- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.921
Bn sadece gece yatarken iciyorum ya. Bilmiyorum bugn br ağrı var ya karnımın üzerine yattığımdan yada progestani unuttugumdanEvet bak denemek lzim. Ama ben daha once gunduz ictigimi unutmustum bir kac kez ama agri olmadi
Valla çok erken diye almadm ama çok ozendm ya:) neyse kısmeti yokmuş . Ya belki burda ucuzdur bakmak lazm aslında. Bn 2 sene önce bebek giyim vs. mağazasında çalışırken 5li setini 50tlye satiyorduk tekli ne kadr suan fiyatlar nasıl bilmiyorumBe canım sabah gidip neden kendine de almadın bu kadar uygun bulmuşken alsaydın keşke. Neyse bir şey olmaz netten buluruz sana da.
Bebeğinizi hangi kasığınızda hissediyosunz özellikle cinsiyeti belli olan hamişler
Ben de son kontrolde soracaktim birakayim mi diye kesin birak dicek zTen ama bebisimi gorunce unuttum sormayi hala iciyorum:) birakmak bi kanamayi felan tetiklemez insallah ondan da korkuyorum birakmaya
ben günde bir tane kullanıyorum ilk baştan buyana çünkü migrenimi tetikledi dr günde 1 kullan o zaman dediAlistira alistiria birakmak lazim bence. Mesela gunde kac kullaniyosun?
Kizlar yazayim mi yazamadim mi bilemedim ama anlatacak kimsem yok dayanamadim...
Esimle yeni evliyiz bebegimiz ilk geceden oldu gibi birsey kestiremiyorum 6 yillik sevgililik dönemi ardindan evlendik o yalniz yasamaya alismis sanki... Bende hem yeni evlilik hem hamilelik baya psikolojik acidan degisimler yasiyorum...
Dun tartistik uzatmadim bugun isten geldim baktim uzatıyor surat asmalar vs bende patladim benmiyim hamile senmisin vs. Sus dedikce susmadim kustum butun kirginliklarimi bicakla uzerime yurudu bicaklicak sandim o kadar gozu dönmüştu ki dudagim ucuklamis o an vurmadi ama hirpaladi baya sonrada basti gitti aglamaktan helak oldum dilim tutuldu kendi kendime konusmaya calistim dolim tutulmuş konusamadim bebegime korkuyorum birsey olurmu diye kafayi yicem bir yandanda diyorum bebegim dogsa ne olur hale bak...
Babam sahip cikmadi bana dugun falan yapmadik git nikahla evlen dedi ceyiizmi falan vermediler ondan mi diyorum boyle yapıyor gidecek yerim yok diyemi yedim kendimi 1 saattir cok kotuyum
bende senin gibi gece yatarken kullanıyorum en iyi bu kutu bitsin öyle bırakayım ama zaten sürekli kullanmakta doğumu olumsuz etkiliyo diye duydum rahmi kalınlaştırdığından şuan tabi erken daha bizim için olumsuz etkilemez dahaBnde devam ediyorum canm dün unuttum bugn agrim var
ben fitil gibi kullanıyorum mide bulantısı ve ağrı yaptığı içinHanımlar progestanı içiyor musunuz yoksa fitil gibi mi kullanıyorsunuz?
Valla bnm doktorum umarm şaşırmış da böyle demistr bana progestan ve coraspin 30.haftaya kadr devam dedi en son ondan önce progestan 14.hafta kesecegm demişti ya şaşırdı inslh 30.haftaya kadr kullan rahim nasıl kalinlasr demibende senin gibi gece yatarken kullanıyorum en iyi bu kutu bitsin öyle bırakayım ama zaten sürekli kullanmakta doğumu olumsuz etkiliyo diye duydum rahmi kalınlaştırdığından şuan tabi erken daha bizim için olumsuz etkilemez daha
Bn kapsül olarak kullanıyormHanımlar progestanı içiyor musunuz yoksa fitil gibi mi kullanıyorsunuz?
Bn kapsül olarak kullanıyorm
Valla bilmiyorum bnm kanamam faln olmadı zatn tedbr amaçlı verildi. Zatnde 14.hafta oldu aha kessin artk:)Fitil olarak kullanmak daha iyiymiş canım haberin olsun :)
Bana doktorum içileni verdi. 4 gündür hala kahverengi akıntı geliyor. korkulacak bişey varmı acaba?Hanımlar progestanı içiyor musunuz yoksa fitil gibi mi kullanıyorsunuz?
Doktor dediyse artik bırak, her sonucta ayni seyler olmuyorKızlar ikili test sonuçlarımı yeni aldım da orda kombine risk diye bişi yazmıyodu. Doktoruma gösterdim de normal dedi sonuçlar bi sıkıntı yok. Sizinkilerde kombine risk die bişi yazıyo muydu
Benimde ayni bunun icin ilac vermedi degil mi? Ama ilginc olan ben bulaniyorum hergun bi part kusuyorum1.1 felandi.
Kanama alanin mi var? Neden o kadar yogun?Ben 30lu haftalara kadar kullanacakmışım progestanı. 200*3
Üstelik arada proluton depot da alıyorum. Çocuk doğunca bağımlı olucak yavrum Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?