2017 EKİM Anne adayları

lovedido canım benim çok sevindim senin adına. Demek ki kafası yerine gelmiş seninkinin. Valla bak söyle kocana benim Türkiye'nin her yerinde arkadaşım var seni fena hırpalarlar mahvederler de Bizim kızımızı üzmek öyle kolay değil İnşallah bu aranızda geçen en son büyük tartışma olmuş olur. Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah. Herkesin...

günaydın kızlar. nasıl oldunuz ağrılarınız devam ediyor mu. bende de göbekten başka hiç bişey yok bende mi bi sıkıntı var anlamadım.

günaydın canım benim valla bende de göbek yok bulantıdan başka bişeyde yok şükret haline ne güzel keşke bende senin gibi olsam akşam çok kötüydüm valla ölüyorum sandım

evet onda da bendede öfke problemi var geçim sıkıntısı istenmeme durumu babam tarafından istenmemesi falan yıprattı bayağı onuda benide... Ki şöyle babamın 2 tane kirada evi var inan babamın gösterdiği biri ile otursam geç bu evde otur derdi.. Altımda arabam vardı arabama bile el koydu babam ki kendi param ile almıştım sadece babamın üzerine yapmıştım arabayı... Bunların hepsi birikince sıkıntı oluyor.

Sanırım aramıyorum çok diye memleketteki görümcelerimden biride doldurmuş... Onuda söyledi dün laf arasında annem ablamları ara diye bende dedim hamileyim kurdeşen oldum o oldu bu oldu onlar beni hiç aradımı hayatımda 1 kere gördüm ben onları daha alışma sürem var... burdaki görümcem 2 3 günde bir arıyor oda büyük benden o niye arıyor o zaman ?

canım barışmanıza çok sevindim. ama ne olursa olsun üstelik bide iki canlıyken üzerine bıçakla yürüyen adama çok güvenme derim. sen aileni arkana almaya bak. onlarla iyi geçin annene ve babana hediye alıp gönüllerini al bir an önce

canım bana da doktor 11. hafta gittiğimde erkeğe benziyor demişti. şimdi kesinleşti

aaa erkek mi peki? bende 19 nisan da gidicem bir daha ikili test sonucu götürcem ama haftaya çarşambada ikili test için gataya gitcem haydarpaşaya bakalım ordaki doctor ne dicek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah

GeBe adında mağaza var orada klasik giyim bulanilirsin diye düşünüyorum. :)

evet canım erkek amin inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin canımm

Bana doktorum içileni verdi. 4 gündür hala kahverengi akıntı geliyor. korkulacak bişey varmı acaba?

Yoktur canım kahverengi akıntıdan korkma dediler sana verilen hap tek tip zaten bazı doktorlar ağız yoluyla al diyor bazıları fitil yoluyla. Benim doktorum mide asiti etkisini azaltıyomus diye fitil al daha etkili olur dedi.

geçmiş olsun canım. ben balayı dönemine girdim sanırım. hiç bişeyim yok çok şükür :))

sağol canım benim valla benim ağır geçiyor galiba keşke bende hafif geçenlerden olsaydım neyse Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de birde güç versin sabır versin inşallah

benim bi arkadaşımında erkek çocuğu var. hamileyken tam 9 ay boyunca kusmuş çok zor geçmiş hamileliği :))

ayy anam ondan korkuyorum ya bende inşallah 4. ayda geçer de artık bende aşerme aşamasına geçerim canım ya birde kız olursa çok bulantı olur diyorlar erkekler daha fena bence daha şimdiden başladı yaramazlığa baksana

geçer canım merak etme sen :) bizim oğluşlar yaramazlıkta yapsa onlar için değer bu arada ben günlük yarım saat yürüyüşe başladım. çok faydalı oluyor. ama tuzu hayatımdan çıkaramıyorum çok tuzlu yiyorum. ödem yapmasa bari

Kızlar birşey soracağım yarın doktor kontrolüm var 11+2 olmuş olacağım sizce doktor cinsiyet tahmini yapar mı? Çok mu erken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…