- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.121
Günaydın hayırlı cumalar benimde bı öğlen kontrolüm var 2 haftadır görmedim bebeğimi birde ikili test yapılacak bugün çok evhamlıyım dua edin bize de ne olur
Hala anlamadinnnTekrar atin ya ben gormedim:)
Kizlar bebislerinizin 12. Haftadaki kalp atis sayisini biliyomusunuz? Doktor bana 162 dedi. Normalde 140 a kadar erkek 140 ustu kiz bebek diye biliyorum ama sanirim 12. Hafta icin gecerli degil bu.
Sağol canım benim inşallah :) Evet benim. Yanımdaki de eşim. Noldu kız?
Bn bildirimlere kaç kez baktm cevap yamams dedm htta :) çok tatlı bir yüzün varda onu diyecektm :) maşallah gülüsü güzell
Ya soyluyorum saka saniyosunuz:) benim hakikaten bakirkoy raporum var:) anksiyete (kaygi) bozuklugundan bakirkoy e sevk etmisti beni psikiatr:) bir donem olac kullandim bakirkoy de bir suru testler yaptilar yok murekkep gibi biseyler dokmusler kagida ne goruyosun burda anlat ciz felan dediler:) deli degilmisim ama kaygi hastasiymisim:) henuz bisey olmadan ya olursa diye kaygilanip o uzuntuyu derinden yasiyomusum:)
Kisacasi psikopatmisim:)
Esinde sanki br dizi karakteri gbi ya birine çok benziyor ama cikaramadm :) Allah ım esirgesn başınızı bozmasın:)
bende senin gibiyimdir canım eşim asla ayrı yatmak istemez ne olursa olsun yatağa küs girmeyelim der ama bende çabuk unutamam o özür dileyene kadar konuşmam en sonunda o dayanamaz erkeklerin kafası bizimkinden ayrı çalışıyor canım yapcak bişey yok biz detaycıyız herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünürüz ama onlar yüzeysel düşünüyor bende 5 sonunda hamile kalınca anladım o yüzden şuan normal yaşadıklarınız ilk kavgalar hep şiddetli oluyor kırgınlık çok fazla oluyor ama geçicek canım merak etme zaman geçtikçe huyuna alışıcaksın oda sana alışıcak bazı şeyleri görmezden geliceksiniz evlilik bunu gerektiriyor çünkü heleki birde çocuk olunca eğer cana kasıt yoksa aşırı geçinememezlik yoksa aldatma yalan yoksa sürüyor bir şekilde evlilik işte biraz sabır gerekiyor bak anlamış hatasını inşallah daha güzel olacak herşey canım Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah
aynısı bende de var yaa hem de ileri boyuttaYa soyluyorum saka saniyosunuz:) benim hakikaten bakirkoy raporum var:) anksiyete (kaygi) bozuklugundan bakirkoy e sevk etmisti beni psikiatr:) bir donem olac kullandim bakirkoy de bir suru testler yaptilar yok murekkep gibi biseyler dokmusler kagida ne goruyosun burda anlat ciz felan dediler:) deli degilmisim ama kaygi hastasiymisim:) henuz bisey olmadan ya olursa diye kaygilanip o uzuntuyu derinden yasiyomusum:)
Kisacasi psikopatmisim:)
Ya soyluyorum saka saniyosunuz:) benim hakikaten bakirkoy raporum var:) anksiyete (kaygi) bozuklugundan bakirkoy e sevk etmisti beni psikiatr:) bir donem olac kullandim bakirkoy de bir suru testler yaptilar yok murekkep gibi biseyler dokmusler kagida ne goruyosun burda anlat ciz felan dediler:) deli degilmisim ama kaygi hastasiymisim:) henuz bisey olma
Biktim sinavlardan bi yanda kpss birde durmadim 2. Uni icin ilahiyat okuyom cildirmam an meselesi dun gece 2 ye kadar ders calistim bende orgu ormek istiyoruumE senin isin gücün var biz boş takılıyoruz n yapalm yapck bisey bulamayinca :)) sen ver sınavlarını yaparsın yavas yavas hayırlısıyla daha cok var bebslern gelmesine :) ben unisex bi iplik aldım iki tarafa da uysun diye :) bzde öğrenemedik daha insallah pzt gunu öğreniriz cinsiyetini
Kizlar bebislerinizin 12. Haftadaki kalp atis sayisini biliyomusunuz? Doktor bana 162 dedi. Normalde 140 a kadar erkek 140 ustu kiz bebek diye biliyorum ama sanirim 12. Hafta icin gecerli degil bu.
Allah yardımcın olsun kuzum içini ferah tut bebegini ekranda görünce rahatlicaksinGünaydın hayırlı cumalar benimde bı öğlen kontrolüm var 2 haftadır görmedim bebeğimi birde ikili test yapılacak bugün çok evhamlıyım dua edin bize de ne olur
Esinde sanki br dizi karakteri gbi ya birine çok benziyor ama cikaramadm :) Allah ım esirgesn başınızı bozmasın:)
Bn Ural ı bilmiyorm ama birine benziyor :)
Bn bildirimlere kaç kez baktm cevap yamams dedm htta :) çok tatlı bir yüzün varda onu diyecektm :) maşallah gülüsü güzell)
Bu bugun aldigim en guzel haberdi. Canim kirginliklar kaliyo tabi ama sunu bilsin bebege birsey olursa bu uzuntumden dolayi seni asla affetmem de tedirgin olsun biraz cunku 2 canlisin birazcik ihtimam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?