- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.961
Cnm e bebektekini görmedim onasa bi bakımYoo e-bebekte 20 - 25 liradan başlıyor. Buluruz. Ben de önce bi gideyim bakayım dedim. Sonra vazgeçtim. Cinsiyeti belli olsun, cicili bicili birseyler almak istedim. Bi de file yok bunda. File de almak gerekecek. Ya aldıgım kuvete uygun olmazsa file. Daha zaman var.
Ya kizlar sagda veya solda olmasi cinsiyeti etkilemiyor yani bu bi belirti degil eger iliskinin oldugu gun yumurta catladiysa erkek eger iliskiden sonra catladiysa kiz oluyor. Sebebide erkek spermler en hizli olan ve en hizli ilerleyen bunlar hizli yasayip hizli ölüyor. Kiz spermi ise yavas hareket eden bunlarda yavas hareket edip uzun yasiyorlar bu
Kizlar bi kaç gündür idrara sıkıştığımda kasığımda sancı oluyor ya. Var mi boyle bisey yasayan? Idrara sıkıştığımda daha şiddetli giriyor. Sıkışık değilken de ara ara oluyor. Tedirgin oldum biraz ya. Özellikle de sol kasigim...
Dış etim şişmişağrı faln yoktu oysaki inslh intahaplanma flan değildir
Nerden anladinkirmizigitar senin erkek yahuuuu :)
Icime doğdu :)Nerden anladin
Geri indi :) belki brsey battı :)Sana bi soru kuzucuk. İliskiden 1 gun sonra olmus dollenme:) sence kiz mi erkek mi? Catlamayi bilmiuorum ama net olarak bildigim iliskinin 22 ocakta oldugu ama dollenmenin 23 ocakta oldugu:)
Bazen bende de oluyor hatta idrarimi yaptigim halde agri hemen gecmiyor
Kuzum hamilelikten dis eti odemi oluyor :) bende gecen hamileligimde olmustu ordan biliyorum
Ben aldim ama hala duyamiyom:)Kizlar iyi geceler, ablam şu bebek kalp dinleme cihazi alacakmiş bana hediye ne düşünüyorsunuz? Saglik ocagindakinden.
Zarari yoktur degil mi? Burada da kullanan cok varmiş.
Doktora sordunmu canim bir zarari varmi? Sen ne kadara aldin?Ben aldim ama hala duyamiyom:)
Birşey alabildnmi örtmeniiimmm :)Ben aldim ama hala duyamiyom:)
Doktora sordunmu canim bir zarari varmi? Sen ne kadara aldin?
Birşey alabildnmi örtmeniiimmm :)
Kuzucuklarim iyi aksamlar bisey dicem ben yaaaa :/ karnim ikide bir kasılıyo gibi oluyo ara ara sanci giriyo bu normal mi yoksa kotu bisey miuffff
Biliyorum canim maksat eglenmek bende belirtileri takip ediyorum yoksa ogrenene kadar her zaman %50 ihtimaldeElbetteki öylede koca karı tahmini gibi bişey diyelim meraktan yani sadece elbetteki bilimsel kesinliği yoktur.
Talan edilmiş dimi :)Sormadim ama arastirdigim kadariyla yokmus benimki zaten dandik bisey steteskop gibi 80 liraya mi ne almistik. 5. Ayda anca duyarim kalbini
Yok anam be anca emzik kalmisti a101 den emzik alacak halim yok simdiden dedim:)
Kuzu nasil bisey? Benim de bu aksam bi kasilma seklinde sancim var cozemedim. Cuma gunu kontrolden sonra olmustu doktor cok bastirdi ondan herhalde dedim kac gun surdu dun de ikili testte yine bastirdi doktor ( hatta pozisyon degistirsin diye karnima vurdu ultrason cihaziyla:) acaba ondan ki anlamadim ki
Ya muhtemelen bi de satilmamis aslinda cunku indirim yapmislardi:) 10 liraya dusmustu kuvetler ama kalmamis kova ve masrapa vardi ama kuvet bulamayinca almadimTalan edilmiş dimi :)
Sormadim ama arastirdigim kadariyla yokmus benimki zaten dandik bisey steteskop gibi 80 liraya mi ne almistik. 5. Ayda anca duyarim kalbini
Yok anam be anca emzik kalmisti a101 den emzik alacak halim yok simdiden dedim:)
Kuzu nasil bisey? Benim de bu aksam bi kasilma seklinde sancim var cozemedim. Cuma gunu kontrolden sonra olmustu doktor cok bastirdi ondan herhalde dedim kac gun surdu dun de ikili testte yine bastirdi doktor ( hatta pozisyon degistirsin diye karnima vurdu ultrason cihaziyla:) acaba ondan ki anlamadim ki
Bu bilgiye gore kiz ama iste y kromozom tasiyan sperm kac gun yasiyo o konuda bilgim yok genelde 72 saat yasadigi soyleniyor bu 3 gun yapar son zamanlara xx kromozomlu spermler kaliyor kiz olma ihtimali yuksek son sozum Allah bilirSana bi soru kuzucuk. İliskiden 1 gun sonra olmus dollenme:) sence kiz mi erkek mi? Catlamayi bilmiuorum ama net olarak bildigim iliskinin 22 ocakta oldugu ama dollenmenin 23 ocakta oldugu:)
Bazen bende de oluyor hatta idrarimi yaptigim halde agri hemen gecmiyor
Kuzum hamilelikten dis eti odemi oluyor :) bende gecen hamileligimde olmustu ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?