- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.041
Ay ekimdede geliyorsa yetisir belki bizim bebelere
Yok kuzum ne kusuru hayır o konu bana ait değil işin içinden çıkamayan bir arkadaşım vardı onun için açmıştık bu hesabı... Valla onun durum benden kolay oldu evlendi telli duvaklı çokta mutlu :) mail adres şifremi bilmediğim için yeni hesap açamadım burdan devam ettim bende :) yazamadım dün bir anda eşim öğlen eve gelince çiçek almış özür diledi vs. Tabi tam olarak yumuşadım sayılmaz ama akşam arkadaşım eşi kardeşim falan geldi misafirliğe onların gelmesi biraz ona yol oldu sadece gece gittim yatak odasında yattım ama kapımıda kilitledim gelemedi yanıma... o kadar çok hırpalamışki kalbim ayrı acıyor bedenim ayrı her tarafım sızlıyor sıcağı sıcağına anlamadım sanırım.
ve söyledim boşanmak istiyorsan aç davayı bir kez daha aynı şeyi yaşarsam benim davam açmam senin için maddi manevi daha çekilmez olur diye... Saçmalama ne boşanması iyi değildim bir daha olmaz dedi ve yalandan annemi aradım söyledim annem gel dedi dedim... Gözü korktu ve birde en yakın arkadaşının eşine anlattım oda eşine anlatmış...
Eşi de şok olmuş ben sorarım ona hesabını demiş öğlen geldiğinde iyiydi aradılar sanırım
geçer canım merak etme sen :) bizim oğluşlar yaramazlıkta yapsa onlar için değerbu arada ben günlük yarım saat yürüyüşe başladım. çok faydalı oluyor. ama tuzu hayatımdan çıkaramıyorum çok tuzlu yiyorum. ödem yapmasa bari
Kızlar birşey soracağım yarın doktor kontrolüm var 11+2 olmuş olacağım sizce doktor cinsiyet tahmini yapar mı? Çok mu erken?
Hemen üsüstk dmi :) bilgi ise yaramadı bnde Zaten%50 ihtimal yani neyse ya zaten bna erkek gbi dedi haftaya cumartesi netlesicek :)
Ay inşallah benimki de ne ise göstersinyok canım erkekse birde gösterirse görüyor doktorlar ben cumartesi günü 10+5 çıktım ultrasonda doctor büyük ihtimal erkek dedi alenen gösterdi bizimki kendini
kizlarr bu emoji de sallanan bayrak değil sutyenms ya
Ay inşallah benimkide ne ise göstersinçok merak ediyorum
Verirm tabiki hele bir yarın olsunda yarın 17:30 da randevuminşallah canım haber ver bizede mutlaka
canım ben şimdi okudum yazıklarını çok üzüldüm hamilesin can taşıyordun üzme kendini bebeğini düşün her evlilikte problemler olur bizde eşimle ilk yılda o kadar çok kavga ettik ki ama bizde boşanıcam diyen bendim hep beni istemiyor falan sanıyordum ilk aklıma o geliyordu tabiki kötü bir düşünce şimdi şimdi aklımı toparlıyorum hamile kaldıktan sonar kafama dank etti bazı şeyler o hiç bırakmadı bizde sakin taraf eşimdir ben manyak olan tarafımbağırırım çağırırım sinirle son söylüceğimi ilk söylerim uuuuu daha neler neler eşimde aksine umursamaz kafasına hiçbişey takmaz rahatına düşkündür kavga sırasında çıkar gider odadan sakinleşince konuşalım der ya da konuyu kapat uzatma der bense aksine üstüne giderim bu konu şimdi sıcağı sıcağına konuşulacak yok sa daha büyür ilerde mantığındayım. eşinin yaptığı büyük terbiyesizlik hamile kadına bıçakla yürümek nedir o senin karın karnındaki senin çocuğun!!! biriktirmen kötü olmuş canım hiçbir zaman biriktirme susma da çünkü susunca erkekler tepesine biner insanın indiremezsin bence eşin şöyle salim kafayla düşünsün ne yaptığını anlayacak evlilik bitirmek o kadar kolay değil eğer seni gerçekten seviyorsa geri dönecektir merak etme o sinirle gitmiştir o. sakin ol yemek yememezlik falan yapma bebeğini düşün kendini düşün sağlığını düşün Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu çıkarsın karşına canım benim
Verirm tabiki hele bir yarın olsunda yarın 17:30 da randevum
birkaçtaneyiz kız anneleri . benimkine tahmini kız dedi doktor ama ben erkek hissetmiştim bakalım o üyzden güvenmiyorumanam seninde mi erkek canımbizim grupta kız çıkan yok mu yavv bu sene erkek senesi galiba kimi duysam erkek
Kizlar bi kaç gündür idrara sıkıştığımda kasığımda sancı oluyor ya. Var mi boyle bisey yasayan? Idrara sıkıştığımda daha şiddetli giriyor. Sıkışık değilken de ara ara oluyor. Tedirgin oldum biraz ya. Özellikle de sol kasigim...
Kuzum çok saol
işte bizde sıkıntı ikimizde sinirliyiz sinirlendimi gözümüz birşey görmez oda bana sus der o yüzden e ben susamıyorum o susamıyor sonunda bu duruma geldik. bende senin gibi düşünüyordum şimdi sıcağı sıcağına konuşulsun ki konuşurken amacım kavga değildi aslında konuşup anlaşmak ama iki tarafta sinirli olunca konuşup anlaşmaktan çok kendi kendine konuşmak oluyor çünkü ne ben ne o birbirimizi duymuyoruz...
neyseki özür diledi hatasını anladı bende sinir katsayısı hormomlardan dahada yükseldi onu ayırt edemiyordu etti. Dün misafirim gelecekti söyledim temizlik yaptı bulaşıkları yıkadı doktora gidelim mi dedi yok dedim... Biraz devam ettirdim küslüğümü ama gece ayrı yattım sabah 6 da öyle bir kabusla ağlayarak uyandım ki soluğu yanında buldum...
rabbim dedim gösteriyor hayırı şerri onun acısını gösterdi bana elimden geldiğince gem vurucağım kırgınlığma bebeğim için bizim için
Dış etim şişmişağrı faln yoktu oysaki inslh intahaplanma flan değildir
günaydın tatlımvalla bende akşam çok kötüydüm ölüyorum sandım mide bulantısı öğürme mide ağrısı yaptı çok fena iki yudum ekmeği zarzor ite ite yedim ilaç içmek için öğürtü o kadar fena bir öğürtü ki nefes aldırmıyor resmen kasıklarım falan sancıdı sonar ilaç etkisini gösterince uyudum ama çok kötüydü hatta bir ara bebeğe bişey oldu sandım çok korktum
birkaçtaneyiz kız anneleri . benimkine tahmini kız dedi doktor ama ben erkek hissetmiştim bakalım o üyzden güvenmiyorum
Ayaklarini yuksege kaldirarak otur lutfen daha cok faydasini gorursun.
Aynen illede erkek diyosunBenmkide 3 gün geriden geliyor ama onla alakalı degildir ya bn adetn 18.gunu yumurtladm normalde 15 16.gunu olmalıydı o yüzden 3 gün geride diye düşünüyorum. Ama guzl tahminms tek ilişki ile hamile kalanlar için bnm 17.gunu gece preseed ile iliskim oldu 18.gunu akşama kadr sağ kasigim agridi bn yerlesiyo mu acep dedm ama yumurta catliyormus dahayok ya benmkinin erkek olma ihtimali daha yüksek sabaha kadr yumurtaliga varip sabah döllenme olsa erkek olma ihtimali var yani kismet işi ya birazda bu arada nasılda alistrmisim kendimi erkeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?