2017 EKİM Anne adayları

Be canım sabah gidip neden kendine de almadın bu kadar uygun bulmuşken alsaydın keşke. Neyse bir şey olmaz netten buluruz sana da.
Valla çok erken diye almadm ama çok ozendm ya:) neyse kısmeti yokmuş . Ya belki burda ucuzdur bakmak lazm aslında. Bn 2 sene önce bebek giyim vs. mağazasında çalışırken 5li setini 50tlye satiyorduk tekli ne kadr suan fiyatlar nasıl bilmiyorum

Ben de son kontrolde soracaktim birakayim mi diye kesin birak dicek zTen ama bebisimi gorunce unuttum sormayi hala iciyorum:) birakmak bi kanamayi felan tetiklemez insallah ondan da korkuyorum birakmaya

Ben kutuyu bitirdim canım ve sonra devam etmedim. Şimdi iyiyim çok şukur, hiç korkma.

canım ben şimdi okudum yazıklarını çok üzüldüm hamilesin can taşıyordun üzme kendini bebeğini düşün her evlilikte problemler olur bizde eşimle ilk yılda o kadar çok kavga ettik ki ama bizde boşanıcam diyen bendim hep beni istemiyor falan sanıyordum ilk aklıma o geliyordu tabiki kötü bir düşünce şimdi şimdi aklımı toparlıyorum hamile kaldıktan sonar kafama dank etti bazı şeyler o hiç bırakmadı bizde sakin taraf eşimdir ben manyak olan tarafım bağırırım çağırırım sinirle son söylüceğimi ilk söylerim uuuuu daha neler neler eşimde aksine umursamaz kafasına hiçbişey takmaz rahatına düşkündür kavga sırasında çıkar gider odadan sakinleşince konuşalım der ya da konuyu kapat uzatma der bense aksine üstüne giderim bu konu şimdi sıcağı sıcağına konuşulacak yok sa daha büyür ilerde mantığındayım. eşinin yaptığı büyük terbiyesizlik hamile kadına bıçakla yürümek nedir o senin karın karnındaki senin çocuğun!!! biriktirmen kötü olmuş canım hiçbir zaman biriktirme susma da çünkü susunca erkekler tepesine biner insanın indiremezsin bence eşin şöyle salim kafayla düşünsün ne yaptığını anlayacak evlilik bitirmek o kadar kolay değil eğer seni gerçekten seviyorsa geri dönecektir merak etme o sinirle gitmiştir o. sakin ol yemek yememezlik falan yapma bebeğini düşün kendini düşün sağlığını düşün Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu çıkarsın karşına canım benim

Bnde devam ediyorum canm dün unuttum bugn agrim var
bende senin gibi gece yatarken kullanıyorum en iyi bu kutu bitsin öyle bırakayım ama zaten sürekli kullanmakta doğumu olumsuz etkiliyo diye duydum rahmi kalınlaştırdığından şuan tabi erken daha bizim için olumsuz etkilemez daha

Valla bnm doktorum umarm şaşırmış da böyle demistr bana progestan ve coraspin 30.haftaya kadr devam dedi en son ondan önce progestan 14.hafta kesecegm demişti ya şaşırdı inslh 30.haftaya kadr kullan rahim nasıl kalinlasr demi

Kızlar ikili test sonuçlarımı yeni aldım da orda kombine risk diye bişi yazmıyodu. Doktoruma gösterdim de normal dedi sonuçlar bi sıkıntı yok. Sizinkilerde kombine risk die bişi yazıyo muydu

Kızlar ikili test sonuçlarımı yeni aldım da orda kombine risk diye bişi yazmıyodu. Doktoruma gösterdim de normal dedi sonuçlar bi sıkıntı yok. Sizinkilerde kombine risk die bişi yazıyo muydu
Doktor dediyse artik bırak, her sonucta ayni seyler olmuyor

Ben 30lu haftalara kadar kullanacakmışım progestanı. 200*3
Üstelik arada proluton depot da alıyorum. Çocuk doğunca bağımlı olucak yavrum Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…