2017 EKİM Anne adayları

Ayyy hepimizde hormonlar tavan bende düşünemedim yazdım bir an buraya üzülmeyin siz ne olur ben hepimizimn yerine üzüldüm geçti gitti diyelim bununla kalsın dahası olmasın inşallahh

Ben kare kare battaniyelerden yapcam tig ile orguyude severim baya insanin kafasini dagitmasini sagliyo :)

Gercekten kafa dağıtmak icin super ve ben evdeyim.zaman geçirmek anlaminda da çok işe yarıyor.. simdi ben de yelek yapmaya başladım bakalm nasıl olacak paylaşırım burdan bitince inşallah

Hadi bakalim hayirli haberlerini alalim insallah kuzu

Gercekten kafa dağıtmak icin super ve ben evdeyim.zaman geçirmek anlaminda da çok işe yarıyor.. simdi ben de yelek yapmaya başladım bakalm nasıl olacak paylaşırım burdan bitince inşallah
Ooh masallah masallah hamarat anne benim sinavlarim var ya birde cinsiyeti belli olsun baslayacam bende insallah

Kendi kendine ense kalinligi ölcüp üzerine üzüldünmüüüü

Ooh masallah masallah hamarat anne benim sinavlarim var ya birde cinsiyeti belli olsun baslayacam bende insallah

E senin isin gücün var biz boş takılıyoruz n yapalm yapck bisey bulamayinca :)) sen ver sınavlarını yaparsın yavas yavas hayırlısıyla daha cok var bebslern gelmesine :) ben unisex bi iplik aldım iki tarafa da uysun diye :) bzde öğrenemedik daha insallah pzt gunu öğreniriz cinsiyetini

aayyyy ne iyi geldi sesli güldüm valla dünki ağlamalardan sonra ama bende hiç dikkat etmemişim
Çok gecmiş olsun dilerim esine ders olur ve bir daha asla yasamazsin bu durumu Allah bebeginizin hatirina yuvaniza dirlik,huzur ,mutluluk versin. Bol bol dua et 3 gün evine Bakara Suresini aç okusun hoca youtubeden cok faydasini görürsün her yönden.

Kendi kendine ense kalinligi ölcüp üzerine üzüldünmüüüü
Ya soyluyorum saka saniyosunuz:) benim hakikaten bakirkoy raporum var:) anksiyete (kaygi) bozuklugundan bakirkoy e sevk etmisti beni psikiatr:) bir donem olac kullandim bakirkoy de bir suru testler yaptilar yok murekkep gibi biseyler dokmusler kagida ne goruyosun burda anlat ciz felan dediler:) deli degilmisim ama kaygi hastasiymisim:) henuz bisey olmadan ya olursa diye kaygilanip o uzuntuyu derinden yasiyomusum:)

Kisacasi psikopatmisim:)

Kizlar bebislerinizin 12. Haftadaki kalp atis sayisini biliyomusunuz? Doktor bana 162 dedi. Normalde 140 a kadar erkek 140 ustu kiz bebek diye biliyorum ama sanirim 12. Hafta icin gecerli degil bu.
Eger 8. Hafta icinde gecerli ise benimki 122 atiyordu en son erkek olabilir ama ben kiz hissetmeye basladim yuzum cok cikinlesti habire soyuluyo sanki cilli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…