- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.061
kizlarr bu emoji de sallanan bayrak değil sutyenms ya
Oyy geçmiş olsun kuzumbende kızımda öyleydim ağzıma lokma sokamıyordum. Her gün seğişik bi hal alıyoruz sonumuz hayrolsun :)
Bu bugun aldigim en guzel haberdi. Canim kirginliklar kaliyo tabi ama sunu bilsin bebege birsey olursa bu uzuntumden dolayi seni asla affetmem de tedirgin olsun biraz cunku 2 canlisin birazcik ihtimamÇok şükür canım hatasını anladı Özür diledi akşamı bile beklemeden öğlen çıktı geldi o yüzden yazamadım bir daha bir anda kesiverdim sesimi :) kırgınlığım var tabiki ama bakalım çokta uzun uzadıya konuşamadım misafirmiz falan vardı akşam...
Ama iyiyim şükür sağlık olarak sadece her tarafım ağrıyor oda geçer Rabbim bir daha yaşatmasın inşşallahhh
Bizim de pzt günü kontrolümüz var.. devlet hastanesine gidiyorum ben.. 12+1 olmus olcaz.. insallah bizim de cinsiyetimiz belli olur.. ama devlette pek erken söylemiyormuş drlar... ozele gidip bir daha muayene olmak da istemiyorum ultrasona sık girmemek icin.. insallah soyler bize de.. erken midir bilmiyorum ama
canımmmm hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Bizim de pzt günü kontrolümüz var.. devlet hastanesine gidiyorum ben.. 12+1 olmus olcaz.. insallah bizim de cinsiyetimiz belli olur.. ama devlette pek erken söylemiyormuş drlar... ozele gidip bir daha muayene olmak da istemiyorum ultrasona sık girmemek icin.. insallah soyler bize de.. erken midir bilmiyorum ama
Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :)Olmayabilir. Ben de çatlatma iğnesi kullandım. Ama ateş ölcme yöntemini kullanıyordum çatlama takibi için. Ona göre iğnenin normal çatlatma gününden 1 gün sonra çatladı benim.
Gunaydin canim. İyidir merak etme arada bana da oluyor hatta hepimize oluyor cok fazla rahatsiz etmedigi surece korkmana gerek yok ya da doktor edasiyla konusayim yine:) kanama yoksa sorun yok:)Gunaydin kizlar dunden beri kasigimda cok kotu agri var ve hala agriyor korkuyorum. Arada bicak saplanır gibi de agri oluyor. Umarim bebegim iyidir yarina kadar zor sabredicem
Tatlim ben gecen cuma kontrole gittim doktorum bi resim verdi ultrasondan o resme bakarken o resim uzerinden kendimce (nasil bir salakliksa) ense kalinligi olcumu yapmaya kalktim ve inan birden dedim cok anormal bu kalinlik 2 gun uykum kacti kesin dedim ya kesin cok fena bir ense kalinligi cikacak midem felan bulandi tansiyonum dustu boyle... sonra ikili test icin gittik cok sukur 1.14 cikti kalinlik benim baktigim ense kalinligi felan degilmis tabiki:) kendime yok yere sikinti yapmisim simdi de kan sonucunu bekliyorum aklim cikiyo bi aksilik cikicak diye ama muhtemelen yine gereksiz panikliyorum...Günaydın kızlar. Haydaaa herkeste bi ağrı bi sancı noluyor böyle. Bende de dün çok kasık ağrısı oldu. Fırında yemek yapıyordum. Fırın da yerde bizim. Egilip kalkınca kasıklarım ağrıdı. Eşime dedim sen bak yemeğe bakalım ben eğilemiyom. Diyo ki sen de bazen bu hamileliği kullanıyorsun gibi geliyor. Ne alaka ya. Ağrımasa niye ağrıyo diyeyim. Neyse hepimize geçmiş olsun. Birseyi yoktur insallah bebişlerimizin. Benim randevum yarın zaten. Meraklardayım çok. Ense ölçumü de yapılacak. Allah'ım insallah sonuçlar normal çıkar.
Bazen o bende de oluyo ya korkuyorum cok sonra bakiyorum yok olmus gece uykumda aciyla uyaniyorum uykuma kiyamayip devam ediyorum sabah gecmis oluyo:)Günaydın kızlar. Valla ağrı bendede var gece karnımda bıçak sağlıdı sanki kalkıp gezindim geçmedi bide garip sabit bir ağrıydı ve sağ taraftaydı apandist falan diye korktum 3 saat sonra yorgunluktan sızmışım uyandığımda geçmişti şükür ama şimdide o ağrıyan yer acıyo nasıl ağrıdıysa artık :)
günaydın kızlar. nasıl oldunuz ağrılarınız devam ediyor mu. bende de göbekten başka hiç bişey yokbende mi bi sıkıntı var anlamadım.
Günaydın kızlar. Bu kasık ağrısını dün aksam doktora sordum. Dayanamadim aradim yani. Hem şiddetlendi dün bende de hem bıçak saplanmalari artti. Kanama olmadikca sakin endise etme dedi. Hem rahim hem de legen kemigi genisliyor ondan dedi. 16. Haftaya kadar ara ara devam eder hatta kalçaya da vurur dedi. Bu sabah inat gibi kasığımda degil kalçamda ağrı :) telaş etmeyin bence. Hepimizde birden oluyo bi de sonuçta
Evet kuuzum kanama olmadikca paniklememek lazim bence de. Cok sukur en riskli donemleri atlattik bundan sonra epey azaldi tehlikelerimiz rabbim hayirlisiyla tamamlamayi nasip eder insallah hepimize
Saglik ocagindakinden istedim ben
:) Vala onu almaya cesaret edemedim profesyonel biraz daha onlar ya eger duyamazsam cok paniklerim :) dedim dandik alayim ki duyamazsam aman zaten cihaz dandik derim rahatlatirim kendimi dedim:)
Kalca kemiklerinin ustune cikiyormus rahim ara sira onsan oluyormus sancilar tatlim. Calisirken zor oluyo gercekten benim izin gunlerime denk gelsiginde butun gun cikamiyorum yataktanUykumdan uyandığımda bile devam ediyordu. Şimdi bir vuruyor bir geçiyor. Ama ağrıyor yaDinlenmem mümkün değil çalışıyorum.
canımmmm hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah.ben bugün şiş ve bebe yününü alıyorum haftasonu boş durmamak adına :)) kaç ilmekle başlıyoruz canım onu sormayı unumuşum
hadi inşallah hayırlı haberle gel canımvalla ben 10+5 iken öğrendim yani kesin demedi ama erkek gibi gördü ama nette video izledim kızlarında ilk başta erkek gibi çıkıntıları oluyormuş sonradan vajinaya dönüşüyormuş bakalım bir dahaki gittiğimde benimde net belli olur inşallah bence sanada doctor söyler sen 12 haftayı bilem geçmişsin
o zaman ben 160 ilmek yapayım :)))Ben 102 ilmekle basladm ama kare yaptığımız icin azcık kucuk oldu gibi geldi bana o yuzden benmki dikdortgen oldu brzcksen brz daha fazla yap ki kare olsun kundaklamak daha kolay olur
o zaman ben 160 ilmek yapayım :)))
canım her kontrolde kan tahlili yaptırmıyorum ben. sadece gerek görürse mesela hemoglabin ne durumda diye istiyor. o kadar.Gunaydin kizlar ben de dun gittim 2liye dr bakti benimki uyuyo bi de pozisyonu tesr olcemedi bi türlü sonra dedi sen biseyler ye gel yuru biraz gittim yurudum kahvalti yaptim gittim bakti yine hah dedi.simdi tam pozisyonunda olctu baya 15 dk ugrasti cok sukur bisey yok masallah dedi kan tahlilimi de haftaya alicam ins onda da bi sıkıntı cikmaz sonra dr gosteririm artik siz her kontrole gitmeden kan tahlili yaptiriyor musunuz
ayyy dediğin gibi bu sefer de sığmazsa zar zor ilerlerim. ama çok küçük olsun da istemiyorum. bi başlayalım ortaya bakalım ne çıkacak :))) burdan paylaşırım canım :)Zaten şiş e anca sığıyor.. böle sıkışık sıkışık yapıyorsun sığması icin..160 sigar mi bileemedm.. bi basla sen ayarlarsn onu.. 5 6 yumak gidiyor hepsine..
Ayni bilgiyi bende biliyorum iste ama tikandigimiz nokta ayni :) erkek spermler kac saat yasiyor orasini bilmiyoruz:)
Ben kare kare battaniyelerden yapcam tig ile orguyude severim baya insanin kafasini dagitmasini sagliyo :)Zaten şiş e anca sığıyor.. böle sıkışık sıkışık yapıyorsun sığması icin..160 sigar mi bileemedm.. bi basla sen ayarlarsn onu.. 5 6 yumak gidiyor hepsine..
Ben 102 ilmekle basladm ama kare yaptığımız icin azcık kucuk oldu gibi geldi bana o yuzden benmki dikdortgen oldu brzcksen brz daha fazla yap ki kare olsun kundaklamak daha kolay olur
Cinsiyet hic farketmez ama insan merak ediyor iste.. insallah hemencecik soyler ya..sana erkk demisse degismez bence gibi geldi bana.. bazen nadiren değiştiği oluyor.tabi ama gönlünden gecen oysa değişmez inşallah
Kız burda ilk tahminn bna yapıldı diye hatırlıyorum 3 hafta önce :) sn yeni görmüssnanam seninde mi erkek canımbizim grupta kız çıkan yok mu yavv bu sene erkek senesi galiba kimi duysam erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?