- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.201
Insallah canım. Benim de yardım edecek kimse yok yanimda. Gurbetteyim zaten. Yemek işini mecburen ben yapıyorum.kendini belki yormuşsundur canım bazen bana diyolar eğilip doğrulma bende diyorum mecburum sonuçta yardım edecek kimsem yok. o yüzden öyle ağrı olabilir demekki ama sen dikkat et eşinede hiç kulak asma onlar yan gelip yatsak diye bizim durumu nazlanıyo sanıyorlarben tedbirli eğilip kalkıyorum ani hareket etme canım.Endişelenme yarında inşallah güzel çıkacak sonuçların Allaha emanetler bebişlerimiz. bende çok endişelendim ve sonra rahatladım seninde öyle olur inşallah
evet canım direk tansiyonu etkiliyor. sıcak ve nemli ortamlar. ben de bayılacak gibi olurum başım döner. çok duramamKaplıca ne bilim hamam böyle yerlerde duramam bn br kere hamama gittim ondada bayıldım . Normal havuzda bile ortam nemli olduğu için o bile çok kötü rahatsız eder bni bunlar tansiyon sorunundan mi
Çok erken söylemiş masallah. Şaşırdım. Hayırlı olsun :)cumartesi gittim canım cumartesi günü söyledi
Himm tmm canm .. aman yükselmesinde düşmesi daha iyi yüksek tansiyon kötü .evet canım direk tansiyonu etkiliyor. sıcak ve nemli ortamlar. ben de bayılacak gibi olurum başım döner. çok duramam
aynen canım valla hepinizden Allah razı olsun yer bitirirdim kendimi yoksa... sizinle konuşunca içim rahatladı biraz şükür e özürünüde diledi şimdi birazcık burnu sürtsün
Çok erken söylemiş masallah. Şaşırdım. Hayırlı olsun :)
Ala ala. 12+2 de 162 kalp atisi da normal dedi doktor da cinsiyeti fark ettiriyomus o nasi oluyo acaba:)
Ya bebişim geçenlerde benim de aklıma geldi bu ama doktor hiç gittiğimde kalp atış hızını ölçmedi. Herkese söylüyomuş doktorlar. Benimki niye sallamadı acep?
Kizlar bakin kapima civcikli sus yaptim kendim kafamdan yaptim nasil olmus?
Hayırlı cumalar arkadaşlar. 13 haftalık hamileyim karnım dışarıdan hiç belli olmuyor, sizin nasıl merak ediyorum
Kizlar bakin kapima civcikli sus yaptim kendim kafamdan yaptim nasil olmus?
Senin için rahat edecekse git hem bebegini görürsün annesi. Hafta sonu misafirinde varmiş icin rahat eder. Bebegin iyidir annesi sende kafani rahatlat üzme yigenimizi :)
geçmiş olsun canımmmm. kusma vs değilde sanki ayağımın altından yer kayıyormuş gibi olup denge kaybetmesi bendede oluyor... Sanırım tansiyon oynuyorAz önce markette gözüm karardı bayılıyorum sandm brden oturdum yere ekim ayağım titriyo sıcak bastı çok kötü ve çarpıntım vardı brde kustum adamlarn dükkanın önüneeve zor geldm otura otura
Az önce markette gözüm karardı bayılıyorum sandm brden oturdum yere ekim ayağım titriyo sıcak bastı çok kötü ve çarpıntım vardı brde kustum adamlarn dükkanın önüneeve zor geldm otura otura
Suan evdeym kimsede yok eşim gelince gideym ya düserim faln Allah korusun yolun ortasında daha kötü olur etrafmdada kimse yok hadi gidelm diyebileceğim olmadı eşim gelince hastaneye giderz.Bu kadr fazla düstügünü hatrlamiyorum daha önce Allah tan anladm da oturdum yere hemen düsebilirdm yoksa
Biktim sinavlardan bi yanda kpss birde durmadim 2. Uni icin ilahiyat okuyom cildirmam an meselesi dun gece 2 ye kadar ders calistim bende orgu ormek istiyoruumyelek melek diyosunuz ozendim dogrusu :)
Bnde zararlı olmadığını okudum su çarpıntı olmasa daha iyi olacak çok fena oluyor o yaaanladığım anda oturdum düserm karnımı faln cakarm diye millette korktu. Ay iyi insanlarda var kadın illa evine birakaym dedi sağolsun ama iyiydm geldm kendim
Canim bende devlete gidiyorum ikili test için gittiğimde doktor söyledi hatta ben erken değilmi hocam dedim inanmazsan gel tekrar baktirmisti erkek dedi israrla
Aynen canm bazn öyle dedgin gbi küçük küçük düsme oluyo baznde böyle çok kötü oluyo sağolgeçmiş olsun canımmmm. kusma vs değilde sanki ayağımın altından yer kayıyormuş gibi olup denge kaybetmesi bendede oluyor... Sanırım tansiyon oynuyor
Canm normalde bile 8in 9 un üzerinde olmaz tansiyonum zayıf olduğum için smdi brde gebelk var ne kadr düsüyor bilmiyorum bni ucuyormusum gbi hissettirdiğine Gore baya düstü . Olmadı br tansiyon aleti alaym eve ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?