2017 EKİM Anne adayları

Yok kuzum ya neyime nazar edecekler. Tansiyonum düsüyo arada böyle işte çok fazla oluyo bazn az düsüyo olur gebelikte dedm ama çok sıklasti bunu doktora söyleyeyim
Tuzlu şeyleri yanindan eksik etme
Yemeklerini aksatma kuzum ya, git bi doktora merakta koyma bizi ...

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ZORLAMA KENDİNİ YAT DİNLEN. BENİM DE TANSİYONUM DÜŞÜK AMA SEN ZAYIFSIN YA BELKİ ONDAN SENİ DAHA ÇOK ETKİLİYODUR.

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ZORLAMA KENDİNİ YAT DİNLEN. BENİM DE TANSİYONUM DÜŞÜK AMA SEN ZAYIFSIN YA BELKİ ONDAN SENİ DAHA ÇOK ETKİLİYODUR.
Ay kardesim kv de diyorki yatmak da tansiyonu dusuruyor,hep evde yatma diyor gez flan... yada ona gitmemi istiyor buralarda ondan başka tanidigim yok :)

Canm normalde bile 8in 9 un üzerinde olmaz tansiyonum zayıf olduğum için smdi brde gebelk var ne kadr düsüyor bilmiyorum bni ucuyormusum gbi hissettirdiğine Gore baya düstü . Olmadı br tansiyon aleti alaym eve ya .

Esim gelsinde artk tek çıkmam . Ya yemek yiyecektm eve gelip çok acligmda yoktu ama genede oldu. İyiyim suan çok şükür

Sık ama az yiyin dior doktor bende de carpinti oluyordu oyle dedi .... şükür azaldı şu an Telden arasan olmaz mı?

Ay kardesim kv de diyorki yatmak da tansiyonu dusuruyor,hep evde yatma diyor gez flan... yada ona gitmemi istiyor buralarda ondan başka tanidigim yok :)
Valla düstkten sonra yatarken sisiyor yürürkende geçen yattığım yerde düstü çarpıntım çok kötü idi agladm resmen kalkıp br ayran bile alamiyorsun öyle olunca

Canm normalde bile 8in 9 un üzerinde olmaz tansiyonum zayıf olduğum için smdi brde gebelk var ne kadr sisiyor bilmiyorum bni ucuyormusum gbi hissettirdiğine Gore baya düstü . Olmadı br tansiyon aleti alaym eve ya .
bence de al canım. çok faydalı oluyor. bak braunun tansiyon ölçeri var bizde çok memnunuz.

Eklentiler

• braun-bp-4600-x.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 30
Valla düstkten sonra yatarken sisiyor yürürkende geçen yattığım yerde düstü çarpıntım çok kötü idi agladm resmen kalkıp br ayran bile alamiyorsun öyle olunca
Ahh yavrum ahh biliyorum bilmem mii iste hep yaninda leblebi ve tuzlu cubuk al ben onlarla geziyom evde, yolda arabada

bence de al canım. çok faydalı oluyor. bak braunun tansiyon ölçeri var bizde çok memnunuz.
Aslinda su an hepimizin tansiyonu düşüyor o yuzden cokta gerekli degil bu... ilerki aylarda yuksek tansiyon olayi varmis o yehlikemis o zaman bu cok onemli ona gore gardimizi almamiz gerekiyor.

Aslinda su an hepimizin tansiyonu düşüyor o yuzden cokta gerekli degil bu... ilerki aylarda yuksek tansiyon olayi varmis o yehlikemis o zaman bu cok onemli ona gore gardimizi almamiz gerekiyor.
benim kanım sürekli düşük olduğu için hep bi tansiyon sorunum vardı zaten. bazen yükselir aniden bazen de çok düşerdi. o yüzden doktor tavsiye etmişti canım.

Ahh yavrum ahh biliyorum bilmem mii iste hep yaninda leblebi ve tuzlu cubuk al ben onlarla geziyom evde, yolda arabada
Normalde cantamda var hep ama zatn hemen gelicem diye almadm cantayi brde fenalaştıgm yer market zatn adamlar suları şekerli tuzlu şeyleri kapio geldiler hemn sagolsunlr azbrsey attım ağzıma birazda su ictm ondn kustm

sen benim gibisin aynı. mesela ben kaplıcaya falan gidince hemen tansiyonum düşerdi 5-10 dk dan fazla duramazdım. hemen kendime soda ayran alırdım.
Kaplıca ne bilim hamam böyle yerlerde duramam bn br kere hamama gittim ondada bayıldım . Normal havuzda bile ortam nemli olduğu için o bile çok kötü rahatsız eder bni bunlar tansiyon sorunundan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…