2017 EKİM Anne adayları

Oyy geçmiş olsun kuzum bende kızımda öyleydim ağzıma lokma sokamıyordum. Her gün seğişik bi hal alıyoruz sonumuz hayrolsun :)

çok sağol bitanem valla sorma ağzıma etti bu çocuk benim sağlıklı olsun ilaçla milaçla dayanıcam artık ama akşam çok korktum mide ağrısı da olunca ödüm patladı bişey oldu sandım yemeği hiç Kabul etmiyor valla işimiz var bu yumurcakla kendisi göbüş yapmış içerde beni gör 3 aya gircez çırpı gibiyim

Bu bugun aldigim en guzel haberdi. Canim kirginliklar kaliyo tabi ama sunu bilsin bebege birsey olursa bu uzuntumden dolayi seni asla affetmem de tedirgin olsun biraz cunku 2 canlisin birazcik ihtimam

hadi inşallah hayırlı haberle gel canım valla ben 10+5 iken öğrendim yani kesin demedi ama erkek gibi gördü ama nette video izledim kızlarında ilk başta erkek gibi çıkıntıları oluyormuş sonradan vajinaya dönüşüyormuş bakalım bir dahaki gittiğimde benimde net belli olur inşallah bence sanada doctor söyler sen 12 haftayı bilem geçmişsin

canımmmm hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah. ben bugün şiş ve bebe yününü alıyorum haftasonu boş durmamak adına :)) kaç ilmekle başlıyoruz canım onu sormayı unumuşum

Gunaydin kizlar dunden beri kasigimda cok kotu agri var ve hala agriyor korkuyorum. Arada bicak saplanır gibi de agri oluyor. Umarim bebegim iyidir yarina kadar zor sabredicem
Gunaydin canim. İyidir merak etme arada bana da oluyor hatta hepimize oluyor cok fazla rahatsiz etmedigi surece korkmana gerek yok ya da doktor edasiyla konusayim yine:) kanama yoksa sorun yok:)

Tatlim ben gecen cuma kontrole gittim doktorum bi resim verdi ultrasondan o resme bakarken o resim uzerinden kendimce (nasil bir salakliksa) ense kalinligi olcumu yapmaya kalktim ve inan birden dedim cok anormal bu kalinlik 2 gun uykum kacti kesin dedim ya kesin cok fena bir ense kalinligi cikacak midem felan bulandi tansiyonum dustu boyle... sonra ikili test icin gittik cok sukur 1.14 cikti kalinlik benim baktigim ense kalinligi felan degilmis tabiki:) kendime yok yere sikinti yapmisim simdi de kan sonucunu bekliyorum aklim cikiyo bi aksilik cikicak diye ama muhtemelen yine gereksiz panikliyorum...

Bazen o bende de oluyo ya korkuyorum cok sonra bakiyorum yok olmus gece uykumda aciyla uyaniyorum uykuma kiyamayip devam ediyorum sabah gecmis oluyo:)

günaydın kızlar. nasıl oldunuz ağrılarınız devam ediyor mu. bende de göbekten başka hiç bişey yok bende mi bi sıkıntı var anlamadım.

Cok siddetli agrilarim yok kuzum hatta muhtemelen hissettiklerim de kendimi cok dinledigim icin buldugum agrilar bulanti filan zaten yok bi koca karnim var senin gibi:)

canımmmm hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah. ben bugün şiş ve bebe yününü alıyorum haftasonu boş durmamak adına :)) kaç ilmekle başlıyoruz canım onu sormayı unumuşum

Ben 102 ilmekle basladm ama kare yaptığımız icin azcık kucuk oldu gibi geldi bana o yuzden benmki dikdortgen oldu brzck sen brz daha fazla yap ki kare olsun kundaklamak daha kolay olur

Cinsiyet hic farketmez ama insan merak ediyor iste.. insallah hemencecik soyler ya.. sana erkk demisse degismez bence gibi geldi bana.. bazen nadiren değiştiği oluyor.tabi ama gönlünden gecen oysa değişmez inşallah

Gunaydin kizlar ben de dun gittim 2liye dr bakti benimki uyuyo bi de pozisyonu tesr olcemedi bi türlü sonra dedi sen biseyler ye gel yuru biraz gittim yurudum kahvalti yaptim gittim bakti yine hah dedi.simdi tam pozisyonunda olctu baya 15 dk ugrasti cok sukur bisey yok masallah dedi kan tahlilimi de haftaya alicam ins onda da bi sıkıntı cikmaz sonra dr gosteririm artik siz her kontrole gitmeden kan tahlili yaptiriyor musunuz

canım her kontrolde kan tahlili yaptırmıyorum ben. sadece gerek görürse mesela hemoglabin ne durumda diye istiyor. o kadar.

Zaten şiş e anca sığıyor.. böle sıkışık sıkışık yapıyorsun sığması icin..160 sigar mi bileemedm.. bi basla sen ayarlarsn onu.. 5 6 yumak gidiyor hepsine..
ayyy dediğin gibi bu sefer de sığmazsa zar zor ilerlerim. ama çok küçük olsun da istemiyorum. bi başlayalım ortaya bakalım ne çıkacak :))) burdan paylaşırım canım :)

Zaten şiş e anca sığıyor.. böle sıkışık sıkışık yapıyorsun sığması icin..160 sigar mi bileemedm.. bi basla sen ayarlarsn onu.. 5 6 yumak gidiyor hepsine..
Ben kare kare battaniyelerden yapcam tig ile orguyude severim baya insanin kafasini dagitmasini sagliyo :)

aynen canım erkekse değişme ihtimali düşükmüş bakalım bir dahaki kontrolde daha net belli olur bende yazarım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…