- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.021
canım bana da doktor 11. hafta gittiğimde erkeğe benziyor demişti. şimdi kesinleşticumartesi gittim canım cumartesi günü söyledi
günaydın kızlar. nasıl oldunuz ağrılarınız devam ediyor mu. bende de göbekten başka hiç bişey yokbende mi bi sıkıntı var anlamadım.
sağol canım benim. inan yaşadığına kendim yaşamışım gibi üzüldüm. ama sana şunu söyleyeyim bundan sonra biriktirme çünkü patlama daha büyük oluyo. sen sustukça kabul ettikçe o daha fazlasını isteyecek. ilk başlarda bende senin gibi hep kendim yaptım sorumluluk vermedim işten geldi uzandı yattı hamileliğin ilk günleride aynı sandı ta ki 7 haftamda kanama olup hastahaneye yatınca anladı ama bizdede aile meselesi var sürekli bizdeler ben bide onlara yetişiyordum. hala daha öyle ama azda olsa yardım görüyorum artık. sana tavsiyem korkarak susup oturmaman ileride daha fazla şiddette olur yada çocuğuna da şiddet gösterebilir. anladığım kadarıyla sana bıçak tutuyo evi kırıp dağıtıyor öfke kontrol problemi var. Bu problemi kabullenmeli ve aşmaya çalışmalı yoksa şimdi değilsede ileride yine boşanma sebebi olur bırak oda burnu sürtülsün pişman olup dönsün sakın geri dön deme suçluymuş gibi davranma. şimdi kalk kahvaltılık olsun birşeyler ye ve güçlü dur herşeyde bir hayır vardır. "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm" bu zikri çek rabbim yardımcın olsun.
canım barışmanıza çok sevindim. ama ne olursa olsun üstelik bide iki canlıyken üzerine bıçakla yürüyen adama çok güvenme derim. sen aileni arkana almaya bak. onlarla iyi geçin annene ve babana hediye alıp gönüllerini al bir an önceDiledi diledi hatta dün akşam misafirlerimiz vardı evi bile temizledi çıkrı ikramlık aldı öçay servisini falan hepsini o yaptı.
Ama ben misafirler gidince yatak odasına girdim kapımıda kilitledim yattım... Sabah karşı kabus gördüm ama eşimin ölüm haberini alıyordum gerçek gibiydi uyandığımda ağlıyordum hıçkıra hıçkıra gittim yanına uyandı zaten sesime ne oldu dedi yok bişi uyu sen dedim geri geçtim yaşıyordu sonuçta :)
benim de hiç yoktu nerdeyse. çok rahat geçiyo elhamdülillah. genelde erkek bebeklerde bulantı çok olmuyomuş derler. :)
bilmiyorum canım belki bünyeden de kaynaklanıyor olabilir. bugün çenemin üzerinde döküntüler oluşmuş sadece o var :)Aryam starkım bende tam tersi biliyorum erkek bebek yorar anneyi derler bizim burda
canım bana da doktor 11. hafta gittiğimde erkeğe benziyor demişti. şimdi kesinleşti
GeBe adında mağaza var orada klasik giyim bulanilirsin diye düşünüyorum. :)@kirmizigitar
Bu kız mezuniyet sınavına çalışıyor kuzum
Ondan giremiyorum iki hafta sonra full serbest olacağım inşallah
Senin bebişin cinsiyeti belli oldumu ?
Bizim doktorumuz erkek dedi ama eminde değil
a101 e bende baktım sadece biberonlar kalmıştı onlardan aldım gerisini talan etmişler
Hamile giyim alışverişi yapanınız varmı ya
Ben maviden kot tişört vs almıştım ama klasik giyimde adres lazım bana şu sınavda giymeye şık birşeyler almam lazım gören bilen haber versin
Valla bilmiyorum bnm kanamam faln olmadı zatn tedbr amaçlı verildi. Zatnde 14.hafta oldu aha kessin artk:)
evet canım erkekaaa erkek mi peki? bende 19 nisan da gidicem bir daha ikili test sonucu götürcem ama haftaya çarşambada ikili test için gataya gitcem haydarpaşaya bakalım ordaki doctor ne dicekAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah
Bana doktorum içileni verdi. 4 gündür hala kahverengi akıntı geliyor. korkulacak bişey varmı acaba?
Aryam starkım bende tam tersi biliyorum erkek bebek yorar anneyi derler bizim burda
benim bi arkadaşımında erkek çocuğu var. hamileyken tam 9 ay boyunca kusmuş çok zor geçmiş hamileliği :))vallaha bak doğru canım benim anamı ağlattı bu çocukakşam artık diyorum ki sen bir doğ bak ben sana neler yapıcam
geçmiş olsun canım. ben balayı dönemine girdim sanırım. hiç bişeyim yok çok şükür :))
Canım geçenlerde benimde birkaç gün şişti sonra kendiliğinden geçti :)Dış etim şişmişağrı faln yoktu oysaki inslh intahaplanma flan değildir
benim bi arkadaşımında erkek çocuğu var. hamileyken tam 9 ay boyunca kusmuş çok zor geçmiş hamileliği :))
geçer canım merak etme sen :) bizim oğluşlar yaramazlıkta yapsa onlar için değerayy anam ondan korkuyorum ya bende inşallah 4. ayda geçer de artık bende aşerme aşamasına geçerim canım yabirde kız olursa çok bulantı olur diyorlar erkekler daha fena bence daha şimdiden başladı yaramazlığa baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?