2017 EKİM Anne adayları

Garipler ya demek ki esin erkek istiyo :) aman saglikli olsunlarda az kaldi cinsiyete zati )

Saol allah razı olsun canım inşallah ilk ve son olsun rabbim göstermesin bir daha bebeğiminde durumu iyidir inşallah gidelim dedi hastaneye gitmedim belliki oda korktu bebeğimize birşey olmuştur diye... Ama o ihtimali düşünmek bile istemiyorum

Senin için rahat edecekse git hem bebegini görürsün annesi. Hafta sonu misafirinde varmiş icin rahat eder. Bebegin iyidir annesi sende kafani rahatlat üzme yigenimizi :)

Ahahaha benimde opsesif kompulsif raporum var bende çok ilaç kullandım en son sekreter dr u elimden zor aldı.
her gittiğimde mg yükseltiyor kadın millet leyla olur o ilaçları kullandımı bende tık yok aynı şiddet aynı takıntı devam en son yine gittim yine mg yükseltcez dedi laaaannn dedim manyakmısın başka tedavi ver bana içiom içiom bir şey olmuyor dedi yapacal başka birşeyim yok benim var dedim daldım kadına

Az önce markette gözüm karardı bayılıyorum sandm brden oturdum yere ekim ayağım titriyo sıcak bastı çok kötü ve çarpıntım vardı brde kustum adamlarn dükkanın önüne eve zor geldm otura otura

Gecmis olsun, tansiyon problemin var mi? Saglik ocagina git hemen baksinlar. Şimdi nasilsin?

Düşük tansiyon problemim var canm normalde ve hamile kaldigimdan beride daha çok oluyo
Lutfen saglik ocagina git hemsirelere sor aile hekimine görün birde tansiyonuna baksinlar. Gebelikte tansiyon çok önemli birde sürekli tekrarliyormuş. Allah'tan düşmemişsin Allah korumuş. Yanina birini al hemen git.sonra gel eve uzat ayaklarini birseyler yerken koyu kivamli az tuzlu ayran iç.

Suan evdeym kimsede yok eşim gelince gideym ya düserim faln Allah korusun yolun ortasında daha kötü olur etrafmdada kimse yok hadi gidelm diyebileceğim olmadı eşim gelince hastaneye giderz. Bu kadr fazla düstügünü hatrlamiyorum daha önce Allah tan anladm da oturdum yere hemen düsebilirdm yoksa

Kız noldu birden nazar mı değdi nedir? Aman kus be nolcak senin sagligin onemli olan. Nasilsin simdi? Yat dinlen biraz yorma yorma kendini canim benim ya

Tansiyonun dustu muhtemelen. Benim de zirt pirt dusuyordu doktora sordum. Cevabini aynen iletiyorum:

Her hamilede tansiyon sorunu olur bizim en sevdigimiz dusuk tansiyondur. Cunku dusuk tansiyonun ne anneye ne bebege hic bir zarari yoktur. Sadece bayilirsan eger duserken karnini ve basini carpmamaya gayret et, tuzlu ayran ic ve ayaklarini havaya kaldir dedi

Kız noldu birden nazar mı değdi nedir? Aman kus be nolcak senin sagligin onemli olan. Nasilsin simdi? Yat dinlen biraz yorma yorma kendini canim benim ya
Yok kuzum ya neyime nazar edecekler. Tansiyonum düsüyo arada böyle işte çok fazla oluyo bazn az düsüyo olur gebelikte dedm ama çok sıklasti bunu doktora söyleyeyim

Bnde zararlı olmadığını okudum su çarpıntı olmasa daha iyi olacak çok fena oluyor o yaa anladığım anda oturdum düserm karnımı faln cakarm diye millette korktu. Ay iyi insanlarda var kadın illa evine birakaym dedi sağolsun ama iyiydm geldm kendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…