- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.141
canımmmm hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah.ben bugün şiş ve bebe yününü alıyorum haftasonu boş durmamak adına :)) kaç ilmekle başlıyoruz canım onu sormayı unumuşum
Allah korusun oyle bisey olmaz insallahta dikkat etsin mahiyetinde söyledim kuzuaffetmem ki zaten hatta cinnet geçirir muhtemelen onuda öldürürüm Allah korusun
Benm doktorum sorduğum halde söylemedi çok önemli birşey değil bu haftalar çok farklılık gosterir önemli olan 32.hafta sonrası dedi :)Ya bebişim geçenlerde benim de aklıma geldi bu ama doktor hiç gittiğimde kalp atış hızını ölçmedi. Herkese söylüyomuş doktorlar. Benimki niye sallamadı acep?
Benm doktorum sorduğum halde söylemedi çok önemli birşey değil bu haftalar çok farklılık gosterir önemli olan 32.hafta sonrası dedi :)
Adamin gercek adini bilmiyom kıı filmdeki adini soyledimMinipanda kız ural kim?
:) Bnde deşifre olurm diye fotomu kaldırdım tanıyan çıkar faln yazdığım yaİyi görür brde eltimde giriyor hakkında faln konuşurum bnm bn olduğumu bilmesn :))) gülüsn tatlı geldi ya onu söyleyim dedydim kopmusuz :)Sağol canım benimBen de dedim acaba tanıyo mu bu kız beni de sordu
Canim bende devlete gidiyorum ikili test için gittiğimde doktor söyledi hatta ben erken değilmi hocam dedim inanmazsan gel tekrar baktirmisti erkek dedi israrlaBizim de pzt günü kontrolümüz var.. devlet hastanesine gidiyorum ben.. 12+1 olmus olcaz.. insallah bizim de cinsiyetimiz belli olur.. ama devlette pek erken söylemiyormuş drlar... ozele gidip bir daha muayene olmak da istemiyorum ultrasona sık girmemek icin.. insallah soyler bize de.. erken midir bilmiyorum ama
Ya benimki de sallamiyo perinatolog a gidince orda ogrendim:)Ya bebişim geçenlerde benim de aklıma geldi bu ama doktor hiç gittiğimde kalp atış hızını ölçmedi. Herkese söylüyomuş doktorlar. Benimki niye sallamadı acep?
Ala ala. 12+2 de 162 kalp atisi da normal dedi doktor da cinsiyeti fark ettiriyomus o nasi oluyo acaba:)benim cumartesi günü 138 di kalp atışı normal dedi
lovedido canim cok sevindim esinin hatasini anlamasina ama yine de cabuk affetme derim azicik surtulsun burnu:)
ayyy dediğin gibi bu sefer de sığmazsa zar zor ilerlerim. ama çok küçük olsun da istemiyorum. bi başlayalım ortaya bakalım ne çıkacak :))) burdan paylaşırım canım :)
Ballarım ben geldim dün yeni öğrendim %90 kızın olacak dedi ama tam yinede kesin diyemem dedi
ikili tarama testi yaptırdım maşallah dedi doktorumuz çok şükür
Bilemedim kuzum ya ala ala.
Gecmedi mi?_
günaydın herkese kızlar
bel ağrısı bu haftalarda olması normalmiş çünkü vucüt kalça kemiği vs kendini doğuma hazırlamaya başlıyormuş yani belimiz genişlemeye falan başlayacakmış dün okumuştum. birazda ayakta fazla kalmaktanda oluyo benim sabahtan başladı bugün ağrımaya. wc sorununu hala anlamadım son günler iştahım acıldı fazla yiyorum sanırım ve çok susuyorum sonrada sık wc ama sanki böbrekte süzülmüyobirde 2.günü baş ağrımın geçmiyo ve sanırım sinirlerim bozulmaya başladı baş ağrısı yorgunluk dinlenememe gerilmeye başladım bugün bir bitse artık
Nasil oldun?
Ahaha ya aklima bi video geldi adama mutlulugun sirri nedir diye soruyorlar adamda sen ne bileceen benimle gari bilir diyosen ne bilecegin diyince aklima bu geldi :) bende esime derim bu bilimsel seyleri cok takmaz ama cinsiyet hususunda nerede kocakari yontemi var onlarla gelir bana ornek vereyim diyo ku sarimsagi herhandi bir yerine suyormussun koku gecmezse kalirsa erkek gecerse kiz boyle yontem mi olur Allah askina
yani o siagaradan daha çok zarar verir böyle davranırsa canım söyleki gözü korksun Allah korusun sende kötü düşünme hiç kötüyü aklına getirme Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah en azından hatasını anlamış canım
Sanırım kimse farkına varmamis :))) sn nasl oldn esin geldi mi??
Günaydın hayırlı cumalar benimde bı öğlen kontrolüm var 2 haftadır görmedim bebeğimi birde ikili test yapılacak bugün çok evhamlıyım dua edin bize de ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?