bugn agrim varkızlar birşey soracağım bugün drumu aramıştım aramışken aklıma geldi progestanı artık bırakayımmı dedim dr progestanı neden verdiğini bile hatırlamadı (ben hatırlattım) ama bırakabilirsin dedi. progestan kullananlar vardı bıraktılarmı devammı ediyorlar acaba. içmek istemiyorum aslında ama bilemedim
Alistira alistiria birakmak lazim bence. Mesela gunde kac kullaniyosun?bende işte ondan korkuyorum bi hafta önce devam et yok yenileyelim dedi şimdi bırak dedi kafamı karıştırdı
1.1 felandi.Senin kacti canim ?
Hadi ya unuttugunda mi oldu? Bende bir keee unuttum o zaman agrim oldu denk geldi diye dusundum ama uok resmen birakinca agri oluyoBnde devam ediyorum canm dün unuttum bugn agrim var
Daha öncede konusmustuk ya tesadfmu diye bence değilmiş . Brde sna demistm ya uyandığımda ağrı vardı yüzükoyun yatmisim diye ondan dolayı gün içinde ağrı yapmaz sanırım ya belkide progestani unuttugumdan sabah agrilyla uyandmHadi ya unuttugunda mi oldu? Bende bir keee unuttum o zaman agrim oldu denk geldi diye dusundum ama uok resmen birakinca agri oluyo
İnşallah kimse almamıştır da sana nasip olur canım benim.Cokk iyi ya güle güle kullanın inslh :) o kadr hoşuma gttiki ablama aldığım bnde esimi yolladm belki bulur kaldıysa :)
Malesf kuzum benm sıpa çok şanssız br çocuk olucak ya. Hc br istediğim olmuyor hamile kaldigimdan beri hep br aksilikİnşallah kimse almamıştır da sana nasip olur canım benim.
Be canım sabah gidip neden kendine de almadın bu kadar uygun bulmuşken alsaydın keşke. Neyse bir şey olmaz netten buluruz sana da.Malesf kuzum benm sıpa çok şanssız br çocuk olucak ya. Hc br istediğim olmuyor hamile kaldigimdan beri hep br aksilik
Evet bak denemek lzim. Ama ben daha once gunduz ictigimi unutmustum bir kac kez ama agri olmadiDaha öncede konusmustuk ya tesadfmu diye bence değilmiş . Brde sna demistm ya uyandığımda ağrı vardı yüzükoyun yatmisim diye ondan dolayı gün içinde ağrı yapmaz sanırım ya belkide progestani unuttugumdan sabah agrilyla uyandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?