- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.241
Heheh genelde herkes oyle diyo varya ama nasil yapacagimi bilmiyorumay süpersin kuzu valla sen ticarete dök bu işi iyi para kazanırsın beceriklisin maşallah
Okuloncesi ogretmenimesleğin ne merak ettim
Allah emiBizim çocuk bna benzer diye korkuyorumçok yaramazdm bn yahu annem hala yaka silkiyor. Ama çok tatliymisim peltektm 7 yaşına kadr o yüzden çok sevilirmisim haliyle simarmisim. Brde çok cenesizmisim :) . Babasına benzesin o sakin bir çocukmuş :)
instagramda sayfa açabıilirisn canım. benim arkadaşım yapıyor. hobi dünyam diye bi sayfa açtıHeheh genelde herkes oyle diyo varya ama nasil yapacagimi bilmiyorumbuda digeri bunu disari asamadim yavrusu yok bu bayagi ugrastirmisti :)
Mantikli aslinda bi kac bisey daha yaparsam fotografini yukleyip paylasabilirim ahada ticarete atiliyominstagramda sayfa açabıilirisn canım. benim arkadaşım yapıyor. hobi dünyam diye bi sayfa açtı
yaparsın canım niye yapamayasın. valla dedim ya bizim arkadaş açtı çok da güzel oldu. sipariş alıyo teslim ediyor. harçlığını çıkarıyor. ilerde işi de büyütürsün. :))Mantikli aslinda bi kac bisey daha yaparsam fotografini yukleyip paylasabilirim ahada ticarete atiliyombende bu hususta azicik icraat olsa varya neler yaparimda iste yontem bilmiyorum
Ah keskee severek yapiyorum varya boyle incik cincik seylerle ugrasmayi cok seviyorum kendi kinama nedime taclari ve ve kinalar icin kecelerden magnet falanda yapmistim evimde de boyle kece silikon hic eksik olmaz bi yerden baslarim bugun karar verdim bu aksamdan itibaren acicam sitemi insallahyaparsın canım niye yapamayasın. valla dedim ya bizim arkadaş açtı çok da güzel oldu. sipariş alıyo teslim ediyor. harçlığını çıkarıyor. ilerde işi de büyütürsün. :))
Heheh genelde herkes oyle diyo varya ama nasil yapacagimi bilmiyorumbuda digeri bunu disari asamadim yavrusu yok bu bayagi ugrastirmisti :)
Bizim çocuk bna benzer diye korkuyorumçok yaramazdm bn yahu annem hala yaka silkiyor. Ama çok tatliymisim peltektm 7 yaşına kadr o yüzden çok sevilirmisim haliyle simarmisim. Brde çok cenesizmisim :) . Babasına benzesin o sakin bir çocukmuş :)
Ah keskee severek yapiyorum varya boyle incik cincik seylerle ugrasmayi cok seviyorum kendi kinama nedime taclari ve ve kinalar icin kecelerden magnet falanda yapmistim evimde de boyle kece silikon hic eksik olmaz bi yerden baslarim bugun karar verdim bu aksamdan itibaren acicam sitemi insallaho degilde cok kar ediyomusum ogretmenligi birakirmisim oh my god!
Oyle seyleri hic yapamam ki cok utanirim site daha mantikli geldi tesekkur ederim gercektende ben kendimi biliyorum biraz o tarz girisken olsam ama o yok bende maalesefMükemmellll bence netten satış uğraşamam dersen çevrende tuhafiye veya kırtasiye tarzı bir yerle anlaş çok güzel satış yaparsın hem çocuğun içinde bir getiri olur
Ahaha aynenay ne güldüm ticarete başladı karını yaptı mesleği bıraktıhayırlı olsun aç ama bide arkadaşlarına falan söyle eşe dosta reklam yapsınlar oldu bu iş
Ahaha aynenburadan simdiden duyurayim isteyen olursa bi mesaj yakininizdayim KECE DUNYASI cok yakinda! Sloganimda hazir yuppi
her sene ayni sey biliyor musun 2013 mezunuyum ama 3 yildir olmadi simdide mulakat var calisiyorum ama ne olacak belli degil hayirlisi Allah'tan artikevde oturdum bu 2. Senem olacak ozledim calismakta istiyorum ama hersey istedigi gibi olmuyo tabi insanin
Hayırlı olsun canım bende kan sonucumu yarin alicam. Guzel olur insallah. Hangi demir ilacini verdi sana ? Bendeki midemi cok rahatsiz ediyorda merak ettim ilaciniDoktordan geldik çok şükür herşey yolunda demir hapı verdi ense kalınlığı normal kan verdim haftaya çıkacak sonuçlarım inşallah o da iyi çıkar
Allah razi olsun dualarin icin cumlemizin gonlune gore versin RabbimOlsun sıkma canını istersen eğer yapabilirsin rabbim de yolunu açsın insallah..gönlüne gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?