- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.981
Burda sabah 7:30 8:00 de kuyruk oluyo A101 ve bim önlerinde,oglumu okula götürürken önünden geçiyorum ayrica kapı açıldığında da bi izdiham oluyomusTalan edilmiş dimi :)
Simdi 16sindaki iliskiden olanlar gittiyse kiz 18inde olanlar gittiyse erkekGeri indi :) belki brsey battı :)
Bu aradaMinipanda benm yumurtam ayın 17sinde catladi ilişki 16 18inde oldu smdi ihtimal %50 mi oluyo??
Demk erken gitsen bulacaktn. Kısmeti yokmuş bizimkilerin .. :)Ya muhtemelen bi de satilmamis aslinda cunku indirim yapmislardi:) 10 liraya dusmustu kuvetler ama kalmamis kova ve masrapa vardi ama kuvet bulamayinca almadim
Bugn gördm canm bz arabayla durduk kapıdan giriyorlardı cümbr cemaatBurda sabah 7:30 8:00 de kuyruk oluyo A101 ve bim önlerinde,oglumu okula götürürken önünden geçiyorum ayrica kapı açıldığında da bi izdiham oluyomus
Hemen üsüstk dmi :) bilgi ise yaramadı bnde Zaten%50 ihtimal yani neyse ya zaten bna erkek gbi dedi haftaya cumartesi netlesicek :)Simdi 16sindaki iliskiden olanlar gittiyse kiz 18inde olanlar gittiyse erkekya kizlar ben bu bilgiyi sagda kiz veya solda erkek diyorlar ya ona istinaden paylastim
Ayni bilgiyi bende biliyorum iste ama tikandigimiz nokta ayni :) erkek spermler kac saat yasiyor orasini bilmiyoruz:)Bu bilgiye gore kiz ama iste y kromozom tasiyan sperm kac gun yasiyo o konuda bilgim yok genelde 72 saat yasadigi soyleniyor bu 3 gun yapar son zamanlara xx kromozomlu spermler kaliyor kiz olma ihtimali yuksek son sozum Allah bilir
Bnce 24 saat yasiyorlardir zaten yumurtaliga varmaları 12 13 saati buluyormus 12saatte orda yaşarlar bence :)Ayni bilgiyi bende biliyorum iste ama tikandigimiz nokta ayni :) erkek spermler kac saat yasiyor orasini bilmiyoruz:)
O zaman erkek:) cunku tek iliskiden oldu onu biliyorum:)Bnce 24 saat yasiyorlardir zaten yumurtaliga varmaları 12 13 saati buluyormus 12saatte orda yaşarlar bence :)
Ama guzel bilgi insan merak ediyo anliyoruz birbirimiziHemen üsüstk dmi :) bilgi ise yaramadı bnde Zaten%50 ihtimal yani neyse ya zaten bna erkek gbi dedi haftaya cumartesi netlesicek :)
Bencede erkek ya . Umarm 12 saat o kadr yolculuk yapıp yumurtayı bulamayınca ölmüyorlardrO zaman erkek:) cunku tek iliskiden oldu onu biliyorum:)
Benmkide 3 gün geriden geliyor ama onla alakalı degildir ya bn adetn 18.gunu yumurtladm normalde 15 16.gunu olmalıydı o yüzden 3 gün geride diye düşünüyorum. Ama guzl tahminms tek ilişki ile hamile kalanlar için bnm 17.gunu gece preseed ile iliskim oldu 18.gunu akşama kadr sağ kasigim agridi bn yerlesiyo mu acep dedm ama yumurta catliyormus dahaAma guzel bilgi insan merak ediyo anliyoruz birbirimiziben mesela ayni senin durumun gibi yumurtlamadan once ve sonra oldu ve 3 gun geriden geliyo gec dollendiyse birde bu durumda benim kizim olmasi lazim ama bilemiyo insan %50 doktorlar soyleyene kadar. Kesinlesince hangisi oldugunu kestiririz gayri Hakkimizda hayirli olani nasip etsin Rabbim saglikli sihhatli kucagimiza alalimda dimi
Oglen ne yedin yada aksam? Baharatli ve agir gelmis olabilirKizlar belim ve karnim agriyor ....karnim kasiliyor, birde bogazim yaniyor ,yediklerim sanki oradane yapsam soda da kar etmedi
Hamburger biraz kocamandan küçük ev yapımıOglen ne yedin yada aksam? Baharatli ve agir gelmis olabilir
Kuzu cok mu agrin? Yani zaman zaman hepimizde oluyor oyle bir agri mi yoksa farkli daha siddetli bi agri miHamburger biraz kocamandan küçük ev yapımı
Karnım ve belim neden
Degil ama yatinca falan geliyor yeni geldi o yuzden takiyom sirta da vuruyor birde surekli wcKuzu cok mu agrin? Yani zaman zaman hepimizde oluyor oyle bir agri mi yoksa farkli daha siddetli bi agri mi
Aklıma idrar yolu enfeksiyonu veya sistis geldi sistis bele vururmus . Ve ağrı yaparms kasıkta falanda . Gecmezse br git yarn istersenDegil ama yatinca falan geliyor yeni geldi o yuzden takiyom sirta da vuruyor birde surekli wc
Bilemedim kuzum ya ala ala.Degil ama yatinca falan geliyor yeni geldi o yuzden takiyom sirta da vuruyor birde surekli wc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?