2017 EKİM Anne adayları

canımmmm hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah. ben bugün şiş ve bebe yününü alıyorum haftasonu boş durmamak adına :)) kaç ilmekle başlıyoruz canım onu sormayı unumuşum

Yaaaaa bende başlayacaktım bu hafta sonu elimi kestim ya öremem büyük ihtimal ama alırım olmadı yünlerimi pop corn yapcam ben taktım kafaya :) malum ilk ve son aşerdim dediğim şeyde patlamış mısırdı :) oda aşermek değıldı canım istedi akşam 8 de gönderdim kocamı cin mısır almaya safım aşerdim sandı

Ya bebişim geçenlerde benim de aklıma geldi bu ama doktor hiç gittiğimde kalp atış hızını ölçmedi. Herkese söylüyomuş doktorlar. Benimki niye sallamadı acep?
Benm doktorum sorduğum halde söylemedi çok önemli birşey değil bu haftalar çok farklılık gosterir önemli olan 32.hafta sonrası dedi :)

Sağol canım benim Ben de dedim acaba tanıyo mu bu kız beni de sordu
:) Bnde deşifre olurm diye fotomu kaldırdım tanıyan çıkar faln yazdığım yaİyi görür brde eltimde giriyor hakkında faln konuşurum bnm bn olduğumu bilmesn :))) gülüsn tatlı geldi ya onu söyleyim dedydim kopmusuz :)

Canim bende devlete gidiyorum ikili test için gittiğimde doktor söyledi hatta ben erken değilmi hocam dedim inanmazsan gel tekrar baktirmisti erkek dedi israrla

lovedido canim cok sevindim esinin hatasini anlamasina ama yine de cabuk affetme derim azicik surtulsun burnu:)

Aynen öyle :) akşam misafirleri kendi ağırladı ağrım var ağrım var nazı yaptım :) Hafta sonu yine misafirim var üstelik yatılı :)

Annem dün yastık yorgan göndermiş kızmış kardeşime eve gidince kendi nasıl geçirecek nevresimi geçenki gibi zorlayacak kendini demiş eşim geçirdi elletmedi bile bide diyorki nasıl geçiricem tarif et bari :)

neyseki çabuk anladı hatasını ama sebebini söylemedi hayır olsun inşallah

ayyy dediğin gibi bu sefer de sığmazsa zar zor ilerlerim. ama çok küçük olsun da istemiyorum. bi başlayalım ortaya bakalım ne çıkacak :))) burdan paylaşırım canım :)

canım resim ekleyeceğim becerebilirsem serum hortumu gibi şişler var onlardan al ferah ferah örersin

Eklentiler

• indir.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 57
Bilemedim kuzum ya ala ala.

Gecmedi mi?_

Daha iyiyum

Daha iiyiyim bende gece baktim öyleymiş rahim genisledikce idrar kesesi baskı alıyormuş, o yuzdenmis ama daha erken degil mi yaa bunun icin

Iyiyim bi tanem .

Yok yavru benimki onlarada inanmıyor hevesimi kaçırıyor ben farkında olmadan deli gibi kızım olsun kızım olsun diye söylenip durunca kızdı geçen bir kerede sağlıklı olsun de diye dedim diyorum demiyormuyum dedi ben hiç duymadım

haaa bide çin takvimi varya onu yazdım mesajdadaa kudurdu çin takvimini cin okumuş tövbe bismillaahhhh onlarmı bilecekmiş bilmem ne dedim noluyor sonra anladım cin anladığını

aynen canım valla hepinizden Allah razı olsun yer bitirirdim kendimi yoksa... sizinle konuşunca içim rahatladı biraz şükür e özürünüde diledi şimdi birazcık burnu sürtsün

Günaydın hayırlı cumalar benimde bı öğlen kontrolüm var 2 haftadır görmedim bebeğimi birde ikili test yapılacak bugün çok evhamlıyım dua edin bize de ne olur

cumanın yüzü suyu hürmetine inşallah kuzum hayırlı haberlerle gel
bu arada fasulye iyimiş bende susam dedim susam kaldı evladımın ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…