2017 EKİM Anne adayları

ay Allah ım bu kız beni öldürcek sakin bebeğim sakin bende de var o tabi doctora gitmedim ama bendede aşırı derece var kaygı bozukluğu kendi kafama gore olayları kurarım yaşarım falan şimdi şimdi biraz atıyorum üzerimden

Ya sevgililiğimiz dahil ilk defa böyle bir kavga yaşadık canım Allahım bir daha göstermesin... Hamile olmam dahada üzdü tabi ki neyseki kısa sürede anladı hatasını da çabuk özür diledi uzatsaydı dahada kinlenirdim dahada üzülürdüm

aynısı bende de var yaa hem de ileri boyutta

Biktim sinavlardan bi yanda kpss birde durmadim 2. Uni icin ilahiyat okuyom cildirmam an meselesi dun gece 2 ye kadar ders calistim bende orgu ormek istiyoruum yelek melek diyosunuz ozendim dogrusu :)

Kizlar bebislerinizin 12. Haftadaki kalp atis sayisini biliyomusunuz? Doktor bana 162 dedi. Normalde 140 a kadar erkek 140 ustu kiz bebek diye biliyorum ama sanirim 12. Hafta icin gecerli degil bu.

Ya bebişim geçenlerde benim de aklıma geldi bu ama doktor hiç gittiğimde kalp atış hızını ölçmedi. Herkese söylüyomuş doktorlar. Benimki niye sallamadı acep?

Merhaba herkese, epeydir sayfaya giremedim. Bu hafta bulantılarım azaldı çok şükür haftaya için daha da umutluyum. Sizler nasılsınız? Heyet raporu alamadım ama çok şükür gerek de kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…