2017 EKİM Anne adayları

Ya bn almadım A101 den erken gibi geldi netten baktım banyo setleri 60 dan başlıyor neyse nasipte ne varsa o alınacak
Yoo e-bebekte 20 - 25 liradan başlıyor. Buluruz. Ben de önce bi gideyim bakayım dedim. Sonra vazgeçtim. Cinsiyeti belli olsun, cicili bicili birseyler almak istedim. Bi de file yok bunda. File de almak gerekecek. Ya aldıgım kuvete uygun olmazsa file. Daha zaman var.

Ya kizlar sagda veya solda olmasi cinsiyeti etkilemiyor yani bu bi belirti degil eger iliskinin oldugu gun yumurta catladiysa erkek eger iliskiden sonra catladiysa kiz oluyor. Sebebide erkek spermler en hizli olan ve en hizli ilerleyen bunlar hizli yasayip hizli ölüyor. Kiz spermi ise yavas hareket eden bunlarda yavas hareket edip uzun yasiyorlar bu

Evet ben de öyle biliyorum. Önemli olan çatlama ve ilişki günü.

Ben çatlatma iğnesi kullandığım için erkek oldu o zaman :)

Kizlar bi kaç gündür idrara sıkıştığımda kasığımda sancı oluyor ya. Var mi boyle bisey yasayan? Idrara sıkıştığımda daha şiddetli giriyor. Sıkışık değilken de ara ara oluyor. Tedirgin oldum biraz ya. Özellikle de sol kasigim...

Bencede sasirmistir ya sikayet yok dusuk riski donemide 16. Haftadan sonra azaliyo ne gerek var artik bence 16dan sonra gereksiz

Bende dun aksamdan bu yana cok sk wc cikiyorum su iciyorum 10 15dk sonra wc bi gariplik var gibi

Kanama alanin mi var? Neden o kadar yogun?
Evet, maalesef. Geçen hafta kanama geçirdim iğne ve dualar sayesinde durdu yeni ama ultrasonda içerde kanama alanı görüldü. İnşaAllah rahimde kaybolur. Hep yatacaksın dedi doktor. Geçen hafta yaptığım temizliği söyledim kızdı.

Elbetteki öylede koca karı tahmini gibi bişey diyelim meraktan yani sadece elbetteki bilimsel kesinliği yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…