2017 EKİM Anne adayları

Insallah canım. Benim de yardım edecek kimse yok yanimda. Gurbetteyim zaten. Yemek işini mecburen ben yapıyorum.

Kaplıca ne bilim hamam böyle yerlerde duramam bn br kere hamama gittim ondada bayıldım . Normal havuzda bile ortam nemli olduğu için o bile çok kötü rahatsız eder bni bunlar tansiyon sorunundan mi
evet canım direk tansiyonu etkiliyor. sıcak ve nemli ortamlar. ben de bayılacak gibi olurum başım döner. çok duramam

aynen canım valla hepinizden Allah razı olsun yer bitirirdim kendimi yoksa... sizinle konuşunca içim rahatladı biraz şükür e özürünüde diledi şimdi birazcık burnu sürtsün

aynen canım çok da taviz verme ne zaman istersen anlat içine atma bak hep beraber burda bir sürü konu konuşuyoruz hatta şimdi ben sana bişey sorayım doctor bana Zofran Verdi mide bulantısı için zofranı bulamadık zofer aldım ben yarım alıyorum günde bir tane daha doğrusu almak zorunda kalıyorum burda başka bir topikte okudum çok kullanan var o ilacı bazı kişilerde ilaç içme sık kendini diyorda akşam ölüyordum benim çok işkenceli geçiyor ilaçla hayata dönüyorum resmen birde çalıştığım için işyerinde eziyet oluyor resmen bişey olmaz dimi yani sonuçta doktora sordum hiçbir zararı yok günde en fazla 2 tane alabilirsin dedi zararı olcak şeyi doctor niye versin ki korku sokuyorlar içime ki ben şimdiye kadar hiç kötü düşünmedim kötüyü aklıma getirdim yol gösterin ya valla psikolijik olarak gerildim resmen öbür türlü çocuğada banada eziyet öğürmekten nefes alamıyorum çünkü yediğimde durmuyor içimde zaten kuş kadar anca yiyorum o da çıkıyor banada çocuğada bir faydası yok yani off valla içim daraldı kuzum yaa

Çok erken söylemiş masallah. Şaşırdım. Hayırlı olsun :)

canım kesin bişey söylemedi zaten sadece erkek gibi görünüyor dedi. benim eski ik müdürüme de 11. haftada erkek demişler doğru çıkmış erkek oğlu var erkek kendini erken belli ediyormuş kızda biraz zorlanıyorlar bakalım bir dahakine daha net belli olur

Ala ala. 12+2 de 162 kalp atisi da normal dedi doktor da cinsiyeti fark ettiriyomus o nasi oluyo acaba:)

valla canım ben bu cinsiyet işini hiç anlamadım siz benden daha fazla biliyorsunuz az once netten araştırdım sizing yazışmaları okuduktan sonar kimi bilim adamı diyorki y kromozom spermi yavaş, x hızlı kimisi diyor y hızlı x yavaş valla kafam basmadı doctor bana sağ yumurtalıktan olmuş dedi ben sanki solda gibi hissediyorum nasıl oluyor anlamadım valla kuzum neyse sağlıklı olsunlarda Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne cinsiyet ne nerde olduğu önemli benim için kafam iyice karıştı çünkü benim

Ya bebişim geçenlerde benim de aklıma geldi bu ama doktor hiç gittiğimde kalp atış hızını ölçmedi. Herkese söylüyomuş doktorlar. Benimki niye sallamadı acep?

3 dr değiştirdim 3 üde söylemedi yaaa bir dahaki gidişimde kendim sorcam son doktoruma yetti gari ...
cinsiyet tahmini yok kalp atışı yok ne bilecem bu çocuğun cinsiyetini meraktan çatlayacağım artık

Hayırlı cumalar arkadaşlar. 13 haftalık hamileyim karnım dışarıdan hiç belli olmuyor, sizin nasıl merak ediyorum

canım ben 11 haftalık hamileyim benimde içe büyüyor galiba çünkü ben çırpı gibiyim karnımda Sabah hiç yok öğleden sonar yemek güzel yersem biraz pırtlıyor

Senin için rahat edecekse git hem bebegini görürsün annesi. Hafta sonu misafirinde varmiş icin rahat eder. Bebegin iyidir annesi sende kafani rahatlat üzme yigenimizi :)

iki hafta önce hem devlette kontrolde ultrasona girdim hem ertesi gün ense kalınlığı hem bir sonraki gün özele başladım 3 gün üst üste denk geldi onunda fazlası zarar ya içimi ferah tutmaya çalışıyorum

geçmiş olsun canımmmm. kusma vs değilde sanki ayağımın altından yer kayıyormuş gibi olup denge kaybetmesi bendede oluyor... Sanırım tansiyon oynuyor

CANIM GEÇMİŞ OLSUN AMAN DİKKAT ET TANSİYONUN MU DÜŞTÜ ACABA BİR DOKTORA GİTSEYDİN

benimde düşüktü hep tansiyonum gebelikten sonra hiç baktırmadım demek benimde tahmin ettiğim gibi denge kaybı falan ondan oluyor.. tekrar geçmiş olsun canım

Biktim sinavlardan bi yanda kpss birde durmadim 2. Uni icin ilahiyat okuyom cildirmam an meselesi dun gece 2 ye kadar ders calistim bende orgu ormek istiyoruum yelek melek diyosunuz ozendim dogrusu :)

Oyy kuzucuk valla senin yaptığın daha zor.. yelek melek nedir sanki :)) okul kpss.. aman allahm.. ben hemsirelk okudum smdi evde oturuorm valla

canım bence sen tek sokağa çıkma Allah korusun birden bayılırsın falan bişey alıncaksa da eşine söyle o alsın evet düşük tansiyon en iyisi kolay çaresi bulunuyor en azından ama sen dikkat et canım kendine

geçmiş olsun canımmmm. kusma vs değilde sanki ayağımın altından yer kayıyormuş gibi olup denge kaybetmesi bendede oluyor... Sanırım tansiyon oynuyor
Aynen canm bazn öyle dedgin gbi küçük küçük düsme oluyo baznde böyle çok kötü oluyo sağol

Canm normalde bile 8in 9 un üzerinde olmaz tansiyonum zayıf olduğum için smdi brde gebelk var ne kadr düsüyor bilmiyorum bni ucuyormusum gbi hissettirdiğine Gore baya düstü . Olmadı br tansiyon aleti alaym eve ya .

Canım bol su içmeye çalış çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine.. susuz da kalmış olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…