- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.261
Kizlar siteyi actim vallahi
Instagram'da beni takip et! Kullanıcı adı: kecednysi
https://instagram.com/_u/kecednysi?r=sun1 buda adresim isteyen takip edip destek olabilir. GEL VATANDAS KECEYE GEL TAZE TAZE CITIR CITIR! Simitle karisti sanirim
Bnmde bir ablam var bzde kiskanmamisiz ama işte çok fenaymism evden bile kacmismAllah emiben cok usluymusum ya 1 bucuk sene sonra kardesim olmus hic kiskanmamisim annem der tam tersi hep kardesim beni kiskanirmis halada ayni ama biz cok kavga ederdik yaslar yakin olunca nasil olursa benim kuzumda :)))
Evet hamur işi yağlı yiyecekler etkiler. Çiğ soğan da mideni yakar. Susam direk mide yanmasına sebep olduğu için simit etkilemiştir cnm seni, bende çok çektiğimden dikkat ediyorum bunlara..Kizlar 13+3 teyiz. Halsizligim hic gecmiyor bide mide yanması eklendi ustune. Çalıştığım için sabahlari cok duzgun kahvalti yapmiyorum simitle peynir yiyorum veya salatalik peynir. Hamur isinin etkisi var midir acaba mide yanmasinda ?
Takip ettim! :)Kizlar siteyi actim vallahi
Instagram'da beni takip et! Kullanıcı adı: kecednysi
https://instagram.com/_u/kecednysi?r=sun1 buda adresim isteyen takip edip destek olabilir. GEL VATANDAS KECEYE GEL TAZE TAZE CITIR CITIR! Simitle karisti sanirim
Kınadığına cekerms derler kimseyi kinamayn :)bende erkek çocuğu gibi her gün eve şikayet gelirdiAma babası benden betermiş ikimizede benzemesin mümkünse
Kınadığına cekerms derler kimseyi kinamayn :)
Butun resimleri begenen sen miydin ay bi mutlu oldum gorunceTakip ettim! :)
Evet benim :)))Butun resimleri begenen sen miydin ay bi mutlu oldum gorunce
Ben de öyle düşündüm. Sağdan yumurtlarsan sağa tutunacak diye birşey yok. Ya da tam tersi. Ama kızlarda (x kromizom) sperm daha yavaş, erkeklerde (y kromozom) sperm daha hızlı. Bu bilimsel olarak açıklanmış. Kalp atış hızını bilmiyorum. Ben iki türlüde sesleniyorum şu anda. Sanki içerde 2 tane varmıs gibi " kızım, oğlum nasılsın bakiyım içerde. Keyfin yerinde mi?" Diye konuşuyom :)Acikcasi ben bir kac kisiden daha solda hissediyorum ama sagdan yumurtladim diye duydum. Su geliyo aklima. Acaba soldan yumurtlarsan saga yapisiyor sagdan yumurtlarsan sola yapisiyor gibi bir durum olabilir mi?
Bu kalp hiziymis, sperm hiziymis o olayi da ayrica anlamiyorum:)
Kalcama bacagima ve belime hatta sirtima vuran agrilarim basladi aman allahim :) oglum musun kizim misin bilmiyorum ama rahat dur icerde:)
Deme ya bende bi istah vira bismillah demistim tesekkur ederim insallah hayirli olur :) mutlu balonu gordum sanirim takip ettim bende seni :))Minipanda hayirli olsun sayfan instagram dan satis yapmiyorum ama reklam amacli bir uyeligim var takip etmeye basladim sayfani (mutlubalon) :)
İnstagramdan satis sikintili biraz ama insallah hayirli kazanclarin olur:)
Ben hamile değilken bile mayalı bir şey yediğimde midem çok fena olurdu. Poğaça yiyemezdim, midem yanardıKizlar 13+3 teyiz. Halsizligim hic gecmiyor bide mide yanması eklendi ustune. Çalıştığım için sabahlari cok duzgun kahvalti yapmiyorum simitle peynir yiyorum veya salatalik peynir. Hamur isinin etkisi var midir acaba mide yanmasinda ?
Canım mide bulantısı konusunda ben de senin gibi çok sıkıntı yaşıyorum. Aç kaldığım da oluyor susuz kaldığım da. Senin dediğin gibi boğuluyor gibi oluyorum bazen. Yüzüm kıpkırmızı oluyor nefesim kesiliyor. Birkaç gündür bi nebze rahatladım çünkü ilaç kullaniyorum.Adı premesis. İçinde folikasit b6, b12 gibi vitaminler var hiçbir zararı yokmuş ben de içiyorum günde bi tane. Sabah aç karna içiyorum geceye doğru etkisi geciyo sanki. Yatmadan önce yine zorlanıyorum. Hayırlısıyla bi geçseydi. Ama bence ilaç içiyorum diye üzülme mecbur olmasak icmeyiz bulantı kusma insanı bitiriyor resmen. Ben hiçbir işimi yemeğimi yapamiyordum sırf yatiyordum ve bi de küçük kızım var. Yardım edecek kimsem de yok. İlaçla biraz toparladim ışte.aynen canım çok da taviz vermene zaman istersen anlat içine atma bak hep beraber burda bir sürü konu konuşuyoruz hatta şimdi ben sana bişey sorayım doctor bana Zofran Verdi mide bulantısı için zofranı bulamadık zofer aldım ben yarım alıyorum günde bir tane daha doğrusu almak zorunda kalıyorum burda başka bir topikte okudum çok kullanan var o ilacı bazı kişilerde ilaç içme sık kendini diyorda akşam ölüyordum benim çok işkenceli geçiyor ilaçla hayata dönüyorum resmen birde çalıştığım için işyerinde eziyet oluyor resmen bişey olmaz dimi yani sonuçta doktora sordum hiçbir zararı yok günde en fazla 2 tane alabilirsin dedi zararı olcak şeyi doctor niye versin ki korku sokuyorlar içime ki ben şimdiye kadar hiç kötü düşünmedim kötüyü aklıma getirdim yol gösterin ya valla psikolijik olarak gerildim resmen öbür türlü çocuğada banada eziyet öğürmekten nefes alamıyorum çünkü yediğimde durmuyor içimde zaten kuş kadar anca yiyorum o da çıkıyor banada çocuğada bir faydası yok yani off valla içim daraldı kuzum yaa
Nasıl oldun, iyimisin canım?Brde suan iyiym eve geldm uzanıyorum birazda açılmıştım ondan sanırım yinede gideym mi sağlık ocağına ?
Yakaladım seniCanım mide bulantısı konusunda ben de senin gibi çok sıkıntı yaşıyorum. Aç kaldığım da oluyor susuz kaldığım da. Senin dediğin gibi boğuluyor gibi oluyorum bazen. Yüzüm kıpkırmızı oluyor nefesim kesiliyor. Birkaç gündür bi nebze rahatladım çünkü ilaç kullaniyorum.Adı premesis. İçinde folikasit b6, b12 gibi vitaminler var hiçbir zararı yokmuş ben de içiyorum günde bi tane. Sabah aç karna içiyorum geceye doğru etkisi geciyo sanki. Yatmadan önce yine zorlanıyorum. Hayırlısıyla bi geçseydi. Ama bence ilaç içiyorum diye üzülme mecbur olmasak icmeyiz bulantı kusma insanı bitiriyor resmen. Ben hiçbir işimi yemeğimi yapamiyordum sırf yatiyordum ve bi de küçük kızım var. Yardım edecek kimsem de yok. İlaçla biraz toparladim ışte.
Kuzum doktorunu aramis miydin? Dun kuydu bugun mu yine olmustu pembe akintilarin?Kizlar aksam ustu pembemsi lekeler geldi simdi de akintim acik kahverengilesti bisey yoktur demi ya
Neden oldu ki o akinti, herhangi birsey kullandin mi? Doktoruna mutlaka git,ara yada ihmale gelmez ki arkadasim tahminle olurmu bu işler? Allah korusun bebegini inşaAllah.Kizlar aksam ustu pembemsi lekeler geldi simdi de akintim acik kahverengilesti bisey yoktur demi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?