2017 EKİM Anne adayları

Günaydın kızlar. Valla ağrı bendede var gece karnımda bıçak sağlıdı sanki kalkıp gezindim geçmedi bide garip sabit bir ağrıydı ve sağ taraftaydı apandist falan diye korktum 3 saat sonra yorgunluktan sızmışım uyandığımda geçmişti şükür ama şimdide o ağrıyan yer acıyo nasıl ağrıdıysa artık :)

günaydın herkese kızlar
Degil ama yatinca falan geliyor yeni geldi o yuzden takiyom sirta da vuruyor birde surekli wc
bel ağrısı bu haftalarda olması normalmiş çünkü vucüt kalça kemiği vs kendini doğuma hazırlamaya başlıyormuş yani belimiz genişlemeye falan başlayacakmış dün okumuştum. birazda ayakta fazla kalmaktanda oluyo benim sabahtan başladı bugün ağrımaya. wc sorununu hala anlamadım son günler iştahım acıldı fazla yiyorum sanırım ve çok susuyorum sonrada sık wc ama sanki böbrekte süzülmüyo birde 2.günü baş ağrımın geçmiyo ve sanırım sinirlerim bozulmaya başladı baş ağrısı yorgunluk dinlenememe gerilmeye başladım bugün bir bitse artık

Ayaklarini yuksege kaldirarak otur lutfen daha cok faydasini gorursun.

Hayirli haberler ile gel inşaAllah.

günaydın kızlar. nasıl oldunuz ağrılarınız devam ediyor mu. bende de göbekten başka hiç bişey yok bende mi bi sıkıntı var anlamadım.

Günaydın kızlar. Bu kasık ağrısını dün aksam doktora sordum. Dayanamadim aradim yani. Hem şiddetlendi dün bende de hem bıçak saplanmalari artti. Kanama olmadikca sakin endise etme dedi. Hem rahim hem de legen kemigi genisliyor ondan dedi. 16. Haftaya kadar ara ara devam eder hatta kalçaya da vurur dedi. Bu sabah inat gibi kasığımda degil kalçamda ağrı :) telaş etmeyin bence. Hepimizde birden oluyo bi de sonuçta B Biravucmutluluk kız gecen gün bisey sordun bana sonra kaçtın gittin aşkolsun. Şu sütyen olayina da bayildim yahu cok tatliymis

Saglik ocagindakinden istedim ben

kendini belki yormuşsundur canım bazen bana diyolar eğilip doğrulma bende diyorum mecburum sonuçta yardım edecek kimsem yok. o yüzden öyle ağrı olabilir demekki ama sen dikkat et eşinede hiç kulak asma onlar yan gelip yatsak diye bizim durumu nazlanıyo sanıyorlar ben tedbirli eğilip kalkıyorum ani hareket etme canım.Endişelenme yarında inşallah güzel çıkacak sonuçların Allaha emanetler bebişlerimiz. bende çok endişelendim ve sonra rahatladım seninde öyle olur inşallah

canım kusura bakma yanlış söyledim. bide ekim ayında geliyomuş. bi nisan bi ekim. senede iki kere. yani kataloglarda öyle. yine de sen bilirsin :))

Ay ekimdede geliyorsa yetisir belki bizim bebelere
Canım dün gece sen cevap yazmayınca seni çok merak ettim kusura bakma ama diğer konularına baktım 2015 yazdığın kişi ile mi evlendin ?

Yok kuzum ne kusuru hayır o konu bana ait değil işin içinden çıkamayan bir arkadaşım vardı onun için açmıştık bu hesabı... Valla onun durum benden kolay oldu evlendi telli duvaklı çokta mutlu :) mail adres şifremi bilmediğim için yeni hesap açamadım burdan devam ettim bende :) yazamadım dün bir anda eşim öğlen eve gelince çiçek almış özür diledi vs. Tabi tam olarak yumuşadım sayılmaz ama akşam arkadaşım eşi kardeşim falan geldi misafirliğe onların gelmesi biraz ona yol oldu sadece gece gittim yatak odasında yattım ama kapımıda kilitledim gelemedi yanıma... o kadar çok hırpalamışki kalbim ayrı acıyor bedenim ayrı her tarafım sızlıyor sıcağı sıcağına anlamadım sanırım.

ve söyledim boşanmak istiyorsan aç davayı bir kez daha aynı şeyi yaşarsam benim davam açmam senin için maddi manevi daha çekilmez olur diye... Saçmalama ne boşanması iyi değildim bir daha olmaz dedi ve yalandan annemi aradım söyledim annem gel dedi dedim... Gözü korktu ve birde en yakın arkadaşının eşine anlattım oda eşine anlatmış...
Eşi de şok olmuş ben sorarım ona hesabını demiş öğlen geldiğinde iyiydi aradılar sanırım

Ah be canim ya.... bende dedim ozur delan diledi herhalde...

Diledi diledi hatta dün akşam misafirlerimiz vardı evi bile temizledi çıkrı ikramlık aldı öçay servisini falan hepsini o yaptı.
Ama ben misafirler gidince yatak odasına girdim kapımıda kilitledim yattım... Sabah karşı kabus gördüm ama eşimin ölüm haberini alıyordum gerçek gibiydi uyandığımda ağlıyordum hıçkıra hıçkıra gittim yanına uyandı zaten sesime ne oldu dedi yok bişi uyu sen dedim geri geçtim yaşıyordu sonuçta :)

canım özür dilemesine sevindim valla inşallah daha iyi olacak aranız merak etme sen nasılsın elin nasıl oldu ? üzme kendini artık pişman olmuş bak kesin başka bişeye sinirliydi sana patladı o Rabbim aranızı bozmasın kimseyede bozmaya fırsat vermesin inşallah

ya tabiki hatalı ben değilim kuzum bunu çok iyi biliyorum benim en büyük sıkıntım biriktirip patlamam ve o patlamada gözüm dönüyor bekarlığımda anneme babama kardeşimede hep böyle yapardım... küfür etmem kolay kolay ama küfürden ağır ince laflar ederim dilim esnektir o konuda...

ve yinede karşımdakinide anlamaya çalışırım ters zamanıydı belki benim kadar onunda taktığı konular vardı bilemiyorum ki...

özür diledi akşamı bile beklemeden öğlen çıktı geldi işten ama fazla yüz vermedim kırgınım çünkü hala...

günaydın tatlım valla bende akşam çok kötüydüm ölüyorum sandım mide bulantısı öğürme mide ağrısı yaptı çok fena iki yudum ekmeği zarzor ite ite yedim ilaç içmek için öğürtü o kadar fena bir öğürtü ki nefes aldırmıyor resmen kasıklarım falan sancıdı sonar ilaç etkisini gösterince uyudum ama çok kötüydü hatta bir ara bebeğe bişey oldu sandım çok korktum

geçmiş olsun canım. ben balayı dönemine girdim sanırım. hiç bişeyim yok çok şükür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…