- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.081
Bn farketmedm başka topikte br kadın farketms ve herkes bayrak saniyormus bnde şaşırdım:))anamben onu hep bayrak olarak gördüydüm ya nerden farkettin kız
canım özür dilemesine sevindim valla inşallah daha iyi olacak aranız merak etme sen nasılsın elin nasıl oldu ? üzme kendini artık pişman olmuş bak kesin başka bişeye sinirliydi sana patladı o Rabbim aranızı bozmasın kimseyede bozmaya fırsat vermesin inşallah
Soracam canm:) vitaminde vermedi daha bnaBenim ilacım bittiğinde doktor kontrolüm vardı. Doktor ultrasonda bir problem görmeyince bırak dedi. Sen de bir sonraki kontrolünde bir sor istersen.
Ahaha ya aklima bi video geldi adama mutlulugun sirri nedir diye soruyorlar adamda sen ne bileceen benimle gari bilir diyoEşim olsa şimdi Allah bilir Allah ne verdiyse o sen nerden bilicen derdi :)
Adam bilimsel veya koca karı bilgisi hiç birine inanmıyor
lovedido canım benim çok sevindim senin adına. Demek ki kafası yerine gelmiş seninkinin. Valla bak söyle kocana benim Türkiye'nin her yerinde arkadaşım var seni fena hırpalarlar mahvederler de Bizim kızımızı üzmek öyle kolay değil İnşallah bu aranızda geçen en son büyük tartışma olmuş olur. Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah. Herkesin...
Benmkide geçti akşamdan :) çok korktum ağrır diyeCanım geçenlerde benimde birkaç gün şişti sonra kendiliğinden geçti :)
Bn farketmedm başka topikte br kadın farketms ve herkes bayrak saniyormus bnde şaşırdım:))
Yaaa sen ona cvb verdinmiGünaydın kızlar. Bu kasık ağrısını dün aksam doktora sordum. Dayanamadim aradim yani. Hem şiddetlendi dün bende de hem bıçak saplanmalari artti. Kanama olmadikca sakin endise etme dedi. Hem rahim hem de legen kemigi genisliyor ondan dedi. 16. Haftaya kadar ara ara devam eder hatta kalçaya da vurur dedi. Bu sabah inat gibi kasığımda degil kalçamda ağrı :) telaş etmeyin bence. Hepimizde birden oluyo bi de sonuçtaB Biravucmutluluk kız gecen gün bisey sordun bana sonra kaçtın gittin aşkolsun. Şu sütyen olayina da bayildim yahu cok tatliymis
Soracam canm:) vitaminde vermedi daha bna
Evet o belli oldu başka birşeye dellenmiş banada sus dedikçe ben daha çok bağırınca patlamış. Tabiki bu şekilde patlaması yenilir yutulu,r birşey değil heleki karnında bir can taşıyorken... Sigara kullanıyordum yıllardır. ilk zamanlar bırakamadım şimdi tek tük günde 1 belki içiyorum bana laf söylüyor düşünmüyorsun bebeğini diye kendi daha kötüsünü yapıyor Allah korusun o kadar stres yaşadım korktum dilim tutuldu dudağım uçukladı ya bebeğimin kalbi dursa bunu söyleyemedim ama bir daha anneliğime laf edip laf söylerse bende bunu söyleyeceğim :)
Sanırım kimse farkına varmamis :))) sn nasl oldn esin geldi mi??aayyyy ne iyi geldi sesli güldüm valla dünki ağlamalardan sonra ama bende hiç dikkat etmemişim
Evet o belli oldu başka birşeye dellenmiş banada sus dedikçe ben daha çok bağırınca patlamış. Tabiki bu şekilde patlaması yenilir yutulu,r birşey değil heleki karnında bir can taşıyorken... Sigara kullanıyordum yıllardır. ilk zamanlar bırakamadım şimdi tek tük günde 1 belki içiyorum bana laf söylüyor düşünmüyorsun bebeğini diye kendi daha kötüsünü yapıyor Allah korusun o kadar stres yaşadım korktum dilim tutuldu dudağım uçukladı ya bebeğimin kalbi dursa bunu söyleyemedim ama bir daha anneliğime laf edip laf söylerse bende bunu söyleyeceğim :)
ayyy dediğin gibi bu sefer de sığmazsa zar zor ilerlerim. ama çok küçük olsun da istemiyorum. bi başlayalım ortaya bakalım ne çıkacak :))) burdan paylaşırım canım :)
Daha benm 1 haftam var kontrole :)Benim de çarşamba günü ikili testim olacak bakalım kan falan verdikten sonra bana da vitamin verecek mi..
canım barışmanıza çok sevindim. ama ne olursa olsun üstelik bide iki canlıyken üzerine bıçakla yürüyen adama çok güvenme derim. sen aileni arkana almaya bak. onlarla iyi geçin annene ve babana hediye alıp gönüllerini al bir an önce
Kuzu ikili testin kan tahlilidirr o :)Gunaydin kizlar ben de dun gittim 2liye dr bakti benimki uyuyo bi de pozisyonu tesr olcemedi bi türlü sonra dedi sen biseyler ye gel yuru biraz gittim yurudum kahvalti yaptim gittim bakti yine hah dedi.simdi tam pozisyonunda olctu baya 15 dk ugrasti cok sukur bisey yok masallah dedi kan tahlilimi de haftaya alicam ins onda da bi sıkıntı cikmaz sonra dr gosteririm artik siz her kontrole gitmeden kan tahlili yaptiriyor musunuz
Kiz Allah iyiligini versin ben biliyordum ama tepkin cok tatlydi:)))Benmkide geçti akşamdan :) çok korktum ağrır diye
Bnde ondn düşündüm ya ülkede erkek demk ne haddime çok şükür nasip oldu sağlıklı alayimda kucağıma daha ne isterm. Ama eşimle kız olabilir erkeğe kendimizi alistrmayalm diyoruz ama genede alistrmisz bakıyorum da :) 1 hafta sonra ne diyeck bakalmAynen illede erkek diyosunki bu soyledigine gore erkek olma ihtimali yuksek bence yumurta iliskiden once catlamis hizli olan varmistir bakalim ne olacak ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?