2017 EKİM Anne adayları

Canım benim yaaa çok sevindim :)) Erkekler işte çabuk parlayıp çabuk sönüyorlar. Sonra nazımızı çekmek zorunda kalıyorlar. Kendini o kadar yıprattın kendini de üzdün bizi de üzdün.. İnşallah bundan sonra el üstünde tutar eşin seni..

inşallah canım valla canım tuzlu yeme album yapıyormuş valla şişersin Allah korusun ben çok tuzu aramam tuzsuzda olsa yerim ama benim şekerle sıkıntım var azalttım ama bırakamadım bir türlü bende ogle yemeğinden sonar hem hava alıyım hemde midem rahatlasın diye şirketin etrafında 2 tur atıyorum iyi geliyor biraz

Kızlar birşey soracağım yarın doktor kontrolüm var 11+2 olmuş olacağım sizce doktor cinsiyet tahmini yapar mı? Çok mu erken?

yok canım erkekse birde gösterirse görüyor doktorlar ben cumartesi günü 10+5 çıktım ultrasonda doctor büyük ihtimal erkek dedi alenen gösterdi bizimki kendini

Kuzum çok saol

işte bizde sıkıntı ikimizde sinirliyiz sinirlendimi gözümüz birşey görmez oda bana sus der o yüzden e ben susamıyorum o susamıyor sonunda bu duruma geldik. bende senin gibi düşünüyordum şimdi sıcağı sıcağına konuşulsun ki konuşurken amacım kavga değildi aslında konuşup anlaşmak ama iki tarafta sinirli olunca konuşup anlaşmaktan çok kendi kendine konuşmak oluyor çünkü ne ben ne o birbirimizi duymuyoruz...

neyseki özür diledi hatasını anladı bende sinir katsayısı hormomlardan dahada yükseldi onu ayırt edemiyordu etti. Dün misafirim gelecekti söyledim temizlik yaptı bulaşıkları yıkadı doktora gidelim mi dedi yok dedim... Biraz devam ettirdim küslüğümü ama gece ayrı yattım sabah 6 da öyle bir kabusla ağlayarak uyandım ki soluğu yanında buldum...
rabbim dedim gösteriyor hayırı şerri onun acısını gösterdi bana elimden geldiğince gem vurucağım kırgınlığma bebeğim için bizim için

Bizim de pzt günü kontrolümüz var.. devlet hastanesine gidiyorum ben.. 12+1 olmus olcaz.. insallah bizim de cinsiyetimiz belli olur.. ama devlette pek erken söylemiyormuş drlar... ozele gidip bir daha muayene olmak da istemiyorum ultrasona sık girmemek icin.. insallah soyler bize de.. erken midir bilmiyorum ama

Benimde aynı canım özellikle bazı geceler kalkamıyorum tuvalete sabah uyandığımda çok oluyor sanırım meshane doluyor e bide rahimde büyüyür bence normal yani korkma

bende senin gibiyimdir canım eşim asla ayrı yatmak istemez ne olursa olsun yatağa küs girmeyelim der ama bende çabuk unutamam o özür dileyene kadar konuşmam en sonunda o dayanamaz erkeklerin kafası bizimkinden ayrı çalışıyor canım yapcak bişey yok biz detaycıyız herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünürüz ama onlar yüzeysel düşünüyor bende 5 sonunda hamile kalınca anladım o yüzden şuan normal yaşadıklarınız ilk kavgalar hep şiddetli oluyor kırgınlık çok fazla oluyor ama geçicek canım merak etme zaman geçtikçe huyuna alışıcaksın oda sana alışıcak bazı şeyleri görmezden geliceksiniz evlilik bunu gerektiriyor çünkü heleki birde çocuk olunca eğer cana kasıt yoksa aşırı geçinememezlik yoksa aldatma yalan yoksa sürüyor bir şekilde evlilik işte biraz sabır gerekiyor bak anlamış hatasını inşallah daha güzel olacak herşey canım Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah

Oyy geçmiş olsun kuzum bende kızımda öyleydim ağzıma lokma sokamıyordum. Her gün seğişik bi hal alıyoruz sonumuz hayrolsun :)

birkaçtaneyiz kız anneleri . benimkine tahmini kız dedi doktor ama ben erkek hissetmiştim bakalım o üyzden güvenmiyorum

canım bende rüyamda kız görmüştüm benim babam kız görmüş bizim taraf komple kız bekliyordu eşim erkek görmüş rüyasında onunki çıktı ama bende hala değişir diye bekliyorum belki yanlış görmüştür 19 nisanda gidicem gerçi haftaya çarşambada 2 li test için gidicem orda da belli olur bakalım

lovedido nasılsın? Merak ettim

Çok şükür canım hatasını anladı Özür diledi akşamı bile beklemeden öğlen çıktı geldi o yüzden yazamadım bir daha bir anda kesiverdim sesimi :) kırgınlığım var tabiki ama bakalım çokta uzun uzadıya konuşamadım misafirmiz falan vardı akşam...
Ama iyiyim şükür sağlık olarak sadece her tarafım ağrıyor oda geçer Rabbim bir daha yaşatmasın inşşallahhh

Aynen illede erkek diyosun ki bu soyledigine gore erkek olma ihtimali yuksek bence yumurta iliskiden once catlamis hizli olan varmistir bakalim ne olacak ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…