- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.001
bel ağrısı bu haftalarda olması normalmiş çünkü vucüt kalça kemiği vs kendini doğuma hazırlamaya başlıyormuş yani belimiz genişlemeye falan başlayacakmış dün okumuştum. birazda ayakta fazla kalmaktanda oluyo benim sabahtan başladı bugün ağrımaya. wc sorununu hala anlamadım son günler iştahım acıldı fazla yiyorum sanırım ve çok susuyorum sonrada sık wc ama sanki böbrekte süzülmüyoDegil ama yatinca falan geliyor yeni geldi o yuzden takiyom sirta da vuruyor birde surekli wc
Ayaklarini yuksege kaldirarak otur lutfen daha cok faydasini gorursun.Günaydın kızlar. Valla ağrı bendede var gece karnımda bıçak sağlıdı sanki kalkıp gezindim geçmedi bide garip sabit bir ağrıydı ve sağ taraftaydı apandist falan diye korktum 3 saat sonra yorgunluktan sızmışım uyandığımda geçmişti şükür ama şimdide o ağrıyan yer acıyo nasıl ağrıdıysa artık :)
Hayirli haberler ile gel inşaAllah.Günaydın kızlar. Haydaaa herkeste bi ağrı bi sancı noluyor böyle. Bende de dün çok kasık ağrısı oldu. Fırında yemek yapıyordum. Fırın da yerde bizim. Egilip kalkınca kasıklarım ağrıdı. Eşime dedim sen bak yemeğe bakalım ben eğilemiyom. Diyo ki sen de bazen bu hamileliği kullanıyorsun gibi geliyor. Ne alaka ya. Ağrımasa niye ağrıyo diyeyim. Neyse hepimize geçmiş olsun. Birseyi yoktur insallah bebişlerimizin. Benim randevum yarın zaten. Meraklardayım çok. Ense ölçumü de yapılacak. Allah'ım insallah sonuçlar normal çıkar.
Nasil oldun?Kizlar belim ve karnim agriyor ....karnim kasiliyor, birde bogazim yaniyor ,yediklerim sanki oradane yapsam soda da kar etmedi
Sürekliyse doktorunu ara hemen ama dinlenince geciyorsa bol bol uzan. Simdi nasilsin?Gunaydin kizlar dunden beri kasigimda cok kotu agri var ve hala agriyor korkuyorum. Arada bicak saplanır gibi de agri oluyor. Umarim bebegim iyidir yarina kadar zor sabredicem
Saglik ocagindakinden istedim benSormadim ama arastirdigim kadariyla yokmus benimki zaten dandik bisey steteskop gibi 80 liraya mi ne almistik. 5. Ayda anca duyarim kalbini
Yok anam be anca emzik kalmisti a101 den emzik alacak halim yok simdiden dedim:)
Kuzu nasil bisey? Benim de bu aksam bi kasilma seklinde sancim var cozemedim. Cuma gunu kontrolden sonra olmustu doktor cok bastirdi ondan herhalde dedim kac gun surdu dun de ikili testte yine bastirdi doktor ( hatta pozisyon degistirsin diye karnima vurdu ultrason cihaziyla:) acaba ondan ki anlamadim ki
kendini belki yormuşsundur canım bazen bana diyolar eğilip doğrulma bende diyorum mecburum sonuçta yardım edecek kimsem yok. o yüzden öyle ağrı olabilir demekki ama sen dikkat et eşinede hiç kulak asma onlar yan gelip yatsak diye bizim durumu nazlanıyo sanıyorlarGünaydın kızlar. Haydaaa herkeste bi ağrı bi sancı noluyor böyle. Bende de dün çok kasık ağrısı oldu. Fırında yemek yapıyordum. Fırın da yerde bizim. Egilip kalkınca kasıklarım ağrıdı. Eşime dedim sen bak yemeğe bakalım ben eğilemiyom. Diyo ki sen de bazen bu hamileliği kullanıyorsun gibi geliyor. Ne alaka ya. Ağrımasa niye ağrıyo diyeyim. Neyse hepimize geçmiş olsun. Birseyi yoktur insallah bebişlerimizin. Benim randevum yarın zaten. Meraklardayım çok. Ense ölçumü de yapılacak. Allah'ım insallah sonuçlar normal çıkar.
Uykumdan uyandığımda bile devam ediyordu. Şimdi bir vuruyor bir geçiyor. Ama ağrıyor yaSürekliyse doktorunu ara hemen ama dinlenince geciyorsa bol bol uzan. Simdi nasilsin?
Ne zaman gittin doktora canım, ne zaman dedi erkek diye?
canım kusura bakma yanlış söyledim. bide ekim ayında geliyomuş. bi nisan bi ekim. senede iki kere. yani kataloglarda öyle. yine de sen bilirsin :))
Canım dün gece sen cevap yazmayınca seni çok merak ettim kusura bakma ama diğer konularına baktım 2015 yazdığın kişi ile mi evlendin ?
Sen ne tarafta hissediyorsun?
Nasıl yani tatlım? Dövmüş müydü daha önce seni????
Ah be canim ya.... bende dedim ozur delan diledi herhalde...
Ay ekimdede geliyorsa yetisir belki bizim bebelere
Yok kuzum ne kusuru hayır o konu bana ait değil işin içinden çıkamayan bir arkadaşım vardı onun için açmıştık bu hesabı... Valla onun durum benden kolay oldu evlendi telli duvaklı çokta mutlu :) mail adres şifremi bilmediğim için yeni hesap açamadım burdan devam ettim bende :) yazamadım dün bir anda eşim öğlen eve gelince çiçek almış özür diledi vs. Tabi tam olarak yumuşadım sayılmaz ama akşam arkadaşım eşi kardeşim falan geldi misafirliğe onların gelmesi biraz ona yol oldu sadece gece gittim yatak odasında yattım ama kapımıda kilitledim gelemedi yanıma... o kadar çok hırpalamışki kalbim ayrı acıyor bedenim ayrı her tarafım sızlıyor sıcağı sıcağına anlamadım sanırım.
ve söyledim boşanmak istiyorsan aç davayı bir kez daha aynı şeyi yaşarsam benim davam açmam senin için maddi manevi daha çekilmez olur diye... Saçmalama ne boşanması iyi değildim bir daha olmaz dedi ve yalandan annemi aradım söyledim annem gel dedi dedim... Gözü korktu ve birde en yakın arkadaşının eşine anlattım oda eşine anlatmış...
Eşi de şok olmuş ben sorarım ona hesabını demiş öğlen geldiğinde iyiydi aradılar sanırım
Canım benim..Yazmakla yazmamak arasında kaldım dün akşamdan beri inanki senin için çok üzüldümBu dönemde böyle aşırı kırıcı tepkiler veren bir adama senin söylediğin üç beş kuruşluk masraflar ders olmaz üzgünüm ki kolay kolay hiçbirşey ders olmaz Ailenin zamanında bildiği şeyler vardır demekki hiçbir aile evladı için yanlış olanı istemiyor Allah onları başımızdan eksik etmesin..Vereceğin tepkiler senin ilerdeki hayatını belirleyecek,çok iyi dusunmelisin hatalı senmissin gibi davranmamani tavsiye ederim,tabiki en doğrusunu sen bilirsin.. Senin için hep dua ediyorum. Bu dönemde kolay kaldirilabilecek seyler değil ama imtihan dünyası işte...Hep dua et Allah eşine hidayet versin. ..
Günaydın kızlar. Valla ağrı bendede var gece karnımda bıçak sağlıdı sanki kalkıp gezindim geçmedi bide garip sabit bir ağrıydı ve sağ taraftaydı apandist falan diye korktum 3 saat sonra yorgunluktan sızmışım uyandığımda geçmişti şükür ama şimdide o ağrıyan yer acıyo nasıl ağrıdıysa artık :)
geçmiş olsun canım. ben balayı dönemine girdim sanırım. hiç bişeyim yok çok şükür :))günaydın tatlımvalla bende akşam çok kötüydüm ölüyorum sandım mide bulantısı öğürme mide ağrısı yaptı çok fena iki yudum ekmeği zarzor ite ite yedim ilaç içmek için öğürtü o kadar fena bir öğürtü ki nefes aldırmıyor resmen kasıklarım falan sancıdı sonar ilaç etkisini gösterince uyudum ama çok kötüydü hatta bir ara bebeğe bişey oldu sandım çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?