2017 EKİM Anne adayları

Bizim çocuk bna benzer diye korkuyorum çok yaramazdm bn yahu annem hala yaka silkiyor. Ama çok tatliymisim peltektm 7 yaşına kadr o yüzden çok sevilirmisim haliyle simarmisim. Brde çok cenesizmisim :) . Babasına benzesin o sakin bir çocukmuş :)

ay süpersin kuzu valla sen ticarete dök bu işi iyi para kazanırsın beceriklisin maşallah
Heheh genelde herkes oyle diyo varya ama nasil yapacagimi bilmiyorum buda digeri bunu disari asamadim yavrusu yok bu bayagi ugrastirmisti :)

Eklentiler

• 20170407_153509~2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 48
Allah emi ben cok usluymusum ya 1 bucuk sene sonra kardesim olmus hic kiskanmamisim annem der tam tersi hep kardesim beni kiskanirmis halada ayni ama biz cok kavga ederdik yaslar yakin olunca nasil olursa benim kuzumda :)))

instagramda sayfa açabıilirisn canım. benim arkadaşım yapıyor. hobi dünyam diye bi sayfa açtı
Mantikli aslinda bi kac bisey daha yaparsam fotografini yukleyip paylasabilirim ahada ticarete atiliyombende bu hususta azicik icraat olsa varya neler yaparimda iste yontem bilmiyorum

Mantikli aslinda bi kac bisey daha yaparsam fotografini yukleyip paylasabilirim ahada ticarete atiliyombende bu hususta azicik icraat olsa varya neler yaparimda iste yontem bilmiyorum
yaparsın canım niye yapamayasın. valla dedim ya bizim arkadaş açtı çok da güzel oldu. sipariş alıyo teslim ediyor. harçlığını çıkarıyor. ilerde işi de büyütürsün. :))

yaparsın canım niye yapamayasın. valla dedim ya bizim arkadaş açtı çok da güzel oldu. sipariş alıyo teslim ediyor. harçlığını çıkarıyor. ilerde işi de büyütürsün. :))
Ah keskee severek yapiyorum varya boyle incik cincik seylerle ugrasmayi cok seviyorum kendi kinama nedime taclari ve ve kinalar icin kecelerden magnet falanda yapmistim evimde de boyle kece silikon hic eksik olmaz bi yerden baslarim bugun karar verdim bu aksamdan itibaren acicam sitemi insallah o degilde cok kar ediyomusum ogretmenligi birakirmisim oh my god!

Heheh genelde herkes oyle diyo varya ama nasil yapacagimi bilmiyorum buda digeri bunu disari asamadim yavrusu yok bu bayagi ugrastirmisti :)

Mükemmellll bence netten satış uğraşamam dersen çevrende tuhafiye veya kırtasiye tarzı bir yerle anlaş çok güzel satış yaparsın hem çocuğun içinde bir getiri olur

bende erkek çocuğu gibi her gün eve şikayet gelirdi Ama babası benden betermiş ikimizede benzemesin mümkünse

ay ne güldüm ticarete başladı karını yaptı mesleği bıraktı hayırlı olsun aç ama bide arkadaşlarına falan söyle eşe dosta reklam yapsınlar oldu bu iş

Mükemmellll bence netten satış uğraşamam dersen çevrende tuhafiye veya kırtasiye tarzı bir yerle anlaş çok güzel satış yaparsın hem çocuğun içinde bir getiri olur
Oyle seyleri hic yapamam ki cok utanirim site daha mantikli geldi tesekkur ederim gercektende ben kendimi biliyorum biraz o tarz girisken olsam ama o yok bende maalesef siteyi deneyeyim ben bakalim rizki veren Allah

ay ne güldüm ticarete başladı karını yaptı mesleği bıraktı hayırlı olsun aç ama bide arkadaşlarına falan söyle eşe dosta reklam yapsınlar oldu bu iş
Ahaha aynen buradan simdiden duyurayim isteyen olursa bi mesaj yakininizdayim KECE DUNYASI cok yakinda! Sloganimda hazir yuppi

Olsun sıkma canını istersen eğer yapabilirsin rabbim de yolunu açsın insallah..gönlüne gore versin

Kizlar 13+3 teyiz. Halsizligim hic gecmiyor bide mide yanması eklendi ustune. Çalıştığım için sabahlari cok duzgun kahvalti yapmiyorum simitle peynir yiyorum veya salatalik peynir. Hamur isinin etkisi var midir acaba mide yanmasinda ?

Doktordan geldik çok şükür herşey yolunda demir hapı verdi ense kalınlığı normal kan verdim haftaya çıkacak sonuçlarım inşallah o da iyi çıkar
Hayırlı olsun canım bende kan sonucumu yarin alicam. Guzel olur insallah. Hangi demir ilacini verdi sana ? Bendeki midemi cok rahatsiz ediyorda merak ettim ilacini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…