- 13 Şubat 2017
- 132
- 194
- 33
- 42
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.101
Canım benim yaaa çok sevindim :)) Erkekler işte çabuk parlayıp çabuk sönüyorlar. Sonra nazımızı çekmek zorunda kalıyorlar. Kendini o kadar yıprattın kendini de üzdün bizi de üzdün.. İnşallah bundan sonra el üstünde tutar eşin seni..
Ben kare kare battaniyelerden yapcam tig ile orguyude severim baya insanin kafasini dagitmasini sagliyo :)
İndi geri sanırm öyle şişmiş kendi kendine :) seninde biraz daha iyi olmana sevindim inslh artk herşey daha güzel olur senin için :))))eyvahhhh ıinşallah kuzum yaaa çekilmez onun ağrısı hamile halde
aynen canım erkekse değişme ihtimali düşükmüş bakalım bir dahaki kontrolde daha net belli olur bende yazarım burdan
Kiz Allah iyiligini versin ben biliyordum ama tepkin cok tatlydi:)))
Hadi bakalim hayirli haberlerini alalim insallah kuzuBnde ondn düşündüm ya ülkede erkek demk ne haddime çok şükür nasip oldu sağlıklı alayimda kucağıma daha ne isterm. Ama eşimle kız olabilir erkeğe kendimizi alistrmayalm diyoruz ama genede alistrmisz bakıyorum da :) 1 hafta sonra ne diyeck bakalm
Bn farketmedm başka topikte br kadın farketms ve herkes bayrak saniyormus bnde şaşırdım:))
ben şok ben iptal
Ooh masallah masallah hamarat anne benim sinavlarim var ya birde cinsiyeti belli olsun baslayacam bende insallahGercekten kafa dağıtmak icin super ve ben evdeyim.zaman geçirmek anlaminda da çok işe yarıyor.. simdi ben de yelek yapmaya başladım bakalm nasıl olacak paylaşırım burdan bitince inşallah
Gunaydin canim. İyidir merak etme arada bana da oluyor hatta hepimize oluyor cok fazla rahatsiz etmedigi surece korkmana gerek yok ya da doktor edasiyla konusayim yine:) kanama yoksa sorun yok:)
Tatlim ben gecen cuma kontrole gittim doktorum bi resim verdi ultrasondan o resme bakarken o resim uzerinden kendimce (nasil bir salakliksa) ense kalinligi olcumu yapmaya kalktim ve inan birden dedim cok anormal bu kalinlik 2 gun uykum kacti kesin dedim ya kesin cok fena bir ense kalinligi cikacak midem felan bulandi tansiyonum dustu boyle... sonra ikili test icin gittik cok sukur 1.14 cikti kalinlik benim baktigim ense kalinligi felan degilmis tabiki:) kendime yok yere sikinti yapmisim simdi de kan sonucunu bekliyorum aklim cikiyo bi aksilik cikicak diye ama muhtemelen yine gereksiz panikliyorum...
Bazen o bende de oluyo ya korkuyorum cok sonra bakiyorum yok olmus gece uykumda aciyla uyaniyorum uykuma kiyamayip devam ediyorum sabah gecmis oluyo:)
Cok siddetli agrilarim yok kuzum hatta muhtemelen hissettiklerim de kendimi cok dinledigim icin buldugum agrilar bulanti filan zaten yok bi koca karnim var senin gibi:)
İnslh canm tek istediğim cumartesi bebeğimi sağlıklı br şekilde hareket ederken gormk :))Hadi bakalim hayirli haberlerini alalim insallah kuzu
Ooh masallah masallah hamarat anne benim sinavlarim var ya birde cinsiyeti belli olsun baslayacam bende insallah
Nedir bu bayrak mevzuuu yaw
Çok gecmiş olsun dilerim esine ders olur ve bir daha asla yasamazsin bu durumu Allah bebeginizin hatirina yuvaniza dirlik,huzur ,mutluluk versin. Bol bol dua et 3 gün evine Bakara Suresini aç okusun hoca youtubeden cok faydasini görürsün her yönden.aayyyy ne iyi geldi sesli güldüm valla dünki ağlamalardan sonra ama bende hiç dikkat etmemişim
Ya soyluyorum saka saniyosunuz:) benim hakikaten bakirkoy raporum var:) anksiyete (kaygi) bozuklugundan bakirkoy e sevk etmisti beni psikiatr:) bir donem olac kullandim bakirkoy de bir suru testler yaptilar yok murekkep gibi biseyler dokmusler kagida ne goruyosun burda anlat ciz felan dediler:) deli degilmisim ama kaygi hastasiymisim:) henuz bisey olmadan ya olursa diye kaygilanip o uzuntuyu derinden yasiyomusum:)Kendi kendine ense kalinligi ölcüp üzerine üzüldünmüüüü
Eger 8. Hafta icinde gecerli ise benimki 122 atiyordu en son erkek olabilir ama ben kiz hissetmeye basladim yuzum cok cikinlesti habire soyuluyo sanki cilli oldumKizlar bebislerinizin 12. Haftadaki kalp atis sayisini biliyomusunuz? Doktor bana 162 dedi. Normalde 140 a kadar erkek 140 ustu kiz bebek diye biliyorum ama sanirim 12. Hafta icin gecerli degil bu.
Tekrar atin ya ben gormedim:)bu sutyen mis biz yeni farkediyorzda ona gülüyorz :)))
Nedir bu bayrak mevzuuu yaw
Ha su elinde salladigi mi:)canımbayrak değilmiş sütyen miş ona gülüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?