- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.161
Garipler ya demek ki esin erkek istiyo :) aman saglikli olsunlarda az kaldi cinsiyete zatiYok yavru benimki onlarada inanmıyorhevesimi kaçırıyor ben farkında olmadan deli gibi kızım olsun kızım olsun diye söylenip durunca kızdı geçen bir kerede sağlıklı olsun de diye dedim diyorum demiyormuyum dedi ben hiç duymadım
haaa bide çin takvimi varya onu yazdım mesajdadaa kudurdu çin takvimini cin okumuş tövbe bismillaahhhh onlarmı bilecekmiş bilmem ne dedim noluyor sonra anladım cin anladığını
Saol allah razı olsun canım inşallah ilk ve son olsun rabbim göstermesin bir daha bebeğiminde durumu iyidir inşallah gidelim dedi hastaneye gitmedim belliki oda korktu bebeğimize birşey olmuştur diye... Ama o ihtimali düşünmek bile istemiyorumÇok gecmiş olsun dilerim esine ders olur ve bir daha asla yasamazsin bu durumu Allah bebeginizin hatirina yuvaniza dirlik,huzur ,mutluluk versin. Bol bol dua et 3 gün evine Bakara Suresini aç okusun hoca youtubeden cok faydasini görürsün her yönden.
Yani en azından onu anlayabilmişDaha öğlen sizle konuşurken geldi duramamış izin almış gelmiş :) özür diledi her işimi yaptı misafirlerimi ağırladı falan iyidi hatasını anlamış en azından
Senin için rahat edecekse git hem bebegini görürsün annesi. Hafta sonu misafirinde varmiş icin rahat eder. Bebegin iyidir annesi sende kafani rahatlat üzme yigenimizi :)Saol allah razı olsun canım inşallah ilk ve son olsun rabbim göstermesin bir daha bebeğiminde durumu iyidir inşallah gidelim dedi hastaneye gitmedim belliki oda korktu bebeğimize birşey olmuştur diye... Ama o ihtimali düşünmek bile istemiyorum
Ya soyluyorum saka saniyosunuz:) benim hakikaten bakirkoy raporum var:) anksiyete (kaygi) bozuklugundan bakirkoy e sevk etmisti beni psikiatr:) bir donem olac kullandim bakirkoy de bir suru testler yaptilar yok murekkep gibi biseyler dokmusler kagida ne goruyosun burda anlat ciz felan dediler:) deli degilmisim ama kaygi hastasiymisim:) henuz bisey olmadan ya olursa diye kaygilanip o uzuntuyu derinden yasiyomusum:)
Kisacasi psikopatmisim:)
Sanırım öyle canmAman iyi bari. Sanırım ilerleyen haftalarda nst ye girmeye başladığımızda daha önemli olacak atış hızı.
Gecmis olsun, tansiyon problemin var mi? Saglik ocagina git hemen baksinlar. Şimdi nasilsin?Az önce markette gözüm karardı bayılıyorum sandm brden oturdum yere ekim ayağım titriyo sıcak bastı çok kötü ve çarpıntım vardı brde kustum adamlarn dükkanın önüneeve zor geldm otura otura
Çok tatlı olmuş ya eline sağlık. :))Kizlar bakin kapima civcikli sus yaptim kendim kafamdan yaptim nasil olmus?
Düşük tansiyon problemim var canm normalde ve hamile kaldigimdan beride daha çok oluyoGecmis olsun, tansiyon problemin var mi? Saglik ocagina git hemen baksinlar. Şimdi nasilsin?
Brde suan iyiym eve geldm uzanıyorum birazda açılmıştım ondan sanırım yinede gideym mi sağlık ocağına ?Gecmis olsun, tansiyon problemin var mi? Saglik ocagina git hemen baksinlar. Şimdi nasilsin?
Lutfen saglik ocagina git hemsirelere sor aile hekimine görün birde tansiyonuna baksinlar. Gebelikte tansiyon çok önemli birde sürekli tekrarliyormuş. Allah'tan düşmemişsin Allah korumuş. Yanina birini al hemen git.sonra gel eve uzat ayaklarini birseyler yerken koyu kivamli az tuzlu ayran iç.Düşük tansiyon problemim var canm normalde ve hamile kaldigimdan beride daha çok oluyo
Kizlar bakin kapima civcikli sus yaptim kendim kafamdan yaptim nasil olmus?
Suan evdeym kimsede yok eşim gelince gideym ya düserim faln Allah korusun yolun ortasında daha kötü olur etrafmdada kimse yok hadi gidelm diyebileceğim olmadı eşim gelince hastaneye giderz.Lutfen saglik ocagina git hemsirelere sor aile hekimine görün birde tansiyonuna baksinlar. Gebelikte tansiyon çok önemli birde sürekli tekrarliyormuş. Allah'tan düşmemişsin Allah korumuş. Yanina birini al hemen git.sonra gel eve uzat ayaklarini birseyler yerken koyu kivamli az tuzlu ayran iç.
Az önce markette gözüm karardı bayılıyorum sandm brden oturdum yere ekim ayağım titriyo sıcak bastı çok kötü ve çarpıntım vardı brde kustum adamlarn dükkanın önüneeve zor geldm otura otura
Tansiyonun dustu muhtemelen. Benim de zirt pirt dusuyordu doktora sordum. Cevabini aynen iletiyorum:Az önce markette gözüm karardı bayılıyorum sandm brden oturdum yere ekim ayağım titriyo sıcak bastı çok kötü ve çarpıntım vardı brde kustum adamlarn dükkanın önüneeve zor geldm otura otura
Yok kuzum ya neyime nazar edecekler. Tansiyonum düsüyo arada böyle işte çok fazla oluyo bazn az düsüyo olur gebelikte dedm ama çok sıklasti bunu doktora söyleyeyimKız noldu birden nazar mı değdi nedir? Aman kus be nolcak senin sagligin onemli olan. Nasilsin simdi? Yat dinlen biraz yorma yorma kendini canim benim ya
Çok güzel olmuş eline sağlık :)Kizlar bakin kapima civcikli sus yaptim kendim kafamdan yaptim nasil olmus?
Bnde zararlı olmadığını okudum su çarpıntı olmasa daha iyi olacak çok fena oluyor o yaaTansiyonun dustu muhtemelen. Benim de zirt pirt dusuyordu doktora sordum. Cevabini aynen iletiyorum:
Her hamilede tansiyon sorunu olur bizim en sevdigimiz dusuk tansiyondur. Cunku dusuk tansiyonun ne anneye ne bebege hic bir zarari yoktur. Sadece bayilirsan eger duserken karnini ve basini carpmamaya gayret et, tuzlu ayran ic ve ayaklarini havaya kaldir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?