2017 EKİM Anne adayları

Kuzum doktorunu aramis miydin? Dun kuydu bugun mu yine olmustu pembe akintilarin?
Bugun canim ya bugun aksamustu oldu karnimda hafif bi agri var ara ara sanki adet olcakmisim gibi normalde adet tarihim denk geldi ya dr.umu degsitircem nosu yok kadinin bende taa ilk zaman baya kanamam oldiginda bisey yok olur oyle deyip yollamisti simdi kahverengi lekeler gelio hafiften ya yan yatiodum karnima baski yaptim gibi oldu yTarken ondan olabulir mi

Bisey oldugunu sanmiyorum en son kontrolun ne zamandi?

Selam kizlarrr nasılsınız...bebişlerimiz nasıl. Cinsiyet öğrenen var miii çok sayfa geçmiş merak ettim yazın bana acilllllll

Canım yemekten hemen sonra uzanmak çarpıntıya bulantılara sebep oluyormuş bi yerde okumuştum bikaç gün önce

Arkadaşım agrin ya da akintin artarsa bence acile git,ihmal etme. Yan yatmakla bi sey olacağını hiç zannetmiyorum.

Anladım cnm inş. Tekrar yaşamazsın bunları sen ve eşin üstünüze düşen görevi yaparsanız İnan herşey yoluna girer sabır herşey ilacı Yen'i evlisiniz olur siz sakinliğinizi koruyun şeytan çok uğraşır Yen'i evlilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…