2017 EKİM Anne adayları

Sagoll canm :) artk çıkarmaz zaten hoş herşeydir o alır gelir ama bugn canm birşey isteyince çıktım

Acikcasi ben bir kac kisiden daha solda hissediyorum ama sagdan yumurtladim diye duydum. Su geliyo aklima. Acaba soldan yumurtlarsan saga yapisiyor sagdan yumurtlarsan sola yapisiyor gibi bir durum olabilir mi?

Bu kalp hiziymis, sperm hiziymis o olayi da ayrica anlamiyorum:)

Kalcama bacagima ve belime hatta sirtima vuran agrilarim basladi aman allahim :) oglum musun kizim misin bilmiyorum ama rahat dur icerde:)

Canım inan şimdi bu kadar gerilmişsin çaresiz hissediyorsun kendini ama 3 ayda 1 hafta mide bulantım oldu oda 3.ayın son haftası... o yüzden ilaç falan vermedi dr.

ama çevremden biliyorum mide bulantısı için tüm dr lar ilaç veriyor belli bir sınırın üzerinde ve hayatı çok etkliyorsa. sağlıksız olsa inan bana vermezler hamilesin olacak tabi derler çıkar işin içinden...
bide mide bulantı için verilen ilaçlar çok işe yaramıyor diye biliyorum fayda etmiyorsa boşuna kullanma ama rahat ediyorum diyorsan kullan canım burda biri yazmıştı kullanıyordum diye içini ferah tut sen hayırlısıyla atlat inşallah bulantılarını

Bnde sağdan yumurtladm ama nerden hissediyorum bilmiyorum ilk haftalar tam ortada ağrı oluyordu sonra biraz solda oldu suan adet ağrısı gbi agrilarm var ama hissetmiyorum yani. Doktor ultrasonu az sola yakın koyuyo ama ucunu sağa doğru çeviriyor :) anlamadım br türlü

canım mide bulantısı da sıvı kaybından olabiliyormuş o yüzden suyu eksik etmeyin diyor doktorlar aç içemezsin ama yemek yiyince su içmeye başla aralıklarla iç susuz kalma
Haklisin canm bn bu saatlerde başlıyorum ancak içmeye birazda kahvaltıdan sonra iciyorum ama azz :)

İkili test incelemelerinde doktor karnimin taaaaa ustunden gogusumun oralardan bile nerdeyse inceledi onu bende o zaman bebegim nerelerde bilemedim hic:)

Su kaybi da yapar bugunku olani
Olabilir şiddetini artırmıştır. :) Bn zaten dusuk tansiyon konusunda sıkıntıliym geçen tok karnm uzaniyoum suyumuda ictm gayet yattigm yerden başladı çarpıntı goz kararması el ayak titrek . Ayran da ictm cubukta yedm ama geçmedi 1 saate yakın ters gbi eşim evde yokken oluyo hep

valla canım benim ki hiç rahat durmuyor akşam bağırıyorum ona sen doğ bak ben napcam seni diye canımı çıkarttı akşam ölüyorum sandım çok fen aolcak bu çocuklar benimki kesin babasına benzedi bana benzese sakin olurdu babasına benzedi bu çocuk kesin

ay canım çok sağolasın yaa içimi rahatlattın valla birtek ilaçla normale dönüyorum öbür türlü mahvoluyorum canım bana çok fayda ediyor zaten benim hamilelikten öncede midede sıkıntım vardı şimdi iyice kötü oldu önceden kusamıyordum şimdi hem kusuyorum bazen kusturmuyor öğürtüyor ama nefessiz bırakana kadar zor nefes alıyorum o derece bende burda kullanan çok okudum üstelik bir tane içtim mi beni 1 gün idare ediyor rahat oluyorum millet de böyle söyleyince korku giriyor içime ama mide bulantısı çok kötü canım yani baş ağrısı çekiyim daha iyi o derece zaten ilaç kullanmazsan serumluk oluyorsun ondada ilaç koyuyorlar serumun içine zaten yani birde çok zor durumda kalmadan içmiyorum dün Sabah mesela iyiydim az bulanıyordu dayandım ama akşam fenalaşınca içtim bir tane hatta nprmalde yarım içiyorum 1 gün idare ediyorum onunla ama ilacın etkisi geçtimi fena vuruyor yapcak bişeyim yok maalesef hem bebeğin hem benim sağlığım için ilacı kullanmam gerek yoksa ben beslenemicem ben beslenemeyince oda beslenemicek

ay kuzum ellerine sağlık çok şeker olmuş ya bayıldım valla nasıl yaptın
1 gun bile surmedi kalip cikardim kapaklardan diktim icine elyaf bastim uzerilerine gozu falan silikonla yapistirdim yukardaki daireyi koliden kestim ipi sararak kapattim harfleri kesip yapistirdim aslinda daha guzeli var ama onu disariya asmaya kiyamadim bunu yeni yapinca paylastim bunun yavrusu oldugu icin

ay süpersin kuzu valla sen ticarete dök bu işi iyi para kazanırsın beceriklisin maşallah

Oyy kuzucuk valla senin yaptığın daha zor.. yelek melek nedir sanki :)) okul kpss.. aman allahm.. ben hemsirelk okudum smdi evde oturuorm valla
her sene ayni sey biliyor musun 2013 mezunuyum ama 3 yildir olmadi simdide mulakat var calisiyorum ama ne olacak belli degil hayirlisi Allah'tan artik evde oturdum bu 2. Senem olacak ozledim calismakta istiyorum ama hersey istedigi gibi olmuyo tabi insanin

Ne demek kuzum sağlıkla bitirelim şu günleri öenmli olan o herkesin her dediğinede bakma herkes herşeyi çok biliyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…