2017 EKİM Anne adayları

Geri indi :) belki brsey battı :)

Bu arada Minipanda benm yumurtam ayın 17sinde catladi ilişki 16 18inde oldu smdi ihtimal %50 mi oluyo??
Simdi 16sindaki iliskiden olanlar gittiyse kiz 18inde olanlar gittiyse erkek ya kizlar ben bu bilgiyi sagda kiz veya solda erkek diyorlar ya ona istinaden paylastim

Burda sabah 7:30 8:00 de kuyruk oluyo A101 ve bim önlerinde,oglumu okula götürürken önünden geçiyorum ayrica kapı açıldığında da bi izdiham oluyomus
Bugn gördm canm bz arabayla durduk kapıdan giriyorlardı cümbr cemaat bn böyle bakarken eşim ağzını ayırma hepsi biter şimdi dedi adam biliyor çünkü

Simdi 16sindaki iliskiden olanlar gittiyse kiz 18inde olanlar gittiyse erkek ya kizlar ben bu bilgiyi sagda kiz veya solda erkek diyorlar ya ona istinaden paylastim
Hemen üsüstk dmi :) bilgi ise yaramadı bnde Zaten%50 ihtimal yani neyse ya zaten bna erkek gbi dedi haftaya cumartesi netlesicek :)

Bu bilgiye gore kiz ama iste y kromozom tasiyan sperm kac gun yasiyo o konuda bilgim yok genelde 72 saat yasadigi soyleniyor bu 3 gun yapar son zamanlara xx kromozomlu spermler kaliyor kiz olma ihtimali yuksek son sozum Allah bilir
Ayni bilgiyi bende biliyorum iste ama tikandigimiz nokta ayni :) erkek spermler kac saat yasiyor orasini bilmiyoruz:)

Hemen üsüstk dmi :) bilgi ise yaramadı bnde Zaten%50 ihtimal yani neyse ya zaten bna erkek gbi dedi haftaya cumartesi netlesicek :)
Ama guzel bilgi insan merak ediyo anliyoruz birbirimizi ben mesela ayni senin durumun gibi yumurtlamadan once ve sonra oldu ve 3 gun geriden geliyo gec dollendiyse birde bu durumda benim kizim olmasi lazim ama bilemiyo insan %50 doktorlar soyleyene kadar. Kesinlesince hangisi oldugunu kestiririz gayri Hakkimizda hayirli olani nasip etsin Rabbim saglikli sihhatli kucagimiza alalimda dimi

Benmkide 3 gün geriden geliyor ama onla alakalı degildir ya bn adetn 18.gunu yumurtladm normalde 15 16.gunu olmalıydı o yüzden 3 gün geride diye düşünüyorum. Ama guzl tahminms tek ilişki ile hamile kalanlar için bnm 17.gunu gece preseed ile iliskim oldu 18.gunu akşama kadr sağ kasigim agridi bn yerlesiyo mu acep dedm ama yumurta catliyormus daha yok ya benmkinin erkek olma ihtimali daha yüksek sabaha kadr yumurtaliga varip sabah döllenme olsa erkek olma ihtimali var yani kismet işi ya birazda bu arada nasılda alistrmisim kendimi erkeğe

Kizlar belim ve karnim agriyor ....karnim kasiliyor, birde bogazim yaniyor ,yediklerim sanki orada ne yapsam soda da kar etmedi

Günaydın kızlar. Haydaaa herkeste bi ağrı bi sancı noluyor böyle. Bende de dün çok kasık ağrısı oldu. Fırında yemek yapıyordum. Fırın da yerde bizim. Egilip kalkınca kasıklarım ağrıdı. Eşime dedim sen bak yemeğe bakalım ben eğilemiyom. Diyo ki sen de bazen bu hamileliği kullanıyorsun gibi geliyor. Ne alaka ya. Ağrımasa niye ağrıyo diyeyim. Neyse hepimize geçmiş olsun. Birseyi yoktur insallah bebişlerimizin. Benim randevum yarın zaten. Meraklardayım çok. Ense ölçumü de yapılacak. Allah'ım insallah sonuçlar normal çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…