- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.281
Bugun canim ya bugun aksamustu oldu karnimda hafif bi agri var ara ara sanki adet olcakmisim gibi normalde adet tarihim denk geldi ya dr.umu degsitircem nosu yok kadinin bende taa ilk zaman baya kanamam oldiginda bisey yok olur oyle deyip yollamisti simdi kahverengi lekeler gelio hafiften ya yan yatiodum karnima baski yaptim gibi oldu yTarken ondan olabulir miKuzum doktorunu aramis miydin? Dun kuydu bugun mu yine olmustu pembe akintilarin?
Bisey oldugunu sanmiyorum en son kontrolun ne zamandi?Bugun canim ya bugun aksamustu oldu karnimda hafif bi agri var ara ara sanki adet olcakmisim gibi normalde adet tarihim denk geldi ya dr.umu degsitircem nosu yok kadinin bende taa ilk zaman baya kanamam oldiginda bisey yok olur oyle deyip yollamisti simdi kahverengi lekeler gelio hafiften ya yan yatiodum karnima baski yaptim gibi oldu yTarken ondan olabulir mi
Canım yemekten hemen sonra uzanmak çarpıntıya bulantılara sebep oluyormuş bi yerde okumuştum bikaç gün önceOlabilir şiddetini artırmıştır. :) Bn zaten dusuk tansiyon konusunda sıkıntıliym geçen tok karnm uzaniyoum suyumuda ictm gayet yattigm yerden başladı çarpıntı goz kararması el ayak titrek . Ayran da ictm cubukta yedm ama geçmedi 1 saate yakın ters gbi eşim evde yokken oluyo hep
Hahaha ışte ayda yılda bi fırsat oluyor da bi mesaj yazıyorum canım ben de. Sohbete pek dahil olamıyorum malesef
Yakaladım seni
Arkadaşım agrin ya da akintin artarsa bence acile git,ihmal etme. Yan yatmakla bi sey olacağını hiç zannetmiyorum.Bugun canim ya bugun aksamustu oldu karnimda hafif bi agri var ara ara sanki adet olcakmisim gibi normalde adet tarihim denk geldi ya dr.umu degsitircem nosu yok kadinin bende taa ilk zaman baya kanamam oldiginda bisey yok olur oyle deyip yollamisti simdi kahverengi lekeler gelio hafiften ya yan yatiodum karnima baski yaptim gibi oldu yTarken ondan olabulir mi
Su anda akinti vs yok lekede yok gecti gibi ara ara kontrol ediyorum bisey yok cok sukurArkadaşım agrin ya da akintin artarsa bence acile git,ihmal etme. Yan yatmakla bi sey olacağını hiç zannetmiyorum.
Maşallah o zaman canım bi daha olmaz inşallah..Su anda akinti vs yok lekede yok gecti gibi ara ara kontrol ediyorum bisey yok cok sukur
Anladım cnm inş. Tekrar yaşamazsın bunları sen ve eşin üstünüze düşen görevi yaparsanız İnan herşey yoluna girer sabır herşey ilacı Yen'i evlisiniz olur siz sakinliğinizi koruyun şeytan çok uğraşır Yen'i evlilerleAy ekimdede geliyorsa yetisir belki bizim bebelere
Yok kuzum ne kusuru hayır o konu bana ait değil işin içinden çıkamayan bir arkadaşım vardı onun için açmıştık bu hesabı... Valla onun durum benden kolay oldu evlendi telli duvaklı çokta mutlu :) mail adres şifremi bilmediğim için yeni hesap açamadım burdan devam ettim bende :) yazamadım dün bir anda eşim öğlen eve gelince çiçek almış özür diledi vs. Tabi tam olarak yumuşadım sayılmaz ama akşam arkadaşım eşi kardeşim falan geldi misafirliğe onların gelmesi biraz ona yol oldu sadece gece gittim yatak odasında yattım ama kapımıda kilitledim gelemedi yanıma... o kadar çok hırpalamışki kalbim ayrı acıyor bedenim ayrı her tarafım sızlıyor sıcağı sıcağına anlamadım sanırım.
ve söyledim boşanmak istiyorsan aç davayı bir kez daha aynı şeyi yaşarsam benim davam açmam senin için maddi manevi daha çekilmez olur diye... Saçmalama ne boşanması iyi değildim bir daha olmaz dedi ve yalandan annemi aradım söyledim annem gel dedi dedim... Gözü korktu ve birde en yakın arkadaşının eşine anlattım oda eşine anlatmış...
Eşi de şok olmuş ben sorarım ona hesabını demiş öğlen geldiğinde iyiydi aradılar sanırım
Bi ikimiz ayaktayiz bu saatte sanirim:)B Biravucmutluluk doktora gittin mi?
İyiym canm çok şükür :) sağol .Nasıl oldun, iyimisin canım?
Aaaa ablam bugun aldi bana yarin gidip annemden alacagim kesinlikle bu cihaz en iyisiymis. Alacakmisin?http://urun.n11.com/diger/armoline-al-440-fetal-dopler-cihazi-P141889500
Kalp sesi dinlemek için böyle bir cihaz kullanan var mı aranızda?
Hep iyi olalim inşaAllah kendine iyi bak annesi :)İyiym canm çok şükür :) sağol .
BenimdeBu gecede midem yanıyor
Ama yemeği yiyince gezemiyorum siskinlk ve ağırlık oluyo böyle kalkmaya eriniyorum :)Canım yemekten hemen sonra uzanmak çarpıntıya bulantılara sebep oluyormuş bi yerde okumuştum bikaç gün önce
:) Sen nasılsın uyku tutmuyor sanirimHep iyi olalim inşaAllah kendine iyi bak annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?