2017 EKİM Anne adayları

Cnm e bebektekini görmedim onasa bi bakım

Sana bi soru kuzucuk. İliskiden 1 gun sonra olmus dollenme:) sence kiz mi erkek mi? Catlamayi bilmiuorum ama net olarak bildigim iliskinin 22 ocakta oldugu ama dollenmenin 23 ocakta oldugu:)

Bazen bende de oluyor hatta idrarimi yaptigim halde agri hemen gecmiyor

Dış etim şişmiş ağrı faln yoktu oysaki inslh intahaplanma flan değildir

Kuzum hamilelikten dis eti odemi oluyor :) bende gecen hamileligimde olmustu ordan biliyorum

Kizlar iyi geceler, ablam şu bebek kalp dinleme cihazi alacakmiş bana hediye ne düşünüyorsunuz? Saglik ocagindakinden.
Zarari yoktur degil mi? Burada da kullanan cok varmiş.

Geri indi :) belki brsey battı :)

Bu arada Minipanda benm yumurtam ayın 17sinde catladi ilişki 16 18inde oldu smdi ihtimal %50 mi oluyo??

Kuzucuklarim iyi aksamlar bisey dicem ben yaaaa :/ karnim ikide bir kasılıyo gibi oluyo ara ara sanci giriyo bu normal mi yoksa kotu bisey mi uffff

Doktora sordunmu canim bir zarari varmi? Sen ne kadara aldin?

Sormadim ama arastirdigim kadariyla yokmus benimki zaten dandik bisey steteskop gibi 80 liraya mi ne almistik. 5. Ayda anca duyarim kalbini

Birşey alabildnmi örtmeniiimmm :)

Yok anam be anca emzik kalmisti a101 den emzik alacak halim yok simdiden dedim:)

Kuzucuklarim iyi aksamlar bisey dicem ben yaaaa :/ karnim ikide bir kasılıyo gibi oluyo ara ara sanci giriyo bu normal mi yoksa kotu bisey mi uffff

Kuzu nasil bisey? Benim de bu aksam bi kasilma seklinde sancim var cozemedim. Cuma gunu kontrolden sonra olmustu doktor cok bastirdi ondan herhalde dedim kac gun surdu dun de ikili testte yine bastirdi doktor ( hatta pozisyon degistirsin diye karnima vurdu ultrason cihaziyla:) acaba ondan ki anlamadim ki

Elbetteki öylede koca karı tahmini gibi bişey diyelim meraktan yani sadece elbetteki bilimsel kesinliği yoktur.
Biliyorum canim maksat eglenmek bende belirtileri takip ediyorum yoksa ogrenene kadar her zaman %50 ihtimalde

Talan edilmiş dimi :)

Yaa böyle kasilma gibi bisey bide asagidan da arasira bi sanci yokluyo senin muayeneden oldu diyelim benim neden oluyo

Bu bilgiye gore kiz ama iste y kromozom tasiyan sperm kac gun yasiyo o konuda bilgim yok genelde 72 saat yasadigi soyleniyor bu 3 gun yapar son zamanlara xx kromozomlu spermler kaliyor kiz olma ihtimali yuksek son sozum Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…