2017 EKİM Anne adayları

Evet o belli oldu başka birşeye dellenmiş banada sus dedikçe ben daha çok bağırınca patlamış. Tabiki bu şekilde patlaması yenilir yutulu,r birşey değil heleki karnında bir can taşıyorken... Sigara kullanıyordum yıllardır. ilk zamanlar bırakamadım şimdi tek tük günde 1 belki içiyorum bana laf söylüyor düşünmüyorsun bebeğini diye kendi daha kötüsünü yapıyor Allah korusun o kadar stres yaşadım korktum dilim tutuldu dudağım uçukladı ya bebeğimin kalbi dursa bunu söyleyemedim ama bir daha anneliğime laf edip laf söylerse bende bunu söyleyeceğim :)

Eşim olsa şimdi Allah bilir Allah ne verdiyse o sen nerden bilicen derdi :)
Adam bilimsel veya koca karı bilgisi hiç birine inanmıyor
Ahaha ya aklima bi video geldi adama mutlulugun sirri nedir diye soruyorlar adamda sen ne bileceen benimle gari bilir diyo sen ne bilecegin diyince aklima bu geldi :) bende esime derim bu bilimsel seyleri cok takmaz ama cinsiyet hususunda nerede kocakari yontemi var onlarla gelir bana ornek vereyim diyo ku sarimsagi herhandi bir yerine suyormussun koku gecmezse kalirsa erkek gecerse kiz boyle yontem mi olur Allah askina

haha değilmi yaaa valla toplaşıp bir döversek elimizde kalır :) Şükür ınada bindirip uzatmadı Allahdan bu sefer ben onu öldürürdüm o kinle heralde.. ama söyleyeceklerim bitmedi doğru zamanları kollayacağım artık :)

Yaaa sen ona cvb verdinmi bnde sen vermedin diye sna bozuldm alintilssana ona bni :)

yani o siagaradan daha çok zarar verir böyle davranırsa canım söyleki gözü korksun Allah korusun sende kötü düşünme hiç kötüyü aklına getirme Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah en azından hatasını anlamış canım

yani o siagaradan daha çok zarar verir böyle davranırsa canım söyleki gözü korksun Allah korusun sende kötü düşünme hiç kötüyü aklına getirme Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah en azından hatasını anlamış canım

Annemle aram iyi canım babamla sıkıntılı sadece ama oda uzaktan uzaktan takip ediyormuş anneme teyzeme kardeşime soruyormuş zaten.. bir şey olsa bugün gitsem açar kollarını heleki dayak mayak duysa kıyameti koparır ben sadece şimdilik aileme yansıtmak istemedim...
Güven mi :) yok yahu kalmadı güven falan uzun süre unutmam hatta hiç unutmam ben bunu ama sağlıkla bebeğimizi alalımda inşallah tekrarlarsa sonu kötü olur bunuda uygun zamanda söyleyeceğim :)

Kuzu ikili testin kan tahlilidirr o :)

Aynen illede erkek diyosun ki bu soyledigine gore erkek olma ihtimali yuksek bence yumurta iliskiden once catlamis hizli olan varmistir bakalim ne olacak ya :)))
Bnde ondn düşündüm ya ülkede erkek demk ne haddime çok şükür nasip oldu sağlıklı alayimda kucağıma daha ne isterm. Ama eşimle kız olabilir erkeğe kendimizi alistrmayalm diyoruz ama genede alistrmisz bakıyorum da :) 1 hafta sonra ne diyeck bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…